SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 7 / 40.
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: SPORT
IVICA I NATKO 1. I 2. U KOMBINACIJI!!! ČESTITKE NOVAKU
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Svaka čast dečki !
Bože, ko li je onaj moron komentator na Eurosportu ? "Ovo će biti lagan posao za Svindala."
Bože, ko li je onaj moron komentator na Eurosportu ? "Ovo će biti lagan posao za Svindala."
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Svaka čast dečki !
HHAHAHAHHAHAHAAHAH ti su najbolji, vjerojatno je britanac pa sve kuži hahahahahhahhhha
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Svaka čast dečki !
HHAHAHAHHAHAHAAHAH ti su najbolji, vjerojatno je britanac pa sve kuži hahahahahhahhhha
Ma nije ... Eurosport Srbija, ali tu bude komentatora iz svih zeamlja bivše Juge.. Ovog još nisam čuo i moram reći da je čovjek baš loš !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Tinchey je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Svaka čast dečki !
Ma nije ... Eurosport Srbija, ali tu bude komentatora iz svih zeamlja bivše Juge.. Ovog još nisam čuo i moram reći da je čovjek baš loš !
taj je sigurno specijalist za zimske sportove ma nisam znao ja samo gledam strani eurosport
Kontinent Helia
Najveći dan hrvatskog skijanja
Bravo za svu četvoricu naših skijaša!
Ivičina 7 pobjeda u ovoj sezoni je potvrdila pobjedu u konačnom poretku svjetskog kupa.
Bravo za Natka koji je imao problema duže vrijeme.Ovo 2.mjesto mu je ujedno i najbolji plasman u karijeri.
Dalibor Šamšal je 25.mjestom osvojio prvih 6 bodova u ovoj sezoni i druge bodove u karijeri.
Sve pohvale i Tinu Širokom koji je ponovno bio dobar,pogotovo me veseli sve bolja njegova forma u brzim disciplinama!
Četvorica Hrvata u bodovima!!
BRAVO!
Ivičina 7 pobjeda u ovoj sezoni je potvrdila pobjedu u konačnom poretku svjetskog kupa.
Bravo za Natka koji je imao problema duže vrijeme.Ovo 2.mjesto mu je ujedno i najbolji plasman u karijeri.
Dalibor Šamšal je 25.mjestom osvojio prvih 6 bodova u ovoj sezoni i druge bodove u karijeri.
Sve pohvale i Tinu Širokom koji je ponovno bio dobar,pogotovo me veseli sve bolja njegova forma u brzim disciplinama!
BRAVO!
Kruno!! je napisao/la:Najveći dan hrvatskog skijanja
BRAVO!
pa sezona nije ni približno gotova :S ali naravno mislimo pozitivno
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Najveći dan hrvatskog skijanja
BRAVO!
Ivica je osigurao mali kristal. globus u Kombinaciji !
>>Been<<- moderator
Veliki dan za hrvatsko-srpski sport
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
escboy1997 je napisao/la:Veliki dan za hrvatsko-srpski sport
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Tinchey je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Najveći dan hrvatskog skijanja
BRAVO!
Istina,još ima 13 utrka do kraja,no moralo bi se čudo desiti da Ivica ne osvoji titulu najboljeg u ovoj sezoni
Džeko postigao svoj gol prvijenac u Manchester Cityu i tako spasio svoj klub od ispadanja ! Eto vidite... Ja stavim sliku u potpis i čovjek odmah golove daje
>>Been<<- moderator
Kako dobro finale svjetskog prvenstva!
Danska zabila gol za produžetak u zadnjih par sekunda
Navijam za Dance
Danska zabila gol za produžetak u zadnjih par sekunda
Navijam za Dance
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
jel mi može netko rec zasto se Tinu nisu priznali bodovi iz Kitza tamo je bio 14. a nije dobio bodove
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
escboy1997 je napisao/la:jel mi može netko rec zasto se Tinu nisu priznali bodovi iz Kitza tamo je bio 14. a nije dobio bodove
Bio je 13.
Nisu mu se priznali bodovi jer je imao zaostatak +19.62 što je više od 8% vremena pobjednika
bezveze, hvala na informaciji
od koliko zaostatak ne smije bit veci 10 ili 12 sekundi
od koliko zaostatak ne smije bit veci 10 ili 12 sekundi
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ekipa, evo grupe C za predstojeći EURO košarke :
Grčka
Hrvatska
Crna Gora
Makedonija
Bosna i Hercegovina
kvalifikant 1
Grčka
Hrvatska
Crna Gora
Makedonija
Bosna i Hercegovina
kvalifikant 1
>>Been<<- moderator
HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAH neka balkanska :S to je uvijek gadno :S
Kontinent Helia
Grupa A
Španija
Turska
Litvanija
Velika Britanija
Poljska
kvalifikant 2
Grupa B
Srbija
Francuska
Nemacka
Izrael
Italija
Letonija
Grupa C
Grčka
Hrvatska
Crna Gora
Makedonija
Bosna i Hercegovina
kvalifikant 1
Grupa D
Slovenija
Rusija
Belgija
Gruzija
Bugarska
Ukraija
Po meni ova poslednja grupa je najlaksa i prosto izgleda smesnooooo...prva grupa kida koliko je dobra ali i grupa B gde je Srbija,sve velike drzave kod nas u grupi,ali mi smo ipak najbolji od njih....aghahhahaha ceo balkan u grupu C,falimo samo Mi i Slovenci da bi bila cela bivsa Juga ahahha bice zanimljivoooooo
Španija
Turska
Litvanija
Velika Britanija
Poljska
kvalifikant 2
Grupa B
Srbija
Francuska
Nemacka
Izrael
Italija
Letonija
Grupa C
Grčka
Hrvatska
Crna Gora
Makedonija
Bosna i Hercegovina
kvalifikant 1
Grupa D
Slovenija
Rusija
Belgija
Gruzija
Bugarska
Ukraija
Po meni ova poslednja grupa je najlaksa i prosto izgleda smesnooooo...prva grupa kida koliko je dobra ali i grupa B gde je Srbija,sve velike drzave kod nas u grupi,ali mi smo ipak najbolji od njih....aghahhahaha ceo balkan u grupu C,falimo samo Mi i Slovenci da bi bila cela bivsa Juga ahahha bice zanimljivoooooo
Lunke- Broj postova : 9635
Ma iz C grupe idu dalje Grci i Hrvati.. CG, MK i BiH u borbu za treće mjesto...
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Ma iz C grupe idu dalje Grci i Hrvati.. CG, MK i BiH u borbu za treće mjesto...
ne bih se baš kladio, srbija je definitivno dobila najgoru moguću grupu, ali će naravno proći
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:Ma iz C grupe idu dalje Grci i Hrvati.. CG, MK i BiH u borbu za treće mjesto...
Ne otpisuj Crnogorce...imaju oni odlicnu ekipuuuuuuuu
Lunke- Broj postova : 9635
Grupe C i D smesne.
Mi u najgoroj.
Mi u najgoroj.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat