X Factor // 2011-2012
+17
redepko
VasilijeM.
Leo
Jasmin
Veronica
frozen
>>Been<<
asteroid
Sammi
Marijo
Pauly D
Kruno
HaYrOLa
^.^ Swedish Hero
Goxy
Tinchey
The Đole
21 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 16.
Stranica 11 / 16. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: X Factor // 2011-2012
The Đole je stavio već jedan link za izravni prijenos:
Meni doduše vjerojatno izaziva preopterećenje pa ne mogu baš "sasvim izravno" gledati, tj. malo mi "šteka", a to mi nije previše drago (posebno ako se to dogodi dok Leary čita rezultate - što mi se već dogodilo ). Stoga, ako si u sličnoj situaciji kao i ja, skokni na ovaj kanal:
[Only mods are allowed to see this link]
Mislim da sam vidio još jedan sa cijelim epizodama, a postoji i još jedan samo s klipovima nastupa i rezultatima, ali su dovoljno dugi za one kojima se ne gleda baš cijeli show.
U svakom slučaju, zakon što ovakvi ljudi postoje!
The Đole je napisao/la:
[Only mods are allowed to see this link] izaberi UK dole i nađi iTV
Meni doduše vjerojatno izaziva preopterećenje pa ne mogu baš "sasvim izravno" gledati, tj. malo mi "šteka", a to mi nije previše drago (posebno ako se to dogodi dok Leary čita rezultate - što mi se već dogodilo ). Stoga, ako si u sličnoj situaciji kao i ja, skokni na ovaj kanal:
Mislim da sam vidio još jedan sa cijelim epizodama, a postoji i još jedan samo s klipovima nastupa i rezultatima, ali su dovoljno dugi za one kojima se ne gleda baš cijeli show.
U svakom slučaju, zakon što ovakvi ljudi postoje!
redepko- Broj postova : 54
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
^ Zgasi sve dok gledaš.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:^ Zgasi sve dok gledaš.
Sumnjam da ć pomoći, nije ni Internet veza baš nešto.
Ljudi, pa gdje su komentari? Što kažete na ovaj vikend?
Jučer se skoro nitko baš nije istakao, hahaha, bit će napeto! Samo što znam je da ne znam tko je gori - Frankie ili Gary (Garya spašava jedino to što je malo zgodan i ima dva super izvođača).
Ali osim Frankieja, ne znam koga bih još htio vidjeti da ide kući. Možda The Risk? Stvarno ne znam tko drugi, meni su skoro svi podjednako dobri.
I što kažete na to da će mentori možda izmijeniti kategorije večeras? Vjerujete li u to i što očekujete ako se to i dogodi?
Ja bih se dao okladiti da će namjestiti da se Tulisa i Kelly te Gary i Louie međusobno zamijene, to bi bilo preprepreepski! Već vidim Johnnya kako se baca na svog novog mentora, hahaha!
U svakom slučaju, it's the drama night!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kako je moguće da pored onog propaliteta Frankiea ispadnu The Risk. Još sad u btm2 Kitty i Johnny UŽAS!!! Nadam se da Johnny ostaje.
Kontinent Helia
Ajoj!
Ja cijelo vrijeme odbrojavam: "OK, još Johnny, Craig i Janet"... Pa onda "OK, još Johnny i Janet". I onda OPET prozovu Frankieja.
WTH, pa tko je za onu izvedbu izglasao da bude u TOP 6, hej, TOP 6! Katastrofa...
No dobro, nekako sam pogodio da The Risk odlazi (ali čisto zbog mog mišljenja, inače nisu loši - a i htio sam da Little Mix dogura dalje nego oni) i još sam mislio, OK, Kitty je sjajna, ali Johnny je ipak epic. I onda ode Johnny!
Kako su ga pozdravili i kako je pametan govor održao, a kako je još tijekom svojih nastupa imao podršku... Pre, prezakon! Jedino mi je žao što ga je Louis upropastio, bio bi on na samom vrhu da ima drugog mentora koji bi ga bolje pripremao.
A inače Louis se baš i ne trudi, već 2 večeri od 4 što je bio public vote popunio je bottom. I sad ima samo Kitty koja nije preomiljena. Ajde, samo nek se bar ona popravi!
A još kad se Gary umisli zbog 3 dečka... Svaka mu čast, sva 3 u TOP 6, sjajno radi posao s Craigom i Marcusom, FTW, ali Frankie... Previše.
Ja cijelo vrijeme odbrojavam: "OK, još Johnny, Craig i Janet"... Pa onda "OK, još Johnny i Janet". I onda OPET prozovu Frankieja.
WTH, pa tko je za onu izvedbu izglasao da bude u TOP 6, hej, TOP 6! Katastrofa...
No dobro, nekako sam pogodio da The Risk odlazi (ali čisto zbog mog mišljenja, inače nisu loši - a i htio sam da Little Mix dogura dalje nego oni) i još sam mislio, OK, Kitty je sjajna, ali Johnny je ipak epic. I onda ode Johnny!
Kako su ga pozdravili i kako je pametan govor održao, a kako je još tijekom svojih nastupa imao podršku... Pre, prezakon! Jedino mi je žao što ga je Louis upropastio, bio bi on na samom vrhu da ima drugog mentora koji bi ga bolje pripremao.
A inače Louis se baš i ne trudi, već 2 večeri od 4 što je bio public vote popunio je bottom. I sad ima samo Kitty koja nije preomiljena. Ajde, samo nek se bar ona popravi!
