EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chat

+28
Nymeria
Vinky
Velvet
Misfit
Goxy
asteroid
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Veronica
Mara
Pauly D
Kruno
VasilijeM.
Lunke
The Đole
frozen
>>Been<<
Duje
Tinchey
Cvjećko
HaYrOLa
Pantomimicar
Marijo
Casper
Leo
Lady Lidia
strajker
Bebi
32 posters

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Go down

Chat - Page 26 Empty Re: Chat

Postaj by Kruno 25.01.12 12:00

[Only mods are allowed to see this link]

Ne mogu vjerovati!
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 25.01.12 12:06

Kruno je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]

Ne mogu vjerovati!

Ovo je nazalost bilo ocekivano Sad Isto bi bilo i u Hrvatskoj da se igra ,ne razumem cemu to Sad
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 25.01.12 15:52

ja ne znam hoće li ta mržnja ikad prestat...
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 25.01.12 16:40

Mrznja ne moze prestati nikad jer provokatora ima stalno , koji lako u tu mrznju uvuku ostale delove naroda.
Nije bilo normalno pojavati se u NS niti ocekivati da se pevaju neki poklici u sred Novog Sada zaodenuti u sahovnice....pa samo ludi i naivni su mislili da to moze proci! A isto bi bilo da je tako neko otisao u ZG .
Zato lepo u Beograd doci dostojanstveno , civilizovano , pojedinacno , bez nacionalnih transparenata i posebno poklika , jer od Arene do Granice ima oko 130 km...dug je put , duga je noc... ne znam ko bi se usudio da provocira! Ko je pametan ,nece sigurno! To je pre svega apel na razum!
Elem u Novom Sadu se svake godine odrzava svima vec poznati Exit Fest jedan od 5 najjacih i najpriznatiji u Evropi.
Poseti ga bar 20 000 stranaca ,medju kojima oko 2 do 3 hiljdae Hrvata.Nikad nikom dlaka nije falila .Zasto bi , dosli ljude da slusaju dobru muziku i da se provedu!
Provokatori ne mogu dobro proci sa ma koje strani dolazili!
Ovi izgredi nisu prijatni , za osudu su ,ali nisu neocekivani jer je provokacija nekih Hrvatskih navijaca presla svaki normalan ukus ponasanja!
Ono sto ne zelite videti u ZG i splitu na sportskim dogadjajima ,nemojte ocekivati da mozete da izvedete kao normalnu pojavu van svoje zemlje. Gde je tu logika.Necu pisati jel nista o Zadru i onom kukavickom domacinstvu kad je bilo prvenstvo i u tom gradu!

Zato pamet u glavu! i srecno u plufinalu u BG areni , istoj onoj gde je odrzan esc 2008 ,a ko bog da i 2012 ! Aha! Laughing
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Broj postova : 126

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 25.01.12 16:48

To je samo i jedino ogroman propust nadležnih policijskih tijela - organizovati EP, a ne moći garantovati sigurnost kako učesnicima, tako i navijačima je vrlo neprofesionalno. Ako treba, kordon policije prati organizovanu kolonu navijača od granice do dvorane, u dvorani i poslije utakmice do granice.

Ali dobro, nije prvi put. Nekad su se navijači na stadionima gađali topovskim udarima, potezali noževi i razbijale glave. Sad se "folklor" makar preselio van dvorana.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 25.01.12 16:59

Novosađanin Daniel Erdeg (23) napravio je kratki video-film „Novi Sad u pokretu”, koji je uhvatio duh i ritam života vojvođanske prestonice. Za klip koji traje manje od četiri minuta, ovaj apsolvent finansijske matematike na PMF-u upotrebio je 23.000 fotografija Novog Sada.

Savrseno! I love you

Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 25.01.12 17:08

Ja licno mislim najiskrenije da su obe policije napravile ogromne propuste.
Evo i zasto...Vrlo dobro su znali u CRO policiji da jedan ne mali deo gradjana odlazi put Novog Sada. Medju gradjanima ima i huligana.Uvek!
Svi znaju da situacija u odnosima nije losa ,ali daleko daje fenomenalna.
Hrvatska policija je trebala oduzimati sve provokativne transparente ,a bilo ih je.... jer to ne treba ni da udje u Srbiju.Isto bi bilo i obrnuto ja mislim! A nasi su trebali da obezbede ne samo dvoranu SPENS nego zajedno sa CRO plocijom marsutu puta tog konvoja!
Takodje je trebalo da nasa policija na ulazima u Srbiju , ako ne tu onda u NS u, oduzme sve zastave ,jer one u SRB imaju najvise pogrdan karakter ,kao i Srpskec zastave u CRO! To je ocigledno!
Za moj pogled krivi su ipak navijaci , aodmah dakazem kad se nesto jako lose desva policije su nemocne da svakog i sve zastite ,zato svako mora svojim mozgom da razmislja i da se ne k_urci tamo gde mu nije mesto , upravo zato da bi dosao , uzivao u utakmicama i bio citav , zdrav ,prav i takav se vratio kuci i opet dobro dosao kad bude hteo.Pa tako normalni ljudi mogu razmisliti ,koji su sebe spremno zastiti dostojanstvenim ponasanjem , posebno kad si van svoje zemlje!
Mora se otvoreno priznati u CRO za provociranje ! Situacija nije prijatna i za osudu je sto se desilo i bilo gde da se desava je to isto zaosudu , sam svako mora preuzeti svoj deo odgovornosti ,pre svega vlastiti!
A i cela atmosfera se podgreva danima..jos od onog nesretnog udarca u bazenu na vaterpoluo prvenstvu!

Ja moram takodje da primetim ,da s je zvanicna zastava drzave Srbije ( i obratno, ,medjudrzavno priznata obelezja dvaju drzava dakle) jos uvek problem , zapravo u CRO se gradjanima Zvanicne nacionalne mnanjie zabranjuje nosenje njihove zastave.to je potpuni nonces i drskost neopisivih razmera.
S drughe strane se ocekuje da neko unosi zastavu CRO u Srbiju i mase sa istom Laughing kako nazvati tu osobu , ne znam , naivnom ili bez stida!
Nikad mi nije bilo zao ma koji i ciji huligana, ali gradjana koji postradaju zbog idiota itekako jeste!
Mozda bude bolje nekada!

Zadnja promjena: KINGDOM_of_HEAVEN; 25.01.12 17:09; ukupno mijenjano 1 put.
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 25.01.12 17:09

Mara je napisao/la:Novosađanin Daniel Erdeg (23) napravio je kratki video-film „Novi Sad u pokretu”, koji je uhvatio duh i ritam života vojvođanske prestonice. Za klip koji traje manje od četiri minuta, ovaj apsolvent finansijske matematike na PMF-u upotrebio je 23.000 fotografija Novog Sada.

Savrseno! I love you

Veliko hvala! sad cu da pogledam moj Novi Sad! Very Happy
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 25.01.12 17:20

ja sam se zaljubio... jeb*s sve... Ovo je nova Srbija. Kulturan, divan, vaspitan, mio, pretalentovan!

HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 25.01.12 17:21

Mara je napisao/la:Novosađanin Daniel Erdeg (23) napravio je kratki video-film „Novi Sad u pokretu”, koji je uhvatio duh i ritam života vojvođanske prestonice. Za klip koji traje manje od četiri minuta, ovaj apsolvent finansijske matematike na PMF-u upotrebio je 23.000 fotografija Novog Sada.

Savrseno! I love you

Jao koliko je dobro I love you I love you I love you

obozavam Novi Sad, bio sam tamo 5-6 puta, a jednom sam boravio cak 10-ak dana, posto imam neke rodjake. Izuzetno lep, miran i cist grad, posebno me odusevi katedrala. Bas mi se svidja, jer nema preteranih guzvi kao sto je to slucaj sa Beogradom, gde svaki dan dolazi po 1000 ljudi iz unutrasnjosti koji ostaju da zive tu. Za par godina, nece imati mesta da se dise, a vec sad je postalo jako zagusljivo.
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 25.01.12 17:27

HaYrOLa je napisao/la:ja sam se zaljubio... jeb*s sve... Ovo je nova Srbija. Kulturan, divan, vaspitan, mio, pretalentovan!

auuuuuuuuuuu, najezio sam se covece...mali je smekercina Very good! Svaka mu cast Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 25.01.12 17:34

Lunke je napisao/la:

auuuuuuuuuuu, najezio sam se covece...mali je smekercina Very good! Svaka mu cast Prinčevi

Andjeo!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 25.01.12 17:39

HaYrOLa je napisao/la:ja sam se zaljubio... jeb*s sve... Ovo je nova Srbija. Kulturan, divan, vaspitan, mio, pretalentovan!

