EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat

+12
Lunke
Vinky
HaYrOLa
Bebi
Veronica
Steffan
Tinchey
Kruno
Marijo
frozen
Lucas
Leo
16 posters

Stranica 9 / 14. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Go down

Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat - Page 9 Empty Re: Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat

Postaj by Leo 02.11.11 20:11

Lunke je napisao/la:Ovako...na svim takmicenjima gleda se medjusobni skor i onaj ko je pobedio ide dalje. no posto se ovde napravio krug Croato i ja smo mislili da je tu svako svakog dobijao, zaboravivsi cinjenicu da su Leo i Verka igrali nereseno. Posto ispada da nije svako svakog dobio tabela nas troje umesto 3-3-3 ispada 4-3-1 i samim tim Veronika ima najlosiji skor.

Da bi se gledala gol razlika potrebno je da su se sva tri tima medjusoibno pobedjivala, a ne neresen rezultat. I naravno kada se gleda gol razlikia ne gleda se gol razlika medjusobnih duela vec ukupna gol razlika na citavom turniru, sto je i logicno jer se poeni ne prenose badava.

Ova su pravila u svim svetskim i evropskim takmicenjima.

Nastala je zabuna jer smo Croato i ja ne razmislajuci vec obajvili da je Leo eliminisan jer smo racunali gol razliku, a zaobisli medjusobne duele.

I prema tome stanje je

3.fairyland
4.dolina
5.horehronia

kako sam i rekao na pocetku.
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat - Page 9 Empty Re: Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat

Postaj by Leo 02.11.11 21:14

PREOSTALE UTAKMICE

RASMUS-EQUESTRIA
BABYLAND-RASMUS
INSOMNIA-EQUESTRIA
FQ-EQUESTRIA
RASMUS-INSOMNIA
BABYLAND-EQUESTRIA

Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by strajker 02.11.11 21:28

evo je Equestria!
strajker
strajker

Broj postova : 4564

Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.

[Vrh] Go down

Postaj by strajker 02.11.11 21:42

5-2

Equestria-Babyland
strajker
strajker

Broj postova : 4564

Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 02.11.11 21:43

Aj gde je Rasmus da me dokrajci? Very Happy
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 02.11.11 21:46

PREOSTALE UTAKMICE

RASMUS-EQUESTRIA
BABYLAND-RASMUS
INSOMNIA-EQUESTRIA
FQ-EQUESTRIA
RASMUS-INSOMNIA
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 02.11.11 23:09

Horehronia se povlači sa natjecanja Smile

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 02.11.11 23:11

Veronica je napisao/la:Horehronia se povlači sa natjecanja Smile

ma daj verka Sad
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 02.11.11 23:16

Leo je napisao/la:
Veronica je napisao/la:Horehronia se povlači sa natjecanja Smile

ma daj verka Sad

ako smo ja i ti odigrali neriješeno,a ja dobila samo westlife 5:0 od kojeg si ti primio pet golova,kako mozes imati bolji skor od mene?

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 02.11.11 23:19

Veronica je napisao/la:

ako smo ja i ti odigrali neriješeno,a ja dobila samo westlife 5:0 od kojeg si ti primio pet golova,kako mozes imati bolji skor od mene?

zato sto se gledaju samo utakmice timova koji imaju isti broj poena

leo-veronica 1-1
lunke-veronica 2-1
leo-lunke 4-1

leo 4 poena
lunke 3 poena
veronica 1 poen

Jedina greska je sto nije napisano pravilo jos na prvom hhc-u .A ako treba neka ja nek ispadnem posto je takmicenje kod mene i desio se propust u pravilima.
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 02.11.11 23:19

Veronica je napisao/la:

Pa medjusobni dueli mene tebe i njega

Leo 1 pobeda 1 nereseno 0 poraza bodova ukupno 4
Ja 1 pobeda 0 nereseno 1 poraz bodova 3
Ti 0 pobeda 1 nereseno 1 poraz bodova 1

ovo se prvo gleda, medjusobni dueli, pa onda gol razlika.

