Eurosong 2011. - Finale
+17
HaYrOLa
Veronica
Zagreb16
Ighor
Leo
Goxy
Kruno
asteroid
The Đole
Cvjećko
Mr.bobo
ESCbigFan
Lucas
sandy
Tinchey
Misfit
Pauly D
21 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Eurosong 2011. - Finale
ha Rusija 16., a prošle godine sa onim Nalitchem bili čini mi se 10 ili 11.
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
...ja happy... dobra pjesma je pobijedila...
Azerbajdžan zadnjih godina ima dobre pjesme... i ovo je zasluženo...
...vidim da se još nekima svidila pjesma iz Španjolske...
...vidim da se još nekima svidila pjesma iz Španjolske...
Zadnja promjena: Mr.bobo; 15.05.11 3:28; ukupno mijenjano 1 put.
Mr.bobo- Broj postova : 165
asteroid je napisao/la:ha Rusija 16., a prošle godine sa onim Nalitchem bili čini mi se 10 ili 11.
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Mr.bobo je napisao/la:...ja happy... dobra pjesma je pobijedila...
...vidim da se još neima svidila pjesma iz Španjolske...
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Pjesma mi je super, al država. Bljah, ne sviđa mi se, a i ne sviđa mi se to šta se skoro za svaku zemlju znalo kako će glasat.
Drago mi je da smo dali 12 Sloveniji, Maja je to zaslužila, a zaslužila je i mjesto u top5.
U top10 mi se sviđaju jedino Irska i Njemačka, ostale nisu loše, al mi nisu ni previše dobre. Žao mi je svih na drugoj strani tablice, trebali su se zamijenit. Švicarska, Mađarska, Austrija, Francuska, Španjolska... Trebali su bit više.
Ne znam baš kako će to sve izgledat sljedeće godine.
Drago mi je da smo dali 12 Sloveniji, Maja je to zaslužila, a zaslužila je i mjesto u top5.
U top10 mi se sviđaju jedino Irska i Njemačka, ostale nisu loše, al mi nisu ni previše dobre. Žao mi je svih na drugoj strani tablice, trebali su se zamijenit. Švicarska, Mađarska, Austrija, Francuska, Španjolska... Trebali su bit više.
Ne znam baš kako će to sve izgledat sljedeće godine.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Najgori rezz ikad
FRA tek 15. a žiri je Patriciu Kass dovukao do 8. mjesta sad ništa lol
a ova Moldova za Bogu plakat buuu
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Najgori rezz ikad
To pogotovo, bili deseti u polufinalu, a sad 12.! Sramota.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Mogu da primjetim da ti imaš malo neobičan Eurovizijski ukus...
...ti bi da je onaj disaster od curice Lene pobijedio opet...?
...comon... let's be a little reslistic... ;-)
...koliko je meni poznato Azerbajdžan nije nikad pobijedio... pa zašto ne... oni... bolje nego Talijan ili Grci...
...može se dogoditi da Hrvatska dvaput zaredom ne uđe u finale, ali ne može se destiti da Eurosong odabere lošu pjesmu dva puta zaredom...
...ti bi da je onaj disaster od curice Lene pobijedio opet...?
...comon... let's be a little reslistic... ;-)
...koliko je meni poznato Azerbajdžan nije nikad pobijedio... pa zašto ne... oni... bolje nego Talijan ili Grci...
...može se dogoditi da Hrvatska dvaput zaredom ne uđe u finale, ali ne može se destiti da Eurosong odabere lošu pjesmu dva puta zaredom...
Mr.bobo- Broj postova : 165
Ovo je uzas... Stv najgore ikada..
Rusija majku mu 16? Boze sacuvaj.. I + 9 u finale usla
United kingdom 11? Omg ni top 10.
Drago mi je radi Azera, ali Britanci i Rus su se totalno is*djeli kao prosle god Harel iz Izraela jadni..
Takodje Estojia 24????? Boze...
Svedjanin previsoko
Rusija majku mu 16? Boze sacuvaj.. I + 9 u finale usla
United kingdom 11? Omg ni top 10.
Drago mi je radi Azera, ali Britanci i Rus su se totalno is*djeli kao prosle god Harel iz Izraela jadni..
Takodje Estojia 24????? Boze...
Svedjanin previsoko
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
1. Azerbajdžan 221- Drago mi je da je baš ova pjesma pobjedila,zasluženo
2. Italija 189 - EUROPOOOOOOOO,PRESTANI SE UVLAČIT U GUZI*U ITALIJIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. Švedska 185 - Nikako nisam očekivao ovako visok plasman....očekivao sam bojkot žirija,al očito ga je odličan nastup spasio....
4. Ukrajina 159 -Nisam očekivao Ukrajinu ovako visoko,al zasluženo definitivno ......
5. Danska 134 - PRECJENJENA PJESMA!
6. Bosna i Hercegovina 125 - iznenadilo me ovako visoko mjesto za BiH !!!!! precjenjena pjesma.....
7. Grčka 120 -previsoko za ovaj teški trash.....
8. Irska 119 - očekivao sam ih tako negdje......
9. Gruzija 110 - pre pre previsoko za ovu obučenu u tartufe......
10. Njemačka 107 - nakon nastupa Njemačke pomislio sam da njemci imaju veliku šansu za ponovno slavlje,al niš od tog......
11. Ujedinjeno Kraljevstvo 100 - prenisko za jedne od favorita
12. Moldova 97 - KAMO IDE OVAJ ESC????????????????
13. Slovenija 96 -pre pre niskooo......trebala je u top 5
14. Srbija 85 - Užas,čudim se da je ovo opće u finalu, a kamoli u top 15.....
15. Francuska 82 - što se mene tiće mogao je i još gore završit,al jako me čudi,tek 15.mjesto za najvećeg favorita
16. Rusija 77 - HA HA HA HA Loš plasman za OK pjesmu,al drago mi je da su malo spustili Rusiju na zemlju.....
17. Rumunjska 77 -zaslužena pozicija
18. Austrija 64 -moj favorit no.2 ,nerazumijem kako ovo žiri nije ugurao bar u top 10
19. Litva 63 -užas užas užas ,pjesma prejadnaaaa
20. Island 61 - šugava pjesma.....previsooooko za njih
21. Finska 57 -užas,prejadna stvar ja ih nebi ni u finale pustio...
22. Mađarska 53 - najbolja pjesma ovog ESC-a, očekivao sam top 5......
23. Španjolska 50 -zaslužila nešto više.....
24. Estonija 44 -nevjerovatnoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sam očekivao top 5 a gle ovo.......PRESTRAŠNO!
25. Švicarska 19 - prenisko za ovako dobru pjesmu,al nema ko za njih glasat
2. Italija 189 - EUROPOOOOOOOO,PRESTANI SE UVLAČIT U GUZI*U ITALIJIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. Švedska 185 - Nikako nisam očekivao ovako visok plasman....očekivao sam bojkot žirija,al očito ga je odličan nastup spasio....
4. Ukrajina 159 -Nisam očekivao Ukrajinu ovako visoko,al zasluženo definitivno ......
5. Danska 134 - PRECJENJENA PJESMA!
6. Bosna i Hercegovina 125 - iznenadilo me ovako visoko mjesto za BiH !!!!! precjenjena pjesma.....
7. Grčka 120 -previsoko za ovaj teški trash.....
8. Irska 119 - očekivao sam ih tako negdje......
9. Gruzija 110 - pre pre previsoko za ovu obučenu u tartufe......
10. Njemačka 107 - nakon nastupa Njemačke pomislio sam da njemci imaju veliku šansu za ponovno slavlje,al niš od tog......
11. Ujedinjeno Kraljevstvo 100 - prenisko za jedne od favorita
12. Moldova 97 - KAMO IDE OVAJ ESC????????????????
13. Slovenija 96 -pre pre niskooo......trebala je u top 5
14. Srbija 85 - Užas,čudim se da je ovo opće u finalu, a kamoli u top 15.....
15. Francuska 82 - što se mene tiće mogao je i još gore završit,al jako me čudi,tek 15.mjesto za najvećeg favorita
16. Rusija 77 - HA HA HA HA Loš plasman za OK pjesmu,al drago mi je da su malo spustili Rusiju na zemlju.....
17. Rumunjska 77 -zaslužena pozicija
18. Austrija 64 -moj favorit no.2 ,nerazumijem kako ovo žiri nije ugurao bar u top 10
19. Litva 63 -užas užas užas ,pjesma prejadnaaaa
20. Island 61 - šugava pjesma.....previsooooko za njih
21. Finska 57 -užas,prejadna stvar ja ih nebi ni u finale pustio...
22. Mađarska 53 - najbolja pjesma ovog ESC-a, očekivao sam top 5......
23. Španjolska 50 -zaslužila nešto više.....
24. Estonija 44 -nevjerovatnoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sam očekivao top 5 a gle ovo.......PRESTRAŠNO!
25. Švicarska 19 - prenisko za ovako dobru pjesmu,al nema ko za njih glasat
Zagreb16- Broj postova : 913
1. Azerbajdžan 221
Dakle pjesma mi je kad je tek odabrana postala broj 1,međutim poslije je padala i prije ESC-a se zaustavila na četvrtom mjestu.Nisam sretna pobjedom ove zemlje čisto iz razloga jer je pjesma vec viđena...jer je sinoć bilo boljih i to je to...vrlo vjerojatno im je zlatna kiša donijela pobjedu.Ne znam,pjesma je OK...al za pobjedničku pjesmu ESC-a nikako.
2. Italija 189
Pjesma je drugačija i super je,meni je baš počela rasti zadnjih dana...drugo mjesto je možda previsoko...ali kažem pjesma je super.Realno bi bilo ipak neko sedmo mjesto
3. Švedska 185
Ja nisam mogla vjerovati...pjesma je catchy i nastup i sve...ali očekivala sam da će žiri ovo smjestiti na recimo rusko 16.mjesto.Dakle očekivala sam Ruse ajmo reci tu negdje oko 3-5 mjesta.aLI PO SINOĆ VIĐENOM...IPAK JE sAADE ZASLUZIO BOLJE MJESTO...TREĆE HMMM...NE BAŠ
4. Ukrajina 159
pJESMA JE SUPER...ALI JE VIŠE nego bi trebala biti...vjerojatno su ljudi luđački počeli zvati tokom nastupa kada se u pijesku crtalo...ako je Mika 4. Zlata bi bila 1.
5. Danska 134
Očekivala sam ih u top3,pa da su i pobjedili ne bi mi bilo krivo...super je pjesma i drago mi je zbog njih...inače super plasman.
6. Bosna i Hercegovina 125
Ja sam mislila da će biti i niže...zbog rednog broja nastupa...dobra pjesma...meni je padala na ljestvici zadnjih dana...ok je plasman...možda bi neko 10.mjesto bilo realnije.
7. Grčka 120
Pomalo dramatična pjesma...sviđa mi se sve više,rap dijelove bi izbacila iz pjesme.
8. Irska 119
OMG ne razumijem nikako...ovo nije smijelo biti više plasirano od 20.mjesta
9. Gruzija 110
Iskreno očekivala sam ih i na višem mjestu
10. Njemačka 107
Najbolji nastup sinoć...da nije nastupala prošle godine i da nije bila domaćin pobjedila bi...preprepredobra je bila.
11. Ujedinjeno Kraljevstvo 100
Za njih nisko...ali više nisu ni zasluzili.
12. Moldova 97
Ma nemam komentara
13. Slovenija 96
Super pjesma..bravo Maja i moglo je i više
Nema zamjerki
14. Srbija 85
Ja sam jučer cijeli dan pjevala pjesmu...simpa je pjesma...ali realno ovi koji spominju top5...ne mogu nikako biti REALNI
15. Francuska 82
Samo cu reći - šta sam vam rekla! Eto čak je ni ziri nije podržao...opera nije za ESC...i rekla sam previše je ono..ona pozadina...sve je to too much
16. Rusija 77
Začuđujuće loš plasman...ali lođ izgovor...pomalo dosadna pjesma...možda je zasluzio 3-4 mjesta viši plasman
17. Rumunjska 77
Meni je pjesma simpa...alii...na zasluzenom je mjestu...ajmo reci
18. Austrija 64
Moglo je to više i trebalo Žiri zakazao
19. Litva 63
Očekivala sam ih na 25.mjestu...predosadno
20. Island 61
Treći ili četvrti u polufinalu...20 u finalu...slično kao naši Kraljevi...u pf simpa u finalu neprimjetni
Meni se pjesma sviđa...ali realno nisu mogli više
21. Finska 57
...one njegove reakcije..ulazi u finale..ne veseli se...dobije 12 ne veseli se...taman mu je plasman
22. Mađarska 53
Da pjesmu pjeva mlađa pjevačica i da su imali koregrafiju...pjesma bi bila u top5...ovako statična Kati i nizak broj...nije se moglo više...da se ocjenjuje preko spotova...vjerojatno bi bila u top3
23. Španjolska 50
Tako vesela i super pjesmica...zasluzila je barem 15.mjesto
24. Estonija 44
Ne ističe se...jednostavno se nije istakla...i kraj...žao mi je Getter...Ithaka Maria bi bio puno bolji izbor
I meni se sve manje sviđa...na prvu mi se nije ni svidjela
25. Švicarska 19
Ova pjesma je simpa...al ja sam zaspala skoro i u polufinalu i finalu...ali eto plasman od 16.-19.mjesta bi bio realniji
Dakle pjesma mi je kad je tek odabrana postala broj 1,međutim poslije je padala i prije ESC-a se zaustavila na četvrtom mjestu.Nisam sretna pobjedom ove zemlje čisto iz razloga jer je pjesma vec viđena...jer je sinoć bilo boljih i to je to...vrlo vjerojatno im je zlatna kiša donijela pobjedu.Ne znam,pjesma je OK...al za pobjedničku pjesmu ESC-a nikako.
2. Italija 189
Pjesma je drugačija i super je,meni je baš počela rasti zadnjih dana...drugo mjesto je možda previsoko...ali kažem pjesma je super.Realno bi bilo ipak neko sedmo mjesto
3. Švedska 185
Ja nisam mogla vjerovati...pjesma je catchy i nastup i sve...ali očekivala sam da će žiri ovo smjestiti na recimo rusko 16.mjesto.Dakle očekivala sam Ruse ajmo reci tu negdje oko 3-5 mjesta.aLI PO SINOĆ VIĐENOM...IPAK JE sAADE ZASLUZIO BOLJE MJESTO...TREĆE HMMM...NE BAŠ
4. Ukrajina 159
pJESMA JE SUPER...ALI JE VIŠE nego bi trebala biti...vjerojatno su ljudi luđački počeli zvati tokom nastupa kada se u pijesku crtalo...ako je Mika 4. Zlata bi bila 1.
5. Danska 134
Očekivala sam ih u top3,pa da su i pobjedili ne bi mi bilo krivo...super je pjesma i drago mi je zbog njih...inače super plasman.
6. Bosna i Hercegovina 125
Ja sam mislila da će biti i niže...zbog rednog broja nastupa...dobra pjesma...meni je padala na ljestvici zadnjih dana...ok je plasman...možda bi neko 10.mjesto bilo realnije.
7. Grčka 120
Pomalo dramatična pjesma...sviđa mi se sve više,rap dijelove bi izbacila iz pjesme.
8. Irska 119
OMG ne razumijem nikako...ovo nije smijelo biti više plasirano od 20.mjesta
9. Gruzija 110
Iskreno očekivala sam ih i na višem mjestu
10. Njemačka 107
Najbolji nastup sinoć...da nije nastupala prošle godine i da nije bila domaćin pobjedila bi...preprepredobra je bila.
11. Ujedinjeno Kraljevstvo 100
Za njih nisko...ali više nisu ni zasluzili.
12. Moldova 97
Ma nemam komentara
13. Slovenija 96
Super pjesma..bravo Maja i moglo je i više
Nema zamjerki
14. Srbija 85
Ja sam jučer cijeli dan pjevala pjesmu...simpa je pjesma...ali realno ovi koji spominju top5...ne mogu nikako biti REALNI
15. Francuska 82
Samo cu reći - šta sam vam rekla! Eto čak je ni ziri nije podržao...opera nije za ESC...i rekla sam previše je ono..ona pozadina...sve je to too much
16. Rusija 77
Začuđujuće loš plasman...ali lođ izgovor...pomalo dosadna pjesma...možda je zasluzio 3-4 mjesta viši plasman
17. Rumunjska 77
Meni je pjesma simpa...alii...na zasluzenom je mjestu...ajmo reci
18. Austrija 64
Moglo je to više i trebalo Žiri zakazao
19. Litva 63
Očekivala sam ih na 25.mjestu...predosadno
20. Island 61
Treći ili četvrti u polufinalu...20 u finalu...slično kao naši Kraljevi...u pf simpa u finalu neprimjetni
Meni se pjesma sviđa...ali realno nisu mogli više
21. Finska 57
...one njegove reakcije..ulazi u finale..ne veseli se...dobije 12 ne veseli se...taman mu je plasman
22. Mađarska 53
Da pjesmu pjeva mlađa pjevačica i da su imali koregrafiju...pjesma bi bila u top5...ovako statična Kati i nizak broj...nije se moglo više...da se ocjenjuje preko spotova...vjerojatno bi bila u top3
23. Španjolska 50
Tako vesela i super pjesmica...zasluzila je barem 15.mjesto
24. Estonija 44
Ne ističe se...jednostavno se nije istakla...i kraj...žao mi je Getter...Ithaka Maria bi bio puno bolji izbor
I meni se sve manje sviđa...na prvu mi se nije ni svidjela
25. Švicarska 19
Ova pjesma je simpa...al ja sam zaspala skoro i u polufinalu i finalu...ali eto plasman od 16.-19.mjesta bi bio realniji
