Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 36 / 40.
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Chat
Marijo mora to poslat na HSC, pobjedit će sa 100 bodova razlike
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Marijo mora to poslat na HSC, pobjedit će sa 100 bodova razlike
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ahahahahahhaha ma daj jos sam fulao teskt izgovor i sve ahahahha od treme
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:ahahahahahhaha ma daj jos sam fulao teskt izgovor i sve ahahahha od treme
a sta si pevao na turskom?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Marijo mora to poslat na HSC, pobjedit će sa 100 bodova razlike
ma toliko si em zarazi da sam pokusao nauciti Uzayli refren ali sam sve fulao od treme ahahahahhahaHaYrOLa je napisao/la:Marijo je napisao/la:ahahahahahhaha ma daj jos sam fulao teskt izgovor i sve ahahahha od treme
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:ma toliko si em zarazi da sam pokusao nauciti Uzayli refren ali sam sve fulao od treme ahahahahhahaHaYrOLa je napisao/la:
ahaahahhaahahahahhaahahahaha, nemoj da pricas da si pevao Hande???????????????????????? hahaahahahahhhhah
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
pokusao sam i sve fulao sve ama bas sve a sta sav sam se tresao od tremeHaYrOLa je napisao/la:Marijo je napisao/la:
ma toliko si em zarazi da sam pokusao nauciti Uzayli refren ali sam sve fulao od treme ahahahahhaha
ahaahahhaahahahahhaahahahaha, nemoj da pricas da si pevao Hande???????????????????????? hahaahahahahhhhah
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:pokusao sam i sve fulao sve ama bas sve a sta sav sam se tresao od tremeHaYrOLa je napisao/la:
pa je l` ce to biti??? Jao to moras da mi posaljes da posaljem za Tursku, znas koji ce hit biti tamo da je Hrvat pevao neku njuhovu pesmu, hahahaahaha, odma te saljem u FANCLUB njen , ima da napravimo od tebe internacionalnu zvezdu, Marijo International
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Marijo je napisao/la:
pokusao sam i sve fulao sve ama bas sve a sta sav sam se tresao od treme
pa je l` ce to biti??? Jao to moras da mi posaljes da posaljem za Tursku, znas koji ce hit biti tamo da je Hrvat pevao neku njuhovu pesmu, hahahaahaha, odma te saljem u FANCLUB njen , ima da napravimo od tebe internacionalnu zvezdu, Marijo International
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:Marijo je napisao/la:
heheheh meni je zao sto sav sve krivo otpjevao i sto to nije zvucalo dobro kao na predaudiciji samo sam tamo pjevao super ovo na reportazi i pred zirijem je lose zvucalo barem po meniHaYrOLa je napisao/la:Marijo je napisao/la:
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:heheheh meni je zao sto sav sve krivo otpjevao i sto to nije zvucalo dobro kao na predaudiciji samo sam tamo pjevao super ovo na reportazi i pred zirijem je lose zvucalo barem po meniHaYrOLa je napisao/la:
pa cekaj ti si prosao prvi krug ili si u onim smesnim ?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
a kada me pitao koje je znacenje pjesme ja sam bubnu da ona nije prihvacena u drustvu sto god da uradi za tog momka njemu ne pase i zove vanjzemaljcem to mi je prvo izletilo ahahahaha
Kontinent Helia
prosao sam predkrug ali sam kod tonija zeznuoHaYrOLa je napisao/la:Marijo je napisao/la:
heheheh meni je zao sto sav sve krivo otpjevao i sto to nije zvucalo dobro kao na predaudiciji samo sam tamo pjevao super ovo na reportazi i pred zirijem je lose zvucalo barem po meni
pa cekaj ti si prosao prvi krug ili si u onim smesnim ?
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:a kada me pitao koje je znacenje pjesme ja sam bubnu da ona nije prihvacena u drustvu sto god da uradi za tog momka njemu ne pase i zove vanjzemaljcem to mi je prvo izletilo ahahahaha
A na to Fox (član žirija) kaže: Al je kurva?
