Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 20 / 40.
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Chat
Nymeria je napisao/la:FeminizamVeronica je napisao/la:mene nikada nije predstavljao muški izvođač u ovo 41 odrzano natjecanje,mislim je,ali nikada solo muški pjevač ahahha
Otkud ti, dobrodošla nazad.
Gost- Gost
HaYrOLa je napisao/la:Nymeria je napisao/la:FeminizamVeronica je napisao/la:mene nikada nije predstavljao muški izvođač u ovo 41 odrzano natjecanje,mislim je,ali nikada solo muški pjevač ahahha
verka, ti si feminizirana!
skroz ahhaha al bili su i uški izvođči par puta blizu
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
joj, matematika je tako bezpotreban predmet osim u osnovnoj
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Vladan je napisao/la:IDEM NA DRŽAVNO IZ MATEMATIKE! Moram da se pohvalim!
Uvek sam se divila tim osobama
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
sandy je napisao/la:joj, matematika je tako bezpotreban predmet osim u osnovnoj
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Vladan je napisao/la:IDEM NA DRŽAVNO IZ MATEMATIKE! Moram da se pohvalim!
Bravo!
sandy je napisao/la:joj, matematika je tako bezpotreban predmet osim u osnovnoj
Misliš kao predmet, ili generalno? Pa matematika je potrebna u svakodnevnoj upotrebi, u suštini, nekom manje, nekom više, al' je potrebna
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
matematika je dovoljna baš samo ono iz osnovne,kaj mene brigaju sinusi kosinusi,jednadzbe,nejednazde,funkcije,kaj ce mi to?kak ce mi to pomoći,iako ja matiku nikad nisam imala ispod 3,i to sam tricu imala samo jednom kad nisam niš učila
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
ajme mi sad učimo vektore -.-
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:ajme mi sad učimo vektore -.-
Lagano.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Duje je napisao/la:ajme mi sad učimo vektore -.-
da u osnovnoj čekaj da vidiš vektore u srednjoj
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:ajme mi sad učimo vektore -.-
da u osnovnoj čekaj da vidiš vektore u srednjoj
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Veronica je napisao/la:matematika je dovoljna baš samo ono iz osnovne,kaj mene brigaju sinusi kosinusi,jednadzbe,nejednazde,funkcije,kaj ce mi to?kak ce mi to pomoći,iako ja matiku nikad nisam imala ispod 3,i to sam tricu imala samo jednom kad nisam niš učila
Pa zavisi od posla koji ćeš u budućnosti obavljati, meni je matematika jako potrebna u svakom pogledu Dok recimo onom koji ide na likovnu akademiju skoro da i ne treba
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Veronica je napisao/la:matematika je dovoljna baš samo ono iz osnovne,kaj mene brigaju sinusi kosinusi,jednadzbe,nejednazde,funkcije,kaj ce mi to?kak ce mi to pomoći,iako ja matiku nikad nisam imala ispod 3,i to sam tricu imala samo jednom kad nisam niš učila
Pa zavisi od posla koji ćeš u budućnosti obavljati, meni je matematika jako potrebna u svakom pogledu Dok recimo onom koji ide na likovnu akademiju skoro da i ne treba
a zašto ti je bitna? šta studiraš?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Veronica je napisao/la:matematika je dovoljna baš samo ono iz osnovne,kaj mene brigaju sinusi kosinusi,jednadzbe,nejednazde,funkcije,kaj ce mi to?kak ce mi to pomoći,iako ja matiku nikad nisam imala ispod 3,i to sam tricu imala samo jednom kad nisam niš učila
Mašinstvo Msm nije meni to za rad potrebno baš previše, potrebno je al' ne neš posebno, al' mi sad na fakultetu mnogo treba, tj. jako je teška za riješavanje, posebno neke stvari koje je nephodno znati.
Al' uglavnom, meni matematika dobro ide I u OŠ mi je isto super išla, uvijek sam 5 imao, osim kad sam prešao iz osnovne u srednju, tad sam 3 imao jedno vrijeme {posljedice puberteta}.
Kontinent Helia
Obavijest:
Gledao nacionalno finale Njemačke i utonuo u san Jedva se probudih.. Ne znam je li to dobra ili loša vijest za Lenu
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Waka_Waka je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Veronica je napisao/la:matematika je dovoljna baš samo ono iz osnovne,kaj mene brigaju sinusi kosinusi,jednadzbe,nejednazde,funkcije,kaj ce mi to?kak ce mi to pomoći,iako ja matiku nikad nisam imala ispod 3,i to sam tricu imala samo jednom kad nisam niš učila
Mašinstvo Msm nije meni to za rad potrebno baš previše, potrebno je al' ne neš posebno, al' mi sad na fakultetu mnogo treba, tj. jako je teška za riješavanje, posebno neke stvari koje je nephodno znati.
Al' uglavnom, meni matematika dobro ide I u OŠ mi je isto super išla, uvijek sam 5 imao, osim kad sam prešao iz osnovne u srednju, tad sam 3 imao jedno vrijeme {posljedice puberteta}.
Pa rekao si da studiraš robotiku prije?
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Mrzim matematiku, sad smo na trigonometrijskim nejednadžbama daj fuuuuj.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Ništa ne brinite.. Matematika je super u usporedbi sa logikom, sociologijom i filozofijom... Brrr.. Odvratno !
>>Been<<- moderator
Ma matematika je meni baš super, a i trebat će mi ako mislim upisat ono što želim.
A ova grupa predmeta od logike, sociologije, filozofije, tu jedino logika valja, i meni se baš sviđa, a sociologija... -.-' Užasno, ne volim ju. Al zato psihologija
A ova grupa predmeta od logike, sociologije, filozofije, tu jedino logika valja, i meni se baš sviđa, a sociologija... -.-' Užasno, ne volim ju. Al zato psihologija
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
matematika
ali sociologija i psihologija su zanimljivi predmeti... kao i povijest ( u srednjoj )
ali sociologija i psihologija su zanimljivi predmeti... kao i povijest ( u srednjoj )
Jasmin- Broj postova : 5457
Bruno je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Veronica je napisao/la:matematika je dovoljna baš samo ono iz osnovne,kaj mene brigaju sinusi kosinusi,jednadzbe,nejednazde,funkcije,kaj ce mi to?kak ce mi to pomoći,iako ja matiku nikad nisam imala ispod 3,i to sam tricu imala samo jednom kad nisam niš učila
Pa rekao si da studiraš robotiku prije?
Robotika je dio mašinstva
Kontinent Helia
Obavijest:
Sociologija je valjda najdosadniji predmet, čak je dosadnija i od tehničkog
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Zaključno sa ovim mojim postom, na forumu je napisano 77582 postova!
Wow!
Wow!
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Zaključno sa ovim mojim postom, na forumu je napisano 77582 postova!
Wow!
?
Imaš viška cifru
>>Been<<- moderator
Stranica 20 / 40. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 20 / 40.