Croato je juce mislio da imamo svi po 3 boda, tj da je svako svakog dobio i u tom slucaju bi se gledala gol razlika.
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 02.11.11 23:22

e za ovakvo pravilo nikad čula....zar se na svjetskim ne gleda gol razlika,a medusobno u ligama?

uglavnom čestitke Leu,meni se ne da igrati ove utakmice pa me slobodno stavi na 12. mjesto

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 02.11.11 23:24

Veronica je napisao/la:e za ovakvo pravilo nikad čula....zar se na svjetskim ne gleda gol razlika,a medusobno u ligama?

uglavnom čestitke Leu,meni se ne da igrati ove utakmice pa me slobodno stavi na 12. mjesto

Uvek se gleda medjusobni skor, uglavnom je tako i ako je tu sve izjednaceno prelazi se na gol razliku.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 02.11.11 23:29

Lunke je napisao/la:
Veronica je napisao/la:e za ovakvo pravilo nikad čula....zar se na svjetskim ne gleda gol razlika,a medusobno u ligama?

Uvek se gleda medjusobni skor, uglavnom je tako i ako je tu sve izjednaceno prelazi se na gol razliku.

Naci cu ja ta pravila Very Happy

E da još jedna stvar...gledamo po nogometu?A zašto je onda sustav rukometaški i košarkaški? Smile

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 02.11.11 23:30

Zašto se onda u kvalifikacijama za Euro gledao međusobni omjer reprezentacija ?
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 02.11.11 23:36

Sutra detaljna pravila dolaze Smile

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 02.11.11 23:36

Veronica je napisao/la:

E da još jedna stvar...gledamo po nogometu?A zašto je onda sustav rukometaški i košarkaški? Smile

Tako je i u rukometu i u kosarsi. Prvo se gledaju medjusobni duel/duele pa onda gol/kos razlike ako su bodovi izmedju 3 ekipe izjednaceni,a to nije slucaj sa nama.

Ovo je ispalo zaista glupo jer je vec objavljeno da si prosla, da je Leo ispao ali zato sto se pravila nisu jasno definisala.

Savetujem da odigras ovo za 9 mesto posto ces imati bolji sesir za sledece izdanje ovako ces bez veze otici tek u 3 a tu svakako nisi Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 02.11.11 23:37

>>Been<< je napisao/la:Zašto se onda u kvalifikacijama za Euro gledao međusobni omjer reprezentacija ?

pa i gleda se medjusobni skor, i mi smo to gledali Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 02.11.11 23:39

Lunke je napisao/la:
Veronica je napisao/la:

Tako je i u rukometu i u kosarsi. Prvo se gledaju medjusobni duel/duele pa onda gol/kos razlike ako su bodovi izmedju 3 ekipe izjednaceni,a to nije slucaj sa nama.

Ovo je ispalo zaista glupo jer je vec objavljeno da si prosla, da je Leo ispao ali zato sto se pravila nisu jasno definisala.

Savetujem da odigras ovo za 9 mesto posto ces imati bolji sesir za sledece izdanje ovako ces bez veze otici tek u 3 a tu svakako nisi Prinčevi

al cu biti i vec postoje neke zemlje koje prizeljkujem Smile

a sad vidimo se neki drugi put Very Happy

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 03.11.11 0:47

moje mišljenje je ovako... ako se poravnaju zemlje onda se gledaju međusobni susreti (ako su dvije zemlje) ako je više zemalja onda se gleda gol razlika... bar ja tako mislim eto...ali CJELOKUPNA gol razlika...
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 03.11.11 16:35

OSTALI SU MECEVI,

RASMUS-INSOMNIA
RASMUS-BABYLAND
RASMUS-EQUESTRIA
FQ-EQUESTRIA

POSLEDNJI ROK ZA ODIGRAVANJE OVIH MECEVA JE SUTRA DO 20.00H!
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Fonsi 03.11.11 16:47

Fonsi
Fonsi

Broj postova : 1196

Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*

[Vrh] Go down

Postaj by Fonsi 03.11.11 17:18

Fonsi
Fonsi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 03.11.11 19:13

Ja sam tu sada, aj na brzinu!
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Fonsi 03.11.11 19:18

Fonsi
Fonsi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 14. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

[Vrh]

- Similar topics