Gleek Corner
+9
Goxy
Veronica
Tinchey
Marijo
^.^ Swedish Hero
musique
Misfit
Leo
Duje
13 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gleek Corner
U nedelju Superbowl specijal! Jao, Glee opet počinje, jedva čekam!
Novi singlovi su odlični, pogotovo Thriller / Heads Will Roll Mash-up. A korice singlova su opet žute, moje omiljene.
Posle te epizode u nedelju, u utorak Valentine's Day Special, biće Firework od Katy Perry, i to jedva čekam, hehe!
Novi singlovi su odlični, pogotovo Thriller / Heads Will Roll Mash-up. A korice singlova su opet žute, moje omiljene.
Posle te epizode u nedelju, u utorak Valentine's Day Special, biće Firework od Katy Perry, i to jedva čekam, hehe!
Gost- Gost
Ajde da i vidio ovogodišnji drugi dio sezone.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Prve dve epizode nastavka sezone su bile odlične. Sledeća je Bieber Tribute, to baš i ne iščekujem mnogo, ali nema veze...
Inače, ko želi da gleda - u ponedeljak u 20.50 na HRT2 počinju sa prvom sezonom. Topla preporuka!
Inače, ko želi da gleda - u ponedeljak u 20.50 na HRT2 počinju sa prvom sezonom. Topla preporuka!
Gost- Gost
Pitanje, imaš možda link za Super Bowl epizodu?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ja ću isto krenut gledati, da vidim šta je tako spešl
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Pitanje, imaš možda link za Super Bowl epizodu?
Cimnem ti preko PP.
Waka_Waka je napisao/la:Ja ću isto krenut gledati, da vidim šta je tako spešl
Možda ti se neće svideti odmah posle prve epizode, ali posle kreću da obrađuju hitove, predobro je.
Gost- Gost
još nisu počeli? super onda
p.s. još bolje da idu otpočetka
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:još nisu počeli? super onda
Pa normalno da će ići od početka.
Ja ću gledati opet, jej!
Gost- Gost
Od ponedjeljka u 20:45 na HRT2!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
hoće to ić pon-pet ili?
Kontinent Helia
Duje je napisao/la:hoće to ić pon-pet ili?
Sumnjam, pošto ima samo 22 epizode. Mada ko zna.
Gost- Gost
E odlicno moram i ja onda to pratiti...samo 22? onda ce definitivno 1 nedeljno ali ok
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:E odlicno moram i ja onda to pratiti...samo 22? onda ce definitivno 1 nedeljno ali ok
Pa prva sezona, sumnjam da će puštati u drugu, tek su na trinaestoj u drugoj.
Gost- Gost
aaa da
ja zaboravio da ih nema puno xD
ja zaboravio da ih nema puno xD
Kontinent Helia
Zanimljiva serija. [Only mods are allowed to see this image]
Najbolji dio mi je kad ona valjda Mercedes kaže da je ona Beyonce, a ne Kelly Rowland. [Only mods are allowed to see this image]
Najbolji dio mi je kad ona valjda Mercedes kaže da je ona Beyonce, a ne Kelly Rowland. [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Lunke je napisao/la:a neeeeeeeeeeeee,ja zaboravio da gledam
Kad ima repriza???
i ja isto
Kontinent Helia
Ahahaha i ja, prečudno mi je bilo.Vladan je napisao/la:Ja sam gledao! Ne znam kada ima repriza, neka neko proveri na teletekstu.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Ja sam gledao ovo prije 2-3 dana na HRTu, sviđa mi se, samo nisam još sve povezao, ona Quienn što je trudna, valjda je ona Quienn, ona zgodna plavuša, nisam skont'o ko je sad otac od tog djeteta, a i kako ima dijete, ako onaj što je rekao da je otac, rekao je njenom tati da se uopće nisu ni seksali, mislim kako može dijete tek tako, haha!
Zanimljiva serija, uglavnom
Kontinent Helia
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:Ja sam gledao ovo prije 2-3 dana na HRTu, sviđa mi se, samo nisam još sve povezao, ona Quienn što je trudna, valjda je ona Quienn, ona zgodna plavuša, nisam skont'o ko je sad otac od tog djeteta, a i kako ima dijete, ako onaj što je rekao da je otac, rekao je njenom tati da se uopće nisu ni seksali, mislim kako može dijete tek tako, haha!
Puck&Queen su imali seks, ali je Quinn rekla Finnu da je on u stvari otac i da je zatrudnela tako što je on svršio u đakuziju i spermatozoidi su dospeli do nje jer je temperatura u đakuziju idealna za njihovo plivanje (što je totalno debilno), pa je zato Finn rekao njenom ocu da se nisu ni seksali. :-) A Finn ne zna da je Puck pravi otac tog deteta... :-)
EDIT: Jedva čekam 2x18 - duet Quinn&Rachel + Born This Way sa Kurtom + epizoda traje 60 minuta umesto 40 minuta - jesss!
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Cvjećko je napisao/la:Ja sam gledao ovo prije 2-3 dana na HRTu, sviđa mi se, samo nisam još sve povezao, ona Quienn što je trudna, valjda je ona Quienn, ona zgodna plavuša, nisam skont'o ko je sad otac od tog djeteta, a i kako ima dijete, ako onaj što je rekao da je otac, rekao je njenom tati da se uopće nisu ni seksali, mislim kako može dijete tek tako, haha!
Puck&Queen su imali seks, ali je Quinn rekla Finnu da je on u stvari otac i da je zatrudnela tako što je on svršio u đakuziju i spermatozoidi su dospeli do nje jer je temperatura u đakuziju idealna za njihovo plivanje (što je totalno debilno), pa je zato Finn rekao njenom ocu da se nisu ni seksali. :-) A Finn ne zna da je Puck pravi otac tog deteta... :-)
EDIT: Jedva čekam 2x18 - duet Quinn&Rachel + Born This Way sa Kurtom + epizoda traje 60 minuta umesto 40 minuta - jesss!
Aaa, interesantno, malo zvuči kao one španjolske/meksičke sapunice kad se ne zna ko je kome otac
Kad je sljedeća epizoda, jel' to jednom tjedno, ili ima češće?
Kontinent Helia
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:Vladan je napisao/la:
Aaa, interesantno, malo zvuči kao one španjolske/meksičke sapunice kad se ne zna ko je kome otac
Kad je sljedeća epizoda, jel' to jednom tjedno, ili ima češće?
Utorkom u 21.00 ET (sreda 02.00 po našem) na FOX USA, a ponedeljkom u 20.45 na HRT.
Gost- Gost
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 4 / 5.