EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XXX - Alexandria - Nominacije 34.

+15
strajker
Jasmin
Mara
Lucas
Vinky
Kruno
>>Been<<
Tinchey
Nymeria
Leo
Marijo
Veronica
HaYrOLa
Misfit
Pauly D
19 posters

Stranica 30 / 36. Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36  Next

Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 30 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by HaYrOLa 10.08.11 13:49

Kakva noc!!! Leo, valjda inspirisan pitanjima u duelu Krune i Misfita, pokusao da odradi autofelacio u kupatilu, i usinuo se, evo sad ga kostolomac leci... ahahahahahahaha
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 30 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by Leo 10.08.11 13:53

Molio bih gospodju rozu pufnu da me ne uzima u usta u bilo kakvom kontekstu.
Da ne bi kostolomac zatrebao njoj. Kiss
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.08.11 13:59

Ovo su pretnje fizickim kontaktom!!! Molim nekog da reaguje i metiljavog upozori !!!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Steffan 10.08.11 14:32

Hayrola ko Maja Nikolic XD
Steffan
Steffan

Broj postova : 1312

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 14:42

Steffan je napisao/la:Hayrola ko Maja Nikolic XD

Identican.
Jos im samo nedostaje onaj pacov Bojanic. Smile
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 14:43

HaYrOLa je napisao/la:Ovo su pretnje fizickim kontaktom!!! Molim nekog da reaguje i metiljavog upozori !!!

Fizickog kontakta nema dok do njega ne dodje,a sve su prilike da hoce...
Cuvaj se Hayrolita...
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.08.11 14:45

Leo je napisao/la:

Fizickog kontakta nema dok do njega ne dodje,a sve su prilike da hoce...
Cuvaj se Hayrolita...

Samo napred , ja cu se braniti. Jeste da sam krhka , ljubicanstvena dama ali cu ti uzvratiti !!! NASILNICE!!! I ovde nema kavaljera da me zastite!!! Sramota!!!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 14:50

HaYrOLa je napisao/la:

Samo napred , ja cu se braniti. Jeste da sam krhka , ljubicanstvena dama ali cu ti uzvratiti !!! NASILNICE!!! I ovde nema kavaljera da me zastite!!! Sramota!!!

Ti dama,malo sutra Very Happy
Da si dama ne bi ti nista ni rekao nakon pocetnog oposta da ocajnicki zelim da pobedim,samo ne znam na osnovu cega si to zakljucio.
A ovako ...

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 30 11-jeffree-star-bring-2009--large-msg-122965003286
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.08.11 14:52

Ovo su uzasne pretnje... Molim XXX da reaguje... meni je ovde zivot ugrozen!!! Zar ja trebam da stradam zato sto nekom nije uspeo AUTOFELACIO?
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 14:59

HaYrOLa je napisao/la:Ovo su uzasne pretnje... Molim XXX da reaguje... meni je ovde zivot ugrozen!!! Zar ja trebam da stradam zato sto nekom nije uspeo AUTOFELACIO?

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 30 Rey-Mysterio-rey-mysterio-5282168-420-310
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 10.08.11 15:24

Hhahahahahahahahahahaha.
Naučila sam se potpisat na ćirilici. cheers
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 10.08.11 15:26

Nymeria je napisao/la:Hhahahahahahahahahahaha.
Naučila sam se potpisat na ćirilici. cheers

dugo ti je i trebalo Razz
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.08.11 15:28

Sa kojim `sihijatrijskim slucajevima ja zivim...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 10.08.11 15:29

Jasmin je napisao/la:

dugo ti je i trebalo Razz
Kako si me divno pohvalio Very Happy

Zašto imaš Nathana na avataru? Stalno me podsjeća da 9. sezona izlazi tek sljedeće godine u 1.mj Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nymeria
Nymeria

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 10.08.11 15:36

Nymeria je napisao/la:
Kako si me divno pohvalio Very Happy

Zašto imaš Nathana na avataru? Stalno me podsjeća da 9. sezona izlazi tek sljedeće godine u 1.mj Sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ma to sam ja ne Nathan Razz evo ja si upravo skidam osmu sezonu Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 15:38

HaYrOLa je napisao/la:Sa kojim `sihijatrijskim slucajevima ja zivim...

