SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 21 / 40.
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: SPORT
Tinchey je napisao/la:
Ja inače pratim sve sportove, ali mrzim ove prerazvikane i prepopularne u Hrvatskoj prvenstveno nogomet.
Nogomet je prije svega najpopularniji sport na svijetu sa dugom povijesti i ne možeš uspoređivat ligu prvaka u vaterpolu i nogometu
Kruno je napisao/la:
Nogomet je prije svega najpopularniji sport na svijetu sa dugom povijesti i ne možeš uspoređivat ligu prvaka u vaterpolu i nogometu
Svejedno u nekim zemljama nije toliko popularan, a mi se nismo dokazali da se sad hvalimo. Naravno da bi mi bilo drago da vidim Dinamo u Ligi prvaka al ono. Smatram da se i druge sportove treba prenosit, iskreno curling mi je zanimljiviji.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Hrvatska je zemlja tenisa nekad bila, pogotovo u zenskom!
Kad se samo setim kraja devedesetih i vaseg tenisa, Ivanisevic, Iva Majoli koja osvaja RG, Mirjana Lucic u polufinalu Wimbledona, ludilo, bas sam navijao za vas, jer mi nismo imali nikoga tada... Ne mogu da se setim ime jedne teniserke vase , s pocetka 2000ih , to je najruznije stvorenje koje sam video u tenisu, imala je neko cudno prezime, aaaa, i ogromna ogroman nos
Kad se samo setim kraja devedesetih i vaseg tenisa, Ivanisevic, Iva Majoli koja osvaja RG, Mirjana Lucic u polufinalu Wimbledona, ludilo, bas sam navijao za vas, jer mi nismo imali nikoga tada... Ne mogu da se setim ime jedne teniserke vase , s pocetka 2000ih , to je najruznije stvorenje koje sam video u tenisu, imala je neko cudno prezime, aaaa, i ogromna ogroman nos
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:
Svejedno u nekim zemljama nije toliko popularan, a mi se nismo dokazali da se sad hvalimo. Naravno da bi mi bilo drago da vidim Dinamo u Ligi prvaka al ono. Smatram da se i druge sportove treba prenosit, iskreno curling mi je zanimljiviji.
Ja nogomet pratim kad naši igraju u europskim natjecanjima i utakimce reprezentacije.
Rijetko gledam utakmice gdje nema naših
HaYrOLa je napisao/la:Hrvatska je zemlja tenisa nekad bila, pogotovo u zenskom!
Eto sad su došle promjene...vi imate Noleta,Jelenu,Anu,Zimonjića,a mi gotovo nikog
HaYrOLa je napisao/la:Hrvatska je zemlja tenisa nekad bila, pogotovo u zenskom!
Sigurno Silvija Talaja hahahahahahahahaha
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
aaaaaaaaaaaa, jesteeeeeee, bravoooooooooooooo ahahahahahahahahahahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:
[Only mods are allowed to see this image]
Kakav mec polufinala!
Srbija do finala
Srbija do finala
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:
Ja inače pratim sve sportove, ali mrzim ove prerazvikane i prepopularne u Hrvatskoj prvenstveno nogomet.
Mrzim kako naši mediji upravo tom sportu u kojem nismo postigli baš ništa u zadnje vrijeme, pridodaju toliku važnost.
Nikog nije briga za vaterpolsku ligu prvaka ili možda gimnastiku, streljaštvo, taekwondo, karate, kajak/kanu i slični sportovi u kojima smo daleko uspješniji i postižemo rezultate na svjetskoj razini.
Dinamo mi se ne sviđa zbog toga što smatram da su svi članovi odbora i ekipe umišljeni i bahati.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Srbija u finalu
Kakav mec .
Kakav mec .
Kontinent Helia
Obavijest:
Finaleeeeeeeeeeeeee
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Nadja Higl u finalu 200m prsno...Nadja brani zlato iz Rima, ali je usla tek kao 8 u finale...sta god uradi dobro je
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Nadja Higl u finalu 200m prsno...Nadja brani zlato iz Rima, ali je usla tek kao 8 u finale...sta god uradi dobro je
ima A olimpijsku normu i najbolji licni rekord ove sezone. Dosta je.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
ima A olimpijsku normu i najbolji licni rekord ove sezone. Dosta je.
Pa da...znalo se da je ono zlato iz Rima nedostizno...ipak bravo za Nadju, pa nek se tempira za London
Lunke- Broj postova : 9635
Kruno što sam rekao vezano uz Talijane. Al ajde sad nam je recimo 'krenulo'.
Kontinent Helia
Ajmo Hrvati!!!!!!!!!!!!!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Unaprijed čestitam Srbiji na naslovu svjetskih prvaka. 4 minute prije kraja je 5:9 za Talijane.
Kontinent Helia
Italijaaaaa
gledam i ja sad
gledam i ja sad
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Italijaaaaa
gledam i ja sad
Nemoj u javnosti. Talijani nisu neka ekipa, to se samo zove sreća.
Kontinent Helia
Eh, nesrećo. Neviđena Hrvatska moram reći. Smatram da Talijani to nisu zaslužili jer se nisu nešto pretjerano namučili da dođu u polufinale. SRBIJA FTW!
Kontinent Helia
Ma kakva sreca igrali smo za kur... nije nam sreca kriva nego nasa igra, bravo Talijani, ajmo Srbi
Jasmin- Broj postova : 5457
Skandalozno slaba igra Hrvatske koja nije ovakvom igrom definitivno nije zaslužila da se nađe među dvije najbolje ekipe... 20 minuta s igračem više, Hrvatska ne zna iskoristiti.. Bušlje i Bošković šutaju nerezeonski, samo zato što moraju... Katastrofalno !!!
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Jasmin je napisao/la:Ma kakva sreca igrali smo za kur... nije nam sreca kriva nego nasa igra, bravo Talijani, ajmo Srbi
Ja sam baš znao da ćemo izgubiti. Talijani su igrali prljavo. Jedini dobar kod nas je bio Pavić.
Kontinent Helia
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 21 / 40.