SAN MARINO (San Marino) | Valentina Monetta — Crisalide
+12
Bilby
madagaskar40
alien
Pauly D
Bebi
HaYrOLa
>>Been<<
Goxy
ESCbigFan
asteroid
Marijo
Tinchey
16 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: SAN MARINO (San Marino) | Valentina Monetta — Crisalide
finale 100% top 10 isto ..više od toga ne... nemaju doovljno glasača za sebePauly D je napisao/la:Na pametnu taktiku igrao San Marino, prvo poslao super pjevačicu da otpjeva užas i da se osramoti i sad da s ovom pjesmom izazove oduševljenje zbog same pjesme ali i zbog usporedbe s prošlogodišnjom, i mislim da im je finale sigurno
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
1. Prošle godine nije pjevala užas, a osim toga pjesma je na razini mnogih mainstream hitova bila (barem po stihovima), samo što gospoda ima ukusa pa su svi pljuvali
2. San Marino neće proći jer je San Marino, nažalost.
3. Mislim da se osim fanova nitko neće sjećati predstavnice San Marina iz 2012. bez obzira što je ista pjevačica...
Tužna istina... mislim da ova pjesma koliko se god ljudima svidila, realno im se sviđa upravo zbog toga što nisu očekivali nešto "rezerviranije". San Marino ostaje u polufinalu... ali ja se silno nadam da sam u krivu.
2. San Marino neće proći jer je San Marino, nažalost.
3. Mislim da se osim fanova nitko neće sjećati predstavnice San Marina iz 2012. bez obzira što je ista pjevačica...
Tužna istina... mislim da ova pjesma koliko se god ljudima svidila, realno im se sviđa upravo zbog toga što nisu očekivali nešto "rezerviranije". San Marino ostaje u polufinalu... ali ja se silno nadam da sam u krivu.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
croato je napisao/la:finale 100% top 10 isto ..više od toga ne... nemaju doovljno glasača za sebe
Ne znači...pravila su se promijenila, a s time i šanse da San Marino ostvari neki zapažen rezultat. Pjesma je vrh.
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
e fakat mi je super ova stvar i koji šok onako najbolja mi pjesma iz - SAN MARINA
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Najbolja njihova pesma pored debitantske...
Definitivno ulazi u finale...
Ziri ce je izgurati...
Definitivno ulazi u finale...
Ziri ce je izgurati...
StRes92- Broj postova : 649
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.