Chat
+28
Nymeria
Vinky
Velvet
Misfit
Goxy
asteroid
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Veronica
Mara
Pauly D
Kruno
VasilijeM.
Lunke
The Đole
frozen
>>Been<<
Duje
Tinchey
Cvjećko
HaYrOLa
Pantomimicar
Marijo
Casper
Leo
Lady Lidia
strajker
Bebi
32 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 29 / 40.
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Chat
što ti je teško u tome? p.s. duje više se ne zove gramatika već jezik to područje>>Been<< je napisao/la:
Da.. A u nas je te godine ( 2009. ) bila fora da ti da pjesmu ( meni je bila "Gazel o Mostaru" ). I onda prvih petnaest pitanja je o pjesmi, autoru pjesme, periodu kojem je pripadala, pa onda malo o drugim djelima iz tog perioda i slično. Drugih petnaest budu pitanja o, recimo, glasovnim promjenama, stilskim figurama unutar pjesme. Uglavnom, nije bilo lako
Ovo gore pitanje je prilično teško.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:što ti je teško u tome? p.s. duje više se ne zove gramatika već jezik to područje
Pa to ti je za prosječnog srednjoškolca prilično teško ( zato se i daje za takmičenje )
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
if you need a help just ask nije tako teško kao što se čini>>Been<< je napisao/la:
Pa to ti je za prosječnog srednjoškolca prilično teško ( zato se i daje za takmičenje )
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:ha ha
neverovatno vi ste svi deca iz srednje skole mahom...c c c
sad me zbilja ne cude igre na Heliji .........
onda slobodno prošetaj
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
onda slobodno prošetaj
ne ne...moracu davati ozbiljaniji ton ovoj stranici! jako su se neka deca opustila!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:
ne ne...moracu davati ozbiljaniji ton ovoj stranici! jako su se neka deca opustila!
cek cek samo da nesto razjasnimo! ti si dosao tu komentirat sta djeca rade, a 1979. si godište i imas vremena za to! hm malo je to tuzno, zapravo smijesno jer smijem se upravo! bez uvrede ali ne kontam cemu sve to onda te ni tvoji komentari nisu na stupnju tvoje starosti!
Jasmin- Broj postova : 5457
Ako ti nastaviš sa provokacijama i podsmijavanjem drugim forumašima, tešto da ćeš ti išta morati na ovom forumu.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
croato je napisao/la:što ti je teško u tome? p.s. duje više se ne zove gramatika već jezik to područje
ma to je sve isto
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Jasmin je napisao/la:
cek cek samo da nesto razjasnimo! ti si dosao tu komentirat sta djeca rade, a 1979. si godište i imas vremena za to! hm malo je to tuzno, zapravo smijesno jer smijem se upravo! bez uvrede ali ne kontam cemu sve to onda te ni tvoji komentari nisu na stupnju tvoje starosti!
Pa moram suvise nisko da se spustim i to dosta cesto , nazalost! cek cek predajem na univerzitetu i jak je cudno da ovde su iskljucivo deca! cak ima malo i studenata!
elem tako je............ al to ne znaci da i neko mojih godina , ili jos straiji ne treba biti ovde il bio gde na javnim portalima ,posebno ako je fan , inace ja imam dosta slobodnog vremena ,posebno kad nema nastave na fakultetu , upravo kao sada , mogu se ukljuciti u bilo koje doba dana na bilo koji forum od sporta , preko politike do esca... i sta je tu cudno!?
Ne volim da se svadjam , ali zbilja mi je odurno sto neki na vestacki nacin glade i ulepsavaju stvari ! Pomalo je to jako smesno! tako da se i ja smejem jos i vise , pa je i to jedan od razloga moje posete ovde, neobavezno! Tek nisam bas stalni inventar!
Zanima me da li si i na prvoj stranici i jel komentarises nekad nesto bas ozbiljno sa argumentima? naravno pored zeza i zabave! to se podrzaumeva!
A jos nesto nemoj se cuditi i suditi nekome i necemu u sta nisi siguran ili nista ne znas!
Zadnja promjena: KINGDOM_of_HEAVEN; 28.01.12 18:09; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
pa moram suvise nisko da se spustim! cek cek predajem na univerzitetu i jak je cudno da ovde su iskljucivo deca! cak ima i malo studenata!
elem tako je............ al to ne znaci da i neko mojih godina , ili jos straiji ne trebabiti ovde...
zanima me da li si i na prvoj stranici i jel komentarises nekad nesto bas ozbiljno sa argumentima? naravno pored zeza zabave! to se podrzaumeva!
pa nitko nije rekao da ne trebas biti tu, vec sam ukazao na cinjenicu da cijelo vrijeme komentiras kako se tko ponasa, a nisam siguran da si ti nesto bolji od nas ostalih... ne nisam na prvoj stranici jer nisam toliko vezan za eurosong da pratim svaku promjenu na toj stranici... ozbiljne komentare i uvijek argumentirane dajem ljudima u raspravi o vaznijim stvarima od eurosonga... kazem ovo nije napad na tebe nego samo govorim sto sam primjetio!
dobro , profi deformacija........... stalno poducavam i pitam!
inace svi smo i bolji i losoji jedni od drugih samo zavisi u cemu i kako kada!
lep ti dan ,zelim Dzasmine!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la: dobro , profi deformacija........... stalno poducavam i pitam!
hahahhaha mrzim kad me se zove tako hvala i tebi lijep dan!
>>Been<< je napisao/la:
Ako ti nastaviš sa provokacijama i podsmijavanjem drugim forumašima, tešto da ćeš ti išta morati na ovom forumu.
ha ha............. bas si me nasmejao
ja primetih da oni imaji medjusobno neki vise problema! ukljucujuci i tebe donekle!
trajno banovanje je nemoguce s promenom registracije , nika itd.... to moze svako da uradi 1000 puta!
a kad se obracas meni onda moras naznaciti u cemu je bila ta provokacija " deca , srednja skola , jel? " ..pa tvoje reakcija je i suvisna!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Moguće je, pa nisu administratori glupi, pa da ne mogu vidjeti da ste ti i neki tvoj klon pisali sa iste IP adrese.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:Moguće je, pa nisu administratori glupi, pa da ne mogu vidjeti da ste ti i neki tvoj klon pisali sa iste IP adrese.
ha ha.. ip adresa se menja , to je trebalo da znas! Pitanje je samo ko se vise umori , moze u nedogled ! to nije cilj!
treba imati argument za nesto , a ne iz frustracije pretiti banom ! Postoji samo ban nika! sustinski ne!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bar se razotkriva zašto je sistem školovanja u Srbiji užasan. Ko sve predaje, i ne čudi me.
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
strajker je napisao/la:Bar se razotkriva zašto je sistem školovanja u Srbiji užasan. Ko sve predaje, i ne čudi me.
TAKO JE...... Losoj deci losi profesori !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha touch down
Koji predmet predaješ??
Koji predmet predaješ??
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pa moram suvise nisko da se spustim i to dosta cesto , nazalost! cek cek predajem na univerzitetu i jak je cudno da ovde su iskljucivo deca! cak ima malo i studenata!
elem tako je............ al to ne znaci da i neko mojih godina , ili jos straiji ne treba biti ovde il bio gde na javnim portalima ,posebno ako je fan , inace ja imam dosta slobodnog vremena ,posebno kad nema nastave na fakultetu , upravo kao sada , mogu se ukljuciti u bilo koje doba dana na bilo koji forum od sporta , preko politike do esca... i sta je tu cudno!?
Ne volim da se svadjam , ali zbilja mi je odurno sto neki na vestacki nacin glade i ulepsavaju stvari ! Pomalo je to jako smesno! tako da se i ja smejem jos i vise , pa je i to jedan od razloga moje posete ovde, neobavezno! Tek nisam bas stalni inventar!
Zanima me da li si i na prvoj stranici i jel komentarises nekad nesto bas ozbiljno sa argumentima? naravno pored zeza i zabave! to se podrzaumeva!
A jos nesto nemoj se cuditi i suditi nekome i necemu u sta nisi siguran ili nista ne znas!
šta predaješ?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kao sto rekoh predajem na faksu ! I nije jedan predmet , nego 4 obavezna i dva izborna!
.... na osnovnim i master studijama. A sad sam se uvalio prvi put da mentorisem doktorat jednog doktoranta... u ponedeljak sam zakazao ispit....pa kad pocne semestar do juna opsta frka i strka!
Za vas informaciju, predajem Ekoloske nauke!
[Only mods are allowed to see this image]
Ekolog sam po zanimanju u statusu Doc Dr..sc. , mlad uspesan i elokventan profa! , ....ime ce javno ostati tajna naravno!
.... na osnovnim i master studijama. A sad sam se uvalio prvi put da mentorisem doktorat jednog doktoranta... u ponedeljak sam zakazao ispit....pa kad pocne semestar do juna opsta frka i strka!
Za vas informaciju, predajem Ekoloske nauke!
[Only mods are allowed to see this image]
Ekolog sam po zanimanju u statusu Doc Dr..sc. , mlad uspesan i elokventan profa! , ....ime ce javno ostati tajna naravno!
Zadnja promjena: KINGDOM_of_HEAVEN; 29.01.12 1:49; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
E da, i molim da budem zaduzen za ekologiju i ekolosku dekontaminaciju ovog foruma , kao forumski ekolog
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:E da, i molim da budem zaduzen za ekologiju i ekolosku dekontaminaciju ovog foruma , kao forumski ekolog
Pa jel si ti to sa mog faxa, PMF? Taman da mi sredis neke ispite
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:
Pa jel si ti to sa mog faxa, PMF? Taman da mi sredis neke ispite
a gde studiras.............. rekao je meni Maro , Leo ili ti forumski doktor da si ti nasa Vojvodjanka , i da ima jednu drugaricu sto studira ekologiju ali nisam znao da si to ti........
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
a gde studiras.............. rekao je meni Maro , Leo ili ti forumski doktor da si ti nasa Vojvodjanka , i da ima jednu drugaricu sto studira ekologiju ali nisam znao da si to ti........
Nije ekologija nego biohemija na PMF u NS.
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
ne ona Mara studira biohemiju u NS a ta ekologiju u BG.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Stranica 29 / 40. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 29 / 40.