Glazbene novosti/koncerti
+20
frozen
>>Been<<
strajker
asteroid
Goxy
Marijo
HaYrOLa
Leo
Pauly D
Vinky
Veronica
Tinchey
The Đole
Cvjećko
Lunke
sandy
Duje
Ighor
^.^ Swedish Hero
Kruno
24 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 29 / 40.
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Glazbene novosti/koncerti
Čika Đole je napisao/la:Nicole izdaje novu verziju pjesme Killer Love, koju će izvesti u duetu sa Shy'm, i pjesma će imati dijelove na francuskom.
AJMEEEEEEEE DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! SHY'M + NAJBOLJA PJESMA S KURVINOG ALBUMA = ORGASM
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Haters, go bite the dust
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Nicole netko tko ne prati poput mene bi rekao da ima više dueta nego solo pjesama, što možda i je istina hahah
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Nicole netko tko ne prati poput mene bi rekao da ima više dueta nego solo pjesama, što možda i je istina hahah
Ček da vidim solo duete:
- Heartbeat
- Lie about us
- Power's out
- You are my miracle
- Whatever you like
- Baby Love
- Right There...
Hahaha pa biće da ima Ali uglavnom su dueti izlazili, ove solo su ostale na cd-u
Al' dobro, nije jedina, šta reći za Pitbulla, Enriquea...
Kontinent Helia
[Only mods are allowed to see this link]
Nicole #9
Nicole #9
Kontinent Helia
Slusam Brenin novi CD... Miljama bolji, raznovrsniji, bolje otpevan od Cece! Stakleno zvono kida!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bravo za Brenu!!! Ceci moze jos jednu narukvicu da stavi na 8 meseci, ne mora da izlazi iz kuce uopste!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja sam čuo 4, i opet mi je Cecin cd bolji Mislim da će Cecin imati bar 2 hita koja će se slušati i do novog cd-a, a kod Brene mi se ne čini da će biti tako...
Kontinent Helia
Čika Đole je napisao/la:Ja sam čuo 4, i opet mi je Cecin cd bolji :P Mislim da će Cecin imati bar 2 hita koja će se slušati i do novog cd-a, a kod Brene mi se ne čini da će biti tako...
Brena će barem imati spotove koji će pomoći pesmi da se lakše (definitivno) probije, za razliku od Cece, od koje ako ne snimi nešto u svom kupatilu, neće biti ništa. :-)
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:
Brena će barem imati spotove koji će pomoći pesmi da se lakše (definitivno) probije, za razliku od Cece, od koje ako ne snimi nešto u svom kupatilu, neće biti ništa. :-)
sme li u kupatilo da ide? Ma sta ce, ona je i onako stroka ljudska
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
VMA nominacije UŽAS
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Haha Ceca bez imalo promocije proda više albuma od Brene, ko će se kladiti?
Ima veći broj pregleda na YT, da ne pričam o prodaji 'Šteta za mene' vs. 'Metak sa posvetom' i 'Zrno bibera'
@Misfit: ne da su užas... užas je blaga riječ
Ima veći broj pregleda na YT, da ne pričam o prodaji 'Šteta za mene' vs. 'Metak sa posvetom' i 'Zrno bibera'
@Misfit: ne da su užas... užas je blaga riječ
Kontinent Helia
Ma sta god, stize NOVA TUGBA I 100 STEPENI, cant wait!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ma sta god, stize NOVA TUGBA I 100 STEPENI, cant wait!
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Opet radi sa Nazan Oncel, ta joj je uradila najbolju pesmu u karijeri do sada !!! IDEMOOOOOOOOOOO
Zadnja promjena: HaYrOLa; 21.07.11 14:08; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vladan je napisao/la:
Spotove koje đorne od Tine Tarner
Kontinent Helia
R.I.P. Amy Winehouse
Svjetski mediji javljaju: Amy Winehouse pronađena mrtva
Pjevačicu su mrtvu pronašli u njenom domu u sjevernom dijelu Londona. Uzrok smrti 27-godišnje pjevačice još nije poznat. Pronašli su je mrtvu u 16:00 sati
Dane provodi bauljajući po svom domu u sjevernom dijelu Londona i cijelo vrijeme loče kao smuk, rekao je nedavno zabrinuti prijatelj problematične pjevačice.
Prijatelji su pričali kako je Amy imala naviku toliko se opiti da bi se onesvijestila. To joj se u posljednje vrijeme događalo jako često.
Debakl pred 15.000 obožavatelja u Beogradu
Dok je krajem lipnja pjevala u Beogradu publika ju je izviždala jer je na pozornici jedva stajala. Pjevala je očajno jer se nije mogla sabrati. Oko 15.000 razočaranih fanova izviždalo je pjevačicu već nakon treće pjesme uz povike da napusti pozornicu. Winehouse je na nastup kasnila oko 30 minuta, padala je i psovala na pozornici. Nije bila u stanju otpjevati ni prvu pjesmu 'Just friends', no publika ju je podržavala pljeskom. Nakon toga je izula cipele i sjela mumljajući tekst pjesme.U jednom trenutku se srušila pa joj je jedan od pratećih vokala pomogao da se ustane. Gađali su je čašama nakon čega je napustila pozornicu. Nakon nekoliko minuta se vratila i sjela pored benda, a nakon što je publika nastavila bacati čaše na nju, bacila je mikrofon. Pokušavala je otpjevati pjesmu 'Valerie', no u ponoć je po drugi put otišla s pozornice.
Nakon debakla u Srbiji otkazala je sve koncerte u sklopu svoje europske turneje kako bi se usredotočila na oporavak, no to joj nije pomoglo.
U nekim novinama piše kako je preminula zbog preteranog konzumiranja droge i alkohola.
Svjetski mediji javljaju: Amy Winehouse pronađena mrtva
Pjevačicu su mrtvu pronašli u njenom domu u sjevernom dijelu Londona. Uzrok smrti 27-godišnje pjevačice još nije poznat. Pronašli su je mrtvu u 16:00 sati
Dane provodi bauljajući po svom domu u sjevernom dijelu Londona i cijelo vrijeme loče kao smuk, rekao je nedavno zabrinuti prijatelj problematične pjevačice.
Prijatelji su pričali kako je Amy imala naviku toliko se opiti da bi se onesvijestila. To joj se u posljednje vrijeme događalo jako često.
Debakl pred 15.000 obožavatelja u Beogradu
Dok je krajem lipnja pjevala u Beogradu publika ju je izviždala jer je na pozornici jedva stajala. Pjevala je očajno jer se nije mogla sabrati. Oko 15.000 razočaranih fanova izviždalo je pjevačicu već nakon treće pjesme uz povike da napusti pozornicu. Winehouse je na nastup kasnila oko 30 minuta, padala je i psovala na pozornici. Nije bila u stanju otpjevati ni prvu pjesmu 'Just friends', no publika ju je podržavala pljeskom. Nakon toga je izula cipele i sjela mumljajući tekst pjesme.U jednom trenutku se srušila pa joj je jedan od pratećih vokala pomogao da se ustane. Gađali su je čašama nakon čega je napustila pozornicu. Nakon nekoliko minuta se vratila i sjela pored benda, a nakon što je publika nastavila bacati čaše na nju, bacila je mikrofon. Pokušavala je otpjevati pjesmu 'Valerie', no u ponoć je po drugi put otišla s pozornice.
Nakon debakla u Srbiji otkazala je sve koncerte u sklopu svoje europske turneje kako bi se usredotočila na oporavak, no to joj nije pomoglo.
U nekim novinama piše kako je preminula zbog preteranog konzumiranja droge i alkohola.
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Zanemela....
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat