Estonija 2012. | Ott Lepland - "Kuula"
+23
AjLuci
ESC_21
ESCbigFan
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
mm1991sthr
Belvedere
Velvet
VasilijeM.
Goxy
Bebi
strajker
Duje
Cvjećko
Tinchey
antica89
Misfit
HaYrOLa
Lunke
Marijo
Casper
Leo
Pauly D
27 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 12 / 14.
Stranica 12 / 14. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Estonija 2012. | Ott Lepland - "Kuula"
Fale mi i Outloadz .... ove godine, no u svakom slučaju, ostajem pri svome da je ovaj EL miiiiiljama bolji.
♥ za Heidy (šeficu Ee delegacije, i producenta EL)
♥ za Heidy (šeficu Ee delegacije, i producenta EL)
Guest- Gost
Finu su pjesmu izabrali !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Okej pjesma,sviđa mi se.
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
fine je pjesma
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Preeesuper!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Sviđa mi se.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Kuulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Meni se sviđa
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Jako lijepa pjesma, super izbor! Ali nekako sumnjam da je dovoljno za finale, ne znam... :S Nadam se da sam u krivu.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
SAVRŠENA PJESMA; I SAVRŠENO JU JE Ott iznio. I još da se citiram otprije negdje:
"ako se on prijavi pobjeđuje sigurno"... Braavo Estonci, bravo.
"ako se on prijavi pobjeđuje sigurno"... Braavo Estonci, bravo.
Guest- Gost
mm1991shtr je online.
Očekujem da će popljuvati ovu pismu jer on ipak voli brže pisme !
Očekujem da će popljuvati ovu pismu jer on ipak voli brže pisme !
>>Been<<- moderator
I da ja se izvinjavam što nisam bio tu do kraja, bio sam zanijet showom, pa nisam stigao da komentiram. :$
Još jednom braaavo Eesti!
Još jednom braaavo Eesti!
Guest- Gost
Ajme, opet balada.. Spanjoska je odabrala baladu, a sada ovi Estonci.. Onako, osrednje.. Malo me pisma posjeca na norvesku pismu iz 2010. godine, ali je malo slabija nego norveska pisma iz 2010. godine! Bolja mi je norveska pisma iz 2010. godine, nego ova estonska ovogodisnja pisma.. Joj, na mojoj listi sve su balade zadnje ali ne Hrvatska i Albanska balada jer im nikoja balada nije ravna i jer su potpuno su mocne i da ju ti snagu za bolje sutra.. Jedino sto ne volim to su balade, vise volim brze plesne pisme.. Svidi mi se isto koja balada, ali ih ima u manjim kolicinama nego sto ima brzih plesnih pisama a nijh ima u "malo" vecim kolicinama.. Zelio bi da sve balade budu zadnje na ovogodisnjem Eurosongu, ali ne Hrvatska i Albanska balada.. Zelio bi da sve brze plesne pisme budu na na samom vrhu, jer su to i zasluzile.. Meni su bolje brze plesne pisme, ali ne znam zasto.. Nekako mi je to puno bolji stil i zanr, putpuno mi odgovaraju.. Oduvjek slusam i slusam takav stil i zanr glazbe, jer mi daje snagu i jer me potpunuje.. Ne znam sto bi jos kazao, valjda sam kazao sve ali ako nisam mogu kazati sve ono najbolje.. Zivjele brze plesne pisme!
mm1991sthr- Broj postova : 310
Živio nama ti, legendo !
Ti mi daješ snagu za bolje sutra !
"Želio bih da sve balade budu zadnje"
Ti mi daješ snagu za bolje sutra !
