SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 40.
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: SPORT
Ja sam se za vrijeme ZOI Vancouver navukao na curling Totalno sam bio opčinjen tim sportom Nešto nevjerovatno ! Ne vidim smisao u recimo, biljaru ili baseballu, ali dobro, ipak su to Ameri smislili
O Pekingu da ne govorim ! Ostajem budan do 05:30, spavam do 12:00 i onda gledam reprize
O Pekingu da ne govorim ! Ostajem budan do 05:30, spavam do 12:00 i onda gledam reprize
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Sutra SQT. Ide seeeeeeeeeeee
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
>>Been<< je napisao/la:Ja sam se za vrijeme ZOI Vancouver navukao na curling [Only mods are allowed to see this image] Totalno sam bio opčinjen tim sportom [Only mods are allowed to see this image] Nešto nevjerovatno ! [Only mods are allowed to see this image] Ne vidim smisao u recimo, biljaru ili baseballu, ali dobro, ipak su to Ameri smislili [Only mods are allowed to see this image]
O Pekingu da ne govorim ! Ostajem budan do 05:30, spavam do 12:00 i onda gledam reprize [Only mods are allowed to see this image]
I ja volim gledati karling,ali sam veliki fan bejzbola i redovno pratim americku MLB ligu...taj sport mi je tako dobar....naravno lud sam za tenisom tu znam ama bas sve...sve u svemu volim gledati svaki sport osim biciklizma [Only mods are allowed to see this image]
Lunke- Broj postova : 9635
Veronica je napisao/la:Sofija Novoselić ušla u drugu vožnju kao 25.
Jel Ana još 15.
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Veronica je napisao/la:Sofija Novoselić ušla u drugu vožnju kao 25.
Da
Svaka čast .
To joj je drugi puta u karijeri što je ušla i prvi puta u svjetskom kupu
Samo nek osvoji bodove
Vinky je napisao/la:Veronica je napisao/la:Sofija Novoselić ušla u drugu vožnju kao 25.
Jel Ana još 15.
Da,no mogla je i bolja biti
Šta je sa Teom ....Bravo za Sofiju
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Obozavam da gledam sport!
Kosarku (NBA), odbojku, tenis, bilijar (snuker), fudbal, plivanje, vaterpolo, rukomet, umetnicko klizanje...
Kosarku (NBA), odbojku, tenis, bilijar (snuker), fudbal, plivanje, vaterpolo, rukomet, umetnicko klizanje...
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
bio na SQT i bilo je fenomenalno što se tiče sporta, a organizacija je bila užas!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
I ja. Navijao sam za Sofiju kao lud
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
podravac je napisao/la:IVICA NAKLON DO PODA!!
Slažem se
Još jednom je pokazao da je pravi sportaš i naš snježni kralj!
Ivica Kostelić je osvojio sjajno 5. mjestu u 4. veleslalomu sezone koji je vožen danas u švicarskom Adelbodenu.
Kostelić je nakon prve vožnje bio 19.(+1.42) ,dok je 4. vremenom 2.vožnje uspio doskijati do konačnog 5.mjesta.
U ukupnom poretku je 3. sa 404 boda,31 bod manje od vodećeg Svindala.
Sutra je na rasporedu slalom.Nadam se odličnom rezultatu Ivice
Kostelić je nakon prve vožnje bio 19.(+1.42) ,dok je 4. vremenom 2.vožnje uspio doskijati do konačnog 5.mjesta.
U ukupnom poretku je 3. sa 404 boda,31 bod manje od vodećeg Svindala.
Sutra je na rasporedu slalom.Nadam se odličnom rezultatu Ivice
auuu vi bas pratite te zimske sportove...nazalost Srbija nikad nije imala niti ce imati nekog kvalitetnog skijaa kao vi...mi smo sad svi zaludjeni tenisom koji je trenutno sport br 1 kod nas
Lunke je napisao/la:auuu vi bas pratite te zimske sportove...nazalost Srbija nikad nije imala niti ce imati nekog kvalitetnog skijaa kao vi...mi smo sad svi zaludjeni tenisom koji je trenutno sport br 1 kod nas
Jedno vrijeme solidno je skijala Jelena Lolović,a ovo sezonu je valjda ozlijeđena.
Na Sljemenu je bila Nevena Ignjatović.
Kruno!! je napisao/la:Lunke je napisao/la:auuu vi bas pratite te zimske sportove...nazalost Srbija nikad nije imala niti ce imati nekog kvalitetnog skijaa kao vi...mi smo sad svi zaludjeni tenisom koji je trenutno sport br 1 kod nas
Jedno vrijeme solidno je skijala Jelena Lolović,a ovo sezonu je valjda ozlijeđena.
Na Sljemenu je bila Nevena Ignjatović.
Ma Lolovicka je bre vec matora,ako nista nije do sad uradila nece nikad...ta Ignjatovicka je mlada i mozda moze postati neka solidna skijasica,mada tesko...skijanje u Srbiji je na najgorem mogucem nivou ali ja ga volim gledati...navijam za Vonn i Veronicu Zuzulovu,a kod muskih Body Miller
POBJEDA IVICE KOSTELIĆA!
Ivica Kostelić je pobjedio u 4.slalomu sezonu voženome u Adelbodenu!
Nakon uvjerljivo najbolje 1.vožnje Ivica je taktičkom 2.vožnjom došao do 13. pobjede u karijeri.
Ovom pobjedom je preuzeo vodstvo u ukupnom poretku svjetskog kupa i u poretku slalomaša!!
BRAVO,BRAVO,BRAVO!!
Što reći,majstore kapa do poda!
Nakon uvjerljivo najbolje 1.vožnje Ivica je taktičkom 2.vožnjom došao do 13. pobjede u karijeri.
Ovom pobjedom je preuzeo vodstvo u ukupnom poretku svjetskog kupa i u poretku slalomaša!!
BRAVO,BRAVO,BRAVO!!
Što reći,majstore kapa do poda!
[Only mods are allowed to see this image]
IVICA!
Ajme svaka čast!
Ajme svaka čast!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul