SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: SPORT
E pa stvarnooooo, Bosna da izgubi skoro 30 razlike od Finaca, a Makedonci da ubiju Grcku??? Vasa grupa bre nije normalna, samo kod vas padaju iznenadjenja, ostali su svi standardni.
Jao veceras sa Nemackom, bice kidanje zivaca i pobede nadam se!!!
Jao veceras sa Nemackom, bice kidanje zivaca i pobede nadam se!!!
Lunke- Broj postova : 9635
Kruno je napisao/la:C grupa se križa sa D grupom?
Pa da, ali to je lose po vas jer cete u 1/4 finalu ici na Litvaniju, Spaniju. Realno, kod vas u novooformiranoj grupi 3 i 4 ce ici na Spaniju i Litvaniju i tu verovatno ispasti, dok iz nase grupe 3 i 4 verovatno na Rusiju i Sloveniju sa kojima se moze igrati i te kako.
Nama ce biti znatno teze stici do 1/4 finala, tako da su nam ove utakmice sa Nemcima i Francuzima jako bitne, pa nek budemo i 4 u onoj grupi imamo dobre sanse za polufinale.
Makedonija je u fantasticnom polozaju. Savladala je i Grcku i Hrvatsku tako da ce verovatnop preneti sva 4 boda dalje i tamo ce im trebati jedna ili nijedna pobeda da obezbede ucesce u 1/4 finalu a ukrajna ili Gruzija se bore za to 3 mesto u toj grupi tako da se moze pobediti. Zaista iznenadjujuce.
Al Jamajka izdominira u štafeti 4x100... 37,04 !!!! Šta jedu ti ljudi tamo ?! Mislim da je Bolt svoju dionicu istrčao nekgdje 9:00
Da svojoj listi otkrića i iznenađenja dodam - Christian Taylor u troskoku. Mali anonimus skočio 17,56 i došao na četvrto mjesto svih vremena. Idowu opet izgubio I Marija Savinova na 800 metara mada to nije izenanđenje, ali žena je ipak opravdala ulogu favoriti. Kao i Mohamed Farrah na 5000m.
Carmelita Jetter osvojila 3 medalje na ovom prvenstvu, i uz Bolta, Taylora, Vili, Cheryiout, Wochenejvskog, Abakumovu, Parson i Anu Chicherovu definitivno najveći atletičari ovog prvenstva !
Da svojoj listi otkrića i iznenađenja dodam - Christian Taylor u troskoku. Mali anonimus skočio 17,56 i došao na četvrto mjesto svih vremena. Idowu opet izgubio I Marija Savinova na 800 metara mada to nije izenanđenje, ali žena je ipak opravdala ulogu favoriti. Kao i Mohamed Farrah na 5000m.
Carmelita Jetter osvojila 3 medalje na ovom prvenstvu, i uz Bolta, Taylora, Vili, Cheryiout, Wochenejvskog, Abakumovu, Parson i Anu Chicherovu definitivno najveći atletičari ovog prvenstva !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
PLunke je napisao/la:
Pa da, ali to je lose po vas jer cete u 1/4 finalu ici na Litvaniju, Spaniju. Realno, kod vas u novooformiranoj grupi 3 i 4 ce ici na Spaniju i Litvaniju i tu verovatno ispasti, dok iz nase grupe 3 i 4 verovatno na Rusiju i Sloveniju sa kojima se moze igrati i te kako.
Nama ce biti znatno teze stici do 1/4 finala, tako da su nam ove utakmice sa Nemcima i Francuzima jako bitne, pa nek budemo i 4 u onoj grupi imamo dobre sanse za polufinale.
Ma,glavno da naši osiguraju kvalifikacije za OI
Kruno je napisao/la:P
Ma,glavno da naši osiguraju kvalifikacije za OI
Ma šta ti je, mi se križamo sa Slovencima i Rusima. Kad s njima igramo nikad se ne zna ko će dobit. S Rusima još nekako, ali od Slovenaca uvijek gubimo.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Ma šta ti je, mi se križamo sa Slovencima i Rusima. Kad s njima igramo nikad se ne zna ko će dobit. S Rusima još nekako, ali od Slovenaca uvijek gubimo.
A,na zadnje smo mi njih dobili
Kruno je napisao/la:
A,na zadnje smo mi njih dobili
Mislim na BITNIM susretima ne nekim random turnirima
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:Da zna, Finska dere Makedoniju na poluvremenu !
