Ekskurzije/Maturalci
+11
musique
Misfit
Ighor
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Lunke
>>Been<<
Kruno
Duje
asteroid
Pauly D
15 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Ekskurzije/Maturalci
Ah, nama ništa od Portugala. -.-
Stvarno je preskupo, 6 i pol tisuća kuna za 6 dana. A ja tako htio ić tamo.
Mislim da će ipak biti Španjolska. Brodom iz Genove u Barcelonu, Madrid, i tako to, za nazad busom (-.-'), pa onda Azurna Obala, Cannes, Nica, Monako. Al ajde, dobro je. 8 ili 9 dana za 4 i pol tisuće.
I Malta je prepreskupa. Oko 7 - 8 tisuća kuna.
Mislim da će ipak biti Španjolska. Brodom iz Genove u Barcelonu, Madrid, i tako to, za nazad busom (-.-'), pa onda Azurna Obala, Cannes, Nica, Monako. Al ajde, dobro je. 8 ili 9 dana za 4 i pol tisuće.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Skupo sve. Ja se sad dopsisujem s curom iz F-Toursa i biram nam destinacije točne i rekao sam joj da nam stavi svraćanje u Prater, veliki zabavni park u Beču
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Ighor je napisao/la:Ah, nama ništa od Portugala. -.-
Mislim da će ipak biti Španjolska. Brodom iz Genove u Barcelonu, Madrid, i tako to, za nazad busom (-.-'), pa onda Azurna Obala, Cannes, Nica, Monako. Al ajde, dobro je. 8 ili 9 dana za 4 i pol tisuće. [Only mods are allowed to see this image]
Meni ej bolje ovo drugo, a i jeftinije je, to mi je super ! [Only mods are allowed to see this image]
Šta to idete sa GAM-om ?
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Swedish Hero je napisao/la:Ighor je napisao/la:Ah, nama ništa od Portugala. -.-
Mislim da će ipak biti Španjolska. Brodom iz Genove u Barcelonu, Madrid, i tako to, za nazad busom (-.-'), pa onda Azurna Obala, Cannes, Nica, Monako. Al ajde, dobro je. 8 ili 9 dana za 4 i pol tisuće. [Only mods are allowed to see this image]
Meni ej bolje ovo drugo, a i jeftinije je, to mi je super ! [Only mods are allowed to see this image]
Šta to idete sa GAM-om ?
Naravno.
Kontinent Helia
Ighor je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:
Šta to idete sa GAM-om ?
Naravno. [Only mods are allowed to see this image]
Ajme, jedva čekam da ja idem.
Mi ćemo vjerovatno sad u prvom ili drugom ići u Njemačku zbog dsd-a.
Kontinent Helia
Swedish Hero je napisao/la:Ighor je napisao/la:
Naravno. [Only mods are allowed to see this image]
Ajme, jedva čekam da ja idem.
Mi ćemo vjerovatno sad u prvom ili drugom ići u Njemačku zbog dsd-a.
Mi smo zato nekoliko puta išli u Italiju, i u Gardaland.
A sad bi na Oktoberfest.
Kontinent Helia
Španjoslska vam je užasno skupa, kao zemlja. Prvo što vam je sam put skup, dalj, premorite se dok dođete, ja sam 5 dana do tamo išao, u suštini, da, svraćali smo i u Pizu, i u Veneciju, i Milano, Nicu, i tako te gradove kroz koje se prolazi, al' je svejedno dugo. Mada, zavisi i do kojeg grada ideš. Mi smo npr. išli u Malagu, to je skroz na jugu, katastrofa kol'ko treba vožnje, od Barcelone do Malage nekih 20-ak sati.
Dalje, dok kupite odjeću, obuću, dok ponesete i lowe za tamo trošit, a to je jedna užasno skupa zemlja, kažem, tako da ono... Ne znam dal' se baš isplati.
@Ighor: Otkud baš u Portugal, ili čak na Maltu!? Aaa
Dalje, dok kupite odjeću, obuću, dok ponesete i lowe za tamo trošit, a to je jedna užasno skupa zemlja, kažem, tako da ono... Ne znam dal' se baš isplati.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Španjoslska vam je užasno skupa, kao zemlja. Prvo što vam je sam put skup, dalj, premorite se dok dođete, ja sam 5 dana do tamo išao, u suštini, da, svraćali smo i u Pizu, i u Veneciju, i Milano, Nicu, i tako te gradove kroz koje se prolazi, al' je svejedno dugo. Mada, zavisi i do kojeg grada ideš. Mi smo npr. išli u Malagu, to je skroz na jugu, katastrofa kol'ko treba vožnje, od Barcelone do Malage nekih 20-ak sati.
