Chat
+28
Nymeria
Vinky
Velvet
Misfit
Goxy
asteroid
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Veronica
Mara
Pauly D
Kruno
VasilijeM.
Lunke
The Đole
frozen
>>Been<<
Duje
Tinchey
Cvjećko
HaYrOLa
Pantomimicar
Marijo
Casper
Leo
Lady Lidia
strajker
Bebi
32 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 28 / 40.
Stranica 28 / 40. • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Chat
Veronica je napisao/la:
Slesarenko je trudna.Chicerova je rodila vec
Joj još samo treba da se ova vrati ko onaj Belgijanac.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Osim po kafanama i rukometu, izgleda da će pojedini navijači Makedonije Niš pamtiti još po nečemu. Konobarica niškog kafića pozvala je jednog makedonskog navijača u svoj stan, gdje je ovaj doživio "pravi pakao". Tako bar prenosi popularni makedonski zabavno-informativni portal "Tačka"
Ovaj portal piše da je nesretni navijač sa prijateljem došao u Niš kako bi navijao za svoju reprezentaciju. U kafiću su upoznali konobaricu koja ih je ubrzo pozvala u svoj stan, da bi im pokazala "niško gostoprimstvo", uz napomenu da živi sa još dvije cimerke i da "može biti zabavno".
Makedonci su, piše Tačka, želeći da uštede novac za jedno noćenje i steknu novo iskustvo, kupili nešto alkohola i uputili se ka njenom stanu. Zabava je odlično tekla, ali se dogodio nevjerovatan obrt i "sve se pretvorilo u dramu".
- Djevojka koja je mladiće pozvala, željela je da spava sa jednim od njih, pa je predložila ostalima da ih ostave nasamo. Kad su ostali sami, počeo je horor za Skopljanca - piše Tačka, a prenosi B92.
Djevojka je počela da ga dodiruje, nakon čega je on odgurnuo od sebe, objasnivši joj da mu nije privlačna. Poslije kraće rasprave djevojka mu je rekla da neće da ga pusti da ide dok ne spava sa njom.
- Stan je bio zaključan, ključ kod djevojke. Što znači da je mladić bio u očajnoj situaciji - zaključuje Tačka.
Drama je trajala čak tri sata. Nakon što je njegov prijatelj zaspao, situacija se smirila. Ali, nasrtljiva Nišlijka je ubijedila Makedonca da legne u krevet sa njom.
- Seksualna privlačnost je strašna stvar, a zabranjeno voće je najslađe. Tako je, kad je legla pored njega u krevet, počela da ga svlači, govoreći mu da moraju da imaju seksualni odnos - piše Tačka.
Buka je probudila drugog Makedonca, koji se uključio u raspravu i uspio da pomogne svom prijatelju.
- Da li smo toliko privlačni kao nacija ili djevojke iz Niša ne prihvataju negativan odgovor? - pitanje je koje je postavio novinar Tačke.
Portal završava tekst konstatacijom da su ova dvojica Makedonaca sada bezbjedni, a da će im iskustvo iz Niša ostati kao "nezaboravna drama koju će definitivno prepričavati".
Evo vidi ovih sad... Dok drugi idu od jedne do druge tražeći da "omaste brke", ovi Makedonci glatko odbijaju....
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
ha haaaaaaaaaaaa... been..prica je strasno zuta! skoro nista zuce nisam procitao ...smejurija. A inace odlicna pricica za novinarsko glupiranje ...Sve u svemu trebala ga je silovati ipak , pa nek se zali kuci ! i Svi bi mu se smejali! Novinar je ipak propustio da to napise da je silovan, jadan makedonac h haaaaaaaa....steta sto nisu bili u Grckoj onda bi verovatno novinar radi vece drame istakao da je decko silovan , to sam zaboravio reci! Au kakva bi to tek bila pricica
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Sad sam saznao da je pre par dana preminula Eiko Ishioka
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ziher su prijatelji topla braća
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
1. mjesto na županijskom natjecanju iz vjeronauka
Sad,idemo na međužupanijsko i srušit 3. gimnaziju
Kruno je napisao/la:1. mjesto na županijskom natjecanju iz vjeronauka
To je već počelo?!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
To je već počelo?!
Da,danas je županijsko,, a krajem veljače međužupanijsko
Tema su grkokatolici i mogu reći da je tema fkt teška :O
Kruno je napisao/la:
Da,danas je županijsko,, a krajem veljače međužupanijsko
Tema su grkokatolici i mogu reći da je tema fkt teška :O
Ummm ok, sretno! Ja za dva tjedna idem na školsko iz geografije i talijanskog.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Ummm ok, sretno! Ja za dva tjedna idem na školsko iz geografije i talijanskog.
Sretno
u četvrtak mi hrvatski, a biologija za 1,5 tjedan
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Mi imamo semestar engleskog, pa i takmičenje. ^_^ Bio sam prvi na razini samo našeg faksa, a početkom marta idem na ono protiv svih iz kantona. Yay. =D
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Duje je napisao/la:u četvrtak mi hrvatski, a biologija za 1,5 tjedan
Duje ima da nastaviš tradiciju iz hrvatskog!
Držim fige
Jesu li vam na jezičkim takmičenjima eseji ili gramatika ?
>>Been<<- moderator
Srbima cestitam na pobjedi i sretno u finalu!
Kauboji bili ste hrabri, svaka cast...
Kauboji bili ste hrabri, svaka cast...
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
hvala kruno
@been gramatika
@been gramatika
Kontinent Helia
Uh.. Pa ja sam bio drugi na kantonalnom ( kod vas je to županijsko ), prije dvije godine. Ali u nas je bila i gramatika i književnost.
Kakva otprilike budu pitanja ?
>>Been<<- moderator
ha ha
neverovatno vi ste svi deca iz srednje skole mahom...c c c
sad me zbilja ne cude igre na Heliji .........
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Uh.. Pa ja sam bio drugi na kantonalnom ( kod vas je to županijsko ), prije dvije godine. Ali u nas je bila i gramatika i književnost.
ove mi je godine fonetika glavna, većinom glasovne promjene, pa onda pravopis i tako
p.s. bravo
Kontinent Helia
Evo ja upravo imam test prošlogodišnjeg školskog natjecanja za 4. razred, npr. "Preuredi rečenicu tako da izbjegneš metonimiju. Smijao mu se cijeli razred." ili "Pri dnu zastakljene grafike od šest manjih crteža, tumačenje: Phylloxera vastatrix, a) krilata uš, b) korienje s nateklinami. Ispiši strane riječi, grafijske arhaizme i morfološke arhaizme.">>Been<< je napisao/la:Uh.. Pa ja sam bio drugi na kantonalnom ( kod vas je to županijsko ), prije dvije godine. Ali u nas je bila i gramatika i književnost.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:ha ha
haha, uopće nisi zanimljiv
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:
Evo ja upravo imam test prošlogodišnjeg školskog natjecanja za 4. razred, npr. "Preuredi rečenicu tako da izbjegneš metonimiju. Smijao mu se cijeli razred." ili "Pri dnu zastakljene grafike od šest manjih crteža, tumačenje: Phylloxera vastatrix, a) krilata uš, b) korienje s nateklinami. Ispiši strane riječi, grafijske arhaizme i morfološke arhaizme."
Da.. A u nas je te godine ( 2009. ) bila fora da ti da pjesmu ( meni je bila "Gazel o Mostaru" ). I onda prvih petnaest pitanja je o pjesmi, autoru pjesme, periodu kojem je pripadala, pa onda malo o drugim djelima iz tog perioda i slično. Drugih petnaest budu pitanja o, recimo, glasovnim promjenama, stilskim figurama unutar pjesme. Uglavnom, nije bilo lako
Ovo gore pitanje je prilično teško.
>>Been<<- moderator
Recimo [Only mods are allowed to see this link] imaš testove
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
au, kad se sjetim ove liste