ITALIJA | Raphael Gualazzi — „Madness of Love“
+20
Marijo
Sammi
Leo
Zagreb16
asteroid
Pauly D
Cvjećko
Kruno
Goxy
misterdoublem
Ighor
Veronica
The Đole
>>Been<<
Lunke
Tinchey
Misfit
Velvet
sandy
HaYrOLa
24 posters
Stranica 12 / 19.
Stranica 12 / 19. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: ITALIJA | Raphael Gualazzi — „Madness of Love“
Ma kad izenade i postave Patty a fora izbacili ih rano da se ne habaju do ESC-a svako vece
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ma kad izenade i postave Patty a fora izbacili ih rano da se ne habaju do ESC-a svako vece
hahahaah pa sve je moguce,na ESC moze bilo koja pesma i on ce biti objavljen pre pobednika San Rema...Dakle 14 afirmisanih i 8 debitanata dolaze u opticaj tako da i Patty i Oxa mogu,mada ne verujem da ce njih izabrati
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kako jbt, ispade Ana prvo vece , a sad udje u finale smesno Mzoda vrate i Oxu i Patty sutra haahahahahhaahaha
Micaela
tad je samo ziri glasao,a veceras je i publika I ja sam mislio da Anchy nema velike sanse ali ipak prodje
Problem je sto samo ziri odlucuje ko ce ih predstavljati na ESC-u,a izgleda da se Ana ne kotira dobro kod njih...nesto mi govori da ce odabrati Natalie
nije ti loše to razmišljanje, druga mi je ideja Al Bano ili Moda
ah vidjet ćemo, nada umire zadnja
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Također predivna
la vita si trasformerà
cambiando colore
rendendo il dolore
un punto di forza in tempeste di vento
fragile forma consumata dal tempo
la vita si trasformerà
cambiando colore
rendendo il dolore
un punto di forza in tempeste di vento
fragile forma consumata dal tempo
Kontinent Helia
San Remo, stvarno najkvalitetnije takmicenje, ipak je to tradicija. Po pesmama jos moze ove godine estonija da konkurise, al ipak je San Remo San Remo dakle sad kad sam i ove mlade sve cuo konacno, navijam za Micaelu za ESC (realnije je da ce Patty ili Oxa koje su ispale prve), Tatandjelo za San Remo!
DO POBEDE!
DO POBEDE!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ukoliko Bastardo bude izabrana biće mi #1 od svih izabranih do sada
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Djole94 je napisao/la:Ukoliko Bastardo bude izabrana biće mi #1 od svih izabranih do sada
Napravice najvecu gresku ako nju ne posalju...nisu ni druge pesme toliko lose ali vecina nema sanse da ostvare nesto nna ESC-u osim Tatangelo
Videcemo vecerasssss
E večeras gledam finale Iskreno mislim da bi Italija mogla pobijediti sa Bastardo, ima taj neki pobjednički šmek
Kontinent Helia
Djole94 je napisao/la:E večeras gledam finale Iskreno mislim da bi Italija mogla pobijediti sa Bastardo, ima taj neki pobjednički šmek
To i ja mislim,ako ne bas pobeda onda sam vrh...ali da li tako misli ovaj ludi Italijanski ziri koji ju je vec bio izbacio???
Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:E večeras gledam finale Iskreno mislim da bi Italija mogla pobijediti sa Bastardo, ima taj neki pobjednički šmek
To i ja mislim,ako ne bas pobeda onda sam vrh...ali da li tako misli ovaj ludi Italijanski ziri koji ju je vec bio izbacio???
Jbš ih glupe. Hoću ANNU!
Kontinent Helia
Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Ukoliko Bastardo bude izabrana biće mi #1 od svih izabranih do sada
Napravice najvecu gresku ako nju ne posalju...nisu ni druge pesme toliko lose ali vecina nema sanse da ostvare nesto nna ESC-u osim Tatangelo
Videcemo vecerasssss
Da si čuo konkurenciju, mislio bi nešto drugačije i Al Bano može izvrsno proći i njih još najmanje 5 mogu ostvariti top 5 rezultat, jer Talijanima nitko dosad ne parira, Niozemska i Albanija imaju zasad pjesme koje su dobre
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Ukoliko Bastardo bude izabrana biće mi #1 od svih izabranih do sada
Videcemo vecerasssss
Da si čuo konkurenciju, mislio bi nešto drugačije i Al Bano može izvrsno proći i njih još najmanje 5 mogu ostvariti top 5 rezultat, jer Talijanima nitko dosad ne parira, Niozemska i Albanija imaju zasad pjesme koje su dobre
ja sam rekao vecina....Al Bano,Moda i Ema,Micaela i Oxa su takodje odlicni...ali cenim da niko ne bi ostvario bolji uspeh od Tatangelo i to tvrdim sa sigurnoscu
Tatangelo, Luca Barbarossa & Raquel, Moda i Emma, netko od njih, molim vas!
A žiri koji će izabrat pjesmu za Eurosong je gori od onog s Dore, samo predstavnici RAI-ja, gradonačelnik Sanrema (?) i Gianni Morandi.
A žiri koji će izabrat pjesmu za Eurosong je gori od onog s Dore, samo predstavnici RAI-ja, gradonačelnik Sanrema (?) i Gianni Morandi.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Lunke je napisao/la:sandy je napisao/la:Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Ukoliko Bastardo bude izabrana biće mi #1 od svih izabranih do sada
Videcemo vecerasssss
ja sam rekao vecina....Al Bano,Moda i Ema,Micaela i Oxa su takodje odlicni...ali cenim da niko ne bi ostvario bolji uspeh od Tatangelo i to tvrdim sa sigurnoscu
Znam i ja da bi Bastardo ostvario naj rezultat, a i ostali imaju šanse za top 5, to sam htjela reći, da ne nabrajam koji...
Kontinent Helia
Najbolje pesme San Rema 2011
1.Anna Tatangelo-Bastadro
2.Micaela - Fuoco e cenere
3.Emma i Modà – Arriverà
4.Anna Oxa – La mia anima d’uomo
5. Al Bano – Amanda è libera
1.Anna Tatangelo-Bastadro
2.Micaela - Fuoco e cenere
3.Emma i Modà – Arriverà
4.Anna Oxa – La mia anima d’uomo
5. Al Bano – Amanda è libera
TATANGELO BILA FENOMENALNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPREDDD BASTARDOOOOOOOO
svi na Sanremu pjevaju savršeno inače nebi ni bili tu
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:svi na Sanremu pjevaju savršeno inače nebi ni bili tu
Pa i to sto kazes
Reci mi jel Anuska bila prva,nisam znao da veceras pocinje u pola 9 Ali sam taman prebacio kad su je najavili
Lunke je napisao/la:sandy je napisao/la:svi na Sanremu pjevaju savršeno inače nebi ni bili tu
Pa i to sto kazes
Reci mi jel Anuska bila prva,nisam znao da veceras pocinje u pola 9 Ali sam taman prebacio kad su je najavili
nije, prvi je bio onaj Yanez bezvezni
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Lunke je napisao/la:sandy je napisao/la:svi na Sanremu pjevaju savršeno inače nebi ni bili tu
Pa i to sto kazes
nije, prvi je bio onaj Yanez bezvezni
E super,onda nisam puno ni propustio
STIGAO I FERNANDO ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOO
Emma i Moda posle Tatangelo veceras najbolji
Lunke je napisao/la:Emma i Moda posle Tatangelo veceras najbolji
Meni su i Nathalie i Al Bano, i možda Giusy bolji od Mode, tj. bolje su mi pjesme
Kontinent Helia
Stranica 12 / 19. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» BELGIJA | Witloof Bay — „With Love Baby“
» ŠVICARSKA | Anna Rossinelli — „In Love For A While“
» BJELORUSIJA | Anastasia Vinnikova — „I Love Belarus“
» Turska | Can Bonomo - "Love me back"
» BELGIJA | Witloof Bay — „With Love Baby“