Chat
+28
Nymeria
Vinky
Velvet
Misfit
Goxy
asteroid
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Veronica
Mara
Pauly D
Kruno
VasilijeM.
Lunke
The Đole
frozen
>>Been<<
Duje
Tinchey
Cvjećko
HaYrOLa
Pantomimicar
Marijo
Casper
Leo
Lady Lidia
strajker
Bebi
32 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Chat
Svim forumasima zelim lud i nezaboravan provod veceras, da se napiju kao stoke i da ne znaju gde biju ahhahahahhahaha
pozdrav do sledece godine
Vas Lunke
Vas Lunke
Lunke- Broj postova : 9635
Srećna Nova godina i od vašeg Vasice!!! Neka vam prođe u sreći, uspesima i veselju!
Pa da dočekamo i 100-to izdanje HSC-a...
Pa da dočekamo i 100-to izdanje HSC-a...
VasilijeM.- Broj postova : 1039
Kontinent Helia
Zemlja: Friday Republic (ex. Denmark of Peace)
Obavijest: BOW DOWN BITCHES!
Lunke je napisao/la:Svim forumasima zelim lud i nezaboravan provod veceras, da se napiju kao stoke i da ne znaju gde biju ahhahahahhahaha
Vas Lunke
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
bebi podhitno prebaci pink!
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ma gledam ja to od pocetka
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:Ma gledam ja to od pocetka
pa i ja al sam te video da si se ukljucio sad.
Kontinent Helia
Obavijest:
Bebi Dol carica, tako uzivam u njenim intervjuima
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:Bebi Dol carica, tako uzivam u njenim intervjuima
Apsolutno
Kontinent Helia
Obavijest:
Oke, dakle...nisam originalan kao neki da pišem svakom pojedinačno poruke (), pa ću lijepo ovdje čestitati. Dragi moji...kroz ovu godinu sam proveo lijepe i one manje lijepe trenutke na ovom forumu. Bez obzira na to ne znam kako bih bez vas...moje se viđenje svijeta (DOSLOVNO) promjenilo...moje outanje, prihvaćanje toga... Obogatili ste mi i pogled na glazbeni svijet i za to sam vam beskrajno zahvalan. Nadam se da ćemo se u novoj 2012. godini i dalje družiti, slušati dobru glazbu, komentirati, hejtati ( )
Redom:
Svergi, želim ti puno nove dobre švedske glazbe i da Celinka dođe u Hrvatsku (šuška se )
Vladane...da se što prije vratiš :'(
Vinky, želim ti uspijeh u tvojoj budućoj karijeri.
Veronica, da ostaneš super administratorica i da više ne pobjeđuješ na HSC-u GADURA U
Velvet, tebi želim da konačno pobjediš na HSCu i da napraviš super organizaciju.
Vaso, želim ti da što prije narasteš.
Đole, želim ti da oženiš Kurvu.
Strajker, želim da MLP doživi još mnogo sezona MLP FOREVER! I da si i dalje ostanemo dobri. I PRVU POBJEDU NA HSC-U NAKON 3000. NASTUPA
Steffan, želim ti puno dobrog kpopa pogotovo 4minutea i Hyune.
Sandy, želim da se vratiš jer mi nedostaješ i nisam te zaboravio
Sammi, želim da se makneš od svog rođaka jer slušaš super glazbu...i da mu ne daješ više bodove.
Ranđo, želim da ti pobjedi favorit s Eesti Laula i da nastaviš sa širenjem predivnog grifinskog jezika
Bruno, želim ti da se opametiš i da se prestaneš bahatiti...onda bi mi i mogao tu i tamo dat koji bod
Nymerijica, želim ti još punooo Bieberovih pjesama i nadam se da ćeš ga osvojiti, kad već ja ne mogu... hahahahah
MISFIT, želim ti da se konačno vratiš jer si više naporan i da me prestaneš vrijeđat.
Marijo, želim ti uspijeh na Eurosongu i u tvojoj karijeri i nadam se da me vodiš sa sobom.
Mara, želim ti da ostaneš svoja, jer si stvarno super...
Lunke, želim ti da postaneš kao Horehronia na HSC-u
Lucas, želim ti da shvatiš koliki si kreten što si me odbio i nadam se da ćeš dobit neku spolnu bolest od Fonsija.
Leo, ah Leo želim da mi redovitije daješ bodove i da se okaniš te P!nk
LIDIJA MISLIM DA JE VRIJEME DA SE POJAVIŠ
Jasmin, želim ti da uspješno položiš sve ispite na faksu.
Jacques, želim ti puno dobre glazbe i da se ostaviš Magazina.
Hayrola, želim ti da ostaneš najveća diva koja je ikad ostavila trag na ovom forumu i puno sreće u ljubavi.
Goxy, želim ti da zavoliš talijanski jer je predivan i da se uspješno upišeš u srednju školu.
Freak For Life, želim da se više uklopiš...vidi nisam te zaboravio
Fonsi, želim ti da se makneš od onog Lucasa, jer si totalno ne pašete.
Jankec, želim da upoznaš Codyja i da te siluje.
Croato, želim ti da prekineš svoje ljubavne jade i da nađeš svoga princa na bijelom konju
Kruno, želim ti uspješno polaganje mature (i ja se bojim) i promjeni si ime...ovo ti ne stoji
Bebi tebi želim samo ZDRAVLJE!
Asteroid, želim da ostaneš misteriozan kao dosada (takvi su najbolji MEOW) i da nastaviš sa svojim orginalnim pjesmama na HSC-u
I Been na kraju...želim ti da nastaviš sa svojim novinarskim radom jer ti to stvarno dobro ide.
Redom:
Svergi, želim ti puno nove dobre švedske glazbe i da Celinka dođe u Hrvatsku (šuška se )
Vladane...da se što prije vratiš :'(
Vinky, želim ti uspijeh u tvojoj budućoj karijeri.
Veronica, da ostaneš super administratorica i da više ne pobjeđuješ na HSC-u GADURA U
Velvet, tebi želim da konačno pobjediš na HSCu i da napraviš super organizaciju.
Đole, želim ti da oženiš Kurvu.
Strajker, želim da MLP doživi još mnogo sezona MLP FOREVER! I da si i dalje ostanemo dobri. I PRVU POBJEDU NA HSC-U NAKON 3000. NASTUPA
Steffan, želim ti puno dobrog kpopa pogotovo 4minutea i Hyune.
Sandy, želim da se vratiš jer mi nedostaješ i nisam te zaboravio
Sammi, želim da se makneš od svog rođaka jer slušaš super glazbu...i da mu ne daješ više bodove.
Ranđo, želim da ti pobjedi favorit s Eesti Laula i da nastaviš sa širenjem predivnog grifinskog jezika
Bruno, želim ti da se opametiš i da se prestaneš bahatiti...onda bi mi i mogao tu i tamo dat koji bod
Nymerijica, želim ti još punooo Bieberovih pjesama i nadam se da ćeš ga osvojiti, kad već ja ne mogu... hahahahah
MISFIT, želim ti da se konačno vratiš jer si više naporan i da me prestaneš vrijeđat.
Marijo, želim ti uspijeh na Eurosongu i u tvojoj karijeri i nadam se da me vodiš sa sobom.
Mara, želim ti da ostaneš svoja, jer si stvarno super...
Lunke, želim ti da postaneš kao Horehronia na HSC-u
Lucas, želim ti da shvatiš koliki si kreten što si me odbio i nadam se da ćeš dobit neku spolnu bolest od Fonsija.
Leo, ah Leo želim da mi redovitije daješ bodove i da se okaniš te P!nk
LIDIJA MISLIM DA JE VRIJEME DA SE POJAVIŠ
Jasmin, želim ti da uspješno položiš sve ispite na faksu.
Jacques, želim ti puno dobre glazbe i da se ostaviš Magazina.
Hayrola, želim ti da ostaneš najveća diva koja je ikad ostavila trag na ovom forumu i puno sreće u ljubavi.
Goxy, želim ti da zavoliš talijanski jer je predivan i da se uspješno upišeš u srednju školu.
Freak For Life, želim da se više uklopiš...vidi nisam te zaboravio
Fonsi, želim ti da se makneš od onog Lucasa, jer si totalno ne pašete.
Jankec, želim da upoznaš Codyja i da te siluje.
Croato, želim ti da prekineš svoje ljubavne jade i da nađeš svoga princa na bijelom konju
Kruno, želim ti uspješno polaganje mature (i ja se bojim) i promjeni si ime...ovo ti ne stoji
Bebi tebi želim samo ZDRAVLJE!
Asteroid, želim da ostaneš misteriozan kao dosada (takvi su najbolji MEOW) i da nastaviš sa svojim orginalnim pjesmama na HSC-u
I Been na kraju...želim ti da nastaviš sa svojim novinarskim radom jer ti to stvarno dobro ide.
VAŠ TINCHEY
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey, veliko hvala! To je stvarno u zivotu najvaznije!
Kontinent Helia
<3 Tiincheey...
Znao sam da se bar nekom sviđa prelijepi milozvučni teškoizgovorljivi griffinski jezik... :-D
I ja sam razmišljao da svakome ovako pojedinačno napišem, no... crnogorski geni proradili pa mi bilo mrsko... :-D
Znao sam da se bar nekom sviđa prelijepi milozvučni teškoizgovorljivi griffinski jezik... :-D
I ja sam razmišljao da svakome ovako pojedinačno napišem, no... crnogorski geni proradili pa mi bilo mrsko... :-D
Guest- Gost
jao kako je ovo divno Ja sam svima kojima sam mislila da treba vec poslala cestitke, hvala svima na cestitkama takodje, Krunoooo to je omiljena pesma mog decka , hvala, ajme ti zapravo i znas da pevas perverznjaku jedan!!! SRECNA SVIMA JOS JEDARED, odo da se pakujem :*
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
hehehe naravno ti kruno i ja idemoo sve je vec rijesenoTinchey je napisao/la:Oke, dakle...nisam originalan kao neki da pišem svakom pojedinačno poruke (), pa ću lijepo ovdje čestitati. Dragi moji...kroz ovu godinu sam proveo lijepe i one manje lijepe trenutke na ovom forumu. Bez obzira na to ne znam kako bih bez vas...moje se viđenje svijeta (DOSLOVNO) promjenilo...moje outanje, prihvaćanje toga... Obogatili ste mi i pogled na glazbeni svijet i za to sam vam beskrajno zahvalan. Nadam se da ćemo se u novoj 2012. godini i dalje družiti, slušati dobru glazbu, komentirati, hejtati ( )
Marijo, želim ti uspijeh na Eurosongu i u tvojoj karijeri i nadam se da me vodiš sa sobom.VAŠ TINCHEY
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Hvala Tinchey ! :-D
I ja tebi želim da ti dođu Chris i Justin. :-D
BTW, gdje ?, kako ?, kada ?, zašto ? se to šuška.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Hvala, mada vas molim da ne dodirujemo priču o mojim godinama.Tinchey je napisao/la:
VasilijeM.- Broj postova : 1039
Kontinent Helia
Zemlja: Friday Republic (ex. Denmark of Peace)
Obavijest: BOW DOWN BITCHES!
onaj osjećaj kad si depresivan i onda te još tinchey zaboravi u čestitki...jaooo
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
^.^ Swedish Hero je napisao/la:Hvala Tinchey ! :-D
Kada je bila Dionne Warwick u Zagrebu intervuirali su tipa iz tog nekog menadžmenta i rekao je da se planira dolazak Whitney Houston i onda su spomenuli Celine Dion i tip se nasmješio i rekao da će se sve na vrijeme najaviti.
Kontinent Helia
Duje je napisao/la:onaj osjećaj kad si depresivan i onda te još tinchey zaboravi u čestitki...jaooo
AJME DUJE! OPROSTI! Išao sam po onom popisu i zaboravih te.
Tebi želim da si nađeš nekog i da konačno shvatiš tko si. I da rasturiš na natjecanjima.
Kontinent Helia
LUka kruno je reko da ces se ti skidat na pozornici
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:LUka kruno je reko da ces se ti skidat na pozornici
Ajme koji perverznjak! On bi samo golotinju.
Kontinent Helia
znas njega preveznjak stariTinchey je napisao/la:
Ajme koji perverznjak! On bi samo golotinju.
Kontinent Helia
Oh zaboravih i dogmeata...ŽELIM DA NAĐEŠ LJUBAV SVOG ŽIVOTA!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
AJME DUJE! OPROSTI! Išao sam po onom popisu i zaboravih te.
Tebi želim da si nađeš nekog i da konačno shvatiš tko si. I da rasturiš na natjecanjima.
haha tako je već bolje i ja tebi
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Stranica 11 / 40. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 11 / 40.