Slazem se u svemu .Odlicno peva. Prinčevi

jedino mi se nije svidelo to sto je hteo da ispadne amater a on je vec bio drugi iza Sonje Skoric na nasem nf za ESC i najmladji je ucesnik Aleksandre Kovac. Al ajde da to zanemarim navijam za njega. Very good!
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 25.01.12 17:46

Leo je napisao/la:

Slazem se u svemu .Odlicno peva. Prinčevi

jedino mi se nije svidelo to sto je hteo da ispadne amater a on je vec bio drugi iza Sonje Skoric na nasem nf za ESC i najmladji je ucesnik Aleksandre Kovac. Al ajde da to zanemarim navijam za njega. Very good!

pa i doticna Sonja je bila na ja imam talenat. kao i mnogi drugi i pre i posle pojavljivanja. Kako god, ovo je meni neverovatan spoj svega sto ovo dete ima, kako sam cuo sinoc ovo, ja sam se zaljubio, tako me neke emocije spucaju, ne znam...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 25.01.12 17:49

Mali je divan! I love you Divno peva, divnu pesmu je izabrao, sa emocijama otpevao! Svaka mu cast!
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 25.01.12 17:51

HaYrOLa je napisao/la:

pa i doticna Sonja je bila na ja imam talenat. kao i mnogi drugi i pre i posle pojavljivanja. Kako god, ovo je meni neverovatan spoj svega sto ovo dete ima, kako sam cuo sinoc ovo, ja sam se zaljubio, tako me neke emocije spucaju, ne znam...

Slazem se.Ubedljivo najbolji Very good!
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 25.01.12 17:56

A ljudi koji pišu onakve komentare na yt trebaju da posete nekog stručnjaka za njihovo stanje svesti!
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 25.01.12 18:18

Predivno. Samo se nadam da će vježbati glas za vrijeme puberteta jer bi mogao ostati bez njega. Bit će nešto od njega. Smile
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 25.01.12 18:27

Ajmee sjecam se njega
On je pjevao na Djecem natjecanju za Eurosong 2010. kad je dobila Sonja Škorić
Pjevao je pjesmu twalight ili kako se vec zvala xD

Zadnja promjena: Goxy; 25.01.12 18:29; ukupno mijenjano 1 put.
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 25.01.12 18:28

evo, zvala se do moje klupe hahaha ali ima neki dio gdje kaže twilight Razz
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 25.01.12 21:50

jao supeeer Smile 5 ex yu država u 2.polufinalu Very Happy ESC-a Smile
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 25.01.12 22:47

Lunke je napisao/la:

Također Smile
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 26.01.12 0:07

Juce sam skoro je*ao...i danas sam skoro je*ao... je*em skoro svaki dan ! Very Happy
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 26.01.12 0:12

[Only mods are allowed to see this link] Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ja ne vjerujem koji mozak moraš biti da budeš huligan.. -.-

anyway, kažu na našem dnevniku da su hrvatsko i srpsko ministarstvo vanjskih poslova potpisali prije eura protokol o suradnji za sigurnost.. al eto, ode sve u sranje u n.sadu -.-
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 26.01.12 0:15

Jedna mi stvar nije jasna, kako to da dolazi do sukoba kada su hrvatski navijači na rukometnim utakmicama mirni, normalni ljudi, ima i dosta žena i to je sport koji se obiteljski prati i odlazi na utakmice, neka se srame, seljaci tko god da je! Zašto se hrvatksi i srpski fanovi Eurosonga ne tuku?!
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next