SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: SPORT
Tinchey je napisao/la:
6 mjeseci zabrane nastupanja joj je kazna. Do kraja godine, a rekao bih da je to ključno za Olimpijske igre. Mislim čak da joj je i namješteno, nikad ne znaš.
Ja sam citao da ce 2 godine dobiti... bila bi ogromna steta jer sad kad je u najboljoj formi i ima najvece sanse da osvoji zlato u Londonu nju suspenduju...ne podrzavam doping nikako i treba sankcionisati, ali ako je namesteno onda mi je stvarno zao.
Lunke- Broj postova : 9635
Srbija odbranila titulu usvetskoj ligi a sada idemo na svetsko kao sampioni!!! Najjaci smo najjaci!!!!!!!!! Mi u sportu vladamo!
Destry- Broj postova : 5
Destry je napisao/la:Srbija odbranila titulu usvetskoj ligi a sada idemo na svetsko kao sampioni!!! Najjaci smo najjaci!!!!!!!!! Mi u sportu vladamo!
Kako u kojem
Tamira Paszek u cetvrtfinalu Vimbldona?! WTF!?!?!!?!?!? Berdnard Tomic takodje... OBOZAVAM WIMBLEDON, uvek iznenadjenja i iznenadjenja!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
NEEEEEEEEEEEEE SERENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ona Bartoli je zloooooo Nadam se da ce je Lisicki odvaliti.
Ona Bartoli je zloooooo Nadam se da ce je Lisicki odvaliti.
Bila je bolja...
Jeste vidjeli Princa Wiliama i Kate na meču Murray - Gasquet ? Kad je Murray pobjedio, morao se posebno pokloniti njima
Jeste vidjeli Princa Wiliama i Kate na meču Murray - Gasquet ? Kad je Murray pobjedio, morao se posebno pokloniti njima
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Bartoli izvrsna danas. Odlican mec, obe su super igrale.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Bila je bolja...
Ma Bartoli je prgava i provokator
Pa nego...prosle godine je bila i kraljica i moraju se pokloniti oba igraca kad izlaze na tereni i pobednik meca se nakloni kad pozdravlja publiku nakon dobijenog duela.
Ispala Karolinaaaaaaaaaaaaaa Ova vest mi je popravila dan nakon sto mi ispala Serena
Venus se muci sa Pironkovom Sta je ovo danas, sve neka iznenadjenja???
Venus se muci sa Pironkovom Sta je ovo danas, sve neka iznenadjenja???
I ne muci se Venus, vec je Cvetanka razbija
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:I ne muci se Venus, vec je Cvetanka razbija
A daj brate ovo je previse. Tamira Pasek, Marion Bartoli, Sabina Lisicki i sad jos fali i Pironkova...sto je mnogo,mnogo je.
Bice mnogo glupa 1/4 finala ako jos prodje Cvetana, nece biti nimalo atraktivna
Lunke je napisao/la:
A daj brate ovo je previse. Tamira Pasek, Marion Bartoli, Sabina Lisicki i sad jos fali i Pironkova...sto je mnogo,mnogo je.
Bice mnogo glupa 1/4 finala ako jos prodje Cvetana, nece biti nimalo atraktivna
ovo ti nije atraktivno ? ova igra ko luda...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
ovo ti nije atraktivno ? ova igra ko luda...
Pa dobro, igraju one fino, jer da ne igraju ne bi dogurale do 1/4 finala, ali jednostavno kad procitam par 1/4 finala gde je jedna od igracica Pasek ili Pironkova ubiju mi zelju da gledam
A Lisicki mi je otkrovljenje
Jasmin je napisao/la:sta je s onom Venus, past cu na kladari
Ma valjda se smorila sto je Serena ispala pa je sad van igre
Ja se i dalje nadam da ce proci dalje
Lunke je napisao/la:
Pa dobro, igraju one fino, jer da ne igraju ne bi dogurale do 1/4 finala, ali jednostavno kad procitam par 1/4 finala gde je jedna od igracica Pasek ili Pironkova ubiju mi zelju da gledam
A Lisicki mi je otkrovljenje
Lisicki bi jos na RG daleko, samo da se nije povredila protiv Zvonareve gde je vodila u trecem setu 5-2, pa izgubila zbog povrede. Osvojila je pre Vimbldoma turnir na travi, igra odlicno, onaj mec protiv Li je bio za neverovati... Paszek odlicno igra isto, Cvetana , mislim, nije ime, ali dve godine za redom demolirati Venus na Wimb. nije mala stvar. Cibulkova odlicna (i lepa) haha Bice ok, al mislim da Sharapova ide po titulu!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
Ma valjda se smorila sto je Serena ispala pa je sad van igre
Ja se i dalje nadam da ce proci dalje
ma nema sanse
Jasmin- Broj postova : 5457
HaYrOLa je napisao/la:
Lisicki bi jos na RG daleko, samo da se nije povredila protiv Zvonareve gde je vodila u trecem setu 5-2, pa izgubila zbog povrede. Osvojila je pre Vimbldoma turnir na travi, igra odlicno, onaj mec protiv Li je bio za neverovati... Paszek odlicno igra isto, Cvetana , mislim, nije ime, ali dve godine za redom demolirati Venus na Wimb. nije mala stvar. Cibulkova odlicna (i lepa) haha Bice ok, al mislim da Sharapova ide po titulu!
Pa da, Sabina je jos dobila WC za Wimbledon. Birmingem nije bio mnogo jak, ali za samopouzdanje dusu dalo. Onaj mec sa Li je bio neverovatan i zao mi je kad se takve teniserke sastanu u 2. kolu, a u 4. gledam mec Pasek i Pervak, e to me prvenstveno nerviraaaaaaa.
Venus ispala, tako da Kvitova razbija Pironkovu i neka od njih ce ponovo u polufionale. Azarenka razbija Pasek, Lisicki i Bartoli ce da se kolju kao lude, dok bi Marija trebala da dobije Cibi ali i to nece biti lako.
Ocekujem Marija-Lisicki, Kvitova-Azarenka polufinala
cenim Sharapova - Lisicki , Azarenka - Kvitova u polufinalu
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
Pa da, Sabina je jos dobila WC za Wimbledon. Birmingem nije bio mnogo jak, ali za samopouzdanje dusu dalo. Onaj mec sa Li je bio neverovatan i zao mi je kad se takve teniserke sastanu u 2. kolu, a u 4. gledam mec Pasek i Pervak, e to me prvenstveno nerviraaaaaaa.
Venus ispala, tako da Kvitova razbija Pironkovu i neka od njih ce ponovo u polufionale. Azarenka razbija Pasek, Lisicki i Bartoli ce da se kolju kao lude, dok bi Marija trebala da dobije Cibi ali i to nece biti lako.
Ocekujem Marija-Lisicki, Kvitova-Azarenka polufinala
Mada iskreno navijam za Cibulkovu, Pasek i Cvetanku i Lisicki, zamisli to polufinale
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.