Chat
+28
Nymeria
Vinky
Velvet
Misfit
Goxy
asteroid
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Veronica
Mara
Pauly D
Kruno
VasilijeM.
Lunke
The Đole
frozen
>>Been<<
Duje
Tinchey
Cvjećko
HaYrOLa
Pantomimicar
Marijo
Casper
Leo
Lady Lidia
strajker
Bebi
32 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 19 / 40.
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Chat
Kad smo već započeli temu filmova o gay peoplsima... Mislim da je pionir takvog umjetničkog izražaja u BiH bio film "Go West", Ahmeda Imamovića.
U filmu se radi o dvojici gejeva. Jedan je Bošnjak i zove se Kenan ( Mario Drmać), a drugi Srbin i zove se Milan ( Tarik FIlipović). I sve je to uredu, njih dvojica se vole, a onda izbije rat i njih dvojica su prinuđeni pobjeći u Milanovo rodno selo ( to je negdje u istočnoj Hercegovini ). No, jedini način da prođu neopaženo je da Milan Kenana prepruši u svoju ženu i da mu ime Milena. No, priča ide dalje.. Milan je prinuđen otići u vojsku, a Kenan/Milena ostaje sam u selu.
To je jedna priča tokom koje je kino, dok smo to gledali, u jednom trenutku umiralo od smijeha, a u drugom se gušilo od plača. ( uzmite u obzir da živim u prilično konzervativnoj sredini gdje su se ljudi čudom čudili nad "pederskim filmom").
Fascinantan film u kojem uloge tumače i glumci poput Rade Šerbedžžije, Mirjane Karanović, Haris Burina itd. itd...
Ima na YT i preporučujem da ga pogledate...
U filmu se radi o dvojici gejeva. Jedan je Bošnjak i zove se Kenan ( Mario Drmać), a drugi Srbin i zove se Milan ( Tarik FIlipović). I sve je to uredu, njih dvojica se vole, a onda izbije rat i njih dvojica su prinuđeni pobjeći u Milanovo rodno selo ( to je negdje u istočnoj Hercegovini ). No, jedini način da prođu neopaženo je da Milan Kenana prepruši u svoju ženu i da mu ime Milena. No, priča ide dalje.. Milan je prinuđen otići u vojsku, a Kenan/Milena ostaje sam u selu.
To je jedna priča tokom koje je kino, dok smo to gledali, u jednom trenutku umiralo od smijeha, a u drugom se gušilo od plača. ( uzmite u obzir da živim u prilično konzervativnoj sredini gdje su se ljudi čudom čudili nad "pederskim filmom").
Fascinantan film u kojem uloge tumače i glumci poput Rade Šerbedžžije, Mirjane Karanović, Haris Burina itd. itd...
Ima na YT i preporučujem da ga pogledate...
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
croato je napisao/la:gledam
vidi ovog sto se odma nalozio hahahahhahahaa
Lunke- Broj postova : 9635
Bebi je napisao/la:Na skajpu
ja nista ne razumem. Croato je treba da nam pokaze pimpekcic, al ode. A tinchey oce al nema kameru, al ce da se skine i gleda u ogledalo. A Marijo nije pozvan na svadbu kod Majici!? A one 12ce?!?! i sad je neko podrignuo
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ahahaahhaaha Beba je podrignula, a Tinchey se napalila na to
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
@ Been
Film koji si preporucio je zbilja grozan za gledati , tezak i ne bi ga bas svakom preporucio!
Zapravo skoro pa nista nije bilo smesno kao sto sam pomislio...a radnja filma je snimljena u totalno promasenom ambijentu ...sagradali par baraka na nekom rudarskom kopu... van pameti... nista mi se ne dopada.Glumci su naravno odradili dobar posao!
Ali sve ostalo je moglo bolje.Inace ne cenim kinomatografiju sa ex yu podrucja u celini. Svi su ti filmovi o svima nama na razne nacine , tako da jedino sto gledam je neka dobra komedija. Ovo ostalo je ne hvala.Zapravo ovo je pre ratni film!
Da zakljucim ,mislio sam da u filmu ima nesto vise oko gay tematike i svega toga, kao sto ima u zapadnom filmu o ma kojoj situaciji da je rec.Naprotiv ima scena totalno bezveze!
