Chat
+28
Nymeria
Vinky
Velvet
Misfit
Goxy
asteroid
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Veronica
Mara
Pauly D
Kruno
VasilijeM.
Lunke
The Đole
frozen
>>Been<<
Duje
Tinchey
Cvjećko
HaYrOLa
Pantomimicar
Marijo
Casper
Leo
Lady Lidia
strajker
Bebi
32 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 26 / 40.
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Chat
Kruno je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Ne mogu vjerovati!
Ovo je nazalost bilo ocekivano Isto bi bilo i u Hrvatskoj da se igra ,ne razumem cemu to
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
ja ne znam hoće li ta mržnja ikad prestat...
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Mrznja ne moze prestati nikad jer provokatora ima stalno , koji lako u tu mrznju uvuku ostale delove naroda.
Nije bilo normalno pojavati se u NS niti ocekivati da se pevaju neki poklici u sred Novog Sada zaodenuti u sahovnice....pa samo ludi i naivni su mislili da to moze proci! A isto bi bilo da je tako neko otisao u ZG .
Zato lepo u Beograd doci dostojanstveno , civilizovano , pojedinacno , bez nacionalnih transparenata i posebno poklika , jer od Arene do Granice ima oko 130 km...dug je put , duga je noc... ne znam ko bi se usudio da provocira! Ko je pametan ,nece sigurno! To je pre svega apel na razum!
Elem u Novom Sadu se svake godine odrzava svima vec poznati Exit Fest jedan od 5 najjacih i najpriznatiji u Evropi.
Poseti ga bar 20 000 stranaca ,medju kojima oko 2 do 3 hiljdae Hrvata.Nikad nikom dlaka nije falila .Zasto bi , dosli ljude da slusaju dobru muziku i da se provedu!
Provokatori ne mogu dobro proci sa ma koje strani dolazili!
Ovi izgredi nisu prijatni , za osudu su ,ali nisu neocekivani jer je provokacija nekih Hrvatskih navijaca presla svaki normalan ukus ponasanja!
Ono sto ne zelite videti u ZG i splitu na sportskim dogadjajima ,nemojte ocekivati da mozete da izvedete kao normalnu pojavu van svoje zemlje. Gde je tu logika.Necu pisati jel nista o Zadru i onom kukavickom domacinstvu kad je bilo prvenstvo i u tom gradu!
Zato pamet u glavu! i srecno u plufinalu u BG areni , istoj onoj gde je odrzan esc 2008 ,a ko bog da i 2012 !
Nije bilo normalno pojavati se u NS niti ocekivati da se pevaju neki poklici u sred Novog Sada zaodenuti u sahovnice....pa samo ludi i naivni su mislili da to moze proci! A isto bi bilo da je tako neko otisao u ZG .
Zato lepo u Beograd doci dostojanstveno , civilizovano , pojedinacno , bez nacionalnih transparenata i posebno poklika , jer od Arene do Granice ima oko 130 km...dug je put , duga je noc... ne znam ko bi se usudio da provocira! Ko je pametan ,nece sigurno! To je pre svega apel na razum!
Elem u Novom Sadu se svake godine odrzava svima vec poznati Exit Fest jedan od 5 najjacih i najpriznatiji u Evropi.
Poseti ga bar 20 000 stranaca ,medju kojima oko 2 do 3 hiljdae Hrvata.Nikad nikom dlaka nije falila .Zasto bi , dosli ljude da slusaju dobru muziku i da se provedu!
Provokatori ne mogu dobro proci sa ma koje strani dolazili!
Ovi izgredi nisu prijatni , za osudu su ,ali nisu neocekivani jer je provokacija nekih Hrvatskih navijaca presla svaki normalan ukus ponasanja!
Ono sto ne zelite videti u ZG i splitu na sportskim dogadjajima ,nemojte ocekivati da mozete da izvedete kao normalnu pojavu van svoje zemlje. Gde je tu logika.Necu pisati jel nista o Zadru i onom kukavickom domacinstvu kad je bilo prvenstvo i u tom gradu!
Zato pamet u glavu! i srecno u plufinalu u BG areni , istoj onoj gde je odrzan esc 2008 ,a ko bog da i 2012 !
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
To je samo i jedino ogroman propust nadležnih policijskih tijela - organizovati EP, a ne moći garantovati sigurnost kako učesnicima, tako i navijačima je vrlo neprofesionalno. Ako treba, kordon policije prati organizovanu kolonu navijača od granice do dvorane, u dvorani i poslije utakmice do granice.
Ali dobro, nije prvi put. Nekad su se navijači na stadionima gađali topovskim udarima, potezali noževi i razbijale glave. Sad se "folklor" makar preselio van dvorana.
Ali dobro, nije prvi put. Nekad su se navijači na stadionima gađali topovskim udarima, potezali noževi i razbijale glave. Sad se "folklor" makar preselio van dvorana.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Novosađanin Daniel Erdeg (23) napravio je kratki video-film „Novi Sad u pokretu”, koji je uhvatio duh i ritam života vojvođanske prestonice. Za klip koji traje manje od četiri minuta, ovaj apsolvent finansijske matematike na PMF-u upotrebio je 23.000 fotografija Novog Sada.
Savrseno!
[Only mods are allowed to see this link]
Savrseno!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Ja licno mislim najiskrenije da su obe policije napravile ogromne propuste.
Evo i zasto...Vrlo dobro su znali u CRO policiji da jedan ne mali deo gradjana odlazi put Novog Sada. Medju gradjanima ima i huligana.Uvek!
Svi znaju da situacija u odnosima nije losa ,ali daleko daje fenomenalna.
Hrvatska policija je trebala oduzimati sve provokativne transparente ,a bilo ih je.... jer to ne treba ni da udje u Srbiju.Isto bi bilo i obrnuto ja mislim! A nasi su trebali da obezbede ne samo dvoranu SPENS nego zajedno sa CRO plocijom marsutu puta tog konvoja!
Takodje je trebalo da nasa policija na ulazima u Srbiju , ako ne tu onda u NS u, oduzme sve zastave ,jer one u SRB imaju najvise pogrdan karakter ,kao i Srpskec zastave u CRO! To je ocigledno!
Za moj pogled krivi su ipak navijaci , aodmah dakazem kad se nesto jako lose desva policije su nemocne da svakog i sve zastite ,zato svako mora svojim mozgom da razmislja i da se ne k_urci tamo gde mu nije mesto , upravo zato da bi dosao , uzivao u utakmicama i bio citav , zdrav ,prav i takav se vratio kuci i opet dobro dosao kad bude hteo.Pa tako normalni ljudi mogu razmisliti ,koji su sebe spremno zastiti dostojanstvenim ponasanjem , posebno kad si van svoje zemlje!
Mora se otvoreno priznati u CRO za provociranje ! Situacija nije prijatna i za osudu je sto se desilo i bilo gde da se desava je to isto zaosudu , sam svako mora preuzeti svoj deo odgovornosti ,pre svega vlastiti!
A i cela atmosfera se podgreva danima..jos od onog nesretnog udarca u bazenu na vaterpoluo prvenstvu!
Ja moram takodje da primetim ,da s je zvanicna zastava drzave Srbije ( i obratno, ,medjudrzavno priznata obelezja dvaju drzava dakle) jos uvek problem , zapravo u CRO se gradjanima Zvanicne nacionalne mnanjie zabranjuje nosenje njihove zastave.to je potpuni nonces i drskost neopisivih razmera.
S drughe strane se ocekuje da neko unosi zastavu CRO u Srbiju i mase sa istom kako nazvati tu osobu , ne znam , naivnom ili bez stida!
Nikad mi nije bilo zao ma koji i ciji huligana, ali gradjana koji postradaju zbog idiota itekako jeste!
Mozda bude bolje nekada!
Evo i zasto...Vrlo dobro su znali u CRO policiji da jedan ne mali deo gradjana odlazi put Novog Sada. Medju gradjanima ima i huligana.Uvek!
