Chat
+36
StRes92
alien
Luc
Steffan
AjLuci
SkubiŠa
Bilby
Bvlgari
Veronica
^.^ Swedish Hero
Velvet
Pantomimicar
Vinky
mm1991sthr
Marijo
Grofica Lidia
Misfit
strajker
Cvjećko
Nymeria
Goxy
Kruno
Belvedere
asteroid
Jasmin
Duje
VasilijeM.
Pauly D
HaYrOLa
Leo
Mara
>>Been<<
Tinchey
frozen
Bebi
Lunke
40 posters
Stranica 12 / 40.
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Chat
Tinchey je napisao/la:
Sudjeluje zbor iz moje škole.
Mali spoiler.
solistica je mega!
Jasmin- Broj postova : 5457
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/nakon-sto-je-kolabirao-na-terenu-muamba-se-bori-za-zivot/120317118
Nadam se da će biti dobro ! Gledao sam prijenos utakmice i jeziva je scena !
Nekontrolisanoj upotrebi analgetika u svijetu sporta se mora stati na kraj !
Nadam se da će biti dobro ! Gledao sam prijenos utakmice i jeziva je scena !
Nekontrolisanoj upotrebi analgetika u svijetu sporta se mora stati na kraj !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Šta trenutno slušate?
Ringi keerlema kõik lööb, sügisvärvid, suveööd, kõik see mis hindamatult armsaks saanud mul.
Kevadvärvides kaunis aas kõik algab taas,
paneb looduse kaunis ring taas armuma mind.
Kevadkuu, ilus mõistatus tärkab kõik uus.
Särab silm ja naerul suu, see ongi armastus.
Ajme prezarazna! <3<3<3<3
Guest- Gost
mm1991sthr : Mislim da sam i ja isto ono sto je Hayrola. ali nisam siguran..
mm1991sthr : Mozdja isto ono sto je i on, ali nisam siguran.. Cujemo se drugi put! Laku noc i lipo spavajte!
Kako je misteriozan! Hayrola objasni njegove riječi.
mm1991sthr : Mozdja isto ono sto je i on, ali nisam siguran.. Cujemo se drugi put! Laku noc i lipo spavajte!
Kako je misteriozan! Hayrola objasni njegove riječi.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Mislim da sam to dosada rekao dva puta i ovaj treci put cu opet reci ali mislim da nitko nece nista reci o tome! Ne znam zasto ne zatvorite ovu temu, kada imamo ChatBox... Kada udjete u forum ChatBox vam je dolje! Mislim da je to bolje, jer brze ide i tako se mozemo bolje upozavati.. Idemo svi na ChatBox!
mm1991sthr- Broj postova : 310
Netko stalno na ovom forumu brise moje postove i teme, nije fer..
Eurovision.TV - Eurovision 2012. Shop
Vidim Da Na Ovoj Stranici Ima Puno Zanimljivih Stvari:
- CD I DVD Eurosong 2012.
- Kapa I Razne Majice Sa Ovogodisnjim Logom Eurosonga 2012.
- Razne Zanimjive Stvari Sa Ovogodisnjim Logom Eurosonga 2012.
Hoce Te Li Kupiti Koju Stvar Od Eurosonga 2012. I Imate Li Koju Stvar Zanimljivu Stvar Od Eurosonga Koju Ste Vec Prije Kupili?! Ja Necu Nista Kupovati! Sta Se CDa I DVDa To Moze To Kupiti U Bilo Kojem CD Shopu U Hrvatskoj, Zato Ce Vam CD I DVD Doci Poslije Zavrsetka Eurosonga U Nase CD Shopove.. Inace Vam Je To Tako! Za Ove Druge Stvari, Mislim Da Ih Mozete Nabaviti Samo Preko One Njihove Sluzbene Stranice Eurosonga..
Evo Koje Eurosong CDove Imam:
Various Artists - Eurovision Song Contest Riga 2003 (2003) [Pop]
Various Artists - Congratulations 50 Years Of The Eurovision Song Contest All The Winners + Favourites 1956 1980 (2005) [Pop]
Various Artists - Congratulations 50 Years Of The Eurovision Song Contest All The Winners + Favourites 1981 2005 (2005) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Athens 2006 (2006) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Helsinki 2007 (2007) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Belgrade 2008 (2008) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Moscow 2009 (2009) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Oslo 2010 (2010) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Düsseldorf 2011 (2011) [Pop]
Vidim Da Na Ovoj Stranici Ima Puno Zanimljivih Stvari:
- CD I DVD Eurosong 2012.
- Kapa I Razne Majice Sa Ovogodisnjim Logom Eurosonga 2012.
- Razne Zanimjive Stvari Sa Ovogodisnjim Logom Eurosonga 2012.
Hoce Te Li Kupiti Koju Stvar Od Eurosonga 2012. I Imate Li Koju Stvar Zanimljivu Stvar Od Eurosonga Koju Ste Vec Prije Kupili?! Ja Necu Nista Kupovati! Sta Se CDa I DVDa To Moze To Kupiti U Bilo Kojem CD Shopu U Hrvatskoj, Zato Ce Vam CD I DVD Doci Poslije Zavrsetka Eurosonga U Nase CD Shopove.. Inace Vam Je To Tako! Za Ove Druge Stvari, Mislim Da Ih Mozete Nabaviti Samo Preko One Njihove Sluzbene Stranice Eurosonga..
Evo Koje Eurosong CDove Imam:
Various Artists - Eurovision Song Contest Riga 2003 (2003) [Pop]
Various Artists - Congratulations 50 Years Of The Eurovision Song Contest All The Winners + Favourites 1956 1980 (2005) [Pop]
Various Artists - Congratulations 50 Years Of The Eurovision Song Contest All The Winners + Favourites 1981 2005 (2005) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Athens 2006 (2006) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Helsinki 2007 (2007) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Belgrade 2008 (2008) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Moscow 2009 (2009) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Oslo 2010 (2010) [Pop]
Various Artists - Eurovision Song Contest Düsseldorf 2011 (2011) [Pop]
U redu je. Ja sam oduševljen da ovaj lik može da spama i u temi za spamanje. #oduševljenje
Guest- Gost
mm1991sthr je napisao/la:Danas je prvi dan proljeca!
Jebiga, dešava se i najboljima !
mm1991sthr je napisao/la:Netko stalno na ovom forumu brise moje postove i teme, nije fer..
Ne isključujem mogućnost urote protiv najbolje pisme iz albanske pisme što kriči i ciči ona Rona najbolju baladu pismu "Suus"
>>Been<<- moderator
SUTRA JE VESNIN DAN! HOLLA!
Kontinent Helia
Mili, ja te svaki dan čekam da se malo igramo, a tebe nema. Nisi fer!!!mm1991sthr je napisao/la:Mislim da sam to dosada rekao dva puta i ovaj treci put cu opet reci ali mislim da nitko nece nista reci o tome! Ne znam zasto ne zatvorite ovu temu, kada imamo ChatBox... Kada udjete u forum ChatBox vam je dolje! Mislim da je to bolje, jer brze ide i tako se mozemo bolje upozavati.. Idemo svi na ChatBox!
I
AM
ABOUT
TO
CRY
IMO.
#g
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Nemojte se ljutiti ali meni su bezveze one igre na ovom forumu, nekako me bas ne privlacu.. Uostalom tko voli, neka izvoli! Mislio sam isto jedan put sudjelovati u nekoj igri, ali sam odustao.. Nekako mi se neda gubiti vrijeme na to! Da bi bilo bilo pravo natjecanje sigurno bih i sudjelovao, mislim tako da bi svi vi i svi oni koji ne sudjeluju u vasim igrama isto tako onda sudjelovali na pravim natjecanjima kao i ja.. Definitivno je bolje pravo natjecanje!
mm1991sthr je napisao/la:Nemojte se ljutiti ali meni su bezveze one igre na ovom forumu, nekako me bas ne privlacu.. Uostalom tko voli, neka izvoli! Mislio sam isto jedan put sudjelovati u nekoj igri, ali sam odustao.. Nekako mi se neda gubiti vrijeme na to! Da bi bilo bilo pravo natjecanje sigurno bih i sudjelovao, mislim tako da bi svi vi i svi oni koji ne sudjeluju u vasim igrama isto tako onda sudjelovali na pravim natjecanjima kao i ja.. Definitivno je bolje pravo natjecanje! :)
A ?
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
mm1991sthr je napisao/la:Nemojte se ljutiti ali meni su bezveze one igre na ovom forumu, nekako me bas ne privlacu.. Uostalom tko voli, neka izvoli! Mislio sam isto jedan put sudjelovati u nekoj igri, ali sam odustao.. Nekako mi se neda gubiti vrijeme na to! Da bi bilo bilo pravo natjecanje sigurno bih i sudjelovao, mislim tako da bi svi vi i svi oni koji ne sudjeluju u vasim igrama isto tako onda sudjelovali na pravim natjecanjima kao i ja.. Definitivno je bolje pravo natjecanje!
Beskrajno smo zahvalni !
>>Been<<- moderator
mm1991sthr je napisao/la:Nemojte se ljutiti ali meni su bezveze one igre na ovom forumu, nekako me bas ne privlacu.. Uostalom tko voli, neka izvoli! Mislio sam isto jedan put sudjelovati u nekoj igri, ali sam odustao.. Nekako mi se neda gubiti vrijeme na to! Da bi bilo bilo pravo natjecanje sigurno bih i sudjelovao, mislim tako da bi svi vi i svi oni koji ne sudjeluju u vasim igrama isto tako onda sudjelovali na pravim natjecanjima kao i ja.. Definitivno je bolje pravo natjecanje!
Moram se složiti s tobom da je gubljenje vremena, ali kad jednom počneš ne možeš prestat.
Kontinent Helia
ma neljutimo se, napokon post da ne spomeneš pismu
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
OH. MY. GOD.
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Jel zna netko neki program za pravljenje videa a da nije WMM, Sony Vegas ili Camtasia Studio.... Hvala
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Veronica je napisao/la:a da mi nismo mozda nešto zaboravili, ha?
Uglavnom kad nitko neće pogađati,reci cu
rođendan foruma
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Stranica 12 / 40. • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Stranica 12 / 40.