EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija 2012. | Željko Joksimović - "Nije ljubav stvar"

+38
Zagreb16
mirCo
SkubiŠa
AjLuci
Mara
Ighor
Duje
Vinky
Cvjećko
frozen
^.^ Swedish Hero
Steffan
mm1991sthr
Jasmin
milos55
SiXo
Belvedere
Velvet
StRes
asteroid
Tinchey
VasilijeM.
ESCbigFan
Misfit
>>Been<<
The Đole
KINGDOM_of_HEAVEN
Lady Lidia
Casper
Marijo
cr9
Kruno
Leo
Lunke
Bebi
HaYrOLa
Goxy
Pauly D
42 posters

Stranica 4 / 18. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Go down

Srbija 2012. | Željko Joksimović - "Nije ljubav stvar" - Page 4 Empty Re: Srbija 2012. | Željko Joksimović - "Nije ljubav stvar"

Postaj by VasilijeM. 28.01.12 19:27

Baš me je razočarala ovom izjavom... No
VasilijeM.
VasilijeM.

Broj postova : 1039

Kontinent Helia
Zemlja: Friday Republic (ex. Denmark of Peace)
Obavijest: BOW DOWN BITCHES!

[Vrh] Go down

Srbija 2012. | Željko Joksimović - "Nije ljubav stvar" - Page 4 Empty Re: Srbija 2012. | Željko Joksimović - "Nije ljubav stvar"

Postaj by Marijo 28.01.12 19:28

Aleksandra Radovic I love you carica ima pravo zeljko je vec veteran pa niej on jedini izvodac u srbiji Very Happy
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 28.01.12 19:49

Ona je odlican pevac al ova izjava me je razocarala No
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 28.01.12 20:16

Aleksandra Radović je uz Mariju Šerifović najbolji izvođač u Srbiji. Pa vi pričajte šta hoćete. O njenim karakternim osobinama ne treba raspravljati.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 28.01.12 20:54

Bože sačuvaj.Nafurana xD
ESCbigFan
ESCbigFan

Broj postova : 1992

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 28.01.12 21:50

>>Been<< je napisao/la:

Aleksandra kraljica ! I love you Very Happy

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
kraljicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheers cheers cheers I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by StRes 29.01.12 0:26

Ma sve je to stvar konkurencije i ljubomore...
Pa ko ne bi voleo da predstavlja svoju zemlju na ovako prestižnom takmičenju?!
Čak sam i ja sa ortakinjom 2009. slao pesmu rts-u, ali nismo prošli... Sad

A da će pesma biti balada, to je opšte poznato!
A sada, posle žreba, opušteno mogu reći da će Željko sigurno dobiti glasove od 16 zemalja koje mogu glasati u II pf...

A što se tiče finalne večeri, pobeda zagarantovana!!! Smile))))

Welcome to Belgrade in 2013. Wink

Tema : Bridge of music
Stage: Most na Adi
Voditelji: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević sa Dušicom Spasić u greenroom-u (ona je čitala naše glasove 2008, a ja msm i 2011.)
StRes
StRes

Broj postova : 32

http://www.jjbbstres.blogspot.com

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 31.01.12 1:37

https://www.youtube.com/watch?v=QTMMhKXpa08&feature=player_embedded
cjeli intervju od aleksandre kuzi se razlika izjave Wink
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 05.02.12 10:38

Kada ce biti predstavljanje jel' se zna?
S obzirom da je 5.2 a rekli su početkom veljače Very Happy
Goxy
Goxy

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 05.02.12 15:10

Ma mart verovatno, cemu zurba Prinčevi
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by StRes 06.02.12 16:49

Prezentacija pesme bice 10og marta... Smile
StRes
StRes

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 06.02.12 16:51

Dobro je ,sto kasnije to bolje
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 06.02.12 16:51

Je l to sigurno?!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by StRes 06.02.12 17:18

Jeste ima na sajtu esctoday da su oni kontaktirali RTS...
Kazu i da ce biti emitovano na RTS, RTS Satelite, RTS HD test gde je dostupan ali i na live stream na netu... Wink

Ja sam se nadao da ce biti predstavljanje pesme malo ranije, ali avaj i ove god biramo, tj saznajemo pesmu medju poslednjima...

Btw, odusevio sam se kada sam video piplmetre za MF od subote... Trecina ljudi bila uz TV u to vreme... Smile
StRes
StRes

[Vrh] Go down

Postaj by Velvet 06.02.12 17:21

Ma ta subota je rezervirana za Melodifestivalen I love you
Sorry susjedi Very Happy
Velvet
Velvet

Broj postova : 4623

Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG

https://www.facebook.com/profile.php?id=1557283279&amp;amp;v=

[Vrh] Go down

Postaj by StRes 06.02.12 19:47

Velvet je napisao/la:Ma ta subota je rezervirana za Melodifestivalen I love you
Sorry susjedi Very Happy

Zato ja imam PictureInPicture na TVu, da mogu dve stvari istovremeno gledati... Very Happy
StRes
StRes

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 07.02.12 0:11

Pa ovo traje 3 minuta, samo cu cuti pesmu i kraj hahahahhahaha
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 07.02.12 2:18

Daj Boze da bude poslednji! Stakor!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by StRes 07.02.12 4:02

HaYrOLa je napisao/la:Daj Boze da bude poslednji! Stakor!

Da, poslednji od pozadi... Very Happy
StRes
StRes

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 08.02.12 5:04

Konacno ,
cekamo taj 10 mart i verujemo u nesto ,...........jako dobro!
Belvedere
Belvedere

Broj postova : 180

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 08.02.12 11:30

HaYrOLa je napisao/la:Daj Boze da bude poslednji! Stakor!

hahahahahhahahaha
ja ne bi baš da bude posljednji, ali ne bi htio ni da uđe u TOP 5 jer je SMOR NAD SMOROVIMA!!!!!!!!!
(bez uvrede susjedi, prošle godine sam se zaista nadao najboljem za Ninu jer je pjesmica bila slatka i otkacena i nesto novo, a ovo... Puke )
Goxy
Goxy

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 08.02.12 14:57

Pjsmu neću čuti 10,marta xD Gleda se Melodifestivaleen Very Happy
Ali,svakako biće dobra.
ESCbigFan
ESCbigFan

Broj postova : 1992

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by SiXo 25.02.12 13:01

Dobro jeli itko razmišljao što ce biti ako Željko bude imao lošu pjesmu? Very Happy Kud god da odem citam samo "Željko ovo, Željko ono".

I svi misle da ce ga cinjenica sto je bio 2. 2004 godine pomoci, ali to je nemoguce jer 80% ljudi koji ce pratiti eurosong nece imati pojma tko je, a kamoli da je bio 2. prije 8 godina.

Ne znam, previše ste vi pouzdanja dali u njega.
SiXo
SiXo

Broj postova : 162

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 25.02.12 13:48

SiXo je napisao/la:Dobro jeli itko razmišljao što ce biti ako Željko bude imao lošu pjesmu? Very Happy Kud god da odem citam samo "Željko ovo, Željko ono".

I svi misle da ce ga cinjenica sto je bio 2. 2004 godine pomoci, ali to je nemoguce jer 80% ljudi koji ce pratiti eurosong nece imati pojma tko je, a kamoli da je bio 2. prije 8 godina.

Ne znam, previše ste vi pouzdanja dali u njega.

Very good!
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 25.02.12 15:10

ahahhahahhahahhahahhahahhahah

pa kad je covek lepo rekao da ima perfektnu stvar na kojoj radi već 4-5 meseci, onda su svi sigurni da tu greške nema!!!

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 18. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

[Vrh]

- Similar topics