Prognoza
+24
Duje
>>Been<<
Marijo
Velvet
Ighor
frozen
Kruno
Mr.bobo
Jasmin
ESC_21
^.^ Swedish Hero
ESCbigFan
Goxy
asteroid
Misfit
sandy
Zagreb16
Lucas
Steffan
Cvjećko
The Đole
Lunke
HaYrOLa
Veronica
28 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 5 / 7.
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prognoza
Meni je po želji prošlo 7/10.
BiH
Austrija
Slovačka
Ukrajina
Švedska
Izrael
Slovenija
Estonija
Bjelorusija
Danska
BiH
Austrija
Slovačka
Ukrajina
Švedska
Izrael
Slovenija
Estonija
Bjelorusija
Danska
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
ESC 2011 ~ Finale
Moja prognoza:
1. United Kingdom
2. France
3. Sweden
4. Ireland
5. Hungary
6. Estonia
7. Bosnia - Herzegovina
8. Slovenia
9. Germany
10. Russia
11. Azerbajdžan
12. Austria
13. Italy
14. Greece
15. Serbia
16. Georgia
17. Switzerland
18. Moldova
19. Iceland
20. Lithuania
21. Romania
22. Denmark
23. Ukraine
24. Spain
25. Finland
* Prognoza napravljena na temelju zainteresiranosti, blokovskog glasovanja itd.. To je moje mišljenje..
Moja prognoza:
1. United Kingdom
2. France
3. Sweden
4. Ireland
5. Hungary
6. Estonia
7. Bosnia - Herzegovina
8. Slovenia
9. Germany
10. Russia
11. Azerbajdžan
12. Austria
13. Italy
14. Greece
15. Serbia
16. Georgia
17. Switzerland
18. Moldova
19. Iceland
20. Lithuania
21. Romania
22. Denmark
23. Ukraine
24. Spain
25. Finland
* Prognoza napravljena na temelju zainteresiranosti, blokovskog glasovanja itd.. To je moje mišljenje..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ukraina i Finska nema šanse da budu tako nisko.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Hahaha čuj Finska zadnja... najbolje. On će biti u prvih 15 samo zbog žirija, a takođe, Danska 22?
Mislim da ćeš omašiti pošteno
Znam da je tvoje mišljenje, ali ako si već išao po tom temelju, drugačije je trebalo ispasti.
Mislim da ćeš omašiti pošteno
Znam da je tvoje mišljenje, ali ako si već išao po tom temelju, drugačije je trebalo ispasti.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Ukrajina se provukla na foru pijeska i haljina joj je divna, ali pjesma je prosjek...
može lako biti van top 15
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Od riječi do riječi!sandy je napisao/la:Ukrajina se provukla na foru pijeska i haljina joj je divna, ali pjesma je prosjek...
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Po mom misljenju za pobedu ce se boriti Francuska,Nemacka (iako mi je pesma ocajna),Danska,Velika Britanija i eventualno Azerbejdzan mogu da vidim kao pobednike,pogotovo sto sad nema Turske pa ce svi glasovi biti namenjeni upravo nijima,a imaju i dosta efektan nastup.
Finska bi trebalo uci u top 10 (nastup prelep,a dokaz je i ogroman skok na kladionici).I Bosnu vidim u top 10...Za Srbiju se nadam da ce biti u top 10 jer ce Srbija po prvi put imati malo vece poene sa zapada (Holandija,Belgija),ali realno gledajuci prognoziram 12,13 mesto za nas.
Kao poslednje ne vidim Moldaviju iako bi voleo,vec je to mesto siguran sam rezervisan za Spaniju.
Jedino nemamprestavu sta ce biti sa Italijom...Ne bi me cudilo da budu u top 5,a ne bi me cudilo da budu i van 20...
Finska bi trebalo uci u top 10 (nastup prelep,a dokaz je i ogroman skok na kladionici).I Bosnu vidim u top 10...Za Srbiju se nadam da ce biti u top 10 jer ce Srbija po prvi put imati malo vece poene sa zapada (Holandija,Belgija),ali realno gledajuci prognoziram 12,13 mesto za nas.
Kao poslednje ne vidim Moldaviju iako bi voleo,vec je to mesto siguran sam rezervisan za Spaniju.
Jedino nemamprestavu sta ce biti sa Italijom...Ne bi me cudilo da budu u top 5,a ne bi me cudilo da budu i van 20...
Lunke- Broj postova : 9635
Ne vjerujem da će Njemačka, bezveze je pjesma, Satellite je mnogo bolja!
Finska je prelijepa, nadam se da će se jednostavnost isplatiti, jedna od mojih favorita.
Ne vjerujem da će Španjolska biti zadnja, mnogo je pozitivna pjesma, nije zaslužila da bude.