Spanija je jeftina Ja ne znam kad si ti bio, ja sam bio pre par meseci, bas je jeftino, sve, hrana, pice, izlasci, odeca... Jedino su cigare skupe Malta je skuplja sto puta, Francuksa takodje... A Spanija je bas dzabe, sve...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Španjoslska vam je užasno skupa, kao zemlja. Prvo što vam je sam put skup, dalj, premorite se dok dođete, ja sam 5 dana do tamo išao, u suštini, da, svraćali smo i u Pizu, i u Veneciju, i Milano, Nicu, i tako te gradove kroz koje se prolazi, al' je svejedno dugo. Mada, zavisi i do kojeg grada ideš. Mi smo npr. išli u Malagu, to je skroz na jugu, katastrofa kol'ko treba vožnje, od Barcelone do Malage nekih 20-ak sati.
Spanija je jeftina Ja ne znam kad si ti bio, ja sam bio pre par meseci, bas je jeftino, sve, hrana, pice, izlasci, odeca... Jedino su cigare skupe Malta je skuplja sto puta, Francuksa takodje... A Spanija je bas dzabe, sve...
Na kraju srednje, dakle prije nekih 2-3 godine. Znači, katastrofa cijene, ne možeš naći neki dobar suvenir ili neki komad odjeće jeftino, suveniri užas, al' dobro, to i jeste da se zaradi na tom, al' odjeća... :S Nisam ništa previš kupovao.
Općenito, Češka je dosta jeftina zemlja, tu negdje kao i BiH. Tako da... Tamo ne trebate puno nositi.
Dok je npr. Beč gori od Španjolske, uđeš u Gerry Weber trgovinu, gdje je ono... Ne možeš da vjeruješ, isto tako Calvin Klein. McDonald's je isto skup, 6€ je jedan dobar hamburger... Austriju ne preporučam.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
Na kraju srednje, dakle prije nekih 2-3 godine. Znači, katastrofa cijene, ne možeš naći neki dobar suvenir ili neki komad odjeće jeftino, suveniri užas, al' dobro, to i jeste da se zaradi na tom, al' odjeća... :S Nisam ništa previš kupovao.
Općenito, Češka je dosta jeftina zemlja, tu negdje kao i BiH. Tako da... Tamo ne trebate puno nositi.
Dok je npr. Beč gori od Španjolske, uđeš u Gerry Weber trgovinu, gdje je ono... Ne možeš da vjeruješ, isto tako Calvin Klein. McDonald's je isto skup, 6€ je jedan dobar hamburger... Austriju ne preporučam.
Spanija je jeftina, ja sam bio pre 2 meseca, i sve je bilo dzabe kao u BG Za ekskurzije je najbolje ici tamo gde se dobro provedes, diskoteke i td Nikad ne bih vodio decu u Spaniju na ekskurziju
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Španjoslska vam je užasno skupa, kao zemlja. Prvo što vam je sam put skup, dalj, premorite se dok dođete, ja sam 5 dana do tamo išao, u suštini, da, svraćali smo i u Pizu, i u Veneciju, i Milano, Nicu, i tako te gradove kroz koje se prolazi, al' je svejedno dugo. Mada, zavisi i do kojeg grada ideš. Mi smo npr. išli u Malagu, to je skroz na jugu, katastrofa kol'ko treba vožnje, od Barcelone do Malage nekih 20-ak sati.
Za Maltu smo samo htjeli vidjet koliko košta, a Portugal nam se svima sviđao. Sad smo shvatili da je Portugal ipak malo preskup, a Španjolska je bila drugi izbor. Tamo brodom, a nazad busom i u Monako. Aaaaaa...
Kontinent Helia
Ighor je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Španjoslska vam je užasno skupa, kao zemlja. Prvo što vam je sam put skup, dalj, premorite se dok dođete, ja sam 5 dana do tamo išao, u suštini, da, svraćali smo i u Pizu, i u Veneciju, i Milano, Nicu, i tako te gradove kroz koje se prolazi, al' je svejedno dugo. Mada, zavisi i do kojeg grada ideš. Mi smo npr. išli u Malagu, to je skroz na jugu, katastrofa kol'ko treba vožnje, od Barcelone do Malage nekih 20-ak sati.
@Ighor: Otkud baš u Portugal, ili čak na Maltu!? Aaa [Only mods are allowed to see this image]
Za Maltu smo samo htjeli vidjet koliko košta, a Portugal nam se svima sviđao. Sad smo shvatili da je Portugal ipak malo preskup, a Španjolska je bila drugi izbor. Tamo brodom, a nazad busom i u Monako. Aaaaaa... [Only mods are allowed to see this image]
Blago ti se.
