Glazbene novosti/koncerti
+25
Misfit
Luc
VasilijeM.
Mara
Bebi
Cvjećko
frozen
Lucas
HaYrOLa
Veronica
Pauly D
strajker
Tinchey
Lunke
Kruno
Leo
Duje
Vinky
Goxy
sandy
>>Been<<
Marijo
The Đole
asteroid
^.^ Swedish Hero
29 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 23 / 43.
Stranica 23 / 43. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Re: Glazbene novosti/koncerti
Ulazi u uho na prvo slušanje, meni se baš sviđa
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Nakon paljenja zastave Bosne i Hercegovine u štabu poznatog kantautora Dine Merlia ozbiljno se razmišlja o odgadjanju koncerta u Beogradu ,rekao nam je jedan od najbližih saradnika i organizatora koncerta. Dino je bio jako uzbuđen zbog poruka i mailova koje smo dobili od mnogih patriota iz BiH i cijelog svijeta. On je bio jako pogođen i činilo se da je u jednom trenutku donio odluku da se odgodi koncert. Ipak smo uspjeli da mu pojasnimo koje su ogromne materijalne štete po cijeli projekat i da se ne smijemo osvrtati na te incidente.
Ako odgodi onda je tek i veća budala nego što sam mislio.. Preko 30,000 ljudi ostaviti na cjedilu zbog par kretena..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:
Ako odgodi onda je tek i veća budala nego što sam mislio.. Preko 30,000 ljudi ostaviti na cjedilu zbog par kretena..
samo nek proba da odlozi Nisam ja cekao u redu za dzabe
Inace za 25. je sve rasprodato tako da su u ponedeljak pustene karte za 26. Naravno opet se u redu cekalo jako dugo da bi se doslo do karata. Moje misljenje je da ce trebati i 27
Lunke- Broj postova : 9635
Inace fantasticna emisija na RTS-u "Balkan Secanje na Toseta". Ja sam se odusevio, sjajna ideja i realizacija, sve pohvale za RTS. Uzivao sam
Inace komentari njegovih kolega dovoljno govore kakav je bio pevac, a pogotovo kakav je covek bio Tose!!! VELICINA!!!!
Inace komentari njegovih kolega dovoljno govore kakav je bio pevac, a pogotovo kakav je covek bio Tose!!! VELICINA!!!!
[Only mods are allowed to see this link]
Nominacije za BEST EUROPEAN ACT:
LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nominacije za BEST EUROPEAN ACT:
LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Lunke je napisao/la:
samo nek proba da odlozi Nisam ja cekao u redu za dzabe
Inace za 25. je sve rasprodato tako da su u ponedeljak pustene karte za 26. Naravno opet se u redu cekalo jako dugo da bi se doslo do karata. Moje misljenje je da ce trebati i 27
Da te malo umirim
Srbijanski predjsjednik Boris Tadić se sam angažirao kako bi organizacija koncerta u Beogradu protekla u najboljem redu; da li to umiriti najveću bh. muzičku zvijezdu nakon provokacije sa paljenjem bh. zastave
Počeo je da razmišlja o odgađanju koncerta ali smo zasad držimo situaciju pod kontrolom i koncerta će biti, izjavio je anonimno za DEPO PORTAL jedan od ljudi iz tima koji je vodi operaciju „Dino Merlin u beogradskoj Areni“.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Da te malo umirim
Hvala bogu
Pa uvek ce se naci neki idioti koji ce zeleti da naprave skandal, nadam se da se zbog nekolicine plitkih mozgova nece odloziti spektakl u Beogradu
Mrzim nacionaliste, povracam mi se gde zivim!!! Eto vam sad, nisu dali da se odrzi Gay Parada, ugrozava im decu!!!??? Sta ce sad Palmi i ekipi da bude izgovor za Dina? Koga on ugrozava?! A najveca ikona im je CECA - udovica RATNOG ZLOCINCA I KOLJACA I UBICE!!! E tako vam i treba!!! Sad nek vam oni odredjuju i koga cete da slusate!!! Dino ni ne treba da dodje posle ovoga, ovo je DIVLJI ZAPAD!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Hmm... to za Dina... nisam nacionalista, daleko od toga, ali realno, ljudi, ako srpski pjevači ne mogu nastupati po Federaciji BiH jer im likovi postavljaju bombe u lokal, niti negdje u Hrvatskoj, možda je ovo neki 'udarac nazad'.
A možda su ti ljudi koji su to pisali nacionalisti, ali i Dino Merlin je jedan od njih, tako da...
A možda su ti ljudi koji su to pisali nacionalisti, ali i Dino Merlin je jedan od njih, tako da...
