Gdje i kada izlazite?
+5
Ighor
>>Been<<
Cvjećko
Velvet
Pauly D
9 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Gdje i kada izlazite?
Evo i jedna životna tema. Gdje izlazite, na kakva mjesta u kojim grupama itd...
Evo sad se spremam za vanka na jedan rođendan pa odlučio otvoriti ovu temu. Nekako me euforija uhvatila, prije svakakog izlaska doma slušam Jelenu rozgu da mi digne atmofseru i spreman sam Samo kasnije još moran starce nagovorit da me puste do prvog jutarnjeg busa, a ne do 3.
Evo sad se spremam za vanka na jedan rođendan pa odlučio otvoriti ovu temu. Nekako me euforija uhvatila, prije svakakog izlaska doma slušam Jelenu rozgu da mi digne atmofseru i spreman sam Samo kasnije još moran starce nagovorit da me puste do prvog jutarnjeg busa, a ne do 3.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: Gdje i kada izlazite?
Izlazim najcesce u obliznji grad, tj. u Vinkovce!
Kada? Poslije deset... pa sad ludilooo
Kada? Poslije deset... pa sad ludilooo
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Pa ovako... Prije nisam bio neki aktivista, posljednjih par mjeseci, no sada kada je ljeto, izlazim svaku noć. Gdje? - a sad... Zavisi od toga gdje i ostali hoće. Najčešće u jedan bar, V.I.P se zove, mada volim otić' i na ostala mjesta, npr. na Siciliju (to je kod nas naziv za ušće dvaju rijeka, a oko tog ušća imaju kao neki zidići, i mi tu sjedimo), i tu ima par kafića, i tako... Kad? - Veoma često. Najčešće izlazim sa djevojkom, mada sam često i sa svojim društvom. Onda ponekad izlazimo u parovima, ja i moja djeovjka, i par prijatelja i njihove djevojke... Opet, zavisi i od mjesta gdje mi se ide. Neću sad, npr. sa djevojkom na neki veliki party, ne zbog toga što se svašta može desiti (znate šta mislim), nego nekako mi je to glupo, i ako se napijem, mada to rijetko radim, ne mora ona za sve saznat Prije ću s njom na tu Siciliju, negdje gdje je romantično, i tako... A kući se vraćam kad hoću. Danas je bilo super, došla jedna cura iz Austrije, pa smo se tako s njom zafrkavali...
To su vam osnovne stvari mojih izlazaka.
To su vam osnovne stvari mojih izlazaka.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Pa.. zavisi o raspoloženju... Kad je dobro društvo i kad smo svi dobro raspoloženi onda se ide u diskoteku XL u našem gradu... Tu drmaju narodnjaci, a i uvijek gostuje neka "zvezda" tipa : Seka, Dara, Jelena Karleuša, Amadeus Band itd...
Kad nisam sjajno raspoložen onda se ide u neki kafić sa malo intimnijom atmosferom ili u neku ljetnu baštu s ekipom...
Najviše volim kad završe tulumi i onda u 3:00 idemo u pekaru kupiti burek..
Kad nisam sjajno raspoložen onda se ide u neki kafić sa malo intimnijom atmosferom ili u neku ljetnu baštu s ekipom...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Pa.. zavisi o raspoloženju... Kad je dobro društvo i kad smo svi dobro raspoloženi onda se ide u diskoteku XL u našem gradu... Tu drmaju narodnjaci, a i uvijek gostuje neka "zvezda" tipa : Seka, Dara, Jelena Karleuša, Amadeus Band itd...
A blago vama tamo, u nas nema niti jedna pekara da radi dan-noć.
Kontinent Helia
Obavijest:
Mi smo sinoć išli oko 11 i otišli u jefitini kafić napit se, vikendom određena pića 10kn na akciji. Jučer bili sex on beach i teqila. Posli išli u klub stranih te cajkaških pisama, minjali se svako malo. Detalja se ne sićan,al znan da je bilo extra.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Izlazim retko jer mi se ne sviđa društvo u kraju, kao i klubovi/kafići, muzika koja se svira itd.
Ali ako izlazim, idem na obalu jezera u mom mestu i tamo blejim sa par drugova. :-)
Ali ako izlazim, idem na obalu jezera u mom mestu i tamo blejim sa par drugova. :-)
Gost- Gost
Bruno je napisao/la:Mi smo sinoć išli oko 11 i otišli u jefitini kafić napit se, vikendom određena pića 10kn na akciji. Jučer bili sex on beach i teqila. Posli išli u klub stranih te cajkaških pisama, minjali se svako malo. Detalja se ne sićan,al znan da je bilo extra.
Što piješ kad ti škodi ??
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Bruno je napisao/la:Mi smo sinoć išli oko 11 i otišli u jefitini kafić napit se, vikendom određena pića 10kn na akciji. Jučer bili sex on beach i teqila. Posli išli u klub stranih te cajkaških pisama, minjali se svako malo. Detalja se ne sićan,al znan da je bilo extra.
Pili smo sex on the beach, tequile, vodke, štok, jeger, kolu, đin tonik, sangria, i još oho hoo toga
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:
Pili smo sex on the beach, tequile, vodke, štok, jeger, kolu, đin tonik, sangria, i još oho hoo toga
Tequila
Sangria
a ovo drugo žestoko ne preferiram. :bom:
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Izlazim u kafiće u blizini ili disco.Obićno krenemo oko 8-9 vratimo se oko 3-4 ujutro
Sinoć sam bio na nastupu Halida Bešlića. Došao kući oko ponoći. Dobre su pjesme, kad ih se malo bolje posluša.
Kontinent Helia
Obavijest:
Triba večeras na koncert Rozgee, al me prijevoz za*ebo pa sad ne idem
Al otić ću na Baće na cajke il tako nešto
Al otić ću na Baće na cajke il tako nešto
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Eo ipak idem na Rozgu
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Veceras konacno posle skoro 4 meseca izlazim! Ibiza summer party! Pena party! Aaaa jedva cekam Valjda nece biti kise :/
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mene boli -.- moguće da čak i ne izadem,sinoć pretjerala hahahha
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Ipak opet ne idem na Rozgu -.-
Mrzim dogovre za vanka, sad neman pojma di ću ić. Iman više opcija, al opet ono -.-
Mrzim dogovre za vanka, sad neman pojma di ću ić. Iman više opcija, al opet ono -.-
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Ipak opet ne idem na Rozgu -.-
hahahahhaha
a di je rozga?da ja odem umjesto tebe
Veronica- administrator
Ja sinoć bio na nekakvom beach party-ju, došao oko 2 kući, večeras neću nigdje, mrsko mi.
Kontinent Helia
Obavijest:
ja ipak hocu,iako sam cijela polomljena,idem se još više lomiti
Veronica- administrator
Ja evo ću krenit zanekih 20-min
al vrime me zeza, eo sad ko da će kiša počet -.-
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Ja evo ću krenit zanekih 20-min
Ja imam ono da mi svaki dan dok sam u HR dođe vremenska prognoza za naredni dan, to nešta VIP šalje.
Kaže da će danas bit lijepo i u dani i navečer, a na Jadranu je moguća jača bura.
Kontinent Helia
Obavijest:
Sinoć bila Seka Kraljica kod nas ... Lom !
Večeras samo malo u kafić neki i evo me doma...
Večeras samo malo u kafić neki i evo me doma...
>>Been<<- moderator
Sad došao doma od frendice. Uh, kako mi se vrti. -.-'
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
ja ne volim izlaske -.-' što rjeđe, to bolje
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia