EFSC 23 | Bosnia & Herzegovina | Sentez la musique
+12
Leo
Jasmin
Steffan
Cvjećko
Fonsi
Tinchey
Kruno
Goxy
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Veronica
Velvet
16 posters
Stranica 6 / 6.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kako vam se svidjela organizacija natjecanja?
Re: EFSC 23 | Bosnia & Herzegovina | Sentez la musique
Kasno večeras ako ne zaspim ili sutra ujutro tema
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Užas, opet od Jasmina 12, i Leo hvala na 10, eto zašto se nisam htjela prijaviti..ovdje samo dosadni pop prolazi, nikad višeee
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
EFSC 23 | Bosnia & Herzegovina | Sentez la musique
Nadam se da ste uzivali! Laku noc !!
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
a ne da smo uživali!!!! Ovo je bilo.....FANTASTIQUEEISKA !!!
Guest- Gost
Preodlična organizacija. Sve pohvale!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Neko je odgovorio ''Užasno, nikad gore!'' ahhahahaha
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Neko je odgovorio ''Užasno, nikad gore!'' ahhahahaha
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Amo sad ako je faca nek se javi onaj koji je u anketi glasao za opciju Užasno, nikad gore!. Da vidimo hoće li taj jadnik imat obraza
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Amo sad ako je faca nek se javi onaj koji je u anketi glasao za opciju Užasno, nikad gore!. Da vidimo hoće li taj jadnik imat obraza
čisto sumnjam ahahahha
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Bruno kakav je to recnik? Ko god da je glasao verovatno ima razlog, ja sam glasao za trecu opciju...Pa i ja kad sam organizovao NAJBOLJI izbor za Miss ikada u Heliji, Velvet je pricao kako je njegov miljama bolji , pa nisam nikog nazivao jadnikom... Sve je super organizovano, ali ipak napraviti 14 banera i isto toliko tablica, je mnogo manje tesko i zahtevno nego napraviti HSC... Zato sam i glasao za trecu opciju, ipak je Swedish Hero Swedish Hero... Ovo je sve super, ali kad Swedish organizuje, takmicenje ima dusu, nije sterilno...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Veronica je napisao/la:Bruno je napisao/la:Amo sad ako je faca nek se javi onaj koji je u anketi glasao za opciju Užasno, nikad gore!. Da vidimo hoće li taj jadnik imat obraza
čisto sumnjam ahahahha
ja bi se javio da jesam, bez problema, pogotovo posle ovakvih reci Bruna, koji mi je prvi na spisku da je glasao za tu prvu opciju...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Bruno kakav je to recnik? Ko god da je glasao verovatno ima razlog, ja sam glasao za trecu opciju...Pa i ja kad sam organizovao NAJBOLJI izbor za Miss ikada u Heliji, Velvet je pricao kako je njegov miljama bolji , pa nisam nikog nazivao jadnikom... Sve je super organizovano, ali ipak napraviti 14 banera i isto toliko tablica, je mnogo manje tesko i zahtevno nego napraviti HSC... Zato sam i glasao za trecu opciju, ipak je Swedish Hero Swedish Hero... Ovo je sve super, ali kad Swedish organizuje, takmicenje ima dusu, nije sterilno...
Pa jesam rekao da svima mora bit odlično, savršeno i najbolje? Nisam Ali vrlo je jadno i ružno ponašanje te osobe koja se udostojila i rekla da je sve ovo bili užas i nikad gore, sve i da nije bilo na visini zadatka, previše je truda uloženo da bi netko tako napisao. Tako da stojim iza svojih riječi, i znam da sam u pravu. A jedini razlog koji je taj netko imao za glasovanje za prvu opciju može biti jedino ljubomora.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Bruno je napisao/la:Amo sad ako je faca nek se javi onaj koji je u anketi glasao za opciju Užasno, nikad gore!. Da vidimo hoće li taj jadnik imat obraza
čisto sumnjam ahahahha
ja bi se javio da jesam, bez problema, pogotovo posle ovakvih reci Bruna, koji mi je prvi na spisku da je glasao za tu prvu opciju...
Naravno da nisam, iako ne sudjelujem od početka, glasovao sam za zadnju opciju jer su me banneri oduševili.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Bruno kakav je to recnik? Ko god da je glasao verovatno ima razlog, ja sam glasao za trecu opciju...Pa i ja kad sam organizovao NAJBOLJI izbor za Miss ikada u Heliji, Velvet je pricao kako je njegov miljama bolji , pa nisam nikog nazivao jadnikom... Sve je super organizovano, ali ipak napraviti 14 banera i isto toliko tablica, je mnogo manje tesko i zahtevno nego napraviti HSC... Zato sam i glasao za trecu opciju, ipak je Swedish Hero Swedish Hero... Ovo je sve super, ali kad Swedish organizuje, takmicenje ima dusu, nije sterilno...
Pa jesam rekao da svima mora bit odlično, savršeno i najbolje? Nisam Ali vrlo je jadno i ružno ponašanje te osobe koja se udostojila i rekla da je sve ovo bili užas i nikad gore, sve i da nije bilo na visini zadatka, previše je truda uloženo da bi netko tako napisao. Tako da stojim iza svojih riječi, i znam da sam u pravu. A jedini razlog koji je taj netko imao za glasovanje za prvu opciju može biti jedino ljubomora.
Ne mora da bude ljubomora, mozda kradja...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Bruno kakav je to recnik? Ko god da je glasao verovatno ima razlog, ja sam glasao za trecu opciju...Pa i ja kad sam organizovao NAJBOLJI izbor za Miss ikada u Heliji, Velvet je pricao kako je njegov miljama bolji , pa nisam nikog nazivao jadnikom... Sve je super organizovano, ali ipak napraviti 14 banera i isto toliko tablica, je mnogo manje tesko i zahtevno nego napraviti HSC... Zato sam i glasao za trecu opciju, ipak je Swedish Hero Swedish Hero... Ovo je sve super, ali kad Swedish organizuje, takmicenje ima dusu, nije sterilno...
Ne kužim zašto krađa?
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Bruno kakav je to recnik? Ko god da je glasao verovatno ima razlog, ja sam glasao za trecu opciju...Pa i ja kad sam organizovao NAJBOLJI izbor za Miss ikada u Heliji, Velvet je pricao kako je njegov miljama bolji , pa nisam nikog nazivao jadnikom... Sve je super organizovano, ali ipak napraviti 14 banera i isto toliko tablica, je mnogo manje tesko i zahtevno nego napraviti HSC... Zato sam i glasao za trecu opciju, ipak je Swedish Hero Swedish Hero... Ovo je sve super, ali kad Swedish organizuje, takmicenje ima dusu, nije sterilno...
Ne kužim zašto krađa?
Pa mozda je taj neko ko je glasao za opciju pod brojem jedan pokraden, tj. mozda je ovo bio njegov rad, njegova ideja..
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Bruno kakav je to recnik? Ko god da je glasao verovatno ima razlog, ja sam glasao za trecu opciju...Pa i ja kad sam organizovao NAJBOLJI izbor za Miss ikada u Heliji, Velvet je pricao kako je njegov miljama bolji , pa nisam nikog nazivao jadnikom... Sve je super organizovano, ali ipak napraviti 14 banera i isto toliko tablica, je mnogo manje tesko i zahtevno nego napraviti HSC... Zato sam i glasao za trecu opciju, ipak je Swedish Hero Swedish Hero... Ovo je sve super, ali kad Swedish organizuje, takmicenje ima dusu, nije sterilno...
Ne kužim zašto krađa?
Pa mozda je taj neko ko je glasao za opciju pod brojem jedan pokraden, tj. mozda je ovo bio njegov rad, njegova ideja..
Aha, kužim
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
a mozda je netko iz zajeb**** glasao za to i rekao velvetu to.... cemu odmah napadaji... Ja sam glasao za ovu najbolju opciju jer je to bio najbolji efsc ikada!
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:a mozda je netko iz zajeb**** glasao za to i rekao velvetu to.... cemu odmah napadaji... Ja sam glasao za ovu najbolju opciju jer je to bio najbolji efsc ikada!
Moguće i to, al gdje vidiš napad na nekog? Samo me zanimalo komu je to organizacija bila tako užasna.
Uhvatili se toga kao pijan plota.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Moj rad je cisto moj, Hayrola
Dovoljno sam mastovit da smislim nesto zanimljivo
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Meni je bilo izvrsno.
Kontinent Helia
Velvet je napisao/la:Moj rad je cisto moj, Hayrola
Niko to nije rekao, ja sam samo rekao da je jedan od mogucis razloga da je neko glasao da je organizacija KATASTROFA zato sto si ga pokrao... Inace, pod mastovit samtram , Swedish-a npr, kada organizuje nesto i pored SAVRSENIH TABLICA I BANERA! Nesto novo A tablice ko tablice, skup linija, slova, brojeva i boja... :p
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Velvet je napisao/la:Moj rad je cisto moj, Hayrola
Niko to nije rekao, ja sam samo rekao da je jedan od mogucis razloga da je neko glasao da je organizacija KATASTROFA zato sto si ga pokrao... Inace, pod mastovit samtram , Swedish-a npr, kada organizuje nesto i pored SAVRSENIH TABLICA I BANERA! Nesto novo A tablice ko tablice, skup linija, slova, brojeva i boja... :p
Kontinent Helia
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» EFSC 15 | België | Music Fantasy
» EFSC 24 | Glasgow, Scotland | Glasanje str.2
» EFSC 09 | Croatia | Opatija
» EFSC 16 | Sweden | Ministry of Sound
» EFSC
» EFSC 24 | Glasgow, Scotland | Glasanje str.2