Glazbene novosti/koncerti
+25
Misfit
Luc
VasilijeM.
Mara
Bebi
Cvjećko
frozen
Lucas
HaYrOLa
Veronica
Pauly D
strajker
Tinchey
Lunke
Kruno
Leo
Duje
Vinky
Goxy
sandy
>>Been<<
Marijo
The Đole
asteroid
^.^ Swedish Hero
29 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 26 / 43.
Stranica 26 / 43. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: Glazbene novosti/koncerti
The Đole je napisao/la:Ni akademsko ni naučno ni kvalitetno nemaju nikakvu povezanost sa tobom.
tvoja akademija, nauka i kvalitet zaista nemaju veze sa mnom. X Factor i sl.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
The Đole je napisao/la:
Pa da bi shvatio drugo značenje trebaš imati mozak.
Drugo znacenje? hm... neke moje haljine imaju pertlu pozadi da bi se stegle... je l` to drugo znacenje Djokice? nemoj da ispadnem glupa...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
tvoja akademija, nauka i kvalitet zaista nemaju veze sa mnom. X Factor i sl.
Šomi, ne pravi se lud.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
The Đole je napisao/la:
Šomi, ne pravi se lud.
Zasto ne sledis svog decka i ne vuces me za jezik
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Zasto ne sledis svog decka i ne vuces me za jezik
Bum boy, shhh.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:
Bum boy, shhh.
Zasto da cutim? Zasto da svi ovde ne saznaju da Djole ima decka, ha?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Zasto da cutim? Zasto da svi ovde ne saznaju da Djole ima decka, ha?
Hahaha Kad ćeš ga upoznati sa mnom, pošto ga ja ne znam?
#hayrolabumboy
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:
Hahaha Kad ćeš ga upoznati sa mnom, pošto ga ja ne znam?
#hayrolabumboy
dete, toliko ti se vidi u svakom drugom postu OCAJ zbog toga sto si dete sa sela. Umesto da uzvias. Ne, ti posto poto zelis da budes urbano cool, a ne mozes. Ti si seljak, i to selo nikada iz tebe pobeci nece. Ni tvoje seljacko rumenilo, ni taj teleci pogled ni ti konjski zubi. nema potrebe za izrazima tipa #hayrolabumboy , znamo svi da si naucio napamet par fraza da bi bio urbano cool. Ali sine moj, cim izadjes iz svog sela i dodjes u mesto gde su ulice asfaltirane, a da opanak nije jedina obuca kojom se tim asflatom hoda, ti si jedno necool štala-smell seljace koje pati, ah, pati, jer avaj nije rodjeno na kaldrmi velegrada. Dakle ako mislis da mozes svojim urbano cool frazama i forama da zasenis nekog i skrenes pogled sa svog slaborazvijenog mozga i intelekta , grdno se varas. Samo ce ostati secanje na tebe `Ah, mali Djole seljace, bez mozga sto hodase i zborise` . I za kraj da ti odgovorim u `tvom` cool maniru
#štalasmell ODJEBIIIIIIIIIIIIIIIII
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Hahahahahaha. E a šta je to asfalt? Stvarno ne znam... GORI OD SELJAKA SA SELA JE SELJAK IZ GRADA POPUT TEBE, RETARDE!
I nek dobijem šok, ma i 5, zaboli me.
Kontinent Helia
Ja bih se na tvom mjestu zaključao u SVOJ STAN (ne u kuću, jer Bože moj, kuća je za seljake), da sa 25 godina nemam ništa pametnije raditi neko podjebavati i glumiti nekoga osobama mlađim od mene! Svoje komplekse liječiš na nama ovde, misliš da si zanimljiv, jesi, kako nisi. Samo ovde i smiješ glumiti silu, kad izađeš na ulicu svog ASFALTIRANOG Beograda ne smiješ pisnuti jer se bojiš da će te neko napasti. Čovjek poput tebe završi fakultet kao student generacije i zaposli se, a tvoj glavni posao je otvaranje ovog foruma i vrijeđanje ko ti prvi dođe na udar. Da se život može kupiti, lično ja bih ti dao pare da ga kupiš sebi, tužno te je gledati ovakvog.
Logično je da će neko ko je mlađi 10, 8, 7 godina od tebe drugačije razmišljati jer još nije dovoljno star, ALI TO TEBI NIKADA NEĆE BITI JASNO. Izađi u Knez Mihajlovu i reci pred svima neke moje haljine imaju pertlu pozadi da bi se stegle, nemoj da ispadnem glupa..., pa će te doktori spašavati narednih mjesec dana. Iako imaš toliko godina koliko imaš, umni uzrast ti je bar 10 godina niži!
Logično je da će neko ko je mlađi 10, 8, 7 godina od tebe drugačije razmišljati jer još nije dovoljno star, ALI TO TEBI NIKADA NEĆE BITI JASNO. Izađi u Knez Mihajlovu i reci pred svima neke moje haljine imaju pertlu pozadi da bi se stegle, nemoj da ispadnem glupa..., pa će te doktori spašavati narednih mjesec dana. Iako imaš toliko godina koliko imaš, umni uzrast ti je bar 10 godina niži!
