Glazbene novosti/koncerti
+21
strajker
Mara
Goxy
>>Been<<
Jasmin
Steffan
sandy
HaYrOLa
The Đole
Kruno
Lunke
asteroid
Pauly D
^.^ Swedish Hero
Tinchey
Leo
Veronica
Cvjećko
Duje
Velvet
Misfit
25 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Glazbene novosti/koncerti
Ne bih se slozio da Gaga može napraviti najbolji show, pogledajte koncerte P!nk ( ali po tom pitanju svaka cast i Gagi ) i Đorđe P!nk također piše sama rijeci za svoje pjesme!
Jasmin- Broj postova : 5457
ahahahhahahhahah talenat kao Gaga i Nicole ahahhahahahha
Molim teeeeeeee,koji crni talenat...ako je tebi glas od Nicole talenat,onda tebi svaka cast...realno glasom se ne moze ni jedna pohvaliti ako ces iskreno...a reci ti meni koja je to velika zvezda Nicol...kao prvo svi je znaju kao clanicu Pussytcatica,devojka otisla da gradisolo karijeru pa se opet vraca u grupu pa opet nastavlja solo...da li iko zna neku njenu pesmu na ulici a da je iz samostalnih dana???evo pokusava nesto ali ovim sto radi nece postati zvezda sigurno...ima ona jos da gura dok to ne postane...
Sto se Dragane tice,ona je zena modernog doba...gotivna je,intrigantna sve ono sto publika trazi,pravi showman...ima dosta hitova i ona se moze nazvati zvezdom jer to i jeste.
A to kako je Rihanna uspela samo preko Jay-Z-ija hahahahahah molim te Djordje...Devojka ima ekstra hitove,i to je devojka koja se transformise bukvalno iz pesme u pesmu...a ona je pravila show jos na samom startu karijere licno sam se uverio u to,a mogu da zamislim sta sad radi na nastupima....tako da dzaba vam sve rihhana je najjaca od svih
Molim teeeeeeee,koji crni talenat...ako je tebi glas od Nicole talenat,onda tebi svaka cast...realno glasom se ne moze ni jedna pohvaliti ako ces iskreno...a reci ti meni koja je to velika zvezda Nicol...kao prvo svi je znaju kao clanicu Pussytcatica,devojka otisla da gradisolo karijeru pa se opet vraca u grupu pa opet nastavlja solo...da li iko zna neku njenu pesmu na ulici a da je iz samostalnih dana???evo pokusava nesto ali ovim sto radi nece postati zvezda sigurno...ima ona jos da gura dok to ne postane...
Sto se Dragane tice,ona je zena modernog doba...gotivna je,intrigantna sve ono sto publika trazi,pravi showman...ima dosta hitova i ona se moze nazvati zvezdom jer to i jeste.
A to kako je Rihanna uspela samo preko Jay-Z-ija hahahahahah molim te Djordje...Devojka ima ekstra hitove,i to je devojka koja se transformise bukvalno iz pesme u pesmu...a ona je pravila show jos na samom startu karijere licno sam se uverio u to,a mogu da zamislim sta sad radi na nastupima....tako da dzaba vam sve rihhana je najjaca od svih
Lunke- Broj postova : 9635
Od tih posvuduša ili ajmo reći najpoznatijih američkih pjevačica, najtalentiranija je Beyonce
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Od tih posvuduša ili ajmo reći najpoznatijih američkih pjevačica, najtalentiranija je Beyonce
To svakako
Pa cura ima hitove jer je našla način kako da ih dobija A ako tebi glas od Nicole nije talenat, onda ti imaš ozbiljnih problema sa sluhom.
A Rihanna ima talenat ubij Bože -.-
Na koncertu je sve lijepo objasnila, sve je bilo uživo i usklađeno sa pokretima i koreografijom, ispalo super. Što se ne može reći za Rihannin nastup u Tokiju, Shut Up And Drive.
@ Jasmin: I da, zaboravio sam P!nk koju sve više volim zbog fenomenalnih tekstova i pjesama sa porukom (oduvijek ih je imala, al sad ih pogotovo cijenim)
A Rihanna ima talenat ubij Bože -.-
Na koncertu je sve lijepo objasnila, sve je bilo uživo i usklađeno sa pokretima i koreografijom, ispalo super. Što se ne može reći za Rihannin nastup u Tokiju, Shut Up And Drive.
@ Jasmin: I da, zaboravio sam P!nk koju sve više volim zbog fenomenalnih tekstova i pjesama sa porukom (oduvijek ih je imala, al sad ih pogotovo cijenim)
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
PS: Draže mi je da za solo Nicole ne zna toliko ljudi kao za Rihannu, nego da se provlači po medijima zato što se slikala gola u ogledalu i sl, pa zato što ju je momak tukao (to doduše nije bilo do nje, ustvari, jeste), zato što se skida polugola i sl.
