Gdje i kada izlazite?
+5
Ighor
>>Been<<
Cvjećko
Velvet
Pauly D
9 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Gdje i kada izlazite?
Why not, Đorđe?
Meni opet mrsko, htio danas ić' na Slapove Krke, kad ono ulaz 95 KN za jednu osraslu osobu. Dakle, za mene, i ova 3 frenda što su sa mnom na moru to izađe oko 400 KN. To je oko 100 KM! Stvarno previše! I onda nismo tamo ni otišli, otišli u Šibenik. Tamo skoro ništa ne radi, nedjelja. Čak ni onaj veliki shopping centar ''City Life''... I tako, šetali po onom starom gradu (ajme, kako se je lako izgubiti među tonu onih tipičnih dalmatinskih uličica), i onda smo oko 15:00 kući, tj. u sobu.
Zatim na plažu, al' se nismo kupali, hladno more, nekakav vjetar cijeli dan puše.
Ima sad u hotelu ''Olympia'' neki Salsa Party, al' mi se ne ide, popravljam TV, slika je užas, crno-bijela! -.-
Meni opet mrsko, htio danas ić' na Slapove Krke, kad ono ulaz 95 KN za jednu osraslu osobu. Dakle, za mene, i ova 3 frenda što su sa mnom na moru to izađe oko 400 KN. To je oko 100 KM! Stvarno previše! I onda nismo tamo ni otišli, otišli u Šibenik. Tamo skoro ništa ne radi, nedjelja. Čak ni onaj veliki shopping centar ''City Life''... I tako, šetali po onom starom gradu (ajme, kako se je lako izgubiti među tonu onih tipičnih dalmatinskih uličica), i onda smo oko 15:00 kući, tj. u sobu.
Zatim na plažu, al' se nismo kupali, hladno more, nekakav vjetar cijeli dan puše.
Ima sad u hotelu ''Olympia'' neki Salsa Party, al' mi se ne ide, popravljam TV, slika je užas, crno-bijela! -.-
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Meni se nije nigdi dalo, previše mi puše.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Izlazim veceras!!!! Otvaranje je neke nove diskoteke... : )))))) Wooooohooooo : )))))))))) :****
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Kako je škola počela samo idemo preko dana ( kad gubimo satove ) u kafić koji je u blizini škole... Navečer mi se ne da, učim, čitam, pišem, gledam TV... Subotom mi je prehladno
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ovaj četvrtak moj rođendan, petak LOOOOOOOOOOOOOOM
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Stranica 2 / 2. • 1, 2
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 2.