EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

XXX - Alexandria - Nominacije 34.

+15
strajker
Jasmin
Mara
Lucas
Vinky
Kruno
>>Been<<
Tinchey
Nymeria
Leo
Marijo
Veronica
HaYrOLa
Misfit
Pauly D
19 posters

Stranica 11 / 36. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36  Next

Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 11 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by HaYrOLa 05.08.11 13:54

Ajme i Kruno drk* Smile ovo je pravi XXX brat Smile Inace ne zelim da budem u blizini doticnog, deluje mi kao manijak, napastvovace me cim se opustim, a ja smerna i postena!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 11 Empty Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.

Postaj by Marijo 05.08.11 13:54

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 11 Kava_sa_smijekom
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 05.08.11 13:56

HaYrOLa je napisao/la:Ajme i Kruno drk* Smile ovo je pravi XXX brat Smile Inace ne zelim da budem u blizini doticnog, deluje mi kao manijak, napastvovace me cim se opustim, a ja smerna i postena!
Pa znaš da nije normalan čim je legao u moju bljuvotinu silent
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 05.08.11 13:57

Veronica je napisao/la:

gosh...

Dame tako ne govore...očito smo ja,Diva i Mara jedine dame u kući Smile
Vrijeme će pokazat Razz
Kako bi samoprozvane dame rekle za ta sramotna posla? Razz
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 05.08.11 13:57

Misfit je napisao/la:
Pa znaš da nije normalan čim je legao u moju bljuvotinu silent

Inace Kruno ide po kuci pocinje praviti klanove za prve nominacije, znam ja ko ce biti na tapetu! Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 05.08.11 13:58

Nymeria je napisao/la:
Vrijeme će pokazat Razz
Kako bi samoprozvane dame rekle za ta sramotna posla? Razz

ah... znas kako kaze stara ` Ko o cemu , kurva o postenju` Smile Ima ovde svacega, eto ga Leo , miran, tih, povucen, a ovamo najveci drk*c u kuci !!! PERVERZNJAK!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:03

Prilog WTv-a...

Tinchey je ustao jako kasno i došao je na ostatke doručka,...,a ostatke je imao i u krevetu jer Jasmin "pojeo" njegovog "bed_drugara" - prijatelja glumca Music

"Glumac" nije došao na doručak,a nije ga bilo ni u krevetu, neki stanari su vidjeli njegove boxe u Divinom krevetu... silent

Lucas je spakirao kovere i otišao.Bilo mu je žao što je Kruno ostao spavati sam.

Been je ustao vrlo rano i govorio je kako mu fali Stipe i njihovi zajednički jutarnji razgovori uz kafu. Neutral

Mara je kao prava gazdarica kuće sama pripremila doručak, a nakon toga je legla u dnevni boravak.Bila je gola, a Been joj je pomogao staviti grudnjak.

Jasmin je bio mamuran i znojan. Diva ga je cijelo vrijeme odmjeravala sexy pogledima. Tinchey je slao ljubomorne poglede prema njemu.Da li Tinchey zna tko je bio u Jasminovom krevetu? Suspect

Randajad je pojedine ukućane učio estonske nardone plesove i pjesme.Goxy je bio jedini zainetersirani iako ga je još uvijek mučilo što Hajduk nije prošoa u 1. kolo europske lige Embarassed
Nakon toga su njih dvojica razmišljali o Getter koja navodno ima sexy stražnjicu! Yummie!

Diva je sama spremila doručak i podjelila ga je sa Leom. Njih dvoje su imali vrlo zanimljivu noć iza sebe,a to su nastavaili i za stolom.

Vinky je upjevavao Marija i zajedno su pjevali pjesme ovogodišnjeg ESC-a, a Marijo je zatim počeo pistai svoju novu pjesmu "sjećanja" .

Steffan je dobio alergiju na Nymeriu,a nakon toga je shvatio da je uzrok svemu tome "Bieberofobija" .