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
mislim da je to jos kod mene nezz ali u reportazi sam radio gluposti pa cete se tamo posteno nasmijatBruno je napisao/la:Marijo je napisao/la:a kada me pitao koje je znacenje pjesme ja sam bubnu da ona nije prihvacena u drustvu sto god da uradi za tog momka njemu ne pase i zove vanjzemaljcem to mi je prvo izletilo ahahahaha
Kontinent Helia
ja sam tamo dosao skroz ne spremljan i sokantno zvucao dobro i prosao i nakon toga od tog velikog pritiska i sve poceo se trest jednostavno nisam moga
Kontinent Helia
Bruno je napisao/la:Marijo je napisao/la:a kada me pitao koje je znacenje pjesme ja sam bubnu da ona nije prihvacena u drustvu sto god da uradi za tog momka njemu ne pase i zove vanjzemaljcem to mi je prvo izletilo ahahahaha
ahaahahaahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahhahaha o moj Boze, jedva cekam, ovo ne da bi moglo da bude hit u Turskoj , hahahahahahahahaahahhaahahahahahah... pre par godina je tako neka devojka pevala od Hande pesmu u Japanu ili Koreji na nekom njihovom idolu i bila je vest dana u Turskoj citavih pola dana aghahahahahahahahahah
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:Marijo je napisao/la:a kada me pitao koje je znacenje pjesme ja sam bubnu da ona nije prihvacena u drustvu sto god da uradi za tog momka njemu ne pase i zove vanjzemaljcem to mi je prvo izletilo ahahahaha
ahaahahaahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahhahaha o moj Boze, jedva cekam, ovo ne da bi moglo da bude hit u Turskoj , hahahahahahahahaahahhaahahahahahah... pre par godina je tako neka devojka pevala od Hande pesmu u Japanu ili Koreji na nekom njihovom idolu i bila je vest dana u Turskoj citavih pola dana aghahahahahahahahahah
I meni je ovo preeeeeeeesmiješno hahahha
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Čini mi se da će Marijo izdat album u Turskoj - NAPRIJED MARIJO!
Kontinent Helia
Evo ti pesma pa da znas za sledeci put, ali hahahahahaahahahah koji si ti lik
Alien
Be quick my love, time is running out
I can’t make my heart do what I say anymore
Stop it my love, tales don’t help anymore
It doesn’t find itself as necessary anymore
I would do my best and I did
When you were about to throw my heart into the fire, what did you do with water?
You will either stay or leave
You will reach me somehow
If this world is still the same for you
You will call me “alien”
You will either be left to me or will leave
And you will reach me somehow
You will see an alien for the first time
Pony up whatever you have my love
Its feeling once appears once disappears
Leave it just so my love, tales don’t help anymore
So, they are insufficient for yesterday
When you were about to throw my heart into the fire, what did you do with water?
You will call me “alien”
Alien
Be quick my love, time is running out
I can’t make my heart do what I say anymore
Stop it my love, tales don’t help anymore
It doesn’t find itself as necessary anymore
You will call me “alien”
Pony up whatever you have my love
Its feeling once appears once disappears
Leave it just so my love, tales don’t help anymore
So, they are insufficient for yesterday
You will call me “alien”
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
da znam ali ja se nisam mogao sjetiti sta da kazem sta znaci pjesma znam taj prijevod ipak je trema bila prevelika
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Čini mi se da će Marijo izdat album u Turskoj - NAPRIJED MARIJO!
ahahahahahahahhahahaah Marijo - Vanzemaljska kurva (PRVI HIT SINGL)
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ahahahahahhahaahahahha ekstraHaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Čini mi se da će Marijo izdat album u Turskoj - NAPRIJED MARIJO!
ahahahahahahahhahahaah Marijo - Vanzemaljska kurva (PRVI HIT SINGL)
Kontinent Helia
Stranica 36 / 40. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 36 / 40.