XXX - Alexandria - Nominacije 34.
+15
strajker
Jasmin
Mara
Lucas
Vinky
Kruno
>>Been<<
Tinchey
Nymeria
Leo
Marijo
Veronica
HaYrOLa
Misfit
Pauly D
19 posters
Stranica 11 / 36.
Stranica 11 / 36. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36
Re: XXX - Alexandria - Nominacije 34.
Ajme i Kruno drk* ovo je pravi XXX brat Inace ne zelim da budem u blizini doticnog, deluje mi kao manijak, napastvovace me cim se opustim, a ja smerna i postena!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pa znaš da nije normalan čim je legao u moju bljuvotinuHaYrOLa je napisao/la:Ajme i Kruno drk* ovo je pravi XXX brat Inace ne zelim da budem u blizini doticnog, deluje mi kao manijak, napastvovace me cim se opustim, a ja smerna i postena!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Vrijeme će pokazatVeronica je napisao/la:
gosh...
Dame tako ne govore...očito smo ja,Diva i Mara jedine dame u kući
Kako bi samoprozvane dame rekle za ta sramotna posla?
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Misfit je napisao/la:
Pa znaš da nije normalan čim je legao u moju bljuvotinu
Inace Kruno ide po kuci pocinje praviti klanove za prve nominacije, znam ja ko ce biti na tapetu!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nymeria je napisao/la:
Vrijeme će pokazat
Kako bi samoprozvane dame rekle za ta sramotna posla?
ah... znas kako kaze stara ` Ko o cemu , kurva o postenju` Ima ovde svacega, eto ga Leo , miran, tih, povucen, a ovamo najveci drk*c u kuci !!! PERVERZNJAK!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Prilog WTv-a...
Tinchey je ustao jako kasno i došao je na ostatke doručka,...,a ostatke je imao i u krevetu jer Jasmin "pojeo" njegovog "bed_drugara" - prijatelja glumca
"Glumac" nije došao na doručak,a nije ga bilo ni u krevetu, neki stanari su vidjeli njegove boxe u Divinom krevetu...
Lucas je spakirao kovere i otišao.Bilo mu je žao što je Kruno ostao spavati sam.
Been je ustao vrlo rano i govorio je kako mu fali Stipe i njihovi zajednički jutarnji razgovori uz kafu.
Mara je kao prava gazdarica kuće sama pripremila doručak, a nakon toga je legla u dnevni boravak.Bila je gola, a Been joj je pomogao staviti grudnjak.
Jasmin je bio mamuran i znojan. Diva ga je cijelo vrijeme odmjeravala sexy pogledima. Tinchey je slao ljubomorne poglede prema njemu.Da li Tinchey zna tko je bio u Jasminovom krevetu?
Randajad je pojedine ukućane učio estonske nardone plesove i pjesme.Goxy je bio jedini zainetersirani iako ga je još uvijek mučilo što Hajduk nije prošoa u 1. kolo europske lige
Nakon toga su njih dvojica razmišljali o Getter koja navodno ima sexy stražnjicu!
Diva je sama spremila doručak i podjelila ga je sa Leom. Njih dvoje su imali vrlo zanimljivu noć iza sebe,a to su nastavaili i za stolom.
Vinky je upjevavao Marija i zajedno su pjevali pjesme ovogodišnjeg ESC-a, a Marijo je zatim počeo pistai svoju novu pjesmu "sjećanja" .
Steffan je dobio alergiju na Nymeriu,a nakon toga je shvatio da je uzrok svemu tome "Bieberofobija" .
Strajker je nahranio svojeg ponya. Pony se zove Luna i neodređenog je spola. Često jaše na toj životinji.
Nymeria je Krunu podsjetila na njihov nekadašnji odnos koji je bio više od prijateljstva.
Zajedno su pričali o novom broju playboya.
Natashi se pokvario vibrator pa je pitala Vladana za stručnu pomoć,a on je kao "computer genie" rado pokazao svoje znanje.
Veronica je bila zbunjena svojim odnosom sa Natashom i zapitala se što je radila sa vibratorom u krevetu?!
Tinchey je ustao jako kasno i došao je na ostatke doručka,...,a ostatke je imao i u krevetu jer Jasmin "pojeo" njegovog "bed_drugara" - prijatelja glumca
"Glumac" nije došao na doručak,a nije ga bilo ni u krevetu, neki stanari su vidjeli njegove boxe u Divinom krevetu...
Lucas je spakirao kovere i otišao.Bilo mu je žao što je Kruno ostao spavati sam.
Been je ustao vrlo rano i govorio je kako mu fali Stipe i njihovi zajednički jutarnji razgovori uz kafu.