"Želio bih da sve balade budu zadnje"
>>Been<<- moderator
mm1991sthr je napisao/la:
Ajme, opet balada.. Spanjoska je odabrala baladu, a sada ovi Estonci.. Onako, osrednje.. Malo me pisma posjeca na norvesku pismu iz 2010. godine, ali je malo slabija nego norveska pisma iz 2010. godine! Bolja mi je norveska pisma iz 2010. godine, nego ova estonska ovogodisnja pisma.. Joj, na mojoj listi sve su balade zadnje ali ne Hrvatska i Albanska balada jer im nikoja balada nije ravna i jer su potpuno su mocne i da ju ti snagu za bolje sutra.. Jedino sto ne volim to su balade, vise volim brze plesne pisme.. Svidi mi se isto koja balada, ali ih ima u manjim kolicinama nego sto ima brzih plesnih pisama a nijh ima u "malo" vecim kolicinama.. Zelio bi da sve balade budu zadnje na ovogodisnjem Eurosongu, ali ne Hrvatska i Albanska balada.. Zelio bi da sve brze plesne pisme budu na na samom vrhu, jer su to i zasluzile.. Meni su bolje brze plesne pisme, ali ne znam zasto.. Nekako mi je to puno bolji stil i zanr, putpuno mi odgovaraju.. Oduvjek slusam i slusam takav stil i zanr glazbe, jer mi daje snagu i jer me potpunuje.. Ne znam sto bi jos kazao, valjda sam kazao sve ali ako nisam mogu kazati sve ono najbolje.. Zivjele brze plesne pisme!
KOJI SI TI BOG!!!!!!!!
ESC_21- Broj postova : 13
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HAHAHAHAHAHA.Kraljuuu
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nisam gledao njihov izbor za ovogodisnji Eurosong, ali nisam znao da su dosli vec do finala i vec odabrali svog predstavnika i pismu.. Dobro, nije lose.. Mislim da bi pisma trebala biti malo brza i da ima nekih fora ili baza da moze usput plesati i kretati se malo brze u stilu neke funky muzike ili muzike za ples.. Ok nastup ali treba malo proraditi na nastupu, kao i na finalnoj verziji pisme da bude malo brza i bolja..
Nisam gledao spanjoski izbor! Onako, odsrednje.. Zelio bi da sve balade bude zadnje na Eurosongu, ali ne nasa Hrvatska balada i Albanska balada.. Neke sve brze plesne pismu budu na vrhu, jer su sve zasluzile da budu na samom vrhu.. Najbolja je nasa Hrvatska i Albanska balada, ni koja im balada nije ravna.. Stvarno su neke zemlje dosadne sa baladama, ne znam koliko cu jos puta to reci.. Ne znam zasto ne posalju neku brzu plesnu pismu, a to su prave pisme.. Koje balade, bolje su brze plesne pisme i ni koji zanr im nije ravan tim brzim plesnim pismama i puno su bolje i nema im granica.. Zivjele brze plesne pisme!
Idemo i dalje s našom malom nagradnom igrom ! Pronađite razliku Najbrži dobije CD sa plesnim pismama naše Hrvatske jer mi volimo pisme brže ze ples pisme !
>>Been<<- moderator
I think Estonians have given up on sending a "typical Eurovision song" because we did it last year and still didn't do good. So this time we are just sending somebody we love, represents our country (which should be the meaning of Eurovision) and just sounds good for us. So boohoo.. who cares if people don't like it, it's all about politics anyway.
Guest- Gost
Ott je odnio pobjedu sa nevjerojatnih 31269 glasova, dok je drugoplasirana Lenna imala 15401 glasova. #douzarhjudžnabrs
Guest- Gost
R E Z U L T A T I
sf1 - https://2img.net/r/ihimizer/img408/3228/capturezwt.png
sf2 - https://2img.net/r/ihimizer/img823/3817/capture2hg.png
fnl - https://2img.net/r/ihimizer/img857/7666/capture3g.png
jury - https://2img.net/r/ihimizer/img215/4664/capture4wb.png
super f - https://2img.net/r/ihimizer/img109/5852/capture5d.png
sf1 - https://2img.net/r/ihimizer/img408/3228/capturezwt.png
sf2 - https://2img.net/r/ihimizer/img823/3817/capture2hg.png
fnl - https://2img.net/r/ihimizer/img857/7666/capture3g.png
jury - https://2img.net/r/ihimizer/img215/4664/capture4wb.png
super f - https://2img.net/r/ihimizer/img109/5852/capture5d.png
Guest- Gost
Stranica 12 / 14. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Estonija 2015.
» Estonija | Tanja Mihhailova — Amazing
» Estonija 2010. | Malcolm Lincoln — Siren
» ESTONIJA | Getter Jaani — „Rockefeller Street“
» Estonija 2015.
» Estonija | Tanja Mihhailova — Amazing
» Estonija 2010. | Malcolm Lincoln — Siren
» ESTONIJA | Getter Jaani — „Rockefeller Street“
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 12 / 14.