Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Chat
Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Zasto je Jasmin dobio shok????
Zbog pisanja u temi Dore nakon mog upozorenja jednako kao i ataše, rekao sam vam 100 puta, ali i Been da tamo ne pišete. Jasmine žao mi je, al ne možemo si dopustiti da naša upozorenja ignorirate.
Pa Jasmin pre toga nije bio tu i nije pisao nista,a i morao je da reaguje kad ga je nepoznata osoba napala kao luda za ne bitne stvari
Žao mi je i razumijem ga, ali da nismo bar 2 puta napisali i ja i Been šok bi maknuo!!!
Bruno ajd citaj sta se sve napisalo , u soku sam bio i sigurno sam zapazio vase komentare,pored onih od onog lika, de molim te daj mi šok kad zasluzujem, i sad ga ne moras maknut, zivo mi se jebe, eto sad mi daj jos jedan
Onda se nisi trebao oglušiti na naša upozorenja, niti ti niti ataše jer se oboje dobili jednaku kaznu, a on je dobio još 4 šoka uz to!
O bruno prijatelju nije vise vazno, ti ne kuzis cinjenicu koju ti svi govorimo, dosao sam prije 10 na forum, cuo se s Hayrolom i isoa vidit sta se dogadja, nisam sve citao nakon sto sam vidio da me neki idiot napada, kuzis ili ti moram nacrtat, al nije vazno , briga me, samo ne volim nepravdu...
daj stvarno bruno, sad se ja osecam krivim jer on ne bi ni video to niti bi pisao da ga ja nisam pitao ko je ovaj atase i sto ga napada...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jasmine razmislit ću sutra još o tvom šoku kada prespavam ovo. Ne želim naglo donosit odluke važne.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
ode ataše ako oprostači
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:ode ataše ako oprostači
ne budi baš tako siguran!
ataše- Broj postova : 92
Lunke je napisao/la:Definisi prosto
procitaj svaki ataseov komentar i dobices definiciju PROSTOG
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
Na forumu je zabranjeno psovanje na svakom dijelu!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Zasto je Jasmin dobio shok????
Zbog pisanja u temi Dore nakon mog upozorenja jednako kao i ataše, rekao sam vam 100 puta, ali i Been da tamo ne pišete. Jasmine žao mi je, al ne možemo si dopustiti da naša upozorenja ignorirate.
Pa Jasmin pre toga nije bio tu i nije pisao nista,a i morao je da reaguje kad ga je nepoznata osoba napala kao luda za ne bitne stvari
Žao mi je i razumijem ga, ali da nismo bar 2 puta napisali i ja i Been šok bi maknuo!!!
Bruno ajd citaj sta se sve napisalo , u soku sam bio i sigurno sam zapazio vase komentare,pored onih od onog lika, de molim te daj mi šok kad zasluzujem, i sad ga ne moras maknut, zivo mi se jebe, eto sad mi daj jos jedan
Onda se nisi trebao oglušiti na naša upozorenja, niti ti niti ataše jer se oboje dobili jednaku kaznu, a on je dobio još 4 šoka uz to!
O bruno prijatelju nije vise vazno, ti ne kuzis cinjenicu koju ti svi govorimo, dosao sam prije 10 na forum, cuo se s Hayrolom i isoa vidit sta se dogadja, nisam sve citao nakon sto sam vidio da me neki idiot napada, kuzis ili ti moram nacrtat, al nije vazno , briga me, samo ne volim nepravdu...
daj stvarno bruno, sad se ja osecam krivim jer on ne bi ni video to niti bi pisao da ga ja nisam pitao ko je ovaj atase i sto ga napada...
ma de nisi ti kriv, ti si mi javio, cijenim to, i predlažem da samo ignorirate onog lika i to je to... a njemu predlazem kad me iduci put napadne nek dodje oci u oci...ne volim takve mamine maze, kukavice, glupe osobe, ljude od kojih su zivotinje bolje...toliko od mene, pozz
Jasmin- Broj postova : 5457
Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
onda stavite one zvjezdice!
ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
onda bi tebi svako slovo bilo u zvezdici
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
ali nema potrebe da prostačiš :S LOL
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
Ma njemu je to urodjeno,covek ne zna drugacije....oprosti mu ali stvarno nije do njega
Lunke- Broj postova : 9635
ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
Ali nije javna kuća !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
pa nema, ali ne znate pozadinu cijele priče! bruno i veronči znaju!!
ataše je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
aman covece, shvatio si nadam se da si pogresio, toliko mozga imas ili je stvarno vakum u tvojoj glavi... daj sad se smiri vise
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
aman covece, shvatio si nadam se da si pogresio, toliko mozga imas ili je stvarno vakum u tvojoj glavi... daj sad se smiri vise
dušo draga ti si za motiku i kramp! za drugo nisi, seljačo
ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
vrijeđanje!! šok!
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
ataše je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
ok, al svejedno ti i nakon spoznaje da taj tvoj mrski neprijatelj nije jasmin tvrdiš da ti se trebaju stavljaati zvjezdice za prostote
Kontinent Helia
ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
bar sam za nesto...ti nisi ni za to
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Duje je napisao/la:ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
vrijeđanje!! šok!
daj ovaj ataše je neki attention whore :S
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:JOŠ SAMO JEDANPUT DA NETKO NAPIŠE NEŠTO PROSTO DOBIVA ŠOK, SAMO JEDANPUT!!
ovo je chat!!
ok, al svejedno ti i nakon spoznaje da taj tvoj mrski neprijatelj nije jasmin tvrdiš da ti se trebaju stavljaati zvjezdice za prostote
ak može ovdje [Only mods are allowed to see this link] bogme mogu i ovdje!
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.