Svima preporucujem odlican americki film ,radjen po istinitom dogadjaju , sjajnu glumacku ekipu , film je dobio silna priznanja i nagrade..ne znam koliko vas zna uopste i zove se " devojka americkog vojnika" . Naravno ne radi se o devojci nego jednom transvestitu..citava prica tece oko udvaranja tog vojnika - oficira tom trandzi , s tim da je on sve vreme znao da on to jeste... kulmanacija njihove ljubavi.... da bi na kraju poremecini lik cimer u njegovoj sobi podgovorio nekog psihopatu ,i ovaj ga prebio bejzbol palicom iz mesta u snu.. scene u celom filmu su JAKE , to prati posebna muzika ... I onda bol te "devojke" za njim..Pri tom sve istinito! E sad to se ne moze opisati recima , posto je to melodrama i to vrhunska!
Film koji si preporucio je zbilja grozan za gledati , tezak i ne bi ga bas svakom preporucio!
Zapravo skoro pa nista nije bilo smesno kao sto sam pomislio...a radnja filma je snimljena u totalno promasenom ambijentu ...sagradali par baraka na nekom rudarskom kopu... van pameti... nista mi se ne dopada.Glumci su naravno odradili dobar posao!
Ali sve ostalo je moglo bolje.Inace ne cenim kinomatografiju sa ex yu podrucja u celini. Svi su ti filmovi o svima nama na razne nacine , tako da jedino sto gledam je neka dobra komedija. Ovo ostalo je ne hvala.Zapravo ovo je pre ratni film!
Da zakljucim ,mislio sam da u filmu ima nesto vise oko gay tematike i svega toga, kao sto ima u zapadnom filmu o ma kojoj situaciji da je rec.Naprotiv ima scena totalno bezveze!
Svima preporucujem odlican americki film ,radjen po istinitom dogadjaju , sjajnu glumacku ekipu , film je dobio silna priznanja i nagrade..ne znam koliko vas zna uopste i zove se " devojka americkog vojnika" . Naravno ne radi se o devojci nego jednom transvestitu..citava prica tece oko udvaranja tog vojnika - oficira tom trandzi , s tim da je on sve vreme znao da on to jeste... kulmanacija njihove ljubavi.... da bi na kraju poremecini lik cimer u njegovoj sobi podgovorio nekog psihopatu ,i ovaj ga prebio bejzbol palicom iz mesta u snu.. scene u celom filmu su JAKE , to prati posebna muzika ... I onda bol te "devojke" za njim..Pri tom sve istinito! E sad to se ne moze opisati recima , posto je to melodrama i to vrhunska!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
croato se nije htio skidati diva ne daj krive informacije
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:@ Been
Gle, radnja je smještena u istočnoj Hercegovini, a tamo ti je sami kamen i sunce. Tako da je ambijent pogođen. Tematika je jako komplikovana za pondeblje u kojem živimo i režiser je sam rekao da je neke scene morao uklanjati s obzirom da su ga i zbog konačne verzije filma mnogi napali kako je "Srbe/Bošnjake prikazao kao pedere".
Film ne govori toliko o gay ljubavi, već o ljubavi općenito. Ljubav između Kenana i Milana, ljubav između Milana i Radeta, ljubav između Ranke i Kenana.
>>Been<<- moderator
Tinchey je napisao/la:
freak
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
@ Been
da ljubav i mrznja kao motiv!
da ljubav i mrznja kao motiv!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pa takav ti je Balkan prostor. Mjesto gdje ni ljubav ni mržnja nisu jednostavni kao drugdje. Lako je u Skandinaviji napraviti film u kojem se svi vole i poštuju, ali kod nas to nije slučaj
>>Been<<- moderator
[Only mods are allowed to see this image]
Večeras u BL Jedva čekam
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Ja sam tvoja, ja sam tvoja SMRT U DISKOTECI hahahahhahahahahhahahaha
Lunke- Broj postova : 9635
The Đole je napisao/la:[Only mods are allowed to see this image]
Večeras u BL Jedva čekam
Cestitke, bilo je jako lepo za videti i ceo dan vrlo svecan!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Uživo je izgledalo još ljepše! Snimao sam telefonom pa ću staviti na net
Kontinent Helia
The Đole je napisao/la:Uživo je izgledalo još ljepše! Snimao sam telefonom pa ću staviti na net
super! aj cekamo i to!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pošto moje neće da se stavi... ovde imaš snimak s TV-a
Kontinent Helia
@ The (kara) Đole
perfektna projekcija !!!
inace Alektik studio je iz Novog Sada
pratili su Cvetu Majtanovic na Beoviziji!
perfektna projekcija !!!
inace Alektik studio je iz Novog Sada
pratili su Cvetu Majtanovic na Beoviziji!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Hahahahaha
Znam znam Super su bile
Znam znam Super su bile
Kontinent Helia