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
1. Azerbajdžan 221 - Ljigavo, dosadno, prosječno, nedovoljno interpretirano, nema zvuk pobjedničke pjesme.
2. Italija 189 - Super rezultat, super pjesma jako mi je drago
3. Švedska 185 - No comment.
4. Ukrajina 159 - 4. mjesto zbog nastupa pogotovo zbog predivne priče u pijesku, inače bi bilo 16. ili 17.
5. Danska 134 - Ne sviđa mi se, previše djetinjasto pomalo i jadno
6. Bosna i Hercegovina 125 - Trebalo je biti u TOP 5.
7. Grčka 120 - Nastup im je jako upečatljiv i efektan, dok pjesma nema apsolutno nikakvog smisla.
8. Irska 119 - Htio sam da budu u TOP 5. Super nastup, pjesma OK, upečatljiva kao i njihove frizure.
9. Gruzija 110 - Pjesma je OK, ali si ne mogu pomoći a da ne pomislim da za njih nastupa Dolores Lambaša.
10. Njemačka 107 - Loša pjesma, poprilično ravna. Nastup je najbolji što je mogao biti, trebala je završiti na 15. mjestu.
11. Ujedinjeno Kraljevstvo 100 - Loš nastup i pjevanje, možda bi bili u TOP 10 da nije bilo tako.
12. Moldova 97 - KAKO?! KAKO JE TO USPJELO BITI ISPRED FRA, SLO I SRB?!
13. Slovenija 96 - Loša haljina, nastup super kao i pjesma očekivao da će biti TOP 10
14. Srbija 85 - Sve najbolje, stvarno super pjesma, stil, glas, Nina! TOP 10 rezultat je trebao biti
15. Francuska 82 - Šokantno nisko za pjesmu koja je imala prizvuk pobjede.
16. Rusija 77 - I bolje da je ovdje.
17. Rumunjska 77 - Ok sve, malo degenerično i gay al ok.
18. Austrija 64 - Pjesma koja zvuči kao da će pobjediti pa ovako nisko. Jednako šokantno kao i Francuska
19. Litva 63 - Sviđa mi se, drago mi je što su u finalu.
20. Island 61 - Kako im je počelo mislio sam da će biti u TOP 10. Sve OK.
21. Finska 57 - I dobro što je tako nisko, mislim da su svi vidjeli plavog Toma Dicea.
22. Mađarska 53 - Šokantno. Kada moja mama kaže da je dobra pjesma onda je pjesma SUPER! Iako mislim da je pomalo izlizana.
23. Španjolska 50 - Tako vesela pa tako niskooo, jako mi se sviđa. Šta nije očito da Španjolska dobiva zadnje brojeve za nastupe s razlogom?!
24. Estonija 44 - Šokantno po ko zna koji put. A pjesma mi se baš počela sviđati.
25. Švicarska 19 - Europa nema srce, uši i oči!
2. Italija 189 - Super rezultat, super pjesma jako mi je drago
3. Švedska 185 - No comment.
4. Ukrajina 159 - 4. mjesto zbog nastupa pogotovo zbog predivne priče u pijesku, inače bi bilo 16. ili 17.
5. Danska 134 - Ne sviđa mi se, previše djetinjasto pomalo i jadno
6. Bosna i Hercegovina 125 - Trebalo je biti u TOP 5.
7. Grčka 120 - Nastup im je jako upečatljiv i efektan, dok pjesma nema apsolutno nikakvog smisla.
8. Irska 119 - Htio sam da budu u TOP 5. Super nastup, pjesma OK, upečatljiva kao i njihove frizure.
9. Gruzija 110 - Pjesma je OK, ali si ne mogu pomoći a da ne pomislim da za njih nastupa Dolores Lambaša.
10. Njemačka 107 - Loša pjesma, poprilično ravna. Nastup je najbolji što je mogao biti, trebala je završiti na 15. mjestu.
11. Ujedinjeno Kraljevstvo 100 - Loš nastup i pjevanje, možda bi bili u TOP 10 da nije bilo tako.
12. Moldova 97 - KAKO?! KAKO JE TO USPJELO BITI ISPRED FRA, SLO I SRB?!
13. Slovenija 96 - Loša haljina, nastup super kao i pjesma očekivao da će biti TOP 10
14. Srbija 85 - Sve najbolje, stvarno super pjesma, stil, glas, Nina! TOP 10 rezultat je trebao biti
15. Francuska 82 - Šokantno nisko za pjesmu koja je imala prizvuk pobjede.
16. Rusija 77 - I bolje da je ovdje.
17. Rumunjska 77 - Ok sve, malo degenerično i gay al ok.
18. Austrija 64 - Pjesma koja zvuči kao da će pobjediti pa ovako nisko. Jednako šokantno kao i Francuska
19. Litva 63 - Sviđa mi se, drago mi je što su u finalu.
20. Island 61 - Kako im je počelo mislio sam da će biti u TOP 10. Sve OK.
21. Finska 57 - I dobro što je tako nisko, mislim da su svi vidjeli plavog Toma Dicea.
22. Mađarska 53 - Šokantno. Kada moja mama kaže da je dobra pjesma onda je pjesma SUPER! Iako mislim da je pomalo izlizana.
23. Španjolska 50 - Tako vesela pa tako niskooo, jako mi se sviđa. Šta nije očito da Španjolska dobiva zadnje brojeve za nastupe s razlogom?!
24. Estonija 44 - Šokantno po ko zna koji put. A pjesma mi se baš počela sviđati.
25. Švicarska 19 - Europa nema srce, uši i oči!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
pjesma moze biti izlizana tebi...europljanima...tj. običnim ljudima sigurno ne
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Jel netko glasao? Ja sam za BiH, Sloveniju, Srbiju i Austriju.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Skupi su bili pozivi, pa sam samo za Austriju dao glas
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Ja za Ninu, Maju i Lenu po 2x
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Ja sam glasao pet puta za Getter i dali smo debelu nulu kao i ostali bezukusni Evropljani. -___-
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Ja sam glasao pet puta za Getter i dali smo debelu nulu kao i ostali bezukusni Evropljani. -___-
prestani da me nazivas bezukusnim... Srbija je dala (HVALA BOGU) Litvaniji poene i ponosim se time! A ako je Geter parametar za ukus, idi i ubi se, molim te :p
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
prestani da me nazivas bezukusnim... Srbija je dala (HVALA BOGU) Litvaniji poene i ponosim se time! A ako je Geter parametar za ukus, idi i ubi se, molim te :p
Pod jedan, nisam tebe nazvao bezukusnim - pod dva, ne govorim da mi je nije drago što smo dali Litvaniji bodove, to jeste zasluženo... Ali da čitava Evropa više rangira Švedsku, Moldaviju, Rumuniju, Ukrajinu i ostala govna više od Estonije je apsurdno. ;-)
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Ja sam glasao pet puta za Getter i dali smo debelu nulu kao i ostali bezukusni Evropljani. -___-
Guest- Gost
Vladan je napisao/la:
Pod jedan, nisam tebe nazvao bezukusnim - pod dva, ne govorim da mi je nije drago što smo dali Litvaniji bodove, to jeste zasluženo... Ali da čitava Evropa više rangira Švedsku, Moldaviju, Rumuniju, Ukrajinu i ostala govna više od Estonije je apsurdno. ;-)
pa nazaivas nas kojima se sve ove pesme svidjaju vise od Estonije... stvarno je bila salba juce, moras priznati, pesma je ok, ali je izvodjenje bilo slabo.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
je host na evroviziji 2012...
kad ce tema za ESC 2012?
*Safura Alizadeh, Aysel Teymurzadeh and Samir Javadzadeh
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eurovision_Song_Contest_presenters
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
^^ Ne vjerujem ovome. OVo je netko bezveze očito napisao, jer u 24 sata sigurno nisu odredili tko će im voditi show
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Drugo Polufinale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011. - Drugo Polufinale
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 3 / 5.