X Factor // 2011-2012
+17
redepko
VasilijeM.
Leo
Jasmin
Veronica
frozen
>>Been<<
asteroid
Sammi
Marijo
Pauly D
Kruno
HaYrOLa
^.^ Swedish Hero
Goxy
Tinchey
The Đole
21 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 9 / 16.
Stranica 9 / 16. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: X Factor // 2011-2012
i ja jedva cekamThe Đole je napisao/la:Kitty je kraljica! Realno ljudi ju mrze jer su im novinari napunili glavu sranjima o njoj, a ona svaki put sve bolja i bolja.
Btw, sledeće sedmice srčka sedmica za mene
[Only mods are allowed to see this image]
Evo i zašto, jedva čekaaaammm
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Kitty je na audicijama pokazala svoje pravo lice. I'm DONE!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Kitty je na audicijama pokazala svoje pravo lice. I'm DONE!
Daj mi samo kaži što te toliko smeta kod nje? Stvarno me zanima zašto skoro cijela publika onako skandira, ne vidim razlog.
Meni ova sezona i nije tako loša, doduše bila bi bolja s prijašnjim sucima. Svaki sudac (osim možda Walsha) me iritira na svoj način.
Skoro svi kandidati su super, par njih se stvarno ističe i zakon su, sve u svemu, isplati se gledati.
Jedino je Tulisa najveći fail od svih, dosad nije ništa dobro napravila. Sad bih mogao cijelu listu toga što je krivo napravila. E, Tulisa...
redepko- Broj postova : 54
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
TULISA je najjača!
Kelly i Gary su debili, to se vidi svake subote! Tulisa ne zna šta radi?
Napravila je The Risk koji je postao favorit publike! To nije dovoljno?
Ona KELENDRIA glumi pametnicu svima, svakoj čorbi mirođija.
Gary seronja svaki put nešto izmišlja.
Louis pored njih 2 ispade dobar.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
redepko je napisao/la:
Daj mi samo kaži što te toliko smeta kod nje? Stvarno me zanima zašto skoro cijela publika onako skandira, ne vidim razlog.
Meni ova sezona i nije tako loša, doduše bila bi bolja s prijašnjim sucima. Svaki sudac (osim možda Walsha) me iritira na svoj način.
Skoro svi kandidati su super, par njih se stvarno ističe i zakon su, sve u svemu, isplati se gledati.
Jedino je Tulisa najveći fail od svih, dosad nije ništa dobro napravila. Sad bih mogao cijelu listu toga što je krivo napravila. E, Tulisa...
Ti imaš ozbiljnih problem, kao prvo ne da mi se svađati i ovo je zadnja stvar o kojoj bih se ikada s nekim svađao. Ne znam jesi li pogledao audiciju gdje je nakon prosječne izvedbe Kitty za koju su mislili da je skromna počela raspravu i okrenula svoj samouvjereni swag. To dovoljno govori o osobi. Može ona pjevat koliko god hoće ali je ona psihotična i antipatična osoba željna pažnje to Xfactoru apsolutno ne treba. Mah, ionako sumnjam da će dugo sve ovo trajati.
Kontinent Helia
Gary bira grozne pjesme, ne znam šta mu je.
BTW, mnogi koji na televiziji izgledaju antipatično su u stvarno stvarno super osobe. :-)
BTW, mnogi koji na televiziji izgledaju antipatično su u stvarno stvarno super osobe. :-)
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Gary bira grozne pjesme, ne znam šta mu je.
Ja nisam taj koji ću imat šansu upoznat nekog od njih kao ni ostatak Britanije koja glasa, to je šoubiznis, DEAL WITH IT!
Kontinent Helia
[Only mods are allowed to see this link]
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Konačno, jadan je ostao s ovim seljacima. PROPADA XFACTOR PROPADA SVIJET! APOKALIPSA LJUDI!!!
Kontinent Helia
X factor propada jer nisu našli dobre zamjene za Cheryl,Danni i Simona
Veronica- administrator
Neće Louisa izbaciti, nego Garyja.
Kažu da je gotovo sigurno da će se sledeće godine vratiti '08, '09 i '10 ekipa, što me ITEKAKO raduje, prošla sezona je bila naj sezona ikad
Kažu da je gotovo sigurno da će se sledeće godine vratiti '08, '09 i '10 ekipa, što me ITEKAKO raduje, prošla sezona je bila naj sezona ikad
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Neće Louisa izbaciti, nego Garyja.
