Glazbene novosti/koncerti
+21
strajker
Mara
Goxy
>>Been<<
Jasmin
Steffan
sandy
HaYrOLa
The Đole
Kruno
Lunke
asteroid
Pauly D
^.^ Swedish Hero
Tinchey
Leo
Veronica
Cvjećko
Duje
Velvet
Misfit
25 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 14 / 40.
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Glazbene novosti/koncerti
BRIT Awards 2011
Mastercard British Album: Mumford & Sons — Sigh No More
Best British Single: Tinie Tempah — "Pass Out"
Best British Male: Plan B
Best British Female: Laura Marling
Best British Group: Take That
Best British Breakthrough Act: Tinie Tempah
Best British Producer: Markus Dravs
Best International Album: Arcade Fire — The Suburbs
Best International Male: Cee-Lo Green
Best International Female: Rihanna
Best International Group: Arcade Fire
Best International Breakthrough Act: Justin Bieber
Critic's Choice: Jessie J
Mastercard British Album: Mumford & Sons — Sigh No More
Best British Single: Tinie Tempah — "Pass Out"
Best British Male: Plan B
Best British Female: Laura Marling
Best British Group: Take That
Best British Breakthrough Act: Tinie Tempah
Best British Producer: Markus Dravs
Best International Album: Arcade Fire — The Suburbs
Best International Male: Cee-Lo Green
Best International Female: Rihanna
Best International Group: Arcade Fire
Best International Breakthrough Act: Justin Bieber
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
LOOOL hahaahhahahahahahaha
LOOOL hahaahhahahahahahaha
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
šta je ovo? ipak opada vec popularnost u tri dana oko milijun pregleda,sreca pa je najavila da ce pjesme s albuma biti drugačije
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:
šta je ovo? ipak opada vec popularnost u tri dana oko milijun pregleda,sreca pa je najavila da ce pjesme s albuma biti drugačije
Poslije Bad romance,najbolja pjesma
Kruno!! je napisao/la:Veronica je napisao/la:
WWWOOOOW, pa jesi ti čuo neke druge pjesme osim te dvije
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Veronica je napisao/la:
WWWOOOOW, pa jesi ti čuo neke druge pjesme osim te dvije
ahahah
meni osobno Fasion super,paparazzi,alejandro,pa naravno ona koja ju je proslavila poker face,iako je pomalo dosadna sada haha,money honey,boys boys boys ,telephone,just dance etc. al born this way mi je kaj ja znam razočarenje fakat je
Veronica- administrator
meni su joj skoro pa sve super
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Vladan je napisao/la:
HBIC.
ma ovo je zakon
bravo, britney!!!!!!!!!!!!!
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
asteroid je napisao/la:Vladan je napisao/la:
HBIC.
ma ovo je zakon
bravo, britney!!!!!!!!!!!!!
1000 puta bolja i originalnija od Gage, bar ne kopira druge i ne ponavlja se sto se pesama tice
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vladan je napisao/la:
HBIC.
ova pjesma nikako da mi dosadi?ono pitaš se who is gaga?
Veronica- administrator
Evil Britney će prebiti dobru Britney i posle će ova da se digne i prebiti ovu zlu, OMFG! SO FUCKING EXCITED RIGHT NOW!
I prskaće neku boju i ona bela venčanica sa početka će biti sva šarena što možete videti u ovom teaseru, aaa
I prskaće neku boju i ona bela venčanica sa početka će biti sva šarena što možete videti u ovom teaseru, aaa
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Evil Britney će prebiti dobru Britney i posle će ova da se digne i prebiti ovu zlu, OMFG! SO FUCKING EXCITED RIGHT NOW!
vidjela sam taj teaser,da je bar nastupila na grammy-ima sa ovom pjesmom,iako ja sam čula da više nema pojma o plesanju da druga u spotu pleše umjesto nje?
Veronica- administrator
Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
Kontinent Helia
Veronica je napisao/la:Vladan je napisao/la:Evil Britney će prebiti dobru Britney i posle će ova da se digne i prebiti ovu zlu, OMFG! SO FUCKING EXCITED RIGHT NOW!
vidjela sam taj teaser,da je bar nastupila na grammy-ima sa ovom pjesmom,iako ja sam čula da više nema pojma o plesanju da druga u spotu pleše umjesto nje?
To je bio trač, ta "druga" je u stvari ona evil Britney.
Gost- Gost
Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
prodaja singlova ne označava kvalitetu
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
šta tisućiti na top100?ahhahahaha
Veronica- administrator
1000. pjesma koja je TOP 100, došlo se do broja 1000, nakon 52 godine i baš se potrefilo da je to Gaga.Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:1000. pjesma koja je TOP 100, došlo se do broja 1000, nakon 52 godine i baš se potrefilo da je to Gaga.Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
pa jbt pjesma ono propada,jbg,kad u tri dana bude milijun pregleda na yt lady gage nije dobro,al sreca pa je kod lenoa rekla da druge pjesme nisu kao born this fu*kin way
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:1000. pjesma koja je TOP 100, došlo se do broja 1000, nakon 52 godine i baš se potrefilo da je to Gaga.Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
pa jbt pjesma ono propada,jbg,kad u tri dana bude milijun pregleda na yt lady gage nije dobro,al sreca pa je kod lenoa rekla da druge pjesme nisu kao born this fu*kin way
to je rekla jer je cula komentare... pa sad verovatno radi ponovo album hahaahahahah
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Misfit je napisao/la:1000. pjesma koja je TOP 100, došlo se do broja 1000, nakon 52 godine i baš se potrefilo da je to Gaga.Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
Onako iskreno, mislim da je baš namerno zato prošle nedelje izdato.
Gost- Gost
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:1000. pjesma koja je TOP 100, došlo se do broja 1000, nakon 52 godine i baš se potrefilo da je to Gaga.Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
to je rekla jer je cula komentare... pa sad verovatno radi ponovo album hahaahahahah
pa ne znam al za stvorit nešto slično bed romensu ili poker fejsu ne treba više od dana budimo realni
Veronica- administrator
Vladan je napisao/la:Misfit je napisao/la:1000. pjesma koja je TOP 100, došlo se do broja 1000, nakon 52 godine i baš se potrefilo da je to Gaga.Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
Onako iskreno, mislim da je baš namerno zato prošle nedelje izdato.
moguće rekla je i da joj nije puno trebalo da napiše pjesmu i glazbu al je produkcijski kao to dugo trajalo skoro godinu dana,i da pročitala samd a se napuši kad piše pjesme
Veronica- administrator
Zašto onda to nitko ne napravi? Hajde probaj i ti! Mislim kakve su ovo gluposti.Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:1000. pjesma koja je TOP 100, došlo se do broja 1000, nakon 52 godine i baš se potrefilo da je to Gaga.Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Za sve hejtere, Born This Way je 1000. top 100 na BIllboardu!
pa ne znam al za stvorit nešto slično bed romensu ili poker fejsu ne treba više od dana budimo realni
Kontinent Helia
Stranica 14 / 40. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 14 / 40.