A još kad se Gary umisli zbog 3 dečka... Svaka mu čast, sva 3 u TOP 6, sjajno radi posao s Craigom i Marcusom, FTW, ali Frankie... Previše.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Joj ja ni Marcusa ni Craiga više nemrem podnjet, najozbiljnije. Oba su mi postala tako obična i dosadna kao i Janet, al ona je druga priča. Misha, Janet, Lil Mix FTW!
Kontinent Helia
Šteta, meni su obojica zakon!
Craig je jednostavno najbolji i za pobjedu (favoriti su mi od početka on i Misha B, nadam se da je nije previše potresao prošlotjedni bottom 2). Marcus mi se nije toliko istakao kao pjevač, ali je nevjerojatno dobar performer, to je strašno! Jučerašnji nastup... Respect!
Sad su mi svi super osim Frankieja, on je tu već predugo, nije zanimljiv više. A od ostalih šest je teško izdvajati tko mi se više ili manje sviđa, osim što je Craig najbolji!
Ne znam točno kako će finale izgledati (mislio sam da ide 4 najboljih, ali nakon večerašnje duple eliminacije, ne znam više), ali u finalu lako vidim Craiga, Mishu B i Janet/Little Mix. Vidjet ćemo tko se najbolje istakne kroz sljedećih nekoliko nastupa.
Craig je jednostavno najbolji i za pobjedu (favoriti su mi od početka on i Misha B, nadam se da je nije previše potresao prošlotjedni bottom 2). Marcus mi se nije toliko istakao kao pjevač, ali je nevjerojatno dobar performer, to je strašno! Jučerašnji nastup... Respect!
Sad su mi svi super osim Frankieja, on je tu već predugo, nije zanimljiv više. A od ostalih šest je teško izdvajati tko mi se više ili manje sviđa, osim što je Craig najbolji!
Ne znam točno kako će finale izgledati (mislio sam da ide 4 najboljih, ali nakon večerašnje duple eliminacije, ne znam više), ali u finalu lako vidim Craiga, Mishu B i Janet/Little Mix. Vidjet ćemo tko se najbolje istakne kroz sljedećih nekoliko nastupa.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Craig će ispast ko Aiden, a Marcus ko Paije. Bilo bi super kad bi Lil Mix pobjedile! Prvi puta jedna grupa. Little Mix FTW!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Craig će ispast ko Aiden, a Marcus ko Paije. Bilo bi super kad bi Lil Mix pobjedile! Prvi puta jedna grupa. Little Mix FTW!
Želiš reći da će onda Frankie kao Matt pobijediti, kad već uspoređuješ?
Ma neće, jedino se Frankie mora prije ili kasnije poljuljati, ne može baš pobiti preostale favorite. Možda i Marcus, ali Craig FTW!
Ali da, ako grupa mora pobijediti, neka bude Little Mix !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Neee! Za Frankieja se zna da je Katie ove sezone.
Kontinent Helia
Kitty do pobede definitivno!!!!!!!!!!!!!!
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Kitty do pobede definitivno!!!!!!!!!!!!!!
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
oVAJ FORUM IZGLEDA JEDNOGLASNO ZA kITTY
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:oVAJ FORUM IZGLEDA JEDNOGLASNO ZA kITTY
Craig!
E, je li itko čuo kako Gary kaže da on nikad ne bi za ijednog od Louisovih izvođača dao komentar kakav je on dao Frankieju?
Sjeća li se itko što je on rekao Sami pri njenom posljednjem nastupu? Nekako su vrlo brzo ljudi zaboravili na to.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja glasam za predstavnika balada ----> Janet. Ali može i Kitty.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Kontinent Helia
Obavijest:
Bilo je i vrijeme!!! Sad nek lijepo vrate Johnnyja!!!
Kontinent Helia
Ma bravo... To mu je hvala za sve glasove, odabir od Garyja i sve ostalo...
Tako je!!!
100% će nešto izvesti, ako su imali u planu 5 tjedana s tim da Finale ima 2 runde, nemoguće je da samo 6 izvođača nastupa. Ili neće biti televotinga (što baš nije dobro ni prepametno) ili će nekoga vratiti natrag da ispune kvotu. Ali nema šanse da Gary ima opet 3 točke, koga da onda vrate, Jamesa?
Uh, jedva čekam subotu!
Tinchey je napisao/la:Bilo je i vrijeme!!! Sad nek lijepo vrate Johnnyja!!!
Tako je!!!
100% će nešto izvesti, ako su imali u planu 5 tjedana s tim da Finale ima 2 runde, nemoguće je da samo 6 izvođača nastupa. Ili neće biti televotinga (što baš nije dobro ni prepametno) ili će nekoga vratiti natrag da ispune kvotu. Ali nema šanse da Gary ima opet 3 točke, koga da onda vrate, Jamesa?
Uh, jedva čekam subotu!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Hahahaha! Ovo je presmiješno.
Ali ja bih ipak htio 2 Shoes natrag!
Hahahaha! Ovo je presmiješno.
Ali ja bih ipak htio 2 Shoes natrag!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
AMELIA LILYYYYYYYYYYYY !!!
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
2 Shoes
Kontinent Helia
MISLIM DA JE SVAKI KOMENTAR SUVIŠAN....
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
Stranica 11 / 16. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» X FACTOR 2012/2013
» Državna matura 2011/2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» The X Factor
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
» Državna matura 2011/2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» The X Factor
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 16.