Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 21 / 40.
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Chat
Nama je profanka sociologije super... baba od 60 godina sva u Luj Vitonu i Chanellu i proziva sve redom za stajling i sve XD Tkd je super...
Steffan- Broj postova : 1312
Idemo do 100kWaka_Waka je napisao/la:Zaključno sa ovim mojim postom, na forumu je napisano 77582 postova!
Wow!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Psihologija je najbolji predmet ikada zajedno sa sociologijom i matematikom
A moja profesorica sociologije je jednom izjavila: "Nisam ja budala kao ona Ledi Gaga što nosi kostim od mesa!"
BOOOW
A inače ima nekih 60, ali prati ona sve te EMA, VMA etc.
A moja profesorica sociologije je jednom izjavila: "Nisam ja budala kao ona Ledi Gaga što nosi kostim od mesa!"
BOOOW
Gost- Gost
Baš si našao predmete, ajmeVladan je napisao/la:Psihologija je najbolji predmet ikada zajedno sa sociologijom i matematikom
Kontinent Helia
Vladan je napisao/la:Psihologija je najbolji predmet ikada zajedno sa sociologijom i matematikom
BOOOW
Naš profesor je stari profesor marksizma, malo lud, opsjednut ribolovom i stolnim tenisom Tako da kad je test, na njegov stol stavimo ribolovni magazin i onda je "zrak čist" za prepisivanje hah
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
dobio karte za koncert bojana jambrošića i kim verson preksutra u splitu ^^
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:dobio karte za koncert bojana jambrošića i kim verson preksutra u splitu ^^
Hhahahhaa. Nama ih časna dijeli besplatno jer je humanitarni, al uzalud svi idu na Rozgu
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Duje je napisao/la:dobio karte za koncert bojana jambrošića i kim verson preksutra u splitu ^^
Hhahahhaa. Nama ih časna dijeli besplatno jer je humanitarni, al uzalud svi idu na Rozgu
nama nastavnica iz engleskog dala 3 karte za 3 najbolja mjesta na natjecanju iz našeg razreda
Kontinent Helia
karte za veliki koncert popularne pjevačice planule su tri dana prije koncerta
Jelena Rozga rasprodala Spaladium Arenu
“Jelena Rozga je rasprodala Arenu”, potvrdio nam je jučer Srđan Žižak, direktor “Spaladium Arene” u kojoj će se u petak 11. veljače okupiti desetak tisuća obožavatelja splitske pjevačice.
Organizatori danas puštaju u prodaju dodatnih 400 ulaznica (pola za tribine, pola za parter) koje se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu “Eventima”.
Na prvom velikom samostalnom koncertu u Splitu Jeleni će se u “Spaladiumu” pridružiti njezini prijatelji - Jole, Željko Samardžić i Severina koja će prva zapjevati s bivšom pjevačicom “Magazina”.
Kadrovi s koncerta naći će se u Jeleninu novom videobroju za pjesmu “Ona ili ja” u režiji Žare Batinovića, a snimatelj Tino Bilandžić snimit će 30-minutni dokumentarac.
Jelena Rozga rasprodala Spaladium Arenu
“Jelena Rozga je rasprodala Arenu”, potvrdio nam je jučer Srđan Žižak, direktor “Spaladium Arene” u kojoj će se u petak 11. veljače okupiti desetak tisuća obožavatelja splitske pjevačice.
Organizatori danas puštaju u prodaju dodatnih 400 ulaznica (pola za tribine, pola za parter) koje se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu “Eventima”.
Na prvom velikom samostalnom koncertu u Splitu Jeleni će se u “Spaladiumu” pridružiti njezini prijatelji - Jole, Željko Samardžić i Severina koja će prva zapjevati s bivšom pjevačicom “Magazina”.
Kadrovi s koncerta naći će se u Jeleninu novom videobroju za pjesmu “Ona ili ja” u režiji Žare Batinovića, a snimatelj Tino Bilandžić snimit će 30-minutni dokumentarac.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Malo too much zar ne?
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Rozga ima koncert 8. 4. u Ciboni (u Zagrebu)
Kontinent Helia
tema što trenutno slušate ukinuta i ne otvarajte je više
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:tema što trenutno slušate ukinuta i ne otvarajte je više [Only mods are allowed to see this image]
Zašto sad, pa šta nije ono ograničenje postavljeno ?
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
O odlicno, totalno je bila bespotrebna
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Joj, šteta, Split mi je malo predaleko, hvala bogu pa je odmah drugi dan u Rijeci! Jedva čekam!
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Imal' neko da odlično poznaje geografiju Sjeverne Amerike, točnije jugoistočnih kanadskih provnicija?
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Imal' neko da odlično poznaje geografiju Sjeverne Amerike, točnije jugoistočnih kanadskih provnicija?
sumnjam
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Imal' neko da odlično poznaje geografiju Sjeverne Amerike, točnije jugoistočnih kanadskih provnicija?
sumnjam
Ma ne treba mi ništa posebno, nego par sličica da mi napiše odgovore na pitanja koja trebam uraditi Tipa koji je ovo grad, koja je ovo rijeka...
Kontinent Helia
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link]
Baš je cool
Baš je cool
Kontinent Helia
Obavijest:
Da li neko zna nesto o Bixa Muda?
Sad gledam i ne kapira A ima hiljadu parodija na nju
Sad gledam i ne kapira A ima hiljadu parodija na nju
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Ja ti mogu!
Hvala, poslaću ti na PP malo kasnije
Kontinent Helia
Obavijest:
SAVRŠENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO )
KONCERT JELENE ROZGE NEŠTO ŠTO SE NE ZABORAVLJA!!
Više od 10 000 ljudi svaku je pismu pivalo skupa s njon, arena prepuna, ljudi jedva stajali, savršenstvo, najlipša noć mog života!
Jelena volin te <3
KONCERT JELENE ROZGE NEŠTO ŠTO SE NE ZABORAVLJA!!
Više od 10 000 ljudi svaku je pismu pivalo skupa s njon, arena prepuna, ljudi jedva stajali, savršenstvo, najlipša noć mog života!
Jelena volin te <3
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
znam da je bilo super na rozgi, al je meni bilo super i kod bojana i kim ^^ hahah....bilo je dobro što nije bilo puno ljudi, pa smo mogli doć skroz blizuuu
Kontinent Helia
[Only mods are allowed to see this link]
sta se njoj dogodilo!!! jel ona oduvijek ovak izgledala ili sam ja lud
sta se njoj dogodilo!!! jel ona oduvijek ovak izgledala ili sam ja lud
Jasmin- Broj postova : 5457
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 21 / 40.