Draža mi je moja Nicole sa milion fanova nego neke zvijezde sa 20.
Draža mi je moja Nicole sa milion fanova nego neke zvijezde sa 20.
Kontinent Helia
Lady Gaga nije svesna koliko se zajebala sto je izdala singl na isti dan kada i Vendi! hahahahahahahahaahah
UZVIAJTE!
UZVIAJTE!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Lady Gaga nije svesna koliko se zajebala sto je izdala singl na isti dan kada i Vendi! hahahahahahahahaahah
UZVIAJTE!
BORN THE RIGHT WAY! ♥
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Lady Gaga nije svesna koliko se zajebala sto je izdala singl na isti dan kada i Vendi! hahahahahahahahaahah
UZVIAJTE!
BORN THE RIGHT WAY!
AHHAAHAHAA
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Born This Way #1 u 29 zemalja za nepuna 24 sata.
Kontinent Helia
Djole94 je napisao/la:Born This Way #1 u 29 zemalja za nepuna 24 sata.
Bila i Britni,jos je i rusila sisteme pa ostala u polufinalu HSC-a
Djole94 je napisao/la:Born This Way #1 u 29 zemalja za nepuna 24 sata.
Misliš 23, iTunes ima samo 23 zemlje. A da čujete kako je pljuju po Z100, Y100, isuse.
Ma #1 je na iTunes zato što ljudi kupe pesmu bez prethodnog preslušavanja, pa posle skontaju da je skroz bezveze, pa je eventualno i obrišu. Spašće to brzo... realno.
Plus zna se već ko prikazuje spot u četvrtak. A po svemu sudeći... biće to njen najbolji spot ikada.
Gost- Gost
Ja napisao 29 xD 23 je xD
A kao Britney su preslušali? I ona je izdala na isti način, pa se nisi žalio
BTW, evo ti dokaz da neće spasti brzo:
[Only mods are allowed to see this image]
... bar u USA
... bar u USA
Zadnja promjena: Djole94; 12.02.11 13:22; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Znam, nažalost, neću ići :/
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Od tih posvuduša ili ajmo reći najpoznatijih američkih pjevačica, najtalentiranija je Beyonce
+1000
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Djole94 je napisao/la:Ja napisao 29 xD 23 je xD
... bar u USA
Ali ne zaboravi da Britney nije ni promovisala singl + nije bio toliki hype okolo. Ova ga promoviše još od VMA. Pesma je opisana kao pesma cele generacije, promena na pop sceni... WTF? O čemu pričamo?
Success is a marathon, not just a sprint.
Videćeš sledeće nedelje.
Gost- Gost
WOW Gaga otpjevala refren u septembru, onako na suvo
OK, kontam da ju ne gotiviš, al brate, da će flopnuti - NEĆE, bar ne sad. #1 u svim zemljama. Znači nema flopa definitivno.
#1 - U.S.
#1 - U.K.
#1 - Australia
#1 - Austria
#1 - Belgium
#1 - Canada
#1 - Finland
#1 - France
#1 - Germany
#1 - Greece
#1 - Ireland
#1 - Italy
#1 - Luxembourg
#1 - Mexico
#1 - Netherlands
#1 - New Zealand
#1 - Norway
#1 - Portugal
#1 - Spain
#1 - Sweden
#1 - Switzerland
#1 - Denmark
#1 - Japan
OK, kontam da ju ne gotiviš, al brate, da će flopnuti - NEĆE, bar ne sad. #1 u svim zemljama. Znači nema flopa definitivno.
#1 - U.S.
#1 - U.K.
#1 - Australia
#1 - Austria
#1 - Belgium
#1 - Canada
#1 - Finland
#1 - France
#1 - Germany
#1 - Greece
#1 - Ireland
#1 - Italy
#1 - Luxembourg
#1 - Mexico
#1 - Netherlands
#1 - New Zealand
#1 - Norway
#1 - Portugal
#1 - Spain
#1 - Sweden
#1 - Switzerland
#1 - Denmark
#1 - Japan
Kontinent Helia
Iskreno ne mogu da odlucim koja me je vise od njih dve razocarala pesmom
Djole94 je napisao/la:WOW Gaga otpjevala refren u septembru, onako na suvo
Ali ju je promovisala! Imala je barem 'P' od 'PROMO'. Svi su pisali o tome i o njenom novom albumu posle VMA! Pa normalno da neće flopnuti jer je čist hype at the moment, ali ne postoji šansa da on traje još dugo, dugo, dugo.
Gost- Gost
Lunke je napisao/la:ahahahhahahhahah talenat kao Gaga i Nicole ahahhahahahha
tako je!
sad cemo na forum imati
Team GaGa
Team Britney
Team Rihanna
Team Rozga(za Bruna)
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
ja sam u teamu britney
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia