Chat
+28
Nymeria
Vinky
Velvet
Misfit
Goxy
asteroid
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Veronica
Mara
Pauly D
Kruno
VasilijeM.
Lunke
The Đole
frozen
>>Been<<
Duje
Tinchey
Cvjećko
HaYrOLa
Pantomimicar
Marijo
Casper
Leo
Lady Lidia
strajker
Bebi
32 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 13 / 40.
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Chat
Evo ga na YT pristižu snimke sa Merlinovog koncerta u Beogradu koji su sinoć prikazani na TV1 u BiH i na Prvoj u Srbiji O Bože, opet ću se predozirati
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
divan početak godine [Only mods are allowed to see this image]
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link]
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ko se razume u wikiu neka pomaže pod hitno!
VasilijeM.- Broj postova : 1039
Kontinent Helia
Zemlja: Friday Republic (ex. Denmark of Peace)
Obavijest: BOW DOWN BITCHES!
[Only mods are allowed to see this link]
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Becher je napisao/la:
4 naše u TOP 250
to je odlično jednu čak imamo u top 10
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Jao da sam ja bio tamo.
Kontinent Helia
Ljudi, kako se osecate?
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
[Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
omgomgomg.
Kontinent Helia
Croato vam želi sretan gay dan!
danas je 2.1. (drugi prvog), a isto vam želim i sljedeći mjesec 1.2. (prvi drugog). hahahahahahahahahahaha
danas je 2.1. (drugi prvog), a isto vam želim i sljedeći mjesec 1.2. (prvi drugog). hahahahahahahahahahaha
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Bebi je napisao/la:DIVO I MISS YOU!
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
ja hoću divu natrag za rođendan
Kontinent Helia
E, sad da i ja čestitam Novu godinu i sve ostale zimske praznike k'o "gospodin čovjek" :-Lj
Primjetićete da ovo ide redom ako i kod Tinchey, ah da kopirao sam vas, pa sam onda napisao želje na moj način. :-D
Swedish, sve najbolje, želim da budeš kakv si do sad bio, što reče profesor geografije "Ne bija tu ništa dir'o"
Vladane, pa tebi želim da se vratiš, da pratimo Eesti Laul, da pobjediš na HSCu da i ja bar jednom učestvujem kod tebe....
Vinky, da konačno se pojaviš na nekoj od pozornica, da li u CRO ili u susjednim zemljama ne bitno, ali eto, da uspiješ.. :-)
Verciola, da ostaneš žena-zmaj... ni kod tebe ništa ne b' dir'ooo... good luck u ljubavi ;-)
Velvet, palju õnne i da me češće obraduješ onako sa nekom dvanaesticom
Vaso, da nam vratiš DANSKU!
Đole, da upoznaš Maju Keuc i Nicole Š. :-Nj
Strajker, da se pretvoriš u ponija, naučiš griffinski i da pobjediš na HSCU i da dovršiš bar jedno NF... :-D
Steffan, da se super provedeš u Parizu (valjda se nisi još vratio, ako i jesi onda se nadam da ti je bilo lijepo :-D) , sve najbolje
Sandy, TI SE VRAĆAJ POD HITNO!!!
Sammi, <3
Ranđo, ah to sam ja :-D
Bruno, želim ti daaaaaa....pih pa ne znam šta ti želim... nisam pametan, recimo, sve najbolje? Uh i da da dovršiš drugu sezonu Hot Seata i da konačno imaš 5541564546 glasova na Alexandrosu
Nymeria, lukjkica moja :-P da se ne ljutiš na mene ako se ljutiš i da propričaš na forumu
MISFIT, I TI DA SE VRATIŠ da mi pomogneš oko reforme griffinskog!
Marijo, pa tebi želim pobjedu na HTZu, na HSCu, Griffiniskaja Laulu, Eurosongu, na još par festivala... i tako
Mara, ma ti si savršena, tebi čovjek šta god das poželi malo je... <3
Lunke, druže, tebi sve najbolje od srca, i da me ugostiš kada dođem nagodinu na ESC u Beograd :-P
Lucas, da se i ti vratiš i da se Luka više ne ljuti na tebe
Leo, sve najbolje doco... :-D
LIDIJA MISLIM DA JE VRIJEME DA SE POJAVIŠ - prepisujem, ako ne dođeš neću prevesti tvoje svete zapovjesti na griffinski, aha...
Jasmin, puuunoo cool pjesmica kakve uvijek šalješ na HSC
Jacques, kõik najbolje
Hayrola, DIVO! SVe najbolje, od srca da ostaneš lik kakav jesi,i još svašta nešto ti želim , no to si dobio na pp :-D
Goxy, još uspješniju godinu od prethodne, da porasteš (k'o i sam) i da upoznaš Getter <1273
Freak For Life, TI SI TU A K'O DA TE NEMA, želim da budeš tu i da izgleda kao da si tu
Fonsi, I TI SI KAO OTIŠ'O? pa vrati se
Janko, da odeš u Japan i da naučiš islandski, to bi i ja volio :-D
Croato, awwwwwww... nisam maštovit da ti napišem nešto onak' lijepo kako si ti to meni, stvarno me je oduševilo <3 Ma armastan sind!
Kruno, da položiš maturu sa 5-icom i da ne smanjiž svoju perverznost (je l' se to tako kaže?) i da pobjediš na HTZu :-D
Bebi, da budeš k'o Bebi. :-D
Asteroid, da i dalje redovno glasaš na Griffiniskaja Laul-u, šalim se, želim ti sve naaaajbolje od <3
Duje, ma Duj'ca moj mali (ej's sad ispader da sam ja kao nešto mator... -.-''), da se pronađeš ;-)
Been, vrati se u potpunosti, sve najbolje i da osvojiš MAru... :-D
dogmeat, da pobjediš na HSCu sa najvećim br. bodova ikad!
i TINCHEY, Head Uut Aastat , Armas Luka !
Primjetićete da ovo ide redom ako i kod Tinchey, ah da kopirao sam vas, pa sam onda napisao želje na moj način. :-D
Swedish, sve najbolje, želim da budeš kakv si do sad bio, što reče profesor geografije "Ne bija tu ništa dir'o"
Vladane, pa tebi želim da se vratiš, da pratimo Eesti Laul, da pobjediš na HSCu da i ja bar jednom učestvujem kod tebe....
Vinky, da konačno se pojaviš na nekoj od pozornica, da li u CRO ili u susjednim zemljama ne bitno, ali eto, da uspiješ.. :-)
Verciola, da ostaneš žena-zmaj... ni kod tebe ništa ne b' dir'ooo... good luck u ljubavi ;-)
Velvet, palju õnne i da me češće obraduješ onako sa nekom dvanaesticom
Vaso, da nam vratiš DANSKU!
Đole, da upoznaš Maju Keuc i Nicole Š. :-Nj
Strajker, da se pretvoriš u ponija, naučiš griffinski i da pobjediš na HSCU i da dovršiš bar jedno NF... :-D
Steffan, da se super provedeš u Parizu (valjda se nisi još vratio, ako i jesi onda se nadam da ti je bilo lijepo :-D) , sve najbolje
Sandy, TI SE VRAĆAJ POD HITNO!!!
Sammi, <3
Ranđo, ah to sam ja :-D
Bruno, želim ti daaaaaa....pih pa ne znam šta ti želim... nisam pametan, recimo, sve najbolje? Uh i da da dovršiš drugu sezonu Hot Seata i da konačno imaš 5541564546 glasova na Alexandrosu
Nymeria, lukjkica moja :-P da se ne ljutiš na mene ako se ljutiš i da propričaš na forumu
MISFIT, I TI DA SE VRATIŠ da mi pomogneš oko reforme griffinskog!
Marijo, pa tebi želim pobjedu na HTZu, na HSCu, Griffiniskaja Laulu, Eurosongu, na još par festivala... i tako
Mara, ma ti si savršena, tebi čovjek šta god das poželi malo je... <3
Lunke, druže, tebi sve najbolje od srca, i da me ugostiš kada dođem nagodinu na ESC u Beograd :-P
Lucas, da se i ti vratiš i da se Luka više ne ljuti na tebe
Leo, sve najbolje doco... :-D
LIDIJA MISLIM DA JE VRIJEME DA SE POJAVIŠ - prepisujem, ako ne dođeš neću prevesti tvoje svete zapovjesti na griffinski, aha...
Jasmin, puuunoo cool pjesmica kakve uvijek šalješ na HSC
Jacques, kõik najbolje
Hayrola, DIVO! SVe najbolje, od srca da ostaneš lik kakav jesi,i još svašta nešto ti želim , no to si dobio na pp :-D
Goxy, još uspješniju godinu od prethodne, da porasteš (k'o i sam) i da upoznaš Getter <1273
Freak For Life, TI SI TU A K'O DA TE NEMA, želim da budeš tu i da izgleda kao da si tu
Fonsi, I TI SI KAO OTIŠ'O? pa vrati se
Janko, da odeš u Japan i da naučiš islandski, to bi i ja volio :-D
Croato, awwwwwww... nisam maštovit da ti napišem nešto onak' lijepo kako si ti to meni, stvarno me je oduševilo <3 Ma armastan sind!
Kruno, da položiš maturu sa 5-icom i da ne smanjiž svoju perverznost (je l' se to tako kaže?) i da pobjediš na HTZu :-D
Bebi, da budeš k'o Bebi. :-D
Asteroid, da i dalje redovno glasaš na Griffiniskaja Laul-u, šalim se, želim ti sve naaaajbolje od <3
Duje, ma Duj'ca moj mali (ej's sad ispader da sam ja kao nešto mator... -.-''), da se pronađeš ;-)
Been, vrati se u potpunosti, sve najbolje i da osvojiš MAru... :-D
dogmeat, da pobjediš na HSCu sa najvećim br. bodova ikad!
Guest- Gost
rändajad je napisao/la:
Prijevod molim.
Kontinent Helia
Da budem k'o Bebi, pa hvala I ja tebi zelim da postanes profesor Griffinskog
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Hvala. :-D
Ja bi sandy natrag, vrati nam se. :-(
Ja bi sandy natrag, vrati nam se. :-(
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Ja sam se tek danas oporavila od silnog slavlja Srecna nova godina svima! :*
randajad jel se ovo odnosi na mene: "Been, vrati se u potpunosti, sve najbolje i da osvojiš MAru... :-D" ?
randajad jel se ovo odnosi na mene: "Been, vrati se u potpunosti, sve najbolje i da osvojiš MAru... :-D" ?
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
A jok na mene, naravno da je na tebe... :-DMara je napisao/la:randajad jel se ovo odnosi na mene: "Been, vrati se u potpunosti, sve najbolje i da osvojiš MAru... :-D" ?
Ipak ste vi proglašeni za "naj-par Helije"... više puta. :-D
Guest- Gost
Stranica 13 / 40. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 13 / 40.