Glazbene novosti/koncerti
+20
frozen
>>Been<<
strajker
asteroid
Goxy
Marijo
HaYrOLa
Leo
Pauly D
Vinky
Veronica
Tinchey
The Đole
Cvjećko
Lunke
sandy
Duje
Ighor
^.^ Swedish Hero
Kruno
24 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 3 / 40.
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Glazbene novosti/koncerti
Tinchey je napisao/la:
PREDIVNO! (sad kad je i ovo Djole objavio )
Nisam objavio snimak, već samo pjesmu
Ja sam čitao na puno stranica o cijeloj US X Factor drami, tako da vjerujem
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
aj prepričaj Djole ovdje sve...ja ne znam ništa,a zanima me i kolike su šanse da se vrati u UK X Factor,i Kelly Rowland upada jel?
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Da krenemo ispočetka
Nakon silnih prenemaganja ko će biti u žiriju, te hoće li Cheryl, pa Nicole, pa Mariah pa Xtina, Simon donio odluku:
Članovi žirija. Voditelji su:
Ameri u fazonu: WTF?! Who is Cheryl Cole? Nakon predstavljanja žirija javnosti, Ameri rekli: lijepa je ona, sigurno je odlična i kao sudija. Nakon prve audicije... (očekivano) Šta ona priča?
Velika većina ljudi uopšte nije razumjela šta ona govori, zbog njenog zanimljivog akcenta. Publika ju zviždala na prvim audicijama. Krenula priča kako se Chezza i Paula ne slažu, te kako Chezza nema nikakvu konekciju s publikom.
Vidjevši to, FOX donese odluku: Cheryl više nije sudija, na njeno mjesto dolazi trenutna voditeljka, Nicole.
Ništa od toga nije bilo potvrđeno. Do danas, kad je Simon rekao da mu je žao što se to desilo Cheryl, jer je i on sam dao sve od sebe da ju dovede do SAD-a. Cheryl, naravno, razočarana, a kako i ne bi. Ipak će imati koristi, isplatiće joj se duplo veća suma novca koju je dobila ugovorom. Britanci jedva čekaju da se vrati, a ona nije sigurna da li će biti dio žirija u UK verziji. O članovima žirija u UK se ništa ne zna. Navodno, Simon je otpustio Louisa, a Dannii je sama otišla da bi radila na nekom australijskom showu. Spominju se Gary (Take That), djevojka iz N-Dubz i Kelly Rowland kao mogući žiri.
Ostaje da čekamo i vidimo šta će se desiti
(Ukratko )
Nakon silnih prenemaganja ko će biti u žiriju, te hoće li Cheryl, pa Nicole, pa Mariah pa Xtina, Simon donio odluku:
- L.A. Reid
Paula Abdul
Cheryl Cole
Simon Cowell
Članovi žirija. Voditelji su:
- Nicole Scherzinger
Steve Jones
Ameri u fazonu: WTF?! Who is Cheryl Cole? Nakon predstavljanja žirija javnosti, Ameri rekli: lijepa je ona, sigurno je odlična i kao sudija. Nakon prve audicije... (očekivano) Šta ona priča?
Velika većina ljudi uopšte nije razumjela šta ona govori, zbog njenog zanimljivog akcenta. Publika ju zviždala na prvim audicijama. Krenula priča kako se Chezza i Paula ne slažu, te kako Chezza nema nikakvu konekciju s publikom.
Vidjevši to, FOX donese odluku: Cheryl više nije sudija, na njeno mjesto dolazi trenutna voditeljka, Nicole.
Ništa od toga nije bilo potvrđeno. Do danas, kad je Simon rekao da mu je žao što se to desilo Cheryl, jer je i on sam dao sve od sebe da ju dovede do SAD-a. Cheryl, naravno, razočarana, a kako i ne bi. Ipak će imati koristi, isplatiće joj se duplo veća suma novca koju je dobila ugovorom. Britanci jedva čekaju da se vrati, a ona nije sigurna da li će biti dio žirija u UK verziji. O članovima žirija u UK se ništa ne zna. Navodno, Simon je otpustio Louisa, a Dannii je sama otišla da bi radila na nekom australijskom showu. Spominju se Gary (Take That), djevojka iz N-Dubz i Kelly Rowland kao mogući žiri.
Ostaje da čekamo i vidimo šta će se desiti
(Ukratko )
Kontinent Helia
Savršeno *.*
Kontinent Helia
Bravo Shontelle, još jedna izvrsna pjesma!!!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Meni se cijeli njen album sviđa, stvarno je fantastičan al nažalost je flopala. U prvom tjednu je debitirala na 81. mjesto. Ja sam bio uvjeren da će super proći album nakon što je Impossible doživio platinasto izdanje u SAD-u
A što se Xfactora tiče, to su gluposti da ju nisu razumjeli sjećam se na premijeri i predstavljanju Xfactora u Hollywoodu su je intervjuirali i baš su naglasili kako je sve razumiju unatoč najavama o odvratnom naglasku. Ja je isprva nisam razumio ali navikneš se i stvarno ti sve postane jasno. Illuminati imaju svoje prste u ovome, oni ne žele njenu svjetsku dominaciju (jer znaju da je sposobna za to), šteta imali bi bolju "glasnogovornicu" za Europu nego što su to npr. Katy Perry ili Beyonce. Sad mislim da neću pretjerano puno pratiti američki Xfactor, original je original.
A što se Xfactora tiče, to su gluposti da ju nisu razumjeli sjećam se na premijeri i predstavljanju Xfactora u Hollywoodu su je intervjuirali i baš su naglasili kako je sve razumiju unatoč najavama o odvratnom naglasku. Ja je isprva nisam razumio ali navikneš se i stvarno ti sve postane jasno. Illuminati imaju svoje prste u ovome, oni ne žele njenu svjetsku dominaciju (jer znaju da je sposobna za to), šteta imali bi bolju "glasnogovornicu" za Europu nego što su to npr. Katy Perry ili Beyonce. Sad mislim da neću pretjerano puno pratiti američki Xfactor, original je original.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Meni se cijeli njen album sviđa, stvarno je fantastičan al nažalost je flopala. U prvom tjednu je debitirala na 81. mjesto. Ja sam bio uvjeren da će super proći album nakon što je Impossible doživio platinasto izdanje u SAD-u
Ali ljudi koji su bili u publici ništa nisu razumjeli Kad ju slušaš na TV-u lakše je
Kontinent Helia
Čika Đole je napisao/la:
Ali ljudi koji su bili u publici ništa nisu razumjeli Kad ju slušaš na TV-u lakše je
Gadovi glupi, američke seljačine bili su u prisustvu jedne od najvećih diva i oni tako.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Gadovi glupi, američke seljačine bili su u prisustvu jedne od najvećih diva i oni tako.
Ja volim nju samo onako fizički I ima dobre pjesme
Kontinent Helia
Nicole je veća diva od nje, samo što ljudima još nije jasno
Nic ima bukvalno SVE...
Nic ima bukvalno SVE...
Kontinent Helia
Nicole je FAKE!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Nicole je FAKE!
LOOOOOOOOL.
Čuj fake
Ona je duša od žene
Za razliku od Chezze
Kontinent Helia
Čika Đole je napisao/la:
LOOOOOOOOL.
Čuj fake
Ona je duša od žene
Za razliku od Chezze
Ma sva je tako nekako hladna ko kamen za razliku od Chezze koja je najpozitivnija poznata osoba ikada!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Ma sva je tako nekako hladna ko kamen za razliku od Chezze koja je najpozitivnija poznata osoba ikada!
Aaaaaaaaaaaaaaa kako ona može biti hladna ko kamen???
Ja nju kad vidim ja se topim Koliko je ona opuštena, pozitivna, zgodna, prelijepa, talentovana...
Cheryl mi je nekako... počeo sam mijenjati mišljenje o njoj pri kraju X Factora negdje, pošto se vidjelo da previše obraća pažnju na Cher (nemam ništa protiv, al pošto je ona sudija, mora biti ravnopravna). I kad je prošla Rebecca u finale, ona složila facu kao: ajoj, ti prošla... ajd produži.
I dalje mislim da bi savršenstvo za sve muškarce na svijetu bile i Nicole i Cheryl kao sudije, jedna pored druge...
Kontinent Helia
obje su super! al nicole je bolja
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:obje su super! al nicole je bolja
Kontinent Helia
Cheryl je bila presretna zbog Rebecce!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Cheryl je bila presretna zbog Rebecce!
Ne bi se reklo po onoj reakciji.
Kontinent Helia
[Only mods are allowed to see this image]
Ne izgleda mi nešto srećno
Ne izgleda mi nešto srećno
Kontinent Helia
To je znak iznenađenja!
Kontinent Helia
Cheryl will NOT return to the UK show and is refusing to speak to Simon Cowell.
Na Twitteru objavio neki novinar iz News of the World.
A ovo ispod, Tinchey?
Kiseli smješak
Na Twitteru objavio neki novinar iz News of the World.
A ovo ispod, Tinchey?
Kiseli smješak
Kontinent Helia
HAHAHHAHAHAHAH ja sam i dalje TEAM CHEZZA! AL OVO ME POTRESLO!!! NEEEEEEEEEEEEEE ONA MORA BITI NA XFACTORU, MORAAAA!!! SVIJET PROPADA, ČINI SE DA SE MAJANSKA PROROČANSTVA ISPUNJAVAJU, BLIŽI SE APOKALIPSA!!!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:HAHAHHAHAHAHAH ja sam i dalje TEAM CHEZZA! AL OVO ME POTRESLO!!! NEEEEEEEEEEEEEE ONA MORA BITI NA XFACTORU, MORAAAA!!! SVIJET PROPADA, ČINI SE DA SE MAJANSKA PROROČANSTVA ISPUNJAVAJU, BLIŽI SE APOKALIPSA!!!
Hahahahahahahahahahaha
Kontinent Helia
Cowell then brought Scherzinger back onto the UK X Factor judging panel to replace Cole when she was seriously ill with malaria last year.
At the time there were press reports that Cole was furious with the decision and even texted Simon asking: ‘Why did you get her?’
Read more: [Only mods are allowed to see this link]
Chezza, don't make me hate you.
At the time there were press reports that Cole was furious with the decision and even texted Simon asking: ‘Why did you get her?’
Read more: [Only mods are allowed to see this link]
Chezza, don't make me hate you.
Kontinent Helia
Ok, sad shvaćam u čemu je riječ. Nicole je sve zakuhala jer je očito ljubomorna na Chezzin uspijeh! Vjerojatno se kurvala sa Simonom te ga nagovorila da ju otpusti! I sad ona dobiva glavnu ulogu!
Kontinent Helia
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 3 / 40.