Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 4 / 40.
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Chat
Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
ako imaš nešto pisati,piši u temi svoje zemlje chat ostavi za chatanje
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
Pa sta ej ovo , chatam Eto da nisi VRONICA (haha) mogla si da mi odgovoris na pitanje, onda ja tebe pitam dalje nesto i mi tako chatamo hahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Gotova škola woohoo.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
Pa sta ej ovo , chatam Eto da nisi VRONICA (haha) mogla si da mi odgovoris na pitanje, onda ja tebe pitam dalje nesto i mi tako chatamo hahaha
da, izbačen je
Veronica- administrator
Misfit je napisao/la:Gotova škola woohoo.
ja se tek ufuram,eto nje vec
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
da, izbačen je
jao hvala ti nije da se i meni bas pricalo sa tobom
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
da, izbačen je
joj daj molim te, i drugi put -.-
pozdravlja te fobična devojčica -.-
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
da, izbačen je
Jao da, ahahaha, zaboravio sam
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
da, izbačen je
a što tebe moze nasmijati,nikoga drugoga ne moze
ali dobro necu se raspravljati s tobom
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
da, izbačen je
ne raspravljamo se, sta ti je, praznicno veselje je, opusti se
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
da, izbačen je
opet kad se netko ponaša prema tebi kao ti prema meni,a tek onaj intervju,nema tu ni veselja,niti normalnog razgovora,jedno formalno
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ah radi... Svim mojim fanovima zelim samo da porucim da ce Hayrola uskoro krenuti sa hejtovanjem, ahahaah, a posto se ova tema zove chat, a moja je ukinuta (iako je postala najcitanija za jedan dan) zanima me za pocetak da li je Draganland izbacen ? Hahahahaah to nismo utvrdili I nisam bio tu, a mrzi me da trazim, zasto je izbacen.pokusan da bude izbacen ?
da, izbačen je
opet kad se netko ponaša prema tebi kao ti prema meni,a tek onaj intervju,nema tu ni veselja,niti normalnog razgovora,jedno formalno
Pa ovo je bas formalno. Pritom nisam tebe pitao, sama si se javila (nedostajao sam ti, haha) i sad pricamo FORMALNO, a ti opet spominjes rasprave. Ali znam ja, LJUBAV POBEDJUJE
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Hej Veronica kad si vec raspolozena za pricu, trazim onu igru sto je pocela neposredno pred moje izbacivanje, i nikako da je nadjem, ono sa nacionalnim finalima, i tako to, zaboravih kako se zove. Ima li to jos, ne mogu da se snadjem da nadjem?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Hej Veronica kad si vec raspolozena za pricu, trazim onu igru sto je pocela neposredno pred moje izbacivanje, i nikako da je nadjem, ono sa nacionalnim finalima, i tako to, zaboravih kako se zove. Ima li to jos, ne mogu da se snadjem da nadjem?
nisu mogli svi sve pohvatati pa sam ostavila za neka druga vremena,to je samo malo moderniji efsc koji bi trajao duze vremena
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Hej Veronica kad si vec raspolozena za pricu, trazim onu igru sto je pocela neposredno pred moje izbacivanje, i nikako da je nadjem, ono sa nacionalnim finalima, i tako to, zaboravih kako se zove. Ima li to jos, ne mogu da se snadjem da nadjem?
nisu mogli svi sve pohvatati pa sam ostavila za neka druga vremena,to je samo malo moderniji efsc koji bi trajao duze vremena
steta, to je bilo super smisljeno
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Hej Veronica kad si vec raspolozena za pricu, trazim onu igru sto je pocela neposredno pred moje izbacivanje, i nikako da je nadjem, ono sa nacionalnim finalima, i tako to, zaboravih kako se zove. Ima li to jos, ne mogu da se snadjem da nadjem?
steta, to je bilo super smisljeno
ahhh šta cu ja kad nisu znali/mogli/htjeli shvatiti
Veronica- administrator
A kad će počet ono Helia TV (gdje organiziramo NF) ?
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
ja uopće ni ne znam što je to al ti neš znaš?
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Swedish Hero je napisao/la:A kad će počet ono Helia TV (gdje organiziramo NF) ?
Zar je to to? Ja mislio ja cu biti na TV-u
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Swedish Hero je napisao/la:A kad će počet ono Helia TV (gdje organiziramo NF) ?
tko ti je rekao?
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Helia TV brzo brzo. Samo da smislim kako će sve da ide.
To je sledeća novina koja stiže.
To je sledeća novina koja stiže.
Gost- Gost
Uskoro novi glazbeni reality show...
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Mislim da su te silne novine preko potrebne da se razbije malo monotonija...
Lunke- Broj postova : 9635
Bruno je napisao/la:Uskoro novi glazbeni reality show...
Brunica vodi racuna o svima nama
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 4 / 40.