Kontinent Helia
Nama će doć oko 3 800, 8. mjesec, Budimpešta-Beč-Prag. Jednu večer noćimo u Mađarskoj, ostale u Češkoj, a na povrtaku svaraćamo u Beč i zabavni park u Beču Prater.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Nisam bio na ekskurziji, ali sam bio na nekom meetingu u Bratislavi, divno je! ♥ Svratio sam i do Budimpešte i Beča, Prater je WOW! :O
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Bruno je napisao/la:Nas ne žele vodit u Italiju jer se boje da će nas ubit tamo. Budale
Maturanti iz moje škole su išli u Italiju i vidi (DANAS!):
[Only mods are allowed to see this link]
Ideš u školu u Subotici ja sam iz Subotice xD
Inače za ekskurziju idemo negde se smarat na neke planine... Tara valjda... 8. razred :S eh da moze u madjarsku... a i nije daleko... jezik većina razume
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
strajker je napisao/la:Vladan je napisao/la:Bruno je napisao/la:Nas ne žele vodit u Italiju jer se boje da će nas ubit tamo. Budale :roll:
:affraid: Ideš u školu u Subotici :affraid: ja sam iz Subotice xD
Inače za ekskurziju idemo negde se smarat na neke planine... Tara valjda... 8. razred :S eh da moze u madjarsku... a i nije daleko... jezik većina razume :rabbit:
Pa znam da si iz Subotice, hahah! :'D A i ti znaš da sam ja odatle... koji si ti razred bre? :-)
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:strajker je napisao/la:Vladan je napisao/la:Bruno je napisao/la:Nas ne žele vodit u Italiju jer se boje da će nas ubit tamo. Budale
Ideš u školu u Subotici ja sam iz Subotice xD
Inače za ekskurziju idemo negde se smarat na neke planine... Tara valjda... 8. razred :S eh da moze u madjarsku... a i nije daleko... jezik većina razume
Pa znam da si iz Subotice, hahah! :'D A i ti znaš da sam ja odatle... koji si ti razred bre? :-)
8.
Kontinent Helia
strajker je napisao/la:Vladan je napisao/la:strajker je napisao/la:Vladan je napisao/la:Bruno je napisao/la:Nas ne žele vodit u Italiju jer se boje da će nas ubit tamo. Budale :roll:
:affraid: Ideš u školu u Subotici :affraid: ja sam iz Subotice xD
Inače za ekskurziju idemo negde se smarat na neke planine... Tara valjda... 8. razred :S eh da moze u madjarsku... a i nije daleko... jezik većina razume :rabbit:
8. :(
Sečenji Ištvan, I guess? ;-)
Koju srednju upisuješ? :-P
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:
Inače da Sečenji
tbh. nemam pojma Gimnazija ili Ivan Sarić mozda
Kontinent Helia
strajker je napisao/la:Vladan je napisao/la:
Inače da Sečenji :)
tbh. nemam pojma Gimnazija ili Ivan Sarić mozda
Upisuj ekonomsku! :-P
Dosta priče, OFFujemo, hah. :-D
Gost- Gost
Mi idemo u Češku (Budimpešta - Prag - Bratislava - Beč) za maturalac, te u Irsku na kraju 4. , a u 2. razredu smo bili u Londonu
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Mi za matursku nikad dalje od ovih smor destinacija (mislim, smor u fazonu jer se stalno ide tamo) poput Beča, Bratislave, Praga. =.=
Neću ni da idem na ekskurziju, ZABOLE ME.
Neću ni da idem na ekskurziju, ZABOLE ME.
Gost- Gost
Mi idemo 11 dana u Grčku, brodom
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Karlovacka Gimnazija uvek ostaje ista po ekskurzijama:
I godina ide negde po Srbiji (nama su ponudili Vrsac sa jednodnevnim izletom u Temisvar)
II godina ide u blize inostranstvo (cesto je to Budimpesta, gde idemo u aprilu)
III godina uvek ide u Grcku, ali ne na letovanje, nego posecuju istorijska mesta.
IV godina uvek bira. Najcesce su to Italija, Francuska i Spanija. Mogu da biraju da li ce jednu od tih ili sve tri. Ove godine, medjutim, maturanti idu u Amsterdam i Pariz.
Moja skola takodje, posto je fililoska, organizuje mnoge razmene, tako da sam ja bio u Turskoj i Bugarskoj, a idem na Jesen u Rusiju.
I godina ide negde po Srbiji (nama su ponudili Vrsac sa jednodnevnim izletom u Temisvar)
II godina ide u blize inostranstvo (cesto je to Budimpesta, gde idemo u aprilu)
III godina uvek ide u Grcku, ali ne na letovanje, nego posecuju istorijska mesta.
IV godina uvek bira. Najcesce su to Italija, Francuska i Spanija. Mogu da biraju da li ce jednu od tih ili sve tri. Ove godine, medjutim, maturanti idu u Amsterdam i Pariz.
Moja skola takodje, posto je fililoska, organizuje mnoge razmene, tako da sam ja bio u Turskoj i Bugarskoj, a idem na Jesen u Rusiju.
booth- Broj postova : 51
Stranica 2 / 2. • 1, 2
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 2.