Svi znaju da situacija u odnosima nije losa ,ali daleko daje fenomenalna.
Hrvatska policija je trebala oduzimati sve provokativne transparente ,a bilo ih je.... jer to ne treba ni da udje u Srbiju.Isto bi bilo i obrnuto ja mislim! A nasi su trebali da obezbede ne samo dvoranu SPENS nego zajedno sa CRO plocijom marsutu puta tog konvoja!
Takodje je trebalo da nasa policija na ulazima u Srbiju , ako ne tu onda u NS u, oduzme sve zastave ,jer one u SRB imaju najvise pogrdan karakter ,kao i Srpskec zastave u CRO! To je ocigledno!
Za moj pogled krivi su ipak navijaci , aodmah dakazem kad se nesto jako lose desva policije su nemocne da svakog i sve zastite ,zato svako mora svojim mozgom da razmislja i da se ne k_urci tamo gde mu nije mesto , upravo zato da bi dosao , uzivao u utakmicama i bio citav , zdrav ,prav i takav se vratio kuci i opet dobro dosao kad bude hteo.Pa tako normalni ljudi mogu razmisliti ,koji su sebe spremno zastiti dostojanstvenim ponasanjem , posebno kad si van svoje zemlje!
Mora se otvoreno priznati u CRO za provociranje ! Situacija nije prijatna i za osudu je sto se desilo i bilo gde da se desava je to isto zaosudu , sam svako mora preuzeti svoj deo odgovornosti ,pre svega vlastiti!
A i cela atmosfera se podgreva danima..jos od onog nesretnog udarca u bazenu na vaterpoluo prvenstvu!
Ja moram takodje da primetim ,da s je zvanicna zastava drzave Srbije ( i obratno, ,medjudrzavno priznata obelezja dvaju drzava dakle) jos uvek problem , zapravo u CRO se gradjanima Zvanicne nacionalne mnanjie zabranjuje nosenje njihove zastave.to je potpuni nonces i drskost neopisivih razmera.
S drughe strane se ocekuje da neko unosi zastavu CRO u Srbiju i mase sa istom kako nazvati tu osobu , ne znam , naivnom ili bez stida!
Nikad mi nije bilo zao ma koji i ciji huligana, ali gradjana koji postradaju zbog idiota itekako jeste!
Mozda bude bolje nekada!
Zadnja promjena: KINGDOM_of_HEAVEN; 25.01.12 17:09; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mara je napisao/la:Novosađanin Daniel Erdeg (23) napravio je kratki video-film „Novi Sad u pokretu”, koji je uhvatio duh i ritam života vojvođanske prestonice. Za klip koji traje manje od četiri minuta, ovaj apsolvent finansijske matematike na PMF-u upotrebio je 23.000 fotografija Novog Sada.
Savrseno!
Veliko hvala! sad cu da pogledam moj Novi Sad!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ja sam se zaljubio... jeb*s sve... Ovo je nova Srbija. Kulturan, divan, vaspitan, mio, pretalentovan!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mara je napisao/la:Novosađanin Daniel Erdeg (23) napravio je kratki video-film „Novi Sad u pokretu”, koji je uhvatio duh i ritam života vojvođanske prestonice. Za klip koji traje manje od četiri minuta, ovaj apsolvent finansijske matematike na PMF-u upotrebio je 23.000 fotografija Novog Sada.
Savrseno!
Jao koliko je dobro
obozavam Novi Sad, bio sam tamo 5-6 puta, a jednom sam boravio cak 10-ak dana, posto imam neke rodjake. Izuzetno lep, miran i cist grad, posebno me odusevi katedrala. Bas mi se svidja, jer nema preteranih guzvi kao sto je to slucaj sa Beogradom, gde svaki dan dolazi po 1000 ljudi iz unutrasnjosti koji ostaju da zive tu. Za par godina, nece imati mesta da se dise, a vec sad je postalo jako zagusljivo.
Lunke- Broj postova : 9635
HaYrOLa je napisao/la:ja sam se zaljubio... jeb*s sve... Ovo je nova Srbija. Kulturan, divan, vaspitan, mio, pretalentovan!
auuuuuuuuuuu, najezio sam se covece...mali je smekercina Svaka mu cast
Lunke je napisao/la:
Andjeo!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:ja sam se zaljubio... jeb*s sve... Ovo je nova Srbija. Kulturan, divan, vaspitan, mio, pretalentovan!
Slazem se u svemu .Odlicno peva.
jedino mi se nije svidelo to sto je hteo da ispadne amater a on je vec bio drugi iza Sonje Skoric na nasem nf za ESC i najmladji je ucesnik Aleksandre Kovac. Al ajde da to zanemarim navijam za njega.
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Slazem se u svemu .Odlicno peva.
jedino mi se nije svidelo to sto je hteo da ispadne amater a on je vec bio drugi iza Sonje Skoric na nasem nf za ESC i najmladji je ucesnik Aleksandre Kovac. Al ajde da to zanemarim navijam za njega.
pa i doticna Sonja je bila na ja imam talenat. kao i mnogi drugi i pre i posle pojavljivanja. Kako god, ovo je meni neverovatan spoj svega sto ovo dete ima, kako sam cuo sinoc ovo, ja sam se zaljubio, tako me neke emocije spucaju, ne znam...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mali je divan! Divno peva, divnu pesmu je izabrao, sa emocijama otpevao! Svaka mu cast!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
HaYrOLa je napisao/la:
pa i doticna Sonja je bila na ja imam talenat. kao i mnogi drugi i pre i posle pojavljivanja. Kako god, ovo je meni neverovatan spoj svega sto ovo dete ima, kako sam cuo sinoc ovo, ja sam se zaljubio, tako me neke emocije spucaju, ne znam...
Slazem se.Ubedljivo najbolji
Kontinent Helia
Obavijest:
A ljudi koji pišu onakve komentare na yt trebaju da posete nekog stručnjaka za njihovo stanje svesti!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Predivno. Samo se nadam da će vježbati glas za vrijeme puberteta jer bi mogao ostati bez njega. Bit će nešto od njega.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ajmee sjecam se njega
On je pjevao na Djecem natjecanju za Eurosong 2010. kad je dobila Sonja Škorić
Pjevao je pjesmu twalight ili kako se vec zvala xD
On je pjevao na Djecem natjecanju za Eurosong 2010. kad je dobila Sonja Škorić
Pjevao je pjesmu twalight ili kako se vec zvala xD
Zadnja promjena: Goxy; 25.01.12 18:29; ukupno mijenjano 1 put.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
evo, zvala se do moje klupe hahaha ali ima neki dio gdje kaže twilight
evo, zvala se do moje klupe hahaha ali ima neki dio gdje kaže twilight
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
jao supeeer 5 ex yu država u 2.polufinalu ESC-a
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
Također
Juce sam skoro je*ao...i danas sam skoro je*ao... je*em skoro svaki dan !
ja ne vjerujem koji mozak moraš biti da budeš huligan.. -.-
anyway, kažu na našem dnevniku da su hrvatsko i srpsko ministarstvo vanjskih poslova potpisali prije eura protokol o suradnji za sigurnost.. al eto, ode sve u sranje u n.sadu -.-
ja ne vjerujem koji mozak moraš biti da budeš huligan.. -.-
anyway, kažu na našem dnevniku da su hrvatsko i srpsko ministarstvo vanjskih poslova potpisali prije eura protokol o suradnji za sigurnost.. al eto, ode sve u sranje u n.sadu -.-
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Jedna mi stvar nije jasna, kako to da dolazi do sukoba kada su hrvatski navijači na rukometnim utakmicama mirni, normalni ljudi, ima i dosta žena i to je sport koji se obiteljski prati i odlazi na utakmice, neka se srame, seljaci tko god da je! Zašto se hrvatksi i srpski fanovi Eurosonga ne tuku?!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Stranica 26 / 40. • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 26 / 40.