I Cheryl?
Pa kako ce Simon u USA i UK?
Veronica- administrator
The Đole je napisao/la:TULISA je najjača!
Dobro, to s The Riskom je sjajno napravila, za to joj sve pohvale. Stvarno dobar potez koji ne bi svatko napravio.
Ali više sam mislio na neke stvari osobnog mišljenja, npr. odabrala je Nu Vibe preko 2 Shoes (očajno su zvučali za razliku od njihove sjajne performanse) (zato mi je i drago što su odmah u 2. showu ispali), glasa za Kitty preko Sami i tako to.
Ali ima tu i stvari, recimo, kako je failala odabrati pjesme za rock večer ili kako Mishi ne komentira performans nego stav prema drugim kandidatima - i to sjajnoj Mishi!
(Mislim, i ja se slažem da je bitno kako se tko ponaša, nije ti svejedno da neki debil pobijedi, meni bi to isto bilo bitno - ali većina ljudi ne gleda to nego performans, a kao što Kelly kaže, "she delivered it". Ali ono, ako će je to natjerati da se smiri ili da ispadne zbog arogancije - bravo Tulisa! )
Ma zapravo, možda nema prezabavne komentare, ali je uvjerljivo najmanje iritantna, Nije ni Louie, ali uvijek isti dosadni i beznačajni komentari.
Gary i Kelly bi bili OK da jednostavno ne govore gluposti - ukratko.
The Đole je napisao/la:Neće Louisa izbaciti, nego Garyja.
Što se mene tiče, može!
Ne znam zašto je Simon otišao u UK... Novci, ili što?
Tinchey je napisao/la:
Ti imaš ozbiljnih problem, kao prvo ne da mi se svađati i ovo je zadnja stvar o kojoj bih se ikada s nekim svađao. Ne znam jesi li pogledao audiciju gdje je nakon prosječne izvedbe Kitty za koju su mislili da je skromna počela raspravu i okrenula svoj samouvjereni swag. To dovoljno govori o osobi. Može ona pjevat koliko god hoće ali je ona psihotična i antipatična osoba željna pažnje to Xfactoru apsolutno ne treba. Mah, ionako sumnjam da će dugo sve ovo trajati.
Pa ni ja se ne želim svađati, u čemu je problem? Samo sam pitao za mišljenje.
Pa iskreno, meni ono nije prosječna izvedba. Nije nešto posebno u moru ostalih sjajnih audicija, ali ne možeš reći da je loša - onako otpjevati a cappella ne može svatko. A to što se umislila - ako već jest, mislim da je samo jedna u moru umišljenih.
A i nije nama da sudimo kad vidimo samo njenih 5 minuta života od cijeloga tjedna. Plus što kamere ne prikazuju cijelu realnost. Samo kažem, ovako je teško suditi osobe po ičemu osim po pjevanju - a i taj sud je subjektivan jer, opet, nemamo pravo suditi dok nemamo barem neku glazbenu naobrazbu. Ja, recimo, nemam nikakvu, pa mogu samo reći koga više preferiram slušati, a koga ne.
Ukratko, što se tiče izvedbi, po meni se ona ističe i ne vidim problem. Zato sam te i pitao da mi kažeš zašto je ne voliš. Imaš dobar razlog, ali, recimo, da je cijela Britanija zbog toga sudi, to mi je i dalje čudno. Mora biti nešto drugo... Što ne?
^.^ Swedish Hero je napisao/la:BTW, mnogi koji na televiziji izgledaju antipatično su u stvarno stvarno super osobe. :-)
Potpisujem!
(Ionako sam to već napisao u ovom postu.)
Veronica je napisao/la:X factor propada jer nisu našli dobre zamjene za Cheryl,Danni i Simona
Potpisujem! Možda ne toliko zbog Danni, nije mi bila nešto, ali samo Simonov dolazak ruši sve. A još i Cheryl...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Neka se riješe Kelly, ono što je napravila sa Ameliom je strašno ! :-( :-(
Idealan žiri:
Simon (iako ne znam zašto ga baš toliko veličate), Adele, Leona Lewis, Louis !
I mogla bi Cheryl, simpatična je ona :-D
Idealan žiri:
Kontinent Helia
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Neka se riješe Kelly, ono što je napravila sa Ameliom je strašno ! :-( :-(
Idealan žiri:
Simon je Simon,ne bi imala ništa protiv Adele,ali čemu Leona?Louis je OK
Veronica- administrator
Simon je ličnost, a i stvarno puno radi da projekt bude što bolji, svaka mu čast.
