EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XXX - Alexandria - Nominacije 34.

+15
strajker
Jasmin
Mara
Lucas
Vinky
Kruno
>>Been<<
Tinchey
Nymeria
Leo
Marijo
Veronica
HaYrOLa
Misfit
Pauly D
19 posters

Stranica 34 / 36. Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36  Next

Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 34 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by Tinchey 10.08.11 21:08

>>Been<< je napisao/la:Smorili ste

Pitam se bi li te Diva napala da je tu. Laughing
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 34 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by Guest 10.08.11 21:19

It's too quiet in here. :-D

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 10.08.11 21:20

"Pedercina Vladan mi jos uvek nije oprostio sto sam ga prosuo za sve malverzacije, mahinacije i podvale koje je vrsio po forumu... MUCENIK i FRUSTRA!!! Samo nek se nada, DIVU NIKO NECE UCUTKATI, pogotovo ne depresivni pederko iz Subotice!"

Divu niko neće ućutkati - šteta što već jesam. ♥

Svoj novi identitet Hayrolče može da nastavi da gradi na Fejsbuku, na forumu u mom prisustvu to više neće. Jer ja nisam došao na forum da bih se lažno predstavljao nego već iz dobro poznatih razloga...

;-)

P/S: A vi fanovi mu slobodno prenesite moju poruku, više me nije briga. A usput se i dalje ponašajte kako vetar duva...

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 10.08.11 21:22