Mara je kao prava gazdarica kuće sama pripremila doručak, a nakon toga je legla u dnevni boravak.Bila je gola, a Been joj je pomogao staviti grudnjak.
Jasmin je bio mamuran i znojan. Diva ga je cijelo vrijeme odmjeravala sexy pogledima. Tinchey je slao ljubomorne poglede prema njemu.Da li Tinchey zna tko je bio u Jasminovom krevetu?
Randajad je pojedine ukućane učio estonske nardone plesove i pjesme.Goxy je bio jedini zainetersirani iako ga je još uvijek mučilo što Hajduk nije prošoa u 1. kolo europske lige
Nakon toga su njih dvojica razmišljali o Getter koja navodno ima sexy stražnjicu!
Diva je sama spremila doručak i podjelila ga je sa Leom. Njih dvoje su imali vrlo zanimljivu noć iza sebe,a to su nastavaili i za stolom.
Vinky je upjevavao Marija i zajedno su pjevali pjesme ovogodišnjeg ESC-a, a Marijo je zatim počeo pistai svoju novu pjesmu "sjećanja" .
Steffan je dobio alergiju na Nymeriu,a nakon toga je shvatio da je uzrok svemu tome "Bieberofobija" .
Strajker je nahranio svojeg ponya. Pony se zove Luna i neodređenog je spola. Često jaše na toj životinji.
Nymeria je Krunu podsjetila na njihov nekadašnji odnos koji je bio više od prijateljstva.
Zajedno su pričali o novom broju playboya.
Natashi se pokvario vibrator pa je pitala Vladana za stručnu pomoć,a on je kao "computer genie" rado pokazao svoje znanje.
Veronica je bila zbunjena svojim odnosom sa Natashom i zapitala se što je radila sa vibratorom u krevetu?!
HaYrOLa je napisao/la:Ajme i Kruno drk* ovo je pravi XXX brat Inace ne zelim da budem u blizini doticnog, deluje mi kao manijak, napastvovace me cim se opustim, a ja smerna i postena!
Nisi moj tip,ja volim brinete...tvoja roza kosa mi liči na strajkerovog ponya :O
ahahahahaaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Evo iscurila je moja pjesma...da da bila sam pjevačica i opet pokušavam
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica, oces se maknut te Natashe i pocet klan sa mnom? Zajedno smo jace, mi damice moramo se drzati zajedno, ta kurva ti samo kvari rejting!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica, oces se maknut te Natashe i pocet klan sa mnom? Zajedno smo jace, mi damice moramo se drzati zajedno, ta kurva ti samo kvari rejting!
Pa naravno
Natashi se valjda sviđa Marijo i kupi njegove izraze stalno govori kom AA i Fa LL a
nisu meni oni jaSNI...koga cemo prvo izbaciti?
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Evo iscurila je moja pjesma...da da bila sam pjevačica i opet pokušavam
oh ne Rebecca Black
Friday -.- goru pjesmu nisam čuo
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Veronica je napisao/la:
Pa naravno
Natashi se valjda sviđa Marijo i kupi njegove izraze stalno govori kom AA i Fa LL a
ja hejtujem onog gay glumca!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ako gospodja Brunclik nastavi da me progoni ... nece se dobro zavrsiti.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Vinky je napisao/la:
oh ne Rebecca Black
Friday -.- goru pjesmu nisam čuo
Trebaš ćuti kako Bieber skida Sinišu Vucu
trenutno se uziva uz Hande koju mnogi ne vole
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Oduševljena sam! Ti i JB biste trebali snimit duet!Veronica je napisao/la:Evo iscurila je moja pjesma...da da bila sam pjevačica i opet pokušavam
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Produkcija nam omogućila Haxball...ko ude u subou neka i mene zove......
Veronica- administrator
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:
Pa naravno
ja hejtujem onog gay glumca!
taj je NEBITAN! Mislim samo smo nas dvije bitne al ono komaaa javit cu ti se još
Veronica- administrator
Kruno je napisao/la:Kruno Nymeriji :
"Dušo za tebe je Vuco,pusti Biebera Steffanu!"
Steffan- Broj postova : 1312
Slušat ćete vi svi Biebera loodache moe ))Kruno je napisao/la:Kruno Nymeriji :
"Dušo za tebe je Vuco,pusti Biebera Steffanu!"
Sada je vrijeme za još jednu e-tableticu. Oće još ko?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nymeria,Marijo,Vinky,Kruno i Steffan uživaju u domaćim zagorskim melodijama!
Stranica 11 / 36. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36
Stranica 11 / 36.