Glazbene novosti/koncerti
+21
strajker
Mara
Goxy
>>Been<<
Jasmin
Steffan
sandy
HaYrOLa
The Đole
Kruno
Lunke
asteroid
Pauly D
^.^ Swedish Hero
Tinchey
Leo
Veronica
Cvjećko
Duje
Velvet
Misfit
25 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Glazbene novosti/koncerti
Hahaha ja ne znam šta je vama, to što se vama ne sviđa Gaga sad ne znači da se drugima ne sviđa Dovoljno govori činjenica da joj je BTW najprodavanija pjesma, a Judas joj se približava
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
HaYrOLa je napisao/la:Britni je razbila , JLo je na odlicnom putu da to isto uradi, a Lady je totalno omanulaaaaa, sto mi je dragoooo, odavno sam tvrdio da je ona sezonska atrakcija!
Slazem se,Gagu su ranije skoro svi voleli bili odusevljeni tim sto radi,ali ovo sto je izdala je potpuni promasaj.
Nju vole samo zato sto je Gaga,ma kakva god pesma bila njima ce se svideti i to me strasno nervira jer ne zele priznati da je njihov idol napravio losu stvar.
Poker face,Just dance su pustani po 3-4 puta u klubovima,a born this way jos u nijednom nisam cuo da je pusten.
Ona je prva na listi zato sto je Gaga,a e zato sto joj je pesma dobra i to je jedino sigurno.
Lunke- Broj postova : 9635
Djole94 je napisao/la:Hahaha ja ne znam šta je vama, to što se vama ne sviđa Gaga sad ne znači da se drugima ne sviđa Dovoljno govori činjenica da joj je BTW najprodavanija pjesma, a Judas joj se približava
A ko je to rekao da drugima ne sme da se svidja??? Ispada da drugima ne sme da se ne svidja jer skacete na svako nase misljenje...
Pa niko, nego govorite: potpuni je promašaj, propala je i slično. A ja se na to nadovezujem Pošto nije istina
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Ove godine zasad je J.Lo najbolja,ima hit godine, u mjesec dana na YT sto milijuna pregleda,ostale joj zasad nisu ni blizu,a GaGa bolje joj je da se vrati pjesmama tipa Poker face i Just dance,tj. s tog albuma,inače će joj ostati samo meso,jaja itd.Stvarno je počela pretjerivati,previše forsira neke stvari
too much of anything can make you sick
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Ove godine zasad je J.Lo najbolja,ima hit godine, u mjesec dana na YT sto milijuna pregleda,ostale joj zasad nisu ni blizu,a GaGa bolje joj je da se vrati pjesmama tipa Poker face i Just dance,tj. s tog albuma,inače će joj ostati samo meso,jaja itd.Stvarno je počela pretjerivati,previše forsira neke stvari
Rebecca Black još nije izbacila album... ;-) Tako da može svašta da se promeni! :-)
Gost- Gost
Gaga se NE smije vratiti komercijalnom zvuku
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Gaga se NE smije vratiti komercijalnom zvuku
aki uckin zabavljačica onda budi zabavljačica,ne umjetnica u pokušaju -.-
Veronica- administrator
Vladan je napisao/la:Veronica je napisao/la:Ove godine zasad je J.Lo najbolja,ima hit godine, u mjesec dana na YT sto milijuna pregleda,ostale joj zasad nisu ni blizu,a GaGa bolje joj je da se vrati pjesmama tipa Poker face i Just dance,tj. s tog albuma,inače će joj ostati samo meso,jaja itd.Stvarno je počela pretjerivati,previše forsira neke stvari
Rebecca Black još nije izbacila album... ;-) Tako da može svašta da se promeni! :-)
govorim o pravim stvarima,ne o pjesmi koja je teška zezancija,kojoj like daje 250 tisuća ljudi,a dislike 2 mil. -.-
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:govorim o pravim stvarima,ne o pjesmi koja je teška zezancija,kojoj like daje 250 tisuća ljudi,a dislike 2 mil. -.-
Ma, sarkazam. :-)
Sad sam se setio da moramo sačekati i Beyoncé, sad će i ona izbaciti singl...
Gost- Gost
Meni se jedino svidja prvih 22 sekunde gagine nove pesme i moram priznati da iako nisam njen fan celo jutro to pevusim.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
AJME DA BEY SAD RADI NA ALBUMU!
Kontinent Helia
Bey ili prelazi kao na techno ili ce naginjat euro zvuku album valjda,inače Bey mi je super
Veronica- administrator
i prva pjesma se zove Girls već snima spot
Veronica- administrator
NE TECHNO NEEEEEEEEE TO ĆE JE U POTPUNOSTI UPROPASTITI, ONA MORA OSTATI SVOJA!!!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:NE TECHNO NEEEEEEEEE TO ĆE JE U POTPUNOSTI UPROPASTITI, ONA MORA OSTATI SVOJA!!!
ma ne vjerujem da je istina,prije ce biti taj euro zvuk,sad svi idu na takav zvuk
Veronica- administrator
JLO je sve razbila sa on the floor,a i ovaj Papi mi mnogooo,ali mnogo obecava
Definitivno je najbolja za sad
Definitivno je najbolja za sad
Beyoncé neće ostati na R&B, prelazi na elektro kao i svi u poslednjih par meseci.
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Beyoncé neće ostati na R&B, prelazi na elektro kao i svi u poslednjih par meseci.
Pa nadam se da ce kao JLO nesto,ona mi je ipak umerenija od Britni koja je potpuno presla u elektro zvuk
Vladan je napisao/la:Beyoncé neće ostati na R&B, prelazi na elektro kao i svi u poslednjih par meseci.
Nedaj bože, upropastit će se.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Vladan je napisao/la:Beyoncé neće ostati na R&B, prelazi na elektro kao i svi u poslednjih par meseci.
istina, iako sumnjam da će preći na electro jer ona nije taj tip, baš sumnjam...
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:^.^ Swedish Hero je napisao/la:
[Only mods are allowed to see this image] istina, iako sumnjam da će preći na electro jer ona nije taj tip, baš sumnjam... [Only mods are allowed to see this image]
Dosta nam je više toga.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Leona isto odustaje od balada,ide na dubstep,na novom albumu navodno nece biti niti jedna balada.
Veronica- administrator
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Tinchey je napisao/la:
[Only mods are allowed to see this image] istina, iako sumnjam da će preći na electro jer ona nije taj tip, baš sumnjam... [Only mods are allowed to see this image]
Dosta nam je više toga.
Pa ne verujem da ce klasicni elektro...mozda ubaci malo tog zvuka samo,ali temelj ce biti RNB
DAJ KAJ SE DOGAĐA S GLAZBENOM SCENOM!!! TKO ĆE SAD RADITI DOBAR R&B?!
Kontinent Helia
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 28 / 40.