EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XXX - Alexandria - Nominacije 34.

+15
strajker
Jasmin
Mara
Lucas
Vinky
Kruno
>>Been<<
Tinchey
Nymeria
Leo
Marijo
Veronica
HaYrOLa
Misfit
Pauly D
19 posters

Stranica 26 / 36. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 36  Next

Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 26 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by Leo 09.08.11 18:10

HaYrOLa je napisao/la:

Pa posalji nekog iz tog tabora , sta se tripujes sa Santanom, Nirvanom itd... PROVALJEN SI FOLIRANTU! Sve radis da bi pobedio u virtuelnoj igrici na netu , a to nije normalno!!!

Pa ja slusam i Santanu i Nirvanu tako da Hayrolita ne lupetaj brukas se sireci neistine ...
Pa slao sam Anu Nikolic na EFSC Smile
Ja saljem onog ko mi pobedi u NF a svako ima za cilj pobedu u necem sto radi ,u suprotnom No ...
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 26 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 18:15

Leo je napisao/la:

Pa ja slusam i Santanu i Nirvanu tako da Hayrolita ne lupetaj brukas se sireci neistine ...
Pa slao sam Anu Nikolic na EFSC Smile
Ja saljem onog ko mi pobedi u NF a svako ima za cilj pobedu u necem sto radi ,u suprotnom No ...

Ti slusas Nirvanu? Ajme ... izvini nisam znao... Je l` bese Ana Nikolic pevacica Nirvane? Ili Anabela Bukva? Smile Znam da je neka sa izuzetnim vokalnim sposobnostima...
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 18:20

HaYrOLa je napisao/la:

Ti slusas Nirvanu? Ajme ... izvini nisam znao... Je l` bese Ana Nikolic pevacica Nirvane? Ili Anabela Bukva? Smile Znam da je neka sa izuzetnim vokalnim sposobnostima...

kakve veze ima da li neko ima izuzetne vokalne sposobnosi
Anabela I love you Prinčevi al vokalne sposobnosti ocena 5 na skali od 1-10 i to uopste ne poricem.
A Nirvanu slusam i sta sad .Smells like teen spirit mi je jedna od najboljih pesama u istoriji.
A na osnovu cega si ti zakljucio sta ja slusam a sta ne ? Ako mogu da dobijem odgovor. Very good!
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 18:24

Leo je napisao/la:

kakve veze ima da li neko ima izuzetne vokalne sposobnosi
Anabela I love you Prinčevi al vokalne sposobnosti ocena 5 na skali od 1-10 i to uopste ne poricem.
A Nirvanu slusam i sta sad .Smells like teen spirit mi je jedna od najboljih pesama u istoriji.
A na osnovu cega si ti zakljucio sta ja slusam a sta ne ? Ako mogu da dobijem odgovor. Very good!

ti si folirant, u javnosti slusas navodno sve to, a zapravo seces vene na JK i Anu i Anabelu, a ovamo se kao nesto tripujes i umisljas. Inace, tvoji glasovi su ustvari najveci HIT. Tu se najvise foliras!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 18:34

Aj mi objasni te hit glasove bas bih voleo da cujem kako ih dozivljavas.
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 18:38

Poruka za gospodju Brunclik

Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 18:39

Leo je napisao/la:Aj mi objasni te hit glasove bas bih voleo da cujem kako ih dozivljavas.

pacenicki su , glasas da se uvuces u dupe malo, malo da ispadne kao da slusas ok muziku, i malo da se kao neko sokirao, wow leo je ovome dao 12 .. itd... a ustvari to veze nema sa tvojim ukusom. Pa ti bi pre crko nego nekoj cajki dao poene... malogradjanin si, u fazoni, ajme sta ce ljudi reci...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 18:54

HaYrOLa je napisao/la:

pacenicki su , glasas da se uvuces u dupe malo, malo da ispadne kao da slusas ok muziku, i malo da se kao neko sokirao, wow leo je ovome dao 12 .. itd... a ustvari to veze nema sa tvojim ukusom. Pa ti bi pre crko nego nekoj cajki dao poene... malogradjanin si, u fazoni, ajme sta ce ljudi reci...

