Pratite li sportska zbivanja?
+9
Veronica
Pauly D
malin-d1i1n1
Leo
Cvjećko
>>Been<<
Kerber
Velvet
Kruno
13 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Pratite li sportska zbivanja?
Ja gotovo uvijek gledam sport na Tv-u.
Posebno atletika,skijanje,rukomet,....
Ove godine ću pratiti nogometno SP u JAR-u,mada nema Vatrenih .
Posebno atletika,skijanje,rukomet,....
Ove godine ću pratiti nogometno SP u JAR-u,mada nema Vatrenih .
Re: Pratite li sportska zbivanja?
ja nee... nisam bas sportski tip... vise volim gledati neka glazbena dogadanja i sl...
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Pa naravno da pratin,jedva čekan SP u JAR-u..još 48 dana,Kruno za koga ćeš navijat???
Uglavnon svi sportovi,doma mi je najčešće upaljen Eurosport ili Eurosport2
Kerber- Broj postova : 474
Nisam sportski tip, ALI volim da gledam sportska dešavanja, posebno atletiku i hokej. :-)
Gost- Gost
Kilikia je napisao/la:Pa naravno da pratin,jedva čekan SP u JAR-u..još 48 dana,Kruno za koga ćeš navijat???
Navijat ću za Španjolce i Brazilce
Kruno je napisao/la:Kilikia je napisao/la:Pa naravno da pratin,jedva čekan SP u JAR-u..još 48 dana,Kruno za koga ćeš navijat???
Navijat ću za Španjolce i Brazilce
Ja za Španjolsku i naravno Srbiju i Sloveniju
Pratim sva sportska dešavanja.. Kad su Olimpijske igre, ne spavam dan-noć...Samo gledam sportski program. ..
SP u JAR ću naravno pratiti, a o favoritima ću govoriti nakon što pogledam prve tekme... Mada mi je Nizozemska zasad najbolja
SP u JAR ću naravno pratiti, a o favoritima ću govoriti nakon što pogledam prve tekme... Mada mi je Nizozemska zasad najbolja
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Pratim sva sportska dešavanja.. Kad su Olimpijske igre, ne spavam dan-noć...Samo gledam sportski program. ..
E,ja sam također,OI u Pekingu sam gledao danonoćno
Atletika mi je vrlo zanimljiva,nogomet volim kao sport,ali na televizije gledam samo utakmice Lige prvaka i europske lige
Obožavam gledati rukomet,kao plivanje i skijanje.
>>Been<< je napisao/la:Pratim sva sportska dešavanja.. Kad su Olimpijske igre, ne spavam dan-noć...Samo gledam sportski program. ..
Uf jedva čekan Oi 2012
ajde dobro je da su sljedeće u Londonu,pa vremenska razlika neće bit problem
Kilikia je napisao/la:ajde dobro je da su sljedeće u Londonu,pa vremenska razlika neće bit problem
da... Peking i Vacouver su mi poremetili bioritam za 360°
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Kilikia je napisao/la:ajde dobro je da su sljedeće u Londonu,pa vremenska razlika neće bit problem
Također
Ja sam k'o Alter-Boy _!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Kilikia je napisao/la:ajde dobro je da su sljedeće u Londonu,pa vremenska razlika neće bit problem
Vancouver je bilo užitak gledati.
U Pekingu sam dobio slom živaca kada Blanka nije osvojila zlato,rukometaši bili 4.,a navjiše me razbjesnilo to što je vaterpolska reprezentacija Srbije namjerno izgubila protiv Italije,pa smo mi išli u repesaž i izgubili od Crne Gore. :evil:
Kruno je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Kilikia je napisao/la:ajde dobro je da su sljedeće u Londonu,pa vremenska razlika neće bit problem
U Pekingu sam dobio slom živaca kada Blanka nije osvojila zlato,rukometaši bili 4.,a navjiše me razbjesnilo to što je vaterpolska reprezentacija Srbije namjerno izgubila protiv Italije,pa smo mi išli u repesaž i izgubili od Crne Gore. :evil:
Meni ti Blankina mater predaje tjelesni ovde u Splitu.
Kerber je napisao/la:Kruno je napisao/la:
Meni ti Blankina mater predaje tjelesni ovde u Splitu.