Definitivno najčudnija skupina ovog EuroBasketa.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Definitivno najčudnija skupina ovog EuroBasketa.
Finci su ipak uigrani jer su u imali dodatne kvalifikacije gdje su odigrali 4 susreta
Kruno je napisao/la:
Finci su ipak uigrani jer su u imali dodatne kvalifikacije gdje su odigrali 4 susreta
Svejedno, oni su potpuni autsajderi.
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:
A mi ostali kao nismo uigrani a imali preko 10 pripremnih utakmica...daj kruno ne lupaj
Kruno je napisao/la:
Kako kome
Nemoj mi molim te reći, da su ti oni bili favoriti skupine od početka.
Kontinent Helia
Finska je bila autsajder. Ovi naši su se toliko ufurali misleći da će "tamo neki Finci" biti laka meta, pa BUM -28 ! To se vjerovatno dešava i MakedoniciTema
Gledaj ovo -
Crna Gora dobila Makedoniju
Grčka dobila BiH
Hrvatska dobila Finsku
BiH dobila Crnu Goru
Makedonija dobila Hrvatsku
Grčka dobila Finsku
Finska dobila BiH
Makedonija dobila Grčku
Logike, ni u tragovima !
Gledaj ovo -
Crna Gora dobila Makedoniju
Grčka dobila BiH
Hrvatska dobila Finsku
BiH dobila Crnu Goru
Makedonija dobila Hrvatsku
Grčka dobila Finsku
Finska dobila BiH
Makedonija dobila Grčku
Logike, ni u tragovima !
Zadnja promjena: >>Been<<; 04.09.11 16:46; ukupno mijenjano 1 put.
>>Been<<- moderator
Tinchey je napisao/la:
Nemoj mi molim te reći, da su ti oni bili favoriti skupine od početka.
Haha,nisi mi bili favoriti, samo za mene nisu autsajderi
Kruno je napisao/la:
Haha,nisi mi bili favoriti, samo za mene nisu autsajderi
Finci su poznati košarkaši i imaju tradiciju. paahhleeeaeeessee
MAC 54 - 58 FIN AJMO SUOMI!!!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Finci su poznati košarkaši i imaju tradiciju. paahhleeeaeeessee
MAC 54 - 58 FIN AJMO SUOMI!!!
Kao da je tradicija važna?
On će ući u TOP16
Ja navijam za Makedonce Nesrecno su izgubili od Crnogoraca, ali pobedili 2 najjace reprezentacije u grupi Napred Bivsa Jugoslovenska Republiko
Grupa grčkih državljana blokirala je danas prelaz "Evzoni - Bogorodica" na grčko - makedonskoj granici, saopšteno je iz makedonskog MUP-a.
Prelaz je blokiran nešto iza 12.00 sati, u blokadi učestvuje oko 100 osoba, koje su jutros doputovali autobusima. Razlozi blokade nisu poznati, ali se pretpostavlja da je uzrok jučerašnji poraz košarkaške reprezentacije Grčke od Makedonije na Evropskom košarkaškom prvenstvu u Litvaniji.
Koji idioti, bože dragi
Prelaz je blokiran nešto iza 12.00 sati, u blokadi učestvuje oko 100 osoba, koje su jutros doputovali autobusima. Razlozi blokade nisu poznati, ali se pretpostavlja da je uzrok jučerašnji poraz košarkaške reprezentacije Grčke od Makedonije na Evropskom košarkaškom prvenstvu u Litvaniji.
Koji idioti, bože dragi
>>Been<<- moderator
Kruno je napisao/la:
On će ući u TOP16
Pa nije, ali ovo nitko apsolutno nitko nije očekivao.
Želim da naši ispadnu i da se spuste na zemlju.
FINSKA JE MOJ DRUGI DOM!
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:
On će ući u TOP16
I sta imaju od toga ako udju u top 16, kad ce ispasti??? Daj kruno ne budali, Finci su bili najgore kotirani uz Belgiju i Portugal na ovom sampionatu
Lunke je napisao/la:
I sta imaju od toga ako udju u top 16, kad ce ispasti??? Daj kruno ne budali, Finci su bili najgore kotirani uz Belgiju i Portugal na ovom sampionatu
Pa,za reprezentaciju kao što su oni je veliki uspjeh da su došli tako daleko
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 28 / 40.