Boli me uvo za tim sta ce ljudi reci

Jel tebi dobro pa Nives sam dao 8,Anabeli dva puta 12
Ceci 8 i 12
Ani Nikolic 10
i da ne nabrajam dalje Ako im ja nisam dao poena nije niko
Jel ti ikad citas svoje postove da vidis malo sta pises. Smile
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 18:59

Leo je napisao/la:

Boli me uvo za tim sta ce ljudi reci

Jel tebi dobro pa Nives sam dao 8,Anabeli dva puta 12
Ceci 8 i 12
Ani Nikolic 10
i da ne nabrajam dalje Ako im ja nisam dao poena nije niko
Jel ti ikad citas svoje postove da vidis malo sta pises. Smile

oh, pa mi se to pravdamo, cim osecamo potrebu za tim, znaci da smo se potresli. ovo sto si napisao da si dao njima poene, potpada u onu grupu UVLACIM SE i WOW VIDI LEO JE DRUGACIJI !
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 19:02

HaYrOLa je napisao/la:

oh, pa mi se to pravdamo, cim osecamo potrebu za tim, znaci da smo se potresli. ovo sto si napisao da si dao njima poene, potpada u onu grupu UVLACIM SE i WOW VIDI LEO JE DRUGACIJI !

Laughing Ne pravdam se nikom pa ni tebi,samo iznosim cinjenice. Smile
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 19:03

NAPUSTITI KUCU XXX
DA ILI NE
VEROVATNO DA
NE VREDI BITI SA SVAKIM UNUTRA Aha!
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 09.08.11 19:04

Nemoj, najviše mrzim one koji samo tako odustaju. Wink
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 19:06

Leo, Vladan i Lucas - trijumvirat bedavija koje preko rijalitija pokusavaju da nabave identitet!!!

p.s pozdravljam tvoje DA - OSLOBODI NAS!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 09.08.11 19:07

HaYrOLa je napisao/la:Leo, Vladan i Lucas - trijumvirat bedavija koje preko rijalitija pokusavaju da nabave identitet!!!

Zašto ih prozivaš ako ih ne znaš? Surprised
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 09.08.11 19:08

Leo je napisao/la:
NAPUSTITI KUCU XXX
DA ILI NE
VEROVATNO DA
NE VREDI BITI SA SVAKIM UNUTRA Aha!
Ne vrijedi ni zbog svakog van Wink
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 19:09

Tinchey je napisao/la:

Zašto ih prozivaš ako ih ne znaš? Surprised

Ovo je rijaliti, svako se bori na svoj nacin i za svoj cilj, ja posteno i za pobedu a oni igraju na kartu sazaljenja, uz dozu foliranja i za identitet
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 19:09

HaYrOLa je napisao/la:Leo, Vladan i Lucas - trijumvirat bedavija koje preko rijalitija pokusavaju da nabave identitet!!!

Ja ga vec imam za raziku od nekih koji ga moraju izmisljati da bi bili zanimljivi. Smile
Mislim da se neko prepoznao. Smile
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 19:10

HaYrOLa je napisao/la:

Ovo je rijaliti, svako se bori na svoj nacin i za svoj cilj, ja posteno i za pobedu a oni igraju na kartu sazaljenja, uz dozu foliranja i za identitet

Ti posteno Laughing Laughing Laughing
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 19:10

Leo je napisao/la:

Ja ga vec imam za raziku od nekih koji ga moraju izmisljati da bi bili zanimljivi. Smile
Mislim da se neko prepoznao. Smile

ja sam prepoznao 185 cm -a u ovome :p
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 09.08.11 19:10

Nicole Scherzinger ušla u kuću i pjeva nam uzivo...koja je ovo kazna Djoletu Razz

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 19:11

HaYrOLa je napisao/la:

ja sam prepoznao 185 cm -a u ovome :p

A ja tvojih 6 cm Wink
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 19:11

Leo je napisao/la:

Ti posteno Laughing Laughing Laughing

jok nego ti ... sa srcima i afirmativnim komentarima za sve i svakoga!!! UVLAKUSO!!! Tebi i govno mirise na Sanel!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 19:12

Leo je napisao/la:

A ja tvojih 6 cm Wink

bolje i 6, nego 3 na 185 :p
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 09.08.11 19:13

HaYrOLa je napisao/la:

jok nego ti ... sa srcima i afirmativnim komentarima za sve i svakoga!!! UVLAKUSO!!! Tebi i govno mirise na Sanel!

Svako ko ga dobije dobije i poene .Evo i tebi jedno I love you Bolje i na sanel nego na tvoju glupost Very Happy
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.08.11 19:14

Jao ima jos jedna nakaza u kuci, seksualna frustra, al nju cu sutra da opletem, Bolje da su je poslali na rehab nego ovde
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 36. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 36  Next

[Vrh]

- Similar topics