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Hmm... to za Dina... nisam nacionalista, daleko od toga, ali realno, ljudi, ako srpski pjevači ne mogu nastupati po Federaciji BiH jer im likovi postavljaju bombe u lokal, niti negdje u Hrvatskoj, možda je ovo neki 'udarac nazad'.
o čemu ti? ahhahahahahahaha
nemoj o nečemu o čemu nisi informiran
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
The Đole je napisao/la:Hmm... to za Dina... nisam nacionalista, daleko od toga, ali realno, ljudi, ako srpski pjevači ne mogu nastupati po Federaciji BiH jer im likovi postavljaju bombe u lokal, niti negdje u Hrvatskoj, možda je ovo neki 'udarac nazad'.
Palma da mi odredjuje koga cu ja da slusam? Covek koji zivi u ubedjenju da su Betoven i Mocart jos zivi.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Veronica je napisao/la:
o čemu ti? ahhahahahahahaha
nemoj o nečemu o čemu nisi informiran
Nisam mislio na sve, zato sam napisao NEGDJE.
Npr. Ani Nikolić su zabranili da nastupa u Dubrovniku, Gocu Tržan, Tijanu Dapčević i sl. ne zovu
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:
Palma da mi odredjuje koga cu ja da slusam? Covek koji zivi u ubedjenju da su Betoven i Mocart jos zivi.
Pa ne mora ti niko određivati šta ćeš slušati, sam biraj.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:
Nisam mislio na sve, zato sam napisao NEGDJE.
Npr. Ani Nikolić su zabranili da nastupa u Dubrovniku, Gocu Tržan, Tijanu Dapčević i sl. ne zovu
njih ne zovu ni u Srbiju da pevaju, pogotovu ovu drugu karakondzulu
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
njih ne zovu ni u Srbiju da pevaju, pogotovu ovu drugu karakondzulu
Hahaha dobro, to jeste
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:
Pa ne mora ti niko određivati šta ćeš slušati, sam biraj.
on i njegovi nacionalisti su palili zastave, a ne ja. on i nejgovi nacionalisti su zabranili gay paradu. on i njegovi nacionalisti prave nerede u Djenovi.... ja hocu da idem na koncert Dina Merlina i sa velikom mukom sam nasao karte, a kako da idem ako oni hoce da me ubiju ili spale ?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
on i njegovi nacionalisti su palili zastave, a ne ja. on i nejgovi nacionalisti su zabranili gay paradu. on i njegovi nacionalisti prave nerede u Djenovi.... ja hocu da idem na koncert Dina Merlina i sa velikom mukom sam nasao karte, a kako da idem ako oni hoce da me ubiju ili spale ?
To su samo prijetnje, ne vjerujem ja da bi oni smjeli išta od toga uraditi.
Kontinent Helia
Ma sta vam je bre ljudi Srbija najvise slusa merlina, svi podaci govore da se najveca armija fanova nalazi u Srbiji...budale ce uvek postojati koji ce sabotirati i paliti zastave i pljuvati po drugima, ne samo u Srbiji vec i u Hrvatskoj, Bosni i drugim zemljama ovih prostora.
Nema razloga za paniku i brigu, bice to za sada dve spektakularne veceri u Areni
Nema razloga za paniku i brigu, bice to za sada dve spektakularne veceri u Areni
NAPOOOKOOON
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Extra jeee
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Neocekivano ok.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Onda kad sam mislio da nisam dovoljno talentovan da budem pjevač, pojavi se Lester i razuvjeri me.
Kontinent Helia
Meni Lester ima lijep glas, ne zna pjevat još dobro, al nije loš uopće, bit će hit pjesma zahvaljujući njemu Tekst mi je extra i melodija ajme hit
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja ne znam jel ti namjerno lažeš i klevećeš ili si samo tako jadno informisan da to neznanje naprosto isijava od tebe ?!
Pa da ti ja objasnim neke stvari - Miroslav Ilić je ispraćen ovacijama iz Zetre. Ljudi ga praktički iznijeli na rukama. Đorđe Balašević - rasporadao Zetru ( Olimpijska dvorana ) dvije noći zaredom, a to će tek biti spektakl za pamćenje. Goca Tržan nastupala u Domu mladih u Skenderiji - puna dvorana, ljudi oduševljeni. Da ne spominjem nastupe grupa poput Van Gogh, Sevdah Baby, Neverne Bebe i slično koji iz Sarajeva, Zenice ,Mostara, Banja Luke i drugih bh. gradova odlaze puni lijepih uspomena.
U mom gradu ovog ljeta su nastupali - Vesna Zmijanac, Seka Aleksić, Nikola Rokvić, Keba, Viki, Dragana Mirković, a prije dvije godine i Jelena Karleuša. I niko slova nije rekao na račun njihove nacionalnosti, a kamoli da su im dojavljivali bombe.
Jedini s kim imamo problem i s kim ćemo uvijek imati problem je Ceca Ražnatović iz dobro poznatih razloga.
Ne mogu vjerovati da takve dezinformacije širiš. Strašno ! Čovjek bi pomsilio tamni vilajet..
P.S. Đana i Lester - besposleni mediokriteti !
>>Been<<- moderator
Stranica 23 / 43. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 23 / 43.