SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 19 / 40.
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: SPORT
Jasmin je napisao/la:
dva zlata
To je valjda jedini spot za koji možemo reć da dominiramo već par godina!.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
To je valjda jedini spot za koji možemo reć da dominiramo već par godina!.
rukomet
Jasmin- Broj postova : 5457
[Only mods are allowed to see this image]
Dinamo je odigrao 0-0 sa Neftčijem i tako će u 3. pretkolu igrati protiv Helsinkija.
Trener Jurčić je zadovoljan utakmicom u Bakuu i nada se još boljoj igri protiv Finaca.
DINAMOOOOOO
Zadnja promjena: Kruno; 20.07.11 13:34; ukupno mijenjano 1 put.
Kruno je napisao/la:[Only mods are allowed to see this image]
Dinamo je odigrao 0-0 sa Neftčijem i tako će u 3. pretkolu igrati protiv Helsinkija.
Trener Jurčević je zadovoljan utakmicom u Bakuu i nada se još boljoj igri protiv Finaca.
DINAMOOOOOO
šta nije Jurčić?
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Tinchey je napisao/la:Nitko ne piše o hrvatskim uspjesima u jedrenju i RUKOMETU NA PIJESKU!!! :S
Pa,sport nije olimpijski pa mu se ne pridaje velika pažnja
Kruno je napisao/la:
Pa,sport nije olimpijski pa mu se ne pridaje velika pažnja
Nije ni karate, pa je popularan, o čemu ti? Stvar je u tome da je relativno nov sport. Pa npr. svjetsko prvenstvo u nogometu je od većeg prestiža nego olimpijski turnir (bez obzira na dobno ograničenje)
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Nije ni karate, pa je popularan, o čemu ti? Stvar je u tome da je relativno nov sport. Pa npr. svjetsko prvenstvo u nogometu je od većeg prestiža nego olimpijski turnir (bez obzira na dobno ograničenje)
Karate će ući ubrzo na OI
Eee da nisam prestao trenirati karate, išao bi ja na te OI 2020
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
>>Been<< je napisao/la:Ako pod ubrzo podrazumijevaš 2020., onda sigurno hoće
Trebalo je na OI u Londonu,al nije... čuo sam da je bio u izboru.
Do Ria 2016. će doći
Kruno je napisao/la:
Trebalo je na OI u Londonu,al nije... čuo sam da je bio u izboru.
Do Ria 2016. će doći
Za Rio su odabrani baseball (ili rugby nisam siguran) i golf I znam da je softball od iduće godine izbačen. Šteta za J. Koreju. (uz Hrvatsku uvijek navijam za njih ;D). Sad za 2020. ne znam kad biraju nove sportove.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Za Rio su odabrani baseball (ili rugby nisam siguran) i golf I znam da je softball od iduće godine izbačen. Šteta za J. Koreju. (uz Hrvatsku uvijek navijam za njih ;D). Sad za 2020. ne znam kad biraju nove sportove.
Bejzbol je bio sastavni deo igara predhodnih olimpijada ali je izbacen zbog na zalost male popularnosti ovog sporta, tako da ih u Londonu necemo gledati. 2016 ulazi golf koji je dobio vise glasova od karatea kao i ragbi samo nisam siguran koji.
Inace Britanija je trazila da kriket bude u sastavu 2012 posto su oni tu dosta jaki ali im MOK to ipak nije dozvolio.
Lunke- Broj postova : 9635
Pa da... Britanci, Indijci, Šrilančani i Pakistanci bi razbili samo zato što su ili Britanci ili kolonije.. Znam da ima inicijativa za ono rolanje na asfaltu kao skijanje da se ubaci, šah i još neki sportovi
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Pa da... Britanci, Indijci, Šrilančani i Pakistanci bi razbili samo zato što su ili Britanci ili kolonije.. Znam da ima inicijativa za ono rolanje na asfaltu kao skijanje da se ubaci, šah i još neki sportovi
Da cuo sam za letnji biatlon, glupost, kao zimski samo sto umesto skija imas rosule ahhahahha haos.
Sah nece sigurno imaju oni svoju olimpijadu
Inace bila je prica da maknu vaterpolo iy programa olimpijade ali im FINA nije doyvolila hvala bogu...mi bi propali bey tog vaterpola
Lunke- Broj postova : 9635
Inače, postoje kriteriji za dodjelu statusa olimpijskog sporta. To su, između ostalog, da se taj sport igra na najmanje četiri kontinenta, da ga igra više od 20 miliona ljudi, da igraju i muškarci i žene, da ne uključuje bilo kakvu električnu opremu ili napajanje, da se može izvoditi u dvoranama koje imaju na OI i to
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Inače, postoje kriteriji za dodjelu statusa olimpijskog sporta. To su, između ostalog, da se taj sport igra na najmanje četiri kontinenta, da ga igra više od 20 miliona ljudi, da igraju i muškarci i žene, da ne uključuje bilo kakvu električnu opremu ili napajanje, da se može izvoditi u dvoranama koje imaju na OI i to
Po tome se u olimpijske sportove ne smiju ubrajati sinkro. plivanje i mačevanje. WTF.
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:Ali npr. rukomet na pijesku nema toliko tradiciju kao npr. karate
Baš si neki patriot.
Kontinent Helia
Hrvatski vaterpolisti su pobjedili Crnu Goru u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Šangaju sa 9-6.
Ključna je bila 3. trećina koju su naši dobili 3-0.
14 sec prije kraju jedan crnogorski igrač je namjerno lupio laktom našeg Andru Bušlje u arkadu i on će biti upitan za polufinale.
Ključna je bila 3. trećina koju su naši dobili 3-0.
14 sec prije kraju jedan crnogorski igrač je namjerno lupio laktom našeg Andru Bušlje u arkadu i on će biti upitan za polufinale.
je l` zna neko rezultat USA- Madjarska?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Joooj nek se dogodi čudo pa da Španjolci pobjede Talijane. Oni su nama uvijek najgori protivnici.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Joooj nek se dogodi čudo pa da Španjolci pobjede Talijane. Oni su nama uvijek najgori protivnici.
Srbi su nama najgori protivnici
Mislim da su naši već sad u finalu
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 19 / 40.