Super i kakva je učiteljica ?
Dali pratite Atletiku?
Neznam dali znate da idući tjedan počinje Europsko Atletsko prvenstvo.
Ja se baš veselim i gledat ću sav prijenos.
Ipak je Atletika "kraljica sportova",a nadam se da će naši osvojiti 2 medalje
Dali će tko od vas gledati?
Kruno!! je napisao/la:Neznam dali znate da idući tjedan počinje Europsko Atletsko prvenstvo.
Naravno da cu gledati.Ne znam zasto ali uzivam dok gledam nadmetanja u atletici.
Nadam se da ce Branka osvojiti zlato.Na koga racunas za drugu medalju?
Ja mislim da mi necemo osvojiti nijednu medalju eventualno dva tri finala Olivere Jevtic,Ivane Spanovic...
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Neznam dali znate da idući tjedan počinje Europsko Atletsko prvenstvo.
Naravno da cu gledati.Ne znam zasto ali uzivam dok gledam nadmetanja u atletici.
Ja mislim da mi necemo osvojiti nijednu medalju eventualno dva tri finala Olivere Jevtic,Ivane Spanovic...
Pa,bacačica diska SANDRA PERKOVIĆ ima jedan od najbolji rezultat u svijetu,2.je u poretku dijamante lige i trenutno najbolja europljanka
Ja se nadam da čemo imati još 3-4 finala,znači oko 5-6 finala
Kruno!! je napisao/la:Leo je napisao/la:
Pa,bacačica diska SANDRA PERKOVIĆ ima jedan od najbolji rezultat u svijetu,2.je u poretku dijamante lige i trenutno najbolja europljanka
Nisam cuo za nju.Mi se ne mozemo nikako ponadati tolikim finalima.Samo se nadam da necemo ostati bez ijednog.
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:
Nisam cuo za nju.Mi se ne mozemo nikako ponadati tolikim finalima.Samo se nadam da necemo ostati bez ijednog.
Vi imate dobru bacačicu diska?
Mi imamo čak tri dobra bacača diska i dobrog bacača kladiva
Kruno!! je napisao/la:Leo je napisao/la:
Vi imate dobru bacačicu diska?
Mi imamo čak tri dobra bacača diska i dobrog bacača kladiva
Da imamo Draganu Tomasevic u disku ali ona nikako da ostvari dobar rezultat na velikim takmicenjima.
Kontinent Helia
Obavijest:
Sutra počinje EP u Atletici jedva čekam
Sandra Perković ujutro ima kvalifikacije (To će mora biti finale),a onda medalja
Sandra Perković ujutro ima kvalifikacije (To će mora biti finale),a onda medalja
SANDRA IMA OGROMNU PRILIKU,ALI SE BOJIM DA ĆE PODLEĆI PRITISKU ZA OI ĆE BITI FENOMENALNA. BLANKA ZNA SE, A DRAGO MI JE DA IMAMO JOŠ MLADIH NADA U TEHNIČKIM DISCIPLINAMA I UZ INFRASTRUKTURA RADIMO ČUDA. IMAMO JEDNOG MLADOG OSJEČANA KOJI JE 16 CM VIŠE PRESKOČIO NEGO BUBKA U TOG GODIŠTU, TO JE POMALO NESTVARNO.
I ŠTO KAŽETE ZA MAMINJA?
I ŠTO KAŽETE ZA MAMINJA?
malin-d1i1n1- Broj postova : 106
malin-d1i1n1 je napisao/la:SANDRA IMA OGROMNU PRILIKU,ALI SE BOJIM DA ĆE PODLEĆI PRITISKU ZA OI ĆE BITI FENOMENALNA. BLANKA ZNA SE, A DRAGO MI JE DA IMAMO JOŠ MLADIH NADA U TEHNIČKIM DISCIPLINAMA I UZ INFRASTRUKTURA RADIMO ČUDA. IMAMO JEDNOG MLADOG OSJEČANA KOJI JE 16 CM VIŠE PRESKOČIO NEGO BUBKA U TOG GODIŠTU, TO JE POMALO NESTVARNO.
I ŠTO KAŽETE ZA MAMINJA?
Piši malim slovima jer velika znače vikanje
Maminjo kreten bio i ostao (:
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 4.