Zadnja promjena: The Đole; 20.10.11 16:24; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Hahahahahaha. E a šta je to asfalt? Stvarno ne znam... GORI OD SELJAKA SA SELA JE SELJAK IZ GRADA POPUT TEBE, RETARDE!
Asfalt je mešavina mineralnih materija i bitumena kao vezivnog sredstva, koji s obzirom na sastav smese može zauzimati različit količinski udeo. S obzirom na varijabilnost svojih komponenti (vrsta i količina) moguće je proizvesti asfalt koji će imati različite osobine.
Primarna uloga asfalta je u građenju puteva.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Asfalt je mešavina mineralnih materija i bitumena kao vezivnog sredstva, koji s obzirom na sastav smese može zauzimati različit količinski udeo. S obzirom na varijabilnost svojih komponenti (vrsta i količina) moguće je proizvesti asfalt koji će imati različite osobine.
Primarna uloga asfalta je u građenju puteva.
Da, dobro ti net služi za odgovor.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Ja bih se na tvom mjestu zaključao u SVOJ STAN (ne u kuću, jer Bože moj, kuća je za seljake), da sa 25 godina nemam ništa pametnije raditi neko podjebavati i glumiti nekoga osobama mlađim od mene! Svoje komplekse liječiš na nama ovde, misliš da si zanimljiv, jesi, kako nisi. Samo ovde i smiješ glumiti silu, kad izađeš na ulicu svog ASFALTIRANOG Beograda ne smiješ pisnuti jer se bojiš da će te neko napasti. Čovjek poput tebe završi fakultet kao student generacije i zaposli se, a tvoj glavni posao je otvaranje ovog foruma i vrijeđanje ko ti prvi dođe na udar. Da se život može kupiti, lično ja bih ti dao pare da ga kupiš sebi, tužno te je gledati ovakvog.
Ju ju, sta mi naprica. ja nemam potrebu tebi da se pravdam, onom ko seje zlo, propagira nasilje, versku, seksualnu i medjunacionalnu mrznju. Sve sam lepo prijavio, pa nek oni koji su duzni vide sta ce da rade sa tobom. Posto ne mozes da me verbalno porazis, pozivas na nasilje. To tako lepo govori o tebi.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this image]
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Nikoga ja ne pozivam na nasilje, ja iznosim činjenice.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Nikoga ja ne pozivam na nasilje, ja iznosim činjenice.
ma kako da ne. Ajde mali ...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
ma kako da ne. Ajde mali ...
Da, upravo sam pozvao pola Beograda da te napadne. Daj molim te.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:
Da, upravo sam pozvao pola Beograda da te napadne. Daj molim te.
Smesan si. Ali bas. U Beogradu ne zive takvi. To su sve pridoslice iz unutrasnjosti.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Smesan si. Ali bas. U Beogradu ne zive takvi. To su sve pridoslice iz unutrasnjosti.
Da, da... ovo je moje posljednje obraćanje tebi, ozbiljno. Piši šta hoćeš, na ignore si.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:
Da, da... ovo je moje posljednje obraćanje tebi, ozbiljno. Piši šta hoćeš, na ignore si.
Hvala ti Boze ! Ignore je tvoje srednje ime!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Akademska! Naucna! KVALITETNA! Da li je buljaski hitic ciji je rok trajanja vec prosao plagijat i da li je bomba bacena na Nikolu Rokvica i Slavicu Cukteras ?! Samo me brine, nema Sandy da se oglasi i KVALITETNO PRESUDI!
Ti stvarno voliš izazivat ljude?! Šta sad ako netko ima kvalitetniji ukus od drugih, to se zna ko je i gotovo.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Ti stvarno voliš izazivat ljude?! Šta sad ako netko ima kvalitetniji ukus od drugih, to se zna ko je i gotovo.
Koga sam ja izazvao? Ja sam sa doticnom bio super dok ona nije pocela da me hejtuje i napada. Ovo nije izazivanje, vec sprdnja na njen racun, daje povoda, pa mi se moze.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
Akademska! Naucna! KVALITETNA! Da li je buljaski hitic ciji je rok trajanja vec prosao plagijat i da li je bomba bacena na Nikolu Rokvica i Slavicu Cukteras ?! Samo me brine, nema Sandy da se oglasi i KVALITETNO PRESUDI!
Ukus ne može biti kvalitetniji od drugog, ukus je ukus, a sad netko može imatz ukus za kvalitetniju glazbu, neko za zabavnu itd
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Ukus ne može biti kvalitetniji od drugog, ukus je ukus, a sad netko može imatz ukus za kvalitetniju glazbu, neko za zabavnu itd
Joj Bruno
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Da, naravno da može. Postoji nešto što se zove neukus.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Stranica 26 / 43. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 26 / 43.