Ne zivis ti sa mnom,sva sreca.Ocigledno si se previse uneo u ulogu.Smanji dozivljaj. Aha!
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.08.11 15:44

Leo je napisao/la:

Ne zivis ti sa mnom,sva sreca.Ocigledno si se previse uneo u ulogu.Smanji dozivljaj. Aha!

Smanji ti dozivljaj , ne znam zasto na svaku moju opasku u kojoj se ti ne pominjes moras da odgovoris. To je izgleda jedini nacin da ostanes primetan i ziv, jer ti se u suprotnom niko ne obraca niti komentarise tvoje izjave i postove... TI CAK NISI NI FA FA FATAMORGANA!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 15:49

HaYrOLa je napisao/la:

Smanji ti dozivljaj , ne znam zasto na svaku moju opasku u kojoj se ti ne pominjes moras da odgovoris. To je izgleda jedini nacin da ostanes primetan i ziv, jer ti se u suprotnom niko ne obraca niti komentarise tvoje izjave i postove... TI CAK NISI NI FA FA FATAMORGANA!

Izbroj u koliko si postova spomenuo moje ime .
Lepo sam ti rekao da me ne spominjes u bilo kom kontekstu a ti teras po svom .
A zasto bi neko komentarisao moje postove?
Pa ja ni ne zelim da budem primetan a kamoli fatamorgana,ja sam covek iz senke za razliku od ruzicaste pufne koja bi dala sve da je neko spomene u bilo kom kontekstu. Smile
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 10.08.11 15:50

Dosta je više!

Nije zanimljivo...niti malo...... Rolling Eyes

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 10.08.11 15:51

jel to neki tajni zadatak da se vas dvojca koljete ili koji k...
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 10.08.11 15:51

Jasmin je napisao/la:

ma to sam ja ne Nathan Razz evo ja si upravo skidam osmu sezonu Smile
Prvih šest sezona su najbolje. Sedma i osma su mi za nijansu slabije. Very Happy
U devetoj bi se navodno trebali vratit Lucas and Peyton
Nymeria
Nymeria

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 15:52

Veronica je napisao/la:Dosta je više!

Nije zanimljivo...niti malo...... Rolling Eyes

Niti treba da bude zanimljivo.Nek me ruzicasta pudlica lepo ostavi na miru i stvar resena. Smile
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.08.11 15:52

Leo je napisao/la:

Izbroj u koliko si postova spomenuo moje ime .
Lepo sam ti rekao da me ne spominjes u bilo kom kontekstu a ti teras po svom .
A zasto bi neko komentarisao moje postove?
Pa ja ni ne zelim da budem primetan a kamoli fatamorgana,ja sam covek iz senke za razliku od ruzicaste pufne koja bi dala sve da je neko spomene u bilo kom kontekstu. Smile

Ti ne znas ocigledno ni sta je fatamorgana!!! Ajde izgubi se odavde vise, dosadan si
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 10.08.11 15:53

Nymeria je napisao/la:
Prvih šest sezona su najbolje. Sedma i osma su mi za nijansu slabije. Very Happy
U devetoj bi se navodno trebali vratit Lucas and Peyton

Peyton I love you Meni su najslabije 5 i 6 sezona Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.08.11 15:57

HaYrOLa je napisao/la:

Ti ne znas ocigledno ni sta je fatamorgana!!! Ajde izgubi se odavde vise, dosadan si

Hayrolita setaj....
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Stranica 30 / 36. Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36  Next

[Vrh]

- Similar topics