Eurosong 2011. - Kladionice
+23
ataše1
Marijo
Cvjećko
The Đole
danijelkovacic
Sherlock Holmes
Lunke
Misfit
^.^ Swedish Hero
tg
Tinchey
sandy
Zagreb16
Lucas
Veronica
ESCbigFan
Velvet
Kruno
Goxy
HaYrOLa
>>Been<<
Duje
Pauly D
27 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 5 / 15.
Stranica 5 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Eurosong 2011. - Kladionice
that would be divnoTinchey je napisao/la:...a da napraviš temu u Chat Caféu Gramatika i pravopis
Guest- Gost
randajad je napisao/la:i za Španjolsku Španija...pa ?Yxzibit1 je napisao/la:i Litvu - Litvanija?
Pa ništa, sve ok!!!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Bravo!!! Koji povratak na glavnu temu!!!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
@randajad podsjećaš me na misterdoublema hahahahhahahahha :'D
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Uvijek....Duje je napisao/la:@randajad podsjećaš me na misterdoublema hahahahhahahahha :'D
Guest- Gost
Duje je napisao/la:@randajad podsjećaš me na misterdoublema hahahahhahahahha :'D
ahahhahahahahaha on to nije i nikada neće biti poput njega LOL
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
ahahahaha...konkurencija velika...ahahahahaTinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:@randajad podsjećaš me na misterdoublema hahahahhahahahha :'D
Guest- Gost
mi smo još malo pali na kladionicama
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:@randajad podsjećaš me na misterdoublema hahahahhahahahha :'D
naravno da neće al PODSJEĆA
Kontinent Helia
litva "stigla" makedoniju i sad zadnja
Kontinent Helia
Vladan je napisao/la:Pobediće ili Francuska ili UK, a to se vidi iz aviona.
Mislim da će UK
Kruno!! je napisao/la:Vladan je napisao/la:Pobediće ili Francuska ili UK, a to se vidi iz aviona.
Mislim da će UK
Kao što obe mogu bit u vrhu, mogu bit i na samom dnu. Pa i Didrik je imao super kvalitetnu baladu, al ga je zeznuo broj 3. nastupanja, ali i činjenica da se izgubio među konkurencijom.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Vladan je napisao/la:Pobediće ili Francuska ili UK, a to se vidi iz aviona.
Mislim da će UK
Kao što obe mogu bit u vrhu, mogu bit i na samom dnu. Pa i Didrik je imao super kvalitetnu baladu, al ga je zeznuo broj 3. nastupanja, ali i činjenica da se izgubio među konkurencijom.
haaaaaaaaaa, kad bi te dvije pjesme imale veze ne bi mi FRA bila uvjerljivo najbolja
Uk pobjeđuje jedino ako su im namjestili
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Vladan je napisao/la:Pobediće ili Francuska ili UK, a to se vidi iz aviona.
Mislim da će UK
haaaaaaaaaa, kad bi te dvije pjesme imale veze ne bi mi FRA bila uvjerljivo najbolja
Slažem se da je Didrik imao sjajnu pjesmu no loša interpretacija i loš scenski nastup su ga koštali boljeg plasman
sandy je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Vladan je napisao/la:Pobediće ili Francuska ili UK, a to se vidi iz aviona.
Mislim da će UK
Imaju jednu vezu a to je da su obe bile visoko na kladionicama, TOP 5.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:sandy je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Vladan je napisao/la:Pobediće ili Francuska ili UK, a to se vidi iz aviona.
Mislim da će UK
E to mi stvarno nije jasno zašto, Didrik je solidno pjevao, nije dobio bodove ni od žirija ni publike, možda jer pjesma nije bila ništa posebno
Sognu nije žanr balade, to je moderna opera, klasika
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Bruno je napisao/la:sandy je napisao/la:Bruno je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Vladan je napisao/la:Pobediće ili Francuska ili UK, a to se vidi iz aviona.
Mislim da će UK
E to mi stvarno nije jasno zašto, Didrik je solidno pjevao, nije dobio bodove ni od žirija ni publike, možda jer pjesma nije bila ništa posebno
Sognu nije žanr balade, to je moderna opera, klasika
Više e opera nego moderna opera, moderna opera bi bila Švedska 2009. Shvatite, Francuska ima jednake šanse za vrh ali i samo dno ljestvice.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:
Više e opera nego moderna opera, moderna opera bi bila Švedska 2009. Shvatite, Francuska ima jednake šanse za vrh ali i samo dno ljestvice.
U to ja nikako ne vjerujem, ako žiriju ne bude u top 1 onda
Kontinent Helia
Mislim da su Njemačka, Švedska i Norveška nerealno visoke. Norveški plagijat pjesme "Waka Waka" neće jer je to što jest, jer cura ne zna pjevat i jer je Norveška dobila pred 2 godine. Isto i sa Njemačkom - Lena je strašno podbacila ove godine; pjesma nema nikakve kulminacije, samo usporeno, kao da slušam serijalizam. Švedska je bila ovako visoko svake godine i ovako visoko prije izbora pjesme - umjetna (i egoistična) pjesma s lošim vokalom hoće u finale, ali sumnjam da će dalje. Francuska zasluženo, BiH zasluženo, a Estonija... recimo da ima zanimljivu pjesmu (nije moj tip), ali mislim da su i oni prerecentni pobjednici da bi dobili. Ako je vjerovati kladionicama i kombinirati to objektivno - Sarajevo ili Pariz.
Sherlock Holmes- Broj postova : 39
za sve fanove, Estonia 2. zasad, još mi nije jasno 5 mjesto za Lenu o _O
Kontinent Helia
Stranica 5 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Finale
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 5 / 15.