Strajker je nahranio svojeg ponya. Pony se zove Luna i neodređenog je spola. Često jaše na toj životinji. Embarassed

Nymeria je Krunu podsjetila na njihov nekadašnji odnos koji je bio više od prijateljstva.
Zajedno su pričali o novom broju playboya. Smile

Natashi se pokvario vibrator pa je pitala Vladana za stručnu pomoć,a on je kao "computer genie" rado pokazao svoje znanje. Wink

Veronica je bila zbunjena svojim odnosom sa Natashom i zapitala se što je radila sa vibratorom u krevetu?! Prinčevi
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:05

HaYrOLa je napisao/la:Ajme i Kruno drk* Smile ovo je pravi XXX brat Smile Inace ne zelim da budem u blizini doticnog, deluje mi kao manijak, napastvovace me cim se opustim, a ja smerna i postena!

Nisi moj tip,ja volim brinete...tvoja roza kosa mi liči na strajkerovog ponya :O
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 05.08.11 14:06

ahahahahaaha
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 05.08.11 14:08

Evo iscurila je moja pjesma...da da bila sam pjevačica i opet pokušavam Smile

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:09

Nymeria Kruni :

Kruno pa ti pjevaš bolje od Biebera! Laughing
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 05.08.11 14:09

Veronica, oces se maknut te Natashe i pocet klan sa mnom? Zajedno smo jace, mi damice moramo se drzati zajedno, ta kurva ti samo kvari rejting!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 05.08.11 14:11

HaYrOLa je napisao/la:Veronica, oces se maknut te Natashe i pocet klan sa mnom? Zajedno smo jace, mi damice moramo se drzati zajedno, ta kurva ti samo kvari rejting!

Pa naravno I love you

Natashi se valjda sviđa Marijo i kupi njegove izraze stalno govori kom AA i Fa LL a

nisu meni oni jaSNI...koga cemo prvo izbaciti?

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Vinky 05.08.11 14:12

Veronica je napisao/la:Evo iscurila je moja pjesma...da da bila sam pjevačica i opet pokušavam Smile

oh ne Rebecca Black Sad
Friday -.- goru pjesmu nisam čuo

Vinky
Vinky

Broj postova : 1976

Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 05.08.11 14:13

Veronica je napisao/la:

Pa naravno I love you

Natashi se valjda sviđa Marijo i kupi njegove izraze stalno govori kom AA i Fa LL a

ja hejtujem onog gay glumca!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 05.08.11 14:14

Ako gospodja Brunclik nastavi da me progoni ... nece se dobro zavrsiti. Smile
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:15

Vinky je napisao/la:

oh ne Rebecca Black Sad
Friday -.- goru pjesmu nisam čuo

Trebaš ćuti kako Bieber skida Sinišu Vucu Laughing
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 05.08.11 14:18

trenutno se uziva uz Hande koju mnogi ne vole Very Happy Laughing
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 05.08.11 14:18

Veronica je napisao/la:Evo iscurila je moja pjesma...da da bila sam pjevačica i opet pokušavam Smile

Oduševljena sam! Ti i JB biste trebali snimit duet!
Nymeria
Nymeria

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 05.08.11 14:19

Produkcija nam omogućila Haxball...ko ude u subou neka i mene zove...... Embarassed

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:20

Kruno Nymeriji :

"Dušo za tebe je Vuco,pusti Biebera Steffanu!"

Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 05.08.11 14:20

HaYrOLa je napisao/la:
Veronica je napisao/la:

Pa naravno I love you

ja hejtujem onog gay glumca!

taj je NEBITAN! Mislim samo smo nas dvije bitne I love you al ono komaaa javit cu ti se još

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Steffan 05.08.11 14:22

Kruno je napisao/la:Kruno Nymeriji :

XXX - Alexandria - Nominacije 34. - Page 11 2gvrink
Steffan
Steffan

Broj postova : 1312

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 05.08.11 14:25

Kruno je napisao/la:Kruno Nymeriji :

Slušat ćete vi svi Biebera loodache moe Smile))

Sada je vrijeme za još jednu e-tableticu. Oće još ko?
Nymeria
Nymeria

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 05.08.11 14:30

Nymeria,Marijo,Vinky,Kruno i Steffan uživaju u domaćim zagorskim melodijama! Wink

Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Stranica 11 / 36. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36  Next

[Vrh]

- Similar topics