Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 29 / 40.
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Chat
Kleopatra
p.s
ko sta radi, ja samo glasam u Grifinskijada Lalula bla bla...
p.s
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Kleopatra
p.s
...hahaha...
Guest- Gost
RIP [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Kako mogu pormjeniti korisničko ime ?
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
RIP
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Kako mogu pormjeniti korisničko ime ?
Samo administratori mogu sad mjenjati, pošalji Brunu ili Verki na PP.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Ovdje je i Nikol Bulat kreštala. Andreu Šušnjaru tu nisu primili, preko veze upala Ivana Kovač.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
upala je jer su znali da će to bitiono top tema itd...a andrea je msm sama odustala jer ju je tada bolest uhvatila
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:upala je jer su znali da će to bitiono top tema itd...a andrea je msm sama odustala jer ju je tada bolest uhvatila
da, tad je dobila rak ajnika, tako nekako.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Veronica je napisao/la:upala je jer su znali da će to bitiono top tema itd...a andrea je msm sama odustala jer ju je tada bolest uhvatila
ja mislim da nije bolesti bilo,da bi ona još tada postala pjevačica magazina...baš me zanima koma u njenoj izvedbi i voljela bi čuti rozgu dok pjeva sijamske
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Bruno je napisao/la:Veronica je napisao/la:upala je jer su znali da će to bitiono top tema itd...a andrea je msm sama odustala jer ju je tada bolest uhvatila
ja mislim da nije bolesti bilo,da bi ona još tada postala pjevačica magazina...baš me zanima koma u njenoj izvedbi i voljela bi čuti rozgu dok pjeva sijamske
bivsi decko mi danas posla na mail `Kemiju` od Magazina, ja nista ne razuemm onu pesmu, ajde da mi neko u recenici objasni sta je pisac hteo reci i kako ja da shvatim to!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Bruno je napisao/la:Veronica je napisao/la:upala je jer su znali da će to bitiono top tema itd...a andrea je msm sama odustala jer ju je tada bolest uhvatila
bivsi decko mi danas posla na mail `Kemiju` od Magazina, ja nista ne razuemm onu pesmu, ajde da mi neko u recenici objasni sta je pisac hteo reci i kako ja da shvatim to!!!
pa rekao ti je da popiješ bevandu i onda da će se u sekudunu desit kemija
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Bruno je napisao/la:Veronica je napisao/la:upala je jer su znali da će to bitiono top tema itd...a andrea je msm sama odustala jer ju je tada bolest uhvatila
pa rekao ti je da popiješ bevandu i onda da će se u sekudunu desit kemija
e toooooo, sta je to bevanda?????
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Bruno je napisao/la:Veronica je napisao/la:upala je jer su znali da će to bitiono top tema itd...a andrea je msm sama odustala jer ju je tada bolest uhvatila
pa ljubav miriše na kilometar
sekunda je potrebna vec me ljulja bevanda da se desi kemija,da se desi kemija!
al uglavnom nema tu neke poante,u tim pjesmama trazit poantu je kao i trazit riječi u djelima betovena
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:voda plus vino
Verka, srce, ja to nikad nisam mesao, kako voda i vino , to neka metafora? ne kapiram... mislim on me juri vec godinu dana, al ja se ne dam, pesma mi ta super, al nikad nisam ulazio u srz... mislim o cemu se tu radi... je l` me preboleo ili je samo sanzao da volim tu pesmu, ili oce opet da smo zajedno... hemija se desila jos pre 5 godina, ne znam sta sad oce hahhahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Najslađe dijete
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:voda plus vino
Verka, srce, ja to nikad nisam mesao, kako voda i vino , to neka metafora? ne kapiram... mislim on me juri vec godinu dana, al ja se ne dam, pesma mi ta super, al nikad nisam ulazio u srz... mislim o cemu se tu radi... je l` me preboleo ili je samo sanzao da volim tu pesmu, ili oce opet da smo zajedno... hemija se desila jos pre 5 godina, ne znam sta sad oce hahhahaha
ma šta te briga ti njemu pošalji bizuteriju ako ne zelis ništa,ako želiš nešto al ne još ozbiljno vec "muvanje" pošalji mu još se ne bi udala,ako želiš da pati šalji karantenu,ako želiš da se pita ono wtf pošalji sijamske.uglavnom sviđaš mu se i polako polako se zapliće stvar jer ljubav miriše na kilometar,a bevanda ti nju ljulja jer je to kao alkohol,jebeš ti alkhol kad ga miješaš sa vodom,a i vino ono -.- žestaaaaaaa
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:voda plus vino
ma šta te briga ti njemu pošalji bizuteriju ako ne zelis ništa,ako želiš nešto al ne još ozbiljno vec "muvanje" pošalji mu još se ne bi udala,ako želiš da pati šalji karantenu,ako želiš da se pita ono wtf pošalji sijamske.uglavnom sviđaš mu se i polako polako se zapliće stvar jer ljubav miriše na kilometar,a bevanda ti nju ljulja jer je to kao alkohol,jebeš ti alkhol kad ga miješaš sa vodom,a i vino ono -.- žestaaaaaaa
a ako ne zelis sada baš ništa onda mu daj ovu
[Only mods are allowed to see this link]
Veronica- administrator
A onu "koje je boje zid" pošalji ako želiš da čovjek izvrši samoubistvo
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:A onu "koje je boje zid" pošalji ako želiš da čovjek izvrši samoubistvo
ovu ako si sponzoruša
[Only mods are allowed to see this link]
Veronica- administrator
Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 203, dana ned oľu 13, 2011 10:50 pm.
WTF???????????
WTF???????????
Veronica- administrator
hahahaa?
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Veronica je napisao/la:Najviąe korisnika/ca istovremeno online bilo je: 203, dana ned oľu 13, 2011 10:50 pm.
WTF???????????
Korisnici + gosti. :-)
Gost- Gost
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 29 / 40.