Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 30 / 40.
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Chat
Vladan je napisao/la:Veronica je napisao/la:Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 203, dana ned oľu 13, 2011 10:50 pm.
WTF???????????
Korisnici + gosti. :-)
pa znam al mi čudno 203 ljudi
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Zašto nemogu normalno pisati postove, ovo gdje pišem je užasno. Nemogu ni sliku ubaciti ??!!
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Zašto nemogu normalno pisati postove, ovo gdje pišem je užasno. Nemogu ni sliku ubaciti ??!!
Stvarno sta je ovo???
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:^.^ Swedish Hero je napisao/la:Zašto nemogu normalno pisati postove, ovo gdje pišem je užasno. Nemogu ni sliku ubaciti ??!!
Stvarno sta je ovo???
I ja se pitam. Moramo čekat Vladana da sredi probleme
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Jel zna neko gde se mogu odgledati cele emisije ovogodisnjeg HTZ?
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link] evo tu su i od prosle i od ove godineLeo je napisao/la:Jel zna neko gde se mogu odgledati cele emisije ovogodisnjeg HTZ?
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link] evo tu su i od prosle i od ove godineLeo je napisao/la:Jel zna neko gde se mogu odgledati cele emisije ovogodisnjeg HTZ?
Hvala!
Kontinent Helia
Obavijest:
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Zašto nemogu normalno pisati postove, ovo gdje pišem je užasno. Nemogu ni sliku ubaciti ??!!
Šta? :-)
Kako ne možeš ubaciti sliku?!
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:^.^ Swedish Hero je napisao/la:Zašto nemogu normalno pisati postove, ovo gdje pišem je užasno. Nemogu ni sliku ubaciti ??!!
Šta? :-)
Kako ne možeš ubaciti sliku?!
Pa ne mogu ni ja
Kontinent Helia
Obavijest:
Ovako imam dva pitanja.
Posto imam za ispit iz nekog predmeta "Lekar u zajednici" da napravim nesto sto bi se ticalo zivotne okoline,socijalno ekonomskog zdravlja,zdravstva itd odlucio sam se da pravim klip koji ce prikazati tamnu i svetlu stranu sveta.Uz tamnu ide carmina burana a za svetlu sam nameravao da stavim Satellite al nisam vise siguran ima li neko neku drugu ideju?
A kao drugo kad pravite najave za emisije,hsc gde pravite klip kada iskacu slova itd...
[img][/img]
Posto imam za ispit iz nekog predmeta "Lekar u zajednici" da napravim nesto sto bi se ticalo zivotne okoline,socijalno ekonomskog zdravlja,zdravstva itd odlucio sam se da pravim klip koji ce prikazati tamnu i svetlu stranu sveta.Uz tamnu ide carmina burana a za svetlu sam nameravao da stavim Satellite al nisam vise siguran ima li neko neku drugu ideju?
A kao drugo kad pravite najave za emisije,hsc gde pravite klip kada iskacu slova itd...
[img][/img]
Kontinent Helia
Obavijest:
ja to sve u windows movie makeruLeo je napisao/la:Ovako imam dva pitanja.
[img][/img]
Veronica- administrator
A jel imate ideju za pesmu?
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:A jel imate ideju za pesmu?
satellite je isto dobro
unwritten,these words,this is the life( )
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Leo je napisao/la:A jel imate ideju za pesmu?
satellite je isto dobro
unwritten,these words,this is the life( )
e mogla bi i unwritten
Kontinent Helia
Obavijest:
baš mi se sviđa ovo "dugme" za ugasiti svijetlo na YT,trebao bi YT uvijek biti crn
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:baš mi se sviđa ovo "dugme" za ugasiti svijetlo na YT,trebao bi YT uvijek biti crn
hahaha ja nisam ni znala da to svetlo moze da se stisne strava
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Marija je napisao/la:Veronica je napisao/la:baš mi se sviđa ovo "dugme" za ugasiti svijetlo na YT,trebao bi YT uvijek biti crn
O cemu vi to???
jao sad sam video...super jeeeeeeee
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Marija je napisao/la:Veronica je napisao/la:baš mi se sviđa ovo "dugme" za ugasiti svijetlo na YT,trebao bi YT uvijek biti crn
O cemu vi to???
jao sad sam video...super jeeeeeeee
daaaaaaaaaa
ja gledam juros wtf,da nije replay kao uvijek gov ore da to žele ja kliknula ono zacrnilo se hahahahaha
Veronica- administrator
to je zbog onog kao da na jedan sat se ugase sva svijetla itd
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:to je zbog onog kao da na jedan sat se ugase sva svijetla itd
Predobro je
S obzirom da me sve cesce ovde tako zovu, a i u pravom zivotu, promenila sam nik u Mara Da ne bude zabune
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:S obzirom da me sve cesce ovde tako zovu, a i u pravom zivotu, promenila sam nik u Mara Da ne bude zabune
to Maro
Lunke- Broj postova : 9635
Sad si nekako strožaMara je napisao/la:S obzirom da me sve cesce ovde tako zovu, a i u pravom zivotu, promenila sam nik u Mara Da ne bude zabune
Sad kad smo zavrsili sa razmiricama za danas malo muzike!
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 30 / 40. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 30 / 40.