Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
+21
Mr.bobo
ataše1
Goxy
Lucas
Vinky
Marijo
leolord
Velvet
Tinchey
sandy
Lunke
The Đole
Veronica
ESCbigFan
Leo
Misfit
Kruno
>>Been<<
Duje
^.^ Swedish Hero
Pauly D
25 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 6 / 9.
Stranica 6 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Eurosong 2011. - Prvo Polufinale
ESCbigFan je napisao/la:
- Poland
- Norway
- Armenia
- Turkey
- Russia
- Finland
- Croatia
- Hungary
- Azerbaijan
- Greece
Sviđa mi se
No ja bih još Srbiju ubacio
neka se Srnija mijenja sa Norveskom
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Evo moje liste finalista, pa ćemo vidjeti kako će se sutra stvari razvijati. Prošle godine sam imao 7 / 10 u oba polufinala. Dakle :
Armenija
Norveška
Poljska
Rusija
Srbija
Turska
Azerbejdžan
Grčka
Mađarska
Švicarska
Armenija
Norveška
Poljska
Rusija
Srbija
Turska
Azerbejdžan
Grčka
Mađarska
Švicarska
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Poljska
Armenija
Turska
Srbija
Rusija
Gruzija
Finska
Mađarska
Azerbajždan
Grčka
Armenija
Turska
Srbija
Rusija
Gruzija
Finska
Mađarska
Azerbajždan
Grčka
Ja mislim da ove zemlje prolaze dalje (sto ne znaci da ja tako zelim)
-Jermenia
-Rusija
-Grcka
-Azerbejdzan
-Turska
-Madjarska
-Poljska
-Srbija
-Norveska
-Albanija
-Jermenia
-Rusija
-Grcka
-Azerbejdzan
-Turska
-Madjarska
-Poljska
-Srbija
-Norveska
-Albanija
Lunke- Broj postova : 9635
Norveška
Albanija
Turska
Poljska
Grčka
Azerbajdžan
Srbija
Rusija
Hrvatska
Švicarska
Albanija
Turska
Poljska
Grčka
Azerbajdžan
Srbija
Rusija
Hrvatska
Švicarska
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Nocass Jedva cekam
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kruno je napisao/la:
A da promijenis avatar? Imas Dariu a nije ti medu deset zemalja
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Velvet je napisao/la:
A da promijenis avatar? Imas Dariu a nije ti medu deset zemalja :P
To je njegova prognoza, zato je i nema na spisku. Ja mislim. :-)
Gost- Gost
Ajmo neki hypeeee!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Velvet je napisao/la:
A da promijenis avatar? Imas Dariu a nije ti medu deset zemalja
I??
Ja Dariu obožavam,al sam ovaj put realan za razliku od nekih !
Pozornica mi je malo čudna... malo prevelika rekao bih za 6 ljudi na njoj...
POLJSKA – dobar vokal... dobro izgleda... minis je što ne pjeva na engleskom...
...a sve skupa nije nešto posebno da
NORVEŠKA – užasno simpatična, a i lijepa djevojka... pjesma ima ono nešto...
...dozu glamura portrebnog za Eurosong... scenski nastup mi se isto sviđa... sve zajedno vrlo dobro...
ALBANIJA – malo preduboko za početak... refren je jako snažan... rasvjetu su dobro iskombinirali... pa sve u svemu nije bilo tako loše...
ARMENIJA – pjesma mi je nezanimljiva, scenski nastup ništa posebno...
...pjevačica je gubila glas od silnog skakanja... i ''mrdanja'' guzicom... mislim da bi bolje i nekom plesnom showu prošla...
TURSKA – a ok pjesma.. ali nije me dirnulo... osim finalnog scenskog nastupa...
SRBIJA – pjesma me se nije dojmila... vokal također... scenski nastup... li la...
...ne pjeva na engleskom...
RUSIJA – dobar refren... rasplesani dečki poput backstret boysa... ...ali generalno dobar nastup...
ŠVICARSKA – dojmljiv početak... zanimjivi aranžman... jako dobar vokal.. ali fali mi snažan refren... da bi generalno to bilo dobro... ovako samo prosječno...
GRUZIJA – snažan vokal... rock nastup... scenski nastup nije bio nešto ... generalno ništa posebno...
FINSKA – ok vokal, ali ovo mi više djeluje ko da Irac pjeva a ne Finac... lik jako dobro prezentira svoju pjesmu... koja baš i nije nešto... ali opet je nekako drugačija...
MALTA – refren je trebao izvući ovu pjesmu, no on je dosta loš... vokal, ništa posebno...
Scenski nastup... isto tako... sve u svemu... nije baš dobro, bolje da u opet Chiaru poslali...
SAN MARINO – zanimljiva balada... zanimljiv vokal... sve jednostavno a dobro...
...sviđa mi se...
CROATIA – scensi nastup oko trika s haljinama nije bio baš nešto... malo su se vokali trebali križati... prikazati lika ''kako miksa'' ... malo je vokal štekao mislim...
ISLAND – dečki su ok, za neki hotel, event ili nešto slično... no za eurosong baš i ne...
HUNGARY – snažan i domainantan vokal... dobar text... kasnije je i potpora na scenu došla...
...a možda sam očekivao malo više... ali i ovo je bolje od većinu svega do sad...
PORTUGAL – LOL tko je pustio klaunove na Eurosong ? Hehe... ovi su presmiješni da bi ih shvatio ozbiljno...
LITVA – snažan vokal... ali nekako mi nije skladan s aranžmanom... trebali su to bolje složiti... a ne se koncentrirati da samo vokal dođe do izražaja...
ATERBAJDŽAN – dobra pjesma... dvoglasje dobro paše... scenski nastup mi je ok...
...mislim da je ovo meni favorit većeri...
GRČKA – ja sam mislio da će ovo biti show kako je počelo... no razočarali su me...
...osim break dance preformera... ostali je blijedo...
MOJI FAVORITI ZA PROLAZ
NORVEŠKA
ALBANIJA
RUSIJA
FINSKA
SAN MARINO
CROATIA
HUNGARY
LITVA
AZERBAJDŽAN
POLJSKA – dobar vokal... dobro izgleda... minis je što ne pjeva na engleskom...
...a sve skupa nije nešto posebno da
NORVEŠKA – užasno simpatična, a i lijepa djevojka... pjesma ima ono nešto...
...dozu glamura portrebnog za Eurosong... scenski nastup mi se isto sviđa... sve zajedno vrlo dobro...
ALBANIJA – malo preduboko za početak... refren je jako snažan... rasvjetu su dobro iskombinirali... pa sve u svemu nije bilo tako loše...
ARMENIJA – pjesma mi je nezanimljiva, scenski nastup ništa posebno...
...pjevačica je gubila glas od silnog skakanja... i ''mrdanja'' guzicom... mislim da bi bolje i nekom plesnom showu prošla...
TURSKA – a ok pjesma.. ali nije me dirnulo... osim finalnog scenskog nastupa...
SRBIJA – pjesma me se nije dojmila... vokal također... scenski nastup... li la...
...ne pjeva na engleskom...
RUSIJA – dobar refren... rasplesani dečki poput backstret boysa... ...ali generalno dobar nastup...
ŠVICARSKA – dojmljiv početak... zanimjivi aranžman... jako dobar vokal.. ali fali mi snažan refren... da bi generalno to bilo dobro... ovako samo prosječno...
GRUZIJA – snažan vokal... rock nastup... scenski nastup nije bio nešto ... generalno ništa posebno...
FINSKA – ok vokal, ali ovo mi više djeluje ko da Irac pjeva a ne Finac... lik jako dobro prezentira svoju pjesmu... koja baš i nije nešto... ali opet je nekako drugačija...
MALTA – refren je trebao izvući ovu pjesmu, no on je dosta loš... vokal, ništa posebno...
Scenski nastup... isto tako... sve u svemu... nije baš dobro, bolje da u opet Chiaru poslali...
SAN MARINO – zanimljiva balada... zanimljiv vokal... sve jednostavno a dobro...
...sviđa mi se...
CROATIA – scensi nastup oko trika s haljinama nije bio baš nešto... malo su se vokali trebali križati... prikazati lika ''kako miksa'' ... malo je vokal štekao mislim...
ISLAND – dečki su ok, za neki hotel, event ili nešto slično... no za eurosong baš i ne...
HUNGARY – snažan i domainantan vokal... dobar text... kasnije je i potpora na scenu došla...
...a možda sam očekivao malo više... ali i ovo je bolje od većinu svega do sad...
PORTUGAL – LOL tko je pustio klaunove na Eurosong ? Hehe... ovi su presmiješni da bi ih shvatio ozbiljno...
LITVA – snažan vokal... ali nekako mi nije skladan s aranžmanom... trebali su to bolje složiti... a ne se koncentrirati da samo vokal dođe do izražaja...
ATERBAJDŽAN – dobra pjesma... dvoglasje dobro paše... scenski nastup mi je ok...
...mislim da je ovo meni favorit većeri...
GRČKA – ja sam mislio da će ovo biti show kako je počelo... no razočarali su me...
...osim break dance preformera... ostali je blijedo...
MOJI FAVORITI ZA PROLAZ
NORVEŠKA
ALBANIJA
RUSIJA
FINSKA
SAN MARINO
CROATIA
HUNGARY
LITVA
AZERBAJDŽAN
Mr.bobo- Broj postova : 165
Rezime prvog polufinala
Dugoočekivano prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga ohladilo je milione usijanih glava koje su se izgubile u nerealnim prognozama i procjenama pojedinih zemalja. Ovo prvo polufinale najavilo je, čini se, bolja vremena za Eurosong koji će, nadati se, zbaciti bilo kakve epitete i etikete i (p)ostati prije svega muzičko/glazbeno natjecanje, pa onda sve ostalo. Neke zemlje su opravdale ulogu favorita, a neke su, frapantno, iskočile iz fijoke i progurale su u finale.
Prvi šok je neprolazak Turske. Zemlja sa više od pet miliona ljudi u dijaspori, trebala bi biti konstanta u finalu, ali ove godine su unatoč probabljivoj i ok pjesmici, ostali izvan finala. Drugi šok je prolazak Litvanije.. Pjesma koja je nepretenciozna i dosadnjikava na prvo slušanje iskoristila je potencijal i izazvala neku intimnu, plačljivu atmosferu i prošla u finale.
Treći šok je prolazak Islanda. Ali kako sam rekao u RN, ta mi je pjesma na prvu zvučala super i bolje od Yohanne i nema sumnje da se ljudima svidio taj retro stil koji su prepoznali i kod Srbije. Grci su prošli jer su drugačiji i zanimljivi. Srbija je prošla jer ima dobru pjesmu, a Gruzija zbog kombinacije prethodne dvije. Očekivani prolazak Švicarske, kao i Azerbejdžana, te večeras prestravične Mađarice, i nije bio nešto naročito iznenađujuć. Da je "istočna grupa" bila malo uspavanija večeras, nema sumnje, da bi se oprostili od dosadnog i neefektnog Alexa i njegovog bučkuriša od pjesme.
Show sam po sebi bio je sasvim solidan. Ali ipak mislim da jedna zemlja koja slovi za domovinu visoke tehnologije u Evropi, ne bi sebi smjela dozvoliti da dođe do potpunog kolapsa veza komentatora i telefonskih javljanja kakva smo slušali negdje 1980. godine. Voditeljica Annke ( ? ili kako već ) je definitivno najbolji dio trija, prati je Stefan, a mala plava je totalno neupečatljiva. Slijedi drugo polufinale. Nadati se da će se pomor dječijih pjesmuljaka i pop trasha nastaviti, te da ćemo se riješiti balasta poput Švedske i njoj sličnih budalaština !
Ovo je Eurosong i zato ga volimo !
Dugoočekivano prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga ohladilo je milione usijanih glava koje su se izgubile u nerealnim prognozama i procjenama pojedinih zemalja. Ovo prvo polufinale najavilo je, čini se, bolja vremena za Eurosong koji će, nadati se, zbaciti bilo kakve epitete i etikete i (p)ostati prije svega muzičko/glazbeno natjecanje, pa onda sve ostalo. Neke zemlje su opravdale ulogu favorita, a neke su, frapantno, iskočile iz fijoke i progurale su u finale.
Prvi šok je neprolazak Turske. Zemlja sa više od pet miliona ljudi u dijaspori, trebala bi biti konstanta u finalu, ali ove godine su unatoč probabljivoj i ok pjesmici, ostali izvan finala. Drugi šok je prolazak Litvanije.. Pjesma koja je nepretenciozna i dosadnjikava na prvo slušanje iskoristila je potencijal i izazvala neku intimnu, plačljivu atmosferu i prošla u finale.
Treći šok je prolazak Islanda. Ali kako sam rekao u RN, ta mi je pjesma na prvu zvučala super i bolje od Yohanne i nema sumnje da se ljudima svidio taj retro stil koji su prepoznali i kod Srbije. Grci su prošli jer su drugačiji i zanimljivi. Srbija je prošla jer ima dobru pjesmu, a Gruzija zbog kombinacije prethodne dvije. Očekivani prolazak Švicarske, kao i Azerbejdžana, te večeras prestravične Mađarice, i nije bio nešto naročito iznenađujuć. Da je "istočna grupa" bila malo uspavanija večeras, nema sumnje, da bi se oprostili od dosadnog i neefektnog Alexa i njegovog bučkuriša od pjesme.
Show sam po sebi bio je sasvim solidan. Ali ipak mislim da jedna zemlja koja slovi za domovinu visoke tehnologije u Evropi, ne bi sebi smjela dozvoliti da dođe do potpunog kolapsa veza komentatora i telefonskih javljanja kakva smo slušali negdje 1980. godine. Voditeljica Annke ( ? ili kako već ) je definitivno najbolji dio trija, prati je Stefan, a mala plava je totalno neupečatljiva. Slijedi drugo polufinale. Nadati se da će se pomor dječijih pjesmuljaka i pop trasha nastaviti, te da ćemo se riješiti balasta poput Švedske i njoj sličnih budalaština !
Ovo je Eurosong i zato ga volimo !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Poljska je zaslužila više od Mađarske, šteta, baš mi je nje žao...
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Lepo si ga srocio Been...sumnjam da se nas Svedjani napustiti vec u cetvrtak mada bi to iskreno voleo...Nadam se da ce i u ovom polufinalu ljudi glasati iskljucivo za pesme,a ne za koreografije i cirkus na sceni...jedva cekam cetvrtak
Da budem iskren, da sam sinoć prvi put čuo Poljsku, ne bih navijao da prođe... Bila mi je slaba, ne znam.
Jermenija mi je zato bila možda najbolja od svih, al ju je vjerovatno žiri sjebao.
A, da. Dok sam gledao pf, najviše su me iznenadili Finci i Mađari, te sam htio da oni uđu umjesto Turske ili možda Norveške.
To se i desilo :'D
Uglavnom, najbitnije mi je da je Srbija u finalu, za ostale je manje bitno
Jermenija mi je zato bila možda najbolja od svih, al ju je vjerovatno žiri sjebao.
A, da. Dok sam gledao pf, najviše su me iznenadili Finci i Mađari, te sam htio da oni uđu umjesto Turske ili možda Norveške.
To se i desilo :'D
Uglavnom, najbitnije mi je da je Srbija u finalu, za ostale je manje bitno
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Ove iz Mađarske sam se prepao kad sam je vidio, prebujna joj je frizura bila hahahha
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Ove iz Mađarske sam se prepao kad sam je vidio, prebujna joj je frizura bila hahahha
Izgledala je ko prerušeni muškarac.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Izgledala je ko prerušeni muškarac. ;)
Da, Kati inače ima taj tranny look. :$
Gost- Gost
katica (čitaj: kati wolf) je prekrasna bila... malo se zasrala...nadam se da će se popraviti... nadam se da će pobijediti netko od ovog trija: Slovenija, Mađarska ili Ujedinjeno Kraljevstvo da idem onda za male pare na Eurosong! hihihihihihi )))) a ionak su mi druge pjesme bezveze...
jedino mi Bosna super isto..ali ona nema šanse da pobijedi.... šteta..
jedino mi Bosna super isto..ali ona nema šanse da pobijedi.... šteta..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ne znam čemu tri generalne probe i Rus je promukao, Nina uopće nije pjevala kako zna..na nekima se vidio umor skroz
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Meni je Jestem sinoć bio super,dobro meni su bile sve super sinoć ahhahaha osim dvije zemlje ahhaha
I da ja bi voljela da se ukine ovaj žiri
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Meni je Jestem sinoć bio super,dobro meni su bile sve super sinoć ahhahaha osim dvije zemlje ahhaha
- Jestem je bio ok ... ali ne dovoljno ok ... :/
- Da i meni su bile sve pjesme dobre
- osim Portugala i Finske
- Žiri je glupost... bolje je bez njega !!!
Guest- Gost
randajad je napisao/la:Veronica je napisao/la:Meni je Jestem sinoć bio super,dobro meni su bile sve super sinoć ahhahaha osim dvije zemlje ahhaha
- Jestem je bio ok ... ali ne dovoljno ok ... :/
- Da i meni su bile sve pjesme dobre
- osim Portugala i Finske
- Žiri je glupost... bolje je bez njega !!!
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Bolje je kad je tu ziri...da nije njih sad bi gledali onu bedu iz Jermenije,Turska nikad ne bi ispadala iz polufinala i ESC bi nastavio da raste u sve veci cirkus....ovako ce stvari lagano na svoje mesto da se doteraju...pa ti pevaj ako znas a ne da skaces...za to ima Eurovision Dance Contest
Stranica 6 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Eurosong 2011. - Drugo Polufinale
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije
Stranica 6 / 9.