Eurosong 2011.: Probe
+19
HaYrOLa
Duje
Lunke
Steffan
>>Been<<
Velvet
asteroid
Veronica
Tinchey
Marijo
Kruno
Leo
Pauly D
^.^ Swedish Hero
Goxy
ESCbigFan
sandy
The Đole
Lucas
23 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 16 / 34.
Stranica 16 / 34. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Re: Eurosong 2011.: Probe
Ja ovde nista ne razumem . Ja cekam sutra Divu Za sada mi se niko ne svidja... Eventualno Turska
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Što govorite za pozadinu gluposti, kao da izvođači imaju pravo birat ju. Što dobiješ dobiješ, ako budeš izrazito ne zadovoljan poput Portugala 2008. ili Malte 2009. promijene ti i eto. Ne biraju oni to
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Ukrajina <3
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Joj Svedska ispod proseka...
Pocetak bez icega predosadan...
Bila bi fora da mu ne pukne staklo na kraju XD
Ovako u finale...tesko...
Mada valjda ce poradit jos...
Pocetak bez icega predosadan...
Bila bi fora da mu ne pukne staklo na kraju XD
Ovako u finale...tesko...
Mada valjda ce poradit jos...
Steffan- Broj postova : 1312
Bruno je napisao/la:Što govorite za pozadinu gluposti, kao da izvođači imaju pravo birat ju. Što dobiješ dobiješ, ako budeš izrazito ne zadovoljan poput Portugala 2008. ili Malte 2009. promijene ti i eto. Ne biraju oni to :)
Baš! Delegacije prilikom predaje pesama traže svoje zahteve za dizajn pozadine i prilažu svoje skice i ideje, ne dobijaš nasumičnu pozadinu... Samim tim - da, izvođači i čitava delegacija biraju pozadinu koja bi najbolje išla uz pesmu. Šta misliš, da je Ukrajina tako nasumično dobila devojku koja slika peskom? :-D
Švedska pesma mi je samo OK, ali je katastrofa nastup, a ovaj nema pojma da peva. You're gonna be Bergendahlized Eric! :-)
Gost- Gost
Ja i dalje pokušavam zaključiti otkud zastava Japana u pozadini ?
Hajde da su je dali Danskoj ili Rumuniji, pa ni pola jada.. Ali ovo je poslijednja pjesma kojoj su je trebali dati
Hajde da su je dali Danskoj ili Rumuniji, pa ni pola jada.. Ali ovo je poslijednja pjesma kojoj su je trebali dati
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Ja i dalje pokušavam zaključiti otkud zastava Japana u pozadini ?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
randajad je napisao/la:Estland, Estland was ist mit Estland?! :D :D :P
Kad je njihova proba :D
Sutra popodne. :-)
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Bruno je napisao/la:Što govorite za pozadinu gluposti, kao da izvođači imaju pravo birat ju. Što dobiješ dobiješ, ako budeš izrazito ne zadovoljan poput Portugala 2008. ili Malte 2009. promijene ti i eto. Ne biraju oni to
Baš! Delegacije prilikom predaje pesama traže svoje zahteve za dizajn pozadine i prilažu svoje skice i ideje, ne dobijaš nasumičnu pozadinu... Samim tim - da, izvođači i čitava delegacija biraju pozadinu koja bi najbolje išla uz pesmu. Šta misliš, da je Ukrajina tako nasumično dobila devojku koja slika peskom? :-D
Švedska pesma mi je samo OK, ali je katastrofa nastup, a ovaj nema pojma da peva. You're gonna be Bergendahlized Eric! :-)
Hmm da oni to tako rade onda gore navedene zemlje nebi mijenjale svoje pozadine. Mislim neke se sigurno čuju s njima poput Ukrajine, ali većina sigurno reću što dobijem dobijem, ako bude loše mijenjat ćemo, ako ne neka ostane. Ne vjerujem baš da je naš Aco njima predložio kako naša pozadina treba izgledat
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Hmm da oni to tako rade onda gore navedene zemlje nebi mijenjale svoje pozadine. Mislim neke se sigurno čuju s njima poput Ukrajine, ali većina sigurno reću što dobijem dobijem, ako bude loše mijenjat ćemo, ako ne neka ostane. :) Ne vjerujem baš da je naš Aco njima predložio kako naša pozadina treba izgledat 8)
Zato i služe prve probe, da se vidi kako pozadina izgleda. Malta 2009. je promenila jer je njihova prva pozadina potpuno progutala Chiaru, pa su naštimali da druga malo manje 'napadna', jer i sami znamo kakva katastrofa od scene je bila u Moskvi.
Gost- Gost
a dali smijem znat ko ima japanku zastavu ja ju nigdje ne vidim malo sam čorav
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:a dali smijem znat ko ima japanku zastavu ja ju nigdje ne vidim malo sam čorav
Popularac
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Marijo je napisao/la:a dali smijem znat ko ima japanku zastavu ja ju nigdje ne vidim malo sam čorav
Ja ću čekati još koji video da se bolje vidi, ne vjerujem da je to Japanska zastava, sigurno je slučajno tako ispalo. Bilo bi dobro kad bi fotoaparati bljeskali u pozadini, ali eto
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
OMG nešto ovako SAVRŠENO nisam očekivala, nakon onog koma spota
Juuuuuuuuuuuupi
Juuuuuuuuuuuupi
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Oni kristali i kugle, plus devojka na manjem stejdžu koja rotira tu kuglu sa tom scary muzikom, isuse - predobro! :O
Gost- Gost
Tko je ovo smislio? Želim ime odmah! haha
Odlično, odlično
Pjesma mi je bila među favoritima, a tek sad :OOO
Odlično, odlično
Pjesma mi je bila među favoritima, a tek sad :OOO
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Kipar mi je bila sasvim ok pesma, iako su svi pljuvali.. ubedljivo najbolje osmisljen nastup do sada...ako ovako izgleda na ovakvom snimku, mogu da zamislim kako ce biti na TV-u
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kipar mi je pre probe bio na drugom mestu a tu i ostaje .Turska je i dalje broj 1.Al ima jos vremena do PF.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
pa ne znam meni švedska nije sad neki veliki favorit...ali mi je skroz ok pjesma...za zezanciju skroz
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
PRVE PROBE - TREĆI DAN - DRUGI DIO
SLOVAČKA 09/10
Lijepo i jednostavno… I uvijek dobro zvuče… I izgledaju…
Preuzeto s eurovision.tv
UKRAJINA 07/10
Sve prosječno… Ocjena više za pijesak!
Preuzeto s eurovision.tv
MOLDOVA 08/10
Ovi nisu normalni! Pjesma je katastrofa, ali je scena jedna od boljih… Nastup onako…
Preuzeto s eurovision.tv
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Stranica 16 / 34. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Similar topics
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 16 / 34.