Zaboravih Rusiju u postu onih koji bi mogli pobjeditit, dakle Estonija, UK, Švedska, Francuska, Rusija
Finska je prelijepa, nadam se da će se jednostavnost isplatiti, jedna od mojih favorita.
Ne vjerujem da će Španjolska biti zadnja, mnogo je pozitivna pjesma, nije zaslužila da bude.
Zaboravih Rusiju u postu onih koji bi mogli pobjeditit, dakle Estonija, UK, Švedska, Francuska, Rusija
Kontinent Helia
Obavijest:
Pa nisam pisao moje zelje vec prognoze...meni je i Satelit uzas pa sam znao da ce dobiti.
Estonija i Svedska definitivno nemaju sanse za pobedu a o Rusiji da ne pricam.
Lunke je napisao/la:Pa nisam pisao moje zelje vec prognoze...meni je i Satelit uzas pa sam znao da ce dobiti.
Rusija ima dosta susjeda, svima je to madr Raša, oni bu glasali za nju, i bu bila u TOP10 99%, ak' još dodamo glasove iz ostalih zemalja, predviđam TOP7, možda i više.
Kontinent Helia
Obavijest:
Jedna od boy bend pjesmica mora propasti.. "I Can", "Popular" ili "Get You"...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Na kraju će Moldavija ili Island da pobjedi hahahahhaha
Kontinent Helia
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Jedna od boy bend pjesmica mora propasti.. "I Can", "Popular" ili "Get You"...
No you can't !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
>>Been<< je napisao/la:Jedna od boy bend pjesmica mora propasti.. "I Can", "Popular" ili "Get You"...
Popular ce propasti
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
MOJA PROGNOZA,NAPOMINJEM-TO NIJE POREDAK PO MOM UKUSU !!!!
1.) UK (žiri će ih solidno nagradit,po televotingu će bit na vrhu)
2.)France (najviši bodovi od žirija,slabije od publike-pogotovo istočnih zemalja)
3.)Austria (jako visoki bodovi od žirija,solidno od publike-zemlje istočne Europe neće za njih baš glasat)
4.)Azerbaijan ( solidno od žirija,visoki bodovi od publike,pogotovo iz istočne,zapadne i sjeverne Europe)
5.)Estonia (solidno od žirija,visoki bodovi od publike,prvenstveno iz istočne,sjeverne i centralne Europe)
6.)Hungary ( solidno od žirija,visoki bodovi publike iz čitave Europe)
7.)Russia ( jako niski bodovi od žirija,te jako visoki bodovi publike za MAJKU RAŠU od njene dječice pa i šire)
8.)Germany ( visoki bodovi žirija,solidno od publike-prvenstveno od zapadne i centralne Europe)
9.)Denmark (visoki bodovi od žirija,solidno od publike-prvenstveno od sjeverne i zapadne Europe)
10.)Slovenia (visoki bodovi žirija,niski od publike naravno,da je riječ o Rusiji ova pjesma bi slavila)
11.)Ireland ( niski bodovi od žirija,dosta visoki bodovi od publike,ah naša ''dugina'' Europa haha)
12.)Ukraine ( solidni bodovi od žirija-ništa posebno,solidni bodovi od publike-prvenstveno istočna i centralna Europa)
13.)Bosnia & Herzegovina (solidni bodovi žirija,solidni bodovi publike- prvenstevno Ex-YU i zemlje s bosanskom dijasporom)
14.)Sweden ( ovo žiri sječe naveliko,od publike malo veći bodovi,prvenstveno iz Skandinavije)
15.)Spain (solidno od žirija,od publike eventualno od POR,ITA,FRA,MLT,UK)
16.)Greece (solidno od žirija,solidno od publike)
17.)Romania (solidno od žirija,slabije od publike)
18.)Switzerland ( njoj su ostale balade pokrale bodove od žirija,a od publike jako slabo)
19.)Finland ( također, zaostala u utrci s ostalim baladama prema žiriju,od publike ništa)
20.)Italy ( od žirija nešto da ih navuku da se vrate i naredne godine,od publike jedna velika nula)
21.)Serbia ( žiri slabo,publika samo Ex-Yu)
22.)Georgia ( žiri slabo,publika samo Kavkaz i još pokoje ''dijete'' od Majčice Rusije)
23.)Iceland ( neznam dal će vam kod žirija opet upalit onaj gay kiss,al publika će vas pokopat)
24.)Lithuania ( '' a jesi li ti to malo zalutala u finale?''-žiri kao neš,publika NULA)
25.)Moldova ( žiri nula,od publike samo od onih s lošim smislom za humor)
1.) UK (žiri će ih solidno nagradit,po televotingu će bit na vrhu)
2.)France (najviši bodovi od žirija,slabije od publike-pogotovo istočnih zemalja)
3.)Austria (jako visoki bodovi od žirija,solidno od publike-zemlje istočne Europe neće za njih baš glasat)
4.)Azerbaijan ( solidno od žirija,visoki bodovi od publike,pogotovo iz istočne,zapadne i sjeverne Europe)
5.)Estonia (solidno od žirija,visoki bodovi od publike,prvenstveno iz istočne,sjeverne i centralne Europe)
6.)Hungary ( solidno od žirija,visoki bodovi publike iz čitave Europe)
7.)Russia ( jako niski bodovi od žirija,te jako visoki bodovi publike za MAJKU RAŠU od njene dječice pa i šire)
8.)Germany ( visoki bodovi žirija,solidno od publike-prvenstveno od zapadne i centralne Europe)
9.)Denmark (visoki bodovi od žirija,solidno od publike-prvenstveno od sjeverne i zapadne Europe)
10.)Slovenia (visoki bodovi žirija,niski od publike naravno,da je riječ o Rusiji ova pjesma bi slavila)
11.)Ireland ( niski bodovi od žirija,dosta visoki bodovi od publike,ah naša ''dugina'' Europa haha)
12.)Ukraine ( solidni bodovi od žirija-ništa posebno,solidni bodovi od publike-prvenstveno istočna i centralna Europa)
13.)Bosnia & Herzegovina (solidni bodovi žirija,solidni bodovi publike- prvenstevno Ex-YU i zemlje s bosanskom dijasporom)
14.)Sweden ( ovo žiri sječe naveliko,od publike malo veći bodovi,prvenstveno iz Skandinavije)
15.)Spain (solidno od žirija,od publike eventualno od POR,ITA,FRA,MLT,UK)
16.)Greece (solidno od žirija,solidno od publike)
17.)Romania (solidno od žirija,slabije od publike)
18.)Switzerland ( njoj su ostale balade pokrale bodove od žirija,a od publike jako slabo)
19.)Finland ( također, zaostala u utrci s ostalim baladama prema žiriju,od publike ništa)
20.)Italy ( od žirija nešto da ih navuku da se vrate i naredne godine,od publike jedna velika nula)
21.)Serbia ( žiri slabo,publika samo Ex-Yu)
22.)Georgia ( žiri slabo,publika samo Kavkaz i još pokoje ''dijete'' od Majčice Rusije)
23.)Iceland ( neznam dal će vam kod žirija opet upalit onaj gay kiss,al publika će vas pokopat)
24.)Lithuania ( '' a jesi li ti to malo zalutala u finale?''-žiri kao neš,publika NULA)
25.)Moldova ( žiri nula,od publike samo od onih s lošim smislom za humor)
Zagreb16- Broj postova : 913
Ovde je objektivnost bila na nivou
Kontinent Helia
Ne znam kako će žiri nagraditi UK pošto dosad nisu jednom pošteno otpjevali..
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Ne znam kako će žiri nagraditi UK pošto dosad nisu jednom pošteno otpjevali..
Ne znam bogami ni kako će Švedsku Iskreno se nadam da neće ni jedne ni druge
A Z16 juče reče kako je žiri progurao 'retardiranu' Ninu, a sad kaže Nina kod žirija slabo.
Kontinent Helia
Djole94 je napisao/la:
Ne znam bogami ni kako će Švedsku Iskreno se nadam da neće ni jedne ni druge
A Z16 juče reče kako je žiri progurao 'retardiranu' Ninu, a sad kaže Nina kod žirija slabo.
U slabom 1. polufinalu su je izgurali zajedno s još nekim pjesmama,i sad kad su tu u finalu još pjesme iz big5 i pjesme iz 2.polufinala koje je 10 puta bilo jače,onda će ti bodove bit ''oteti'' Srbiji i dati ostalima......nekažem za sve bodove al dobar dio njih
btw ja sam uvjek objektivan.....
Zagreb16- Broj postova : 913
Nina da neće dobiti visoke bodove od žirija?!
Sigurno će više od UK, mislim da će Slovenija biti ispod Srbije- to je realna situacija.
Sigurno će više od UK, mislim da će Slovenija biti ispod Srbije- to je realna situacija.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Pobjedit će UK ili Estonija, kažem vam! Estonija!!!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
A ja msm da ce neko iz sijenke
Kontinent Helia
Ljudi nasim lupetanjima dosao je kraj...veceras saznajemo ko je najbolji prognozer,a ko lupeta najvise
Nadam se da ce Ninucka uci u top 10,mada cu biti zsdovoljan i top 15
Nadam se da ce Ninucka uci u top 10,mada cu biti zsdovoljan i top 15
Stranica 5 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 5 / 7.