Ah da, Amelia...
Cure su prejake, ali jadna ona... No opet, ona njena reakcija u novinama...
Ah da, Amelia...
Cure su prejake, ali jadna ona... No opet, ona njena reakcija u novinama...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ejs i Adele i Leona. COME ON. Gledanost bi bila 5x manja nego sad, pospali bi ljudi od njih 2
Simon, Cheryl, Dannii & Louis - najjači žiri.
Sledeće godine vjerovatno neće biti US, ustvari, sve zavisi od uspjeha ove godine
Sledeće godine vjerovatno neće biti US, ustvari, sve zavisi od uspjeha ove godine
Kontinent Helia
Čuj ovog Adele i Leona HAHAHAAHAHAHAHAHAH To ne znam ko ima manji TV personaility hahahhahaah.
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Ejs i Adele i Leona. COME ON. Gledanost bi bila 5x manja nego sad, pospali bi ljudi od njih 2
...IIIIII znači nema više Xfactora u Americi! Taj američki Xfactor je najveći fail ikada! U povijesti sličnih talent showova! Dannii se ionako ne vraća jer je ona i namjeravala napustiti Xfactor bez obzira na prevrtljivog Simona.
Kontinent Helia
Meni je ovo inače prva godina da pratim X factor od početka, pa će mi stvarno biti napeto što show ide dalje (uh, da je tako bilo sa sjajnom prošlogodišnjom super sezonom...). Stvarno ima talentiranih ljudi i samo se mislim koga će prije prozvati za sing off ili za automatsku eliminacijul. Kad vidiš majstore poput Janet, Mishe B i Craiga... Fenomenalno! Još su dobri i Rhytmix, The Risk, Marcus, Johnny, Kitty (kojoj već prijeti eliminacija)... Sjajno, već sam ih 8 nabrojao, a ima ih 10.
(Ma i Sophie je OK, ali Frankie - i ne baš. )
Samo, jadan Louie kad mu je glavna nada Johnny. Ne čini mi se kao da će daleko dogurati, ali on je CAR! Znam da nije ko neke druge točke, znam da je na gay i transvestit đir, ali on je CAR! Uvijek gledam cijeli njegov nastup i komentare, to je neprocjenjivo!
Zakon je da ima Hrvata/susjeda koji prate X factor.
(Ma i Sophie je OK, ali Frankie - i ne baš. )
Samo, jadan Louie kad mu je glavna nada Johnny. Ne čini mi se kao da će daleko dogurati, ali on je CAR! Znam da nije ko neke druge točke, znam da je na gay i transvestit đir, ali on je CAR! Uvijek gledam cijeli njegov nastup i komentare, to je neprocjenjivo!
Zakon je da ima Hrvata/susjeda koji prate X factor.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
@Tinchey: gledanost X Factora US je veća nego gledanost THE VOICE US, a svi znamo šta je uradio duet Adama i Christine u svijetu
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:@Tinchey: gledanost X Factora US je veća nego gledanost THE VOICE US, a svi znamo šta je uradio duet Adama i Christine u svijetu
Moves Like Jagger je postao popularan tek nakon The Voicea! Osim toga kažeš da je 11 milijuna ljudi za SAD dovoljno?! Toliko ima sad britanski sa šesterostruko manjim gledateljstvom i još se žale na smanjenje. I'M DONE #2
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Moves Like Jagger je postao popularan tek nakon The Voicea! Osim toga kažeš da je 11 milijuna ljudi za SAD dovoljno?! Toliko ima sad britanski sa šesterostruko manjim gledateljstvom i još se žale na smanjenje. I'M DONE #2
Naravno da nije dovoljno, ali kad ga uporediš sa show-om istog tipa koji je imao manje gledanosti, onda i nije toliko loše. MLJ je prvi put otpjevan na The Voice koliko se sjećam, i tad su Ameri poludili za njom.
Kontinent Helia
[Only mods are allowed to see this link]
Oh ne samo ne Alexandra Burke!!! TEAM TULISA!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
:cheers: Baš me zanima kako će to ispasti.
Kontinent Helia
Stranica 9 / 16. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» X FACTOR 2012/2013
» Državna matura 2011/2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» The X Factor
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
» Državna matura 2011/2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» The X Factor
» The X Factor vol.2 - Iza ekrana
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 9 / 16.