50YL | Winners | Rezultati finala
+13
>>Been<<
HaYrOLa
Pauly D
Zagreb16
strajker
sandy
Marijo
The Đole
Lucas
Lunke
Veronica
^.^ Swedish Hero
frozen
17 posters
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 50YL | Winners | Rezultati finala
Agree^.^ Swedish Hero je napisao/la:Veronica je napisao/la:
prije je neki drugi problem u pitanju
Nebi trebao biti. Ne razumijem to kako možete (općenito svi to radimo) da kada netko voli neku pjesmu koja se vama ne sviđa pljujete, a onda neku svoju dižete u nebesa. Pa svakome se nešto sviđa, to je stvar ukusa i zato se tebi možda ne sviđa, ali netko drugi ju voli. Bilo je slučaja i kada je meni neka tvoja pjesma bila užasna, ali ju nisam baš 100 puta prozivao i ponavljao kako je grozna. Na kraju vjerovatno MHWGO neće ni pobjediti.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Nebi trebao biti. Ne razumijem to kako možete (općenito svi to radimo) da kada netko voli neku pjesmu koja se vama ne sviđa pljujete, a onda neku svoju dižete u nebesa. Pa svakome se nešto sviđa, to je stvar ukusa i zato se tebi možda ne sviđa, ali netko drugi ju voli. Bilo je slučaja i kada je meni neka tvoja pjesma bila užasna, ali ju nisam baš 100 puta prozivao i ponavljao kako je grozna. Na kraju vjerovatno MHWGO neće ni pobjediti.
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Verka ja se izvinjavam za propust, al ono, dosta je tvojih dobilo poene :'D
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Djole94 je napisao/la:Verka ja se izvinjavam za propust, al ono, dosta je tvojih dobilo poene :'D
Joj kako smarate sa ovim tvojim,mojim...nema tu moja tvoja pesma,vec pesma Celine,Rihane,Beyonce.....
Lunke- Broj postova : 9635
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Veronica je napisao/la:croato je napisao/la:meni je izvrsna ta hahaha..ali nema veze drugi forumi nemaju ukusa hahahahahahahhaha
prije je neki drugi problem u pitanju
Nebi trebao biti. Ne razumijem to kako možete (općenito svi to radimo) da kada netko voli neku pjesmu koja se vama ne sviđa pljujete, a onda neku svoju dižete u nebesa. Pa svakome se nešto sviđa, to je stvar ukusa i zato se tebi možda ne sviđa, ali netko drugi ju voli. Bilo je slučaja i kada je meni neka tvoja pjesma bila užasna, ali ju nisam baš 100 puta prozivao i ponavljao kako je grozna. Na kraju vjerovatno MHWGO neće ni pobjediti.
pjesma nije grozna,ali toliko je izlizana i prelizana,i bljutavo kao romantična whatever da ja to ne podnosim,a kad vidim uzivljenost u maj hart vil go on,ne bude mi to baš jasno svaka čast toj pjesmi,svevremenska je ali meni kad je čujem dode da se šišam na ćelavo
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Djole94 je napisao/la:Verka ja se izvinjavam za propust, al ono, dosta je tvojih dobilo poene :'D
ma zezam se
Veronica- administrator
Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Verka ja se izvinjavam za propust, al ono, dosta je tvojih dobilo poene :'D
Joj kako smarate sa ovim tvojim,mojim...nema tu moja tvoja pesma,vec pesma Celine,Rihane,Beyonce.....
Pa znam, al dao sam joj 12 na HSC sa komentarom da joj je možda najbolja pjesma koju je ikad poslala
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Veronica je napisao/la:pjesma nije grozna,ali toliko je izlizana i prelizana,i bljutavo kao romantična whatever da ja to ne podnosim,a kad vidim uzivljenost u maj hart vil go on,ne bude mi to baš jasno svaka čast toj pjesmi,svevremenska je ali meni kad je čujem dode da se šišam na ćelavo
Sorry, ali tom logikom bi trebala pobijediti pjesma s HSC 50... A nije ni u finalu.
Sve je stvar ukusa. Meni je pjesma ok, ali ima boljih. Vjerujem da su i te nekomu bezveze...
Kontinent Helia
Lucas je napisao/la:Veronica je napisao/la:pjesma nije grozna,ali toliko je izlizana i prelizana,i bljutavo kao romantična whatever da ja to ne podnosim,a kad vidim uzivljenost u maj hart vil go on,ne bude mi to baš jasno svaka čast toj pjesmi,svevremenska je ali meni kad je čujem dode da se šišam na ćelavo
Sorry, ali tom logikom bi trebala pobijediti pjesma s HSC 50... A nije ni u finalu.
Sve je stvar ukusa. Meni je pjesma ok, ali ima boljih. Vjerujem da su i te nekomu bezveze...
ti uopće ne kuzis o čemu ja pričam,a pričam o tome da je pjesma izlizana po tome da ju svi znaju,i da ne znam kako ta pjesma moze nekoga uzbuditi,pobuditi neke osjećaje kada je toliko isprostituirana,eto to je sve
nije bitno kad je pobjedila pjesma na HSC-u,o tome uopće ne govorim
Veronica- administrator
Mislim da će Nazaret pobjediti
Veronica- administrator
zašto je pjesma sweet dreams tako nisko trebala bi biti više plasirana još nisam prežalio kaj ju nisam poslao
Zadnja promjena: Marijo; 19.04.11 22:28; ukupno mijenjano 1 put.
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Veronica je napisao/la:Lucas je napisao/la:
ti uopće ne kuzis o čemu ja pričam,a pričam o tome da je pjesma izlizana po tome da ju svi znaju,i da ne znam kako ta pjesma moze nekoga uzbuditi,pobuditi neke osjećaje kada je toliko isprostituirana,eto to je sve
nije bitno kad je pobjedila pjesma na HSC-u,o tome uopće ne govorim
Nisam ja mislio samo na HSC, ne vrti se oko njega sve. Jer MHWGO je ''trebala biti izlizana'' i kad je pobijedila...
Kontinent Helia
ajmo celinka ili evanescence može i nazaret
Kontinent Helia
Obavijest:
Veronica je napisao/la:Mislim da će Nazaret pobjediti
Kontinent Helia
Veronica je napisao/la:Mislim da će Nazaret pobjediti
Nadam se da nece Dobra je pesma,ali bas najbolja pobednicka apsolutno nije
Lunke- Broj postova : 9635
Celinka against Huljić zanimljivo
Kontinent Helia
Obavijest:
Sandra: And....the most interesanting country and our DIVA from Kblo22...Good evening Hayrola...Good Evening BBR!!!
Hayrola: Gooooooooood Eveeeninggggg Griffin Empireee....and special greetings to you Sandra...You look fabolous....And you Griffinians did amazing job...Everythings perfect...And finally I must read you votes of BBR NB?! Ok Here they are...
Guest- Gost
edit, učinilo mi se da je BBR dao 12 Andereii i Sari
Zadnja promjena: sandy; 19.04.11 22:37; ukupno mijenjano 1 put.
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
oooo .. koliko je još ostalo država?
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:oooo .. koliko je još ostalo država?
pet
Veronica- administrator
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 50YL | Winners | Prijave
» 50YL | Winners | 1. polufinale
» 50YL | Winners | 2. polufinale
» 50YL | Winners | Finale
» 50YL | Underrated | Prijave
» 50YL | Winners | 1. polufinale